Pies in de oven - dit is de echte traditionele, huisgemaakte maaltijdenPies in de oven - dit is de echte traditionele, zelfgemaakte blyudoVypechka vandaag was het niet zo ingewikkeld, multi-step procedure. En dat alles dankzij de "slimme" technologie, waarmee u om te koken in de pret. De oven kunt bakken en mixers, blenders, en andere vormen van apparatuur en het gereedschap om tijd te besparen op bepaalde stadia.

Om te leren hoe om te bakken heerlijke taarten wind - verder in de gedetailleerde recept cakes met kersen.

ingrediënten

 1. Milk - 1-1,2 liter;
 2. kippenei. - 4 stuks;.
 3. Margarine - 170-180 g;
 4. Meel - 1,5 kg;
 5. Zonnebloemolie - 1st Class;.
 6. Droge gist - 5 g;
 7. Suiker - 6 eetlepels
 8. Kersen - 1kg;
 9. Suiker voor het vullen - 200 g;
 10. Vanilline - ½ sachet.

Hoe te taarten bakken in de oven: een stap voor stap recept

Sweet gistdeeg kunnen in de melk worden gekookt. Om dit te doen, opwarmen een glas melk tot 35-40 graden. Verwarmde vloeistof wordt gegoten in een andere houder, voeg gist drogen. Gist oplossen zich in melk, zonder roeren. 15 minuten capaciteit moet op een warme plaats staan.

Cakes of muffins kan worden gebakken en de andere vulling: cranberry, appel, bosbessen. Gebakken taarten in het huis - perfect dessert voor theeCakes of muffins kan worden gebakken en de andere vulling: cranberry, appel, bosbessen. Gebakken taarten in het huis - perfect dessert voor thee

Verdere het taarten is als volgt:

 1. Voeg de gist in een kom één eetlepel suiker, dan is alles goed mengen.
 2. Zonder te stoppen om de ingrediënten te roeren tot 8 eetlepels bloem toe te voegen. Opnieuw alles grondig gemengd.
 3. Bedek de resulterende brouwsel een handdoek, laat het gedurende 40 minuten. Pot brouwsel kan in een bak met warm water worden geplaatst.
 4. Bereidheid spons wordt bepaald door de toegenomen volume verdubbeld. Basis is klaar.
 5. Giet de rest van de melk in een pan, verhit tot 50 graden. Voeg toe aan margarine. Al roerend.
 6. Haal de pan van het vuur, voeg de vijf eetlepels suiker. Meng goed.
 7. Zeef de bloem en verdeel het in twee delen. Eerst te verzenden in een mengsel van melk en margarine en suiker. Kneed.
 8. Voeg de container drie eieren, meng alles goed door. Waardoor het makkelijker mixer. Stuur in de spons deeg.
 9. Vervolgens giet het tweede deel van de bloem, kneed het deeg. Het deeg mag niet te steil zijn. De test moet worden gereserveerd voor een half uur. Het moet groeien met een snelheid van twee uren, daarna een kruisje tussen een lepel en laat het gedurende een uur.
 10. Ontpit kersen worden gemengd met suiker en vanille.
 11. Van deeg uit tot een tourniquet te maken en snijd deze in stukjes. Stukken taart gevormd, die gevuld met vulling. Langs de randen van het deeg gesmoord.
 12. U kunt de pasteitjes op een bakplaat, die was bedekt met perkament te zetten. 20 minuten houden ze op een bakplaat, dan zet het in de oven voor dezelfde 20 minuten. De temperatuur van 190 graden.

Pies koekjes in de oven: hoe te maken

Het deeg kan hetzelfde zijn als in de vorige recept zijn. Door hetzelfde principe, en zelfgemaakte taarten met een leveraandoening. Maar vulling recepten hebben hun geheimen.

Vullingen voor gebak of taarten met een lever:

 • Lever, ui, melk, boter, meel, zout en peper;
 • Lever, rijst, wortel, zout en peper;
 • Lever, aardappelen, uien, knoflook.

Als u zich snijdt uien - of iets heel kleins, of maak dunne plakjes. Bak taarten kunnen worden in de vorm van boten, bloemen, pleinen. De meest heerlijke taarten in de oven ontstaat, maar in een koekenpan, kunt u de heerlijke taarten bakken met een leveraandoening.

Hoe bakken taarten in de oven tijd

Baktemperatuur standaard - 180-200 graden. Om taarten blozend bakken, vereist typisch 15-20 minuten. Pie baktijd kan worden verhoogd, maar wat er gebeurt in de oven, moet je om naar te kijken.

Gemakkelijke manier om de bereidheid van het bakken controleren - gouden korst en een tandenstoker, waarmee u om te bepalen of het deeg propeklosGemakkelijke manier om de bereidheid van het bakken controleren - gouden korst en een tandenstoker, waarmee u om te bepalen of het deeg propeklos

Het kan gebruikt worden voor de bereiding van taarten en klaar het deeg, die nu gemakkelijk te kopen in het koken, maar persoonlijk gekneed deeg en heeft een andere smaak en aangenaam om met hem te werken.

Overheerlijk taarten!

Pies in de oven: een recept stap voor stap met foto's

Eerst moet je te mengen in een pan, warme melk, zout, suiker, gist en de gesmolten boterEerst moet je te mengen in een pan, warme melk, zout, suiker, gist en de gesmolten boter

Roer het deeg u een spatel nodig, het toevoegen van de bloem in de pan en olie. Ga dan verder het kneden van deeg handenRoer het deeg u een spatel nodig, het toevoegen van de bloem in de pan en olie. Ga dan verder het kneden van deeg handen

Het deeg moet worden bedekt met een handdoek en 1 uur op een warme plaats. Gedurende deze tijd, zal het in volume toenemen met de helftHet deeg moet worden bedekt met een handdoek en 1 uur op een warme plaats. Gedurende deze tijd, zal het in volume toenemen met de helft

We moeten deeg te worst en snijd deze in stukjes. Uit de resulterende deegstukken ballen vormenWe moeten deeg te worst en snijd deze in stukjes. Uit de resulterende deegstukken ballen vormen

Elke bal die je nodig hebt om de uitrol van de taart in het centrum van die met de gewenste vulling te verspreidenElke bal die je nodig hebt om de uitrol van de taart in het centrum van die met de gewenste vulling te verspreiden

Close cake dubbel en vorm zodat de naad op de bodemClose cake dubbel en vorm zodat de naad op de bodem

Pies nodig hebt om uit te leggen op een bakplaat en jas met losgeklopt eiPies nodig hebt om uit te leggen op een bakplaat en jas met losgeklopt ei

Bak 15-20 minuten in een oven op 180 graden tot ze goudbruin van kleur. Pies er klaar voor!Bak 15-20 minuten in een oven op 180 graden tot ze goudbruin van kleur. Pies er klaar voor!

Pies in de oven (video)