Nieuwe decoratieve elementen in het ontwerp van uw keuken om ruimte onherkenbaar makenNieuwe decoratieve elementen in het ontwerp van uw keuken om ruimte te maken neuznavaemymEsli je hebt besloten om opnieuw het ontwerp van hun eigen voedsel te veranderen, maken reparaties of om dit nieuwe kamer decor elementen te introduceren, is het nuttig om u enkele tips en aanbevelingen over de registratie.

Niet per se hebben een speciaal ontwerp vaardigheden om een ​​thuis in de keuken te maken is iets fundamenteel nieuws. Immers, alleen u zelf kunt uiteindelijk beslissen welke stijl keuken die het dichtst bij jou.

Interessante ideeën voor reparatie en het ontwerp van de keuken

U moet eerst het pand te verlaten, van meubels tot beter te vertegenwoordigen en te begrijpen hoe het eruit moet zien en de beste manier om reparaties uit te voeren.

Keuken ontwerp en het plafond

Er is een interessante manier om te ontwerpen - aan het plafond niveau in de werkzone volledig boven de bovenkasten te verlagen. dus, loste enkele reparaties problemen:

 • bevrijding van de dagelijkse schoonmaak in kasten;
 • verbergen buis van de afzuigkap, die het totaalbeeld bederft;
 • op het werkvlak is het mogelijk om extra verlichting te installeren.

Ingetogen plafond boven het werkgebied - een zeer praktische oplossingIngetogen plafond boven het werkgebied - een zeer praktische oplossing

Als de keuken is gekozen ontwerp in de geest van de Provence, of het land, is het raadzaam om het plafond met houten balken versieren. Met hen zal het licht te hangen.

De muren van het huis in de keuken

Oplossingen en ideeën voor reparatie en design muur decor, zijn er veel. Professionele ontwerpers aanraden om te spelen in contrasten. Muur ontwerp ideeën kan het meest sterk uiteenlopen, vanwege afwerkingen er zo veel vandaag. Het eetgedeelte reparatie van een van de wanden kan anders worden gedaan. Materialen voor dergelijke reparaties kunnen zijn:

 • schilderij;
 • verf;
 • contrasterende achtergrond;
 • getextureerde afwerking;
 • spiegels;
 • Muurschildering.

Keukenschort kan worden afgewerkt met ongebruikelijke tegels. Maar een volledig uniek design zal krijgen na de technologie met de naam "photoplasticization". Deze methode van decoratie toelaten om grootformaat muurschilderingen op de hoogste resolutie te geven. Eenmaal tussen het substraat van aluminium en plexiglas afgesloten deze beelden, beeld verkregen dat volledig beschermd tegen externe factoren.

photoplasticization techniek kan worden toegepast niet alleen op de murenphotoplasticization techniek kan worden toegepast niet alleen op de muren

Furniture gevel en een kleurrijk beeld wordt een heldere accent in het ontwerp keuken interieurFurniture gevel en een kleurrijk beeld wordt een heldere accent in het ontwerp keuken interieurOngebruikelijke keukenschort gemaakt van glas, kan het een lichte inrichting van het interieurOngebruikelijke keukenschort gemaakt van glas, kan het een lichte inrichting van het interieur

Interessante ideeën voor huis decor en design keuken

Het meubilair is niet per se volledig te veranderen als u wilt een nieuw leven in een lichte daling van uw interieur ontwerp uw eigen huis keuken. Het volstaat om correct te werken met wat er beschikbaar is, en oogstrelend ontwerp is gegarandeerd.

Originele ideeën keuken decor (video)

Reparatie van meubilair in de keuken

Kortom, als je het decor keuken werken de meeste besteed aan de aankoop van keuken eenheden. Wanneer u een zeer persoonlijke orde te maken, zou een dergelijke headsets voor de prijs die alle reparaties te overtreffen. Daarom, als uw plannen niet de aankoop van dure meubels, doet het Lees tips voor de reparatie en de transformatie van het oude interieur:

 • Verwijder een deel van de kast fronten en open laten planken boven. Aan de onderkant van de kasten kan worden opgehangen mooie gordijnen.
 • Rieten manden en plastic dozen - een geweldig alternatief voor standaard laden en planken. Dit ontwerp is meer geschikt in een rustieke stijl te worden geplaatst.
 • Vervang kabinet knoppen.
 • Gebouwd glans felle kleuren, als je elk van hen geschilderd in verschillende kleuren.
 • Gebruik de principes van decoupage.

Handige accessoires voor decoratie

Om de aandacht te vestigen op details van het interieur kunnen verschillende kleine accessoires. Het kan interessant posters aan de muren, originele kussens op de keuken bank, unieke horloges en vele andere nuttige elementen. Wat moet de keuken, om dergelijke kleinigheden decor behoren uit te voeren? Op grond daarvan bestaan nuttige aanbevelingen voor reparatie:

 • het platform te vervangen. Binnenlands ontwerp van de vervanging van het platform zal worden onherkenbaar veranderd. Genoeg te houden aan de muur wallpapers en fatsoenlijke glazen om hen te beschermen.
 • Kroonluchters ongewone vormen. Met mooie vorken, flessen en glazen kan een interessante kroonluchter te maken.
 • Hang in de eetzaal ingelijste foto's.

Kitchen Organizer - een decoratief en op hetzelfde moment, functioneel en nuttig accessoireKitchen Organizer - een decoratief en op hetzelfde moment, functioneel en nuttig accessoireEen geweldige manier om uw keuken interieur te werken is het gebruik van textiel elementenEen geweldige manier om uw keuken interieur te werken is het gebruik van textiel elementen

Nuttig advies over de plaatsing van het interieur in de kleine keuken thuis

Als uw keuken is zeer klein, dan moet je goed nadenken over hoe het meubilair goed te regelen in het. Dit is nodig om het interieur van het huis te perfectioneren niet een grote dump geworden. specialisten Het beveelt de volgende tips voor het ontwerp:

 • Voor een kleine keuken is het het beste om meubels te kopen op een individueel project.
 • Naast de gootsteen is nodig om een ​​doos voor bestek. Dus, niet om ze te slepen weg.
 • Koelkast niet tolereren de hitte, dus is het niet nodig om te zetten naast de kachel.
 • U kunt kleine reparaties uit te voeren en het gebruik van een aanrecht te zinken, fornuis en werkvlak te combineren. Met dergelijke reparaties bespaart aanzienlijk ruimte in de keuken.
 • Als gevolg van de hoekige kasten en opknoping planken staat zijn om de schijnwerpers te organiseren zal zijn
 • Lidwoord, waar er een koelkast en een werkruimte zal zijn. Vervolgens kunt u de bank of tafel.

Reparatie en nuttige tips om de ruimte te vergroten

Visual vereniging keuken met een andere kamer van het huis

Om de reparatie dineren keuken thuis, de muur niet per se breken. Het volstaat om visueel verbinden de keuken met de aangrenzende kamer. Als de keuken heeft een deur, dan zal het proces het meest relevant zijn. Om te komen tot een enkel ontwerp kan dezelfde kleur geschilderd worden, zowel lokalen of plak hetzelfde behang. Zo krijg je het effect van een enkele ruimte.

Om visueel te verenigen de keuken naar een andere locatie, is het niet nodig om de muur te vernietigenOm visueel te verenigen de keuken naar een andere locatie, is het niet nodig om de muur te vernietigen

Keuken en lichtoplossing

Met spotlights ook mogelijk om te bereiken visuele verhoging van de ruimte. Perfect geschikt mnogolampovye model. Hun licht bevindt zich boven de werk- en eettafels.

Op de kroonluchter, kunt u natuurlijk ook een helder accent. In dit geval zijn er vele opties modellen compleet ander design.

Keuken verlichting opties (video)

Repareren van keukenapparatuur hoogglans afwerking

De keuken zal worden omgevormd dankzij een vlotte gelakte fronten. Hun belangrijkste voordeel is dat ze het licht weerkaatsen.

De ideale oplossing zou zijn om tegels glans. Pastel pak, wit en crème kleuren. Elk daarvan wordt gecombineerd met een geschikte contrastkleur. Tekeningen moet verspringend zijn aangebracht.

Experts raden dat alle muren betegelde keuken lag aan het plafond. Moet zo klein mogelijk scheuren en holtes, vooral op plaatsen die zijn blootgesteld aan het licht.

Keuken en textiel oplossing erin

hoe meer, hoe beter - natuurlijk licht moet een stuk zijn. Een alternatief voor volumineuze gordijnen zal jaloezieën of luchtgordijnen.

Heel voorzichtig moeten richten op het ontwerp en de patroon. Cornice moet een beetje hangen boven het raam. Met behulp van deze eenvoudige manier om het plafond visueel te verhogen.

Zonlicht is nodig om vrij in de kamer binnen te dringen. Daarom is het niet nodig de gordijnen te sluiten.

Textuur patronen van weefsel is aanzienlijk beter dan de gebruikelijke textiel watten.

Vouwgordijnen of natuurlijke tinten zal een heldere accent echo met andere elementen van de inrichting uit hetzelfde hout zijnVouwgordijnen of natuurlijke tinten zal een heldere accent echo met andere elementen van de inrichting uit hetzelfde hout zijn

Meubeldesign in de keuken: de ideeën en design tips

Het licht is zacht en het meubilair - de beste oplossing voor het ontwerpen van een kleine keuken. Als het fuseert met de belangrijkste achtergrond van de muren, is de keuken er niet omvangrijk.

Het interieur van de kamer ziet er stijlvol meubels gemaakt van transparant glas:

 • eettafel;
 • glas stoelen;
 • vrijwel onzichtbaar schappen;
 • bar.

Een kleine keuken moet zo klein mogelijk meubels naar de kamer was vrij zijn. Om de ruimte visueel uit te breiden, kunt u het onderwerp hoog op de kant te zetten. Zo visueel plafond stijgen naar boven.

De eettafel is het middelpunt van de aandacht in de keuken. Best fit ronde of ovale vormen.

Meubels ontwerp ideeën in de keuken (video)

conclusie

Als u het verlangen, en de mogelijkheid van vrije tijd, is het mogelijk om het ontwerp van de keuken bijna elke week te transformeren. Om dit te doen voor een kleine cosmetische reparaties en de gekste ideeën. Alle nuttige aanbevelingen over de registratie van decor en reparatie van de gebouwen die je hebt geleerd uit dit artikel.

Voorbeelden van ideeën voor de keuken (foto)