Som regel, badrummen har ett litet omrÄde, som mÄste placerasSink under bÀnkskivan med tvÀttmaskinen kan ha en annan form och storlekHandfat med bÀnkskiva i tvÀttmaskinen kan ha en annan form och siz allt du behöver: badkar eller dusch, tvÀttmaskin och torktumlare för klÀder, diskbÀnk, skÄp, tvÀttkorg och mycket mer. Korrekt plockade upp handfat med bÀnkskiva i tvÀttmaskinen kommer inte bara att spara utrymme, men ocksÄ göra inre rummet mer elegant och snyggt.

FörmÄner enligt sink med bÀnkskivan tvÀttmaskin

Ibland badrummet Àr sÄ obekvÀm plats av de viktigaste delarna (tvÀttmaskin, torktumlare, dusch, etc) som bryter ned den totala funktionaliteten i rummet, sÄvÀl som att öka antalet som erhÄllits genom en person repor, blÄmÀrken, skrubbsÄr och andra skador. Det Àr dÀrför moderna designers gÄ pÄ en mÀngd olika hushÄlls tricks som kan göra rummet inte bara bekvÀmt utan ocksÄ sÀkert. En av dessa innovationer för badrummet Àr ett handfat och ett bord under tvÀttmaskinen.

Bland fördelarna med tvÀttstÀll med bÀnkskiva under tvÀttmaskinen bör noteras kompakthet och utmÀrkta estetiska kvaliteterBland fördelarna med tvÀttstÀll med bÀnkskiva under tvÀttmaskinen bör noteras kompakthet och utmÀrkta estetiska kvaliteter

Handfat med bÀnkskiva för en tvÀttmaskin i badrummet - det Àr kunskap nÀrvarande. Detta sparar utrymme, samtidigt som funktionalitet och attraktionskraft i rummet.

Om du installerar diskbÀnken med bÀnkskivan, Àr det kÀnnetecknas av ett antal fördelar:

 • Skydda tvĂ€ttmaskinen frĂ„n skador och vattenföroreningar;
 • Ytterligare ledigt utrymme;
 • Installationen Ă€r enkel, utan tidskrĂ€vande arbeten installation;
 • Den ovanliga konstruktion, som inför en viss smak till det inre av rummet.

Under konstruktionsdata utvalda platta sifon, vilket ocksÄ minskar risken för igensÀttning och tapphÄlet i vÀggen eller plattan, Àven om det kan vara och i sink.

Den viktigaste förutsÀttningen för inrÀttandet av skalet med topp - ett arrangemang av horisontella drÀneringssystemet, som ligger pÄ den sida av sink.

De tekniska egenskaperna hos tvÀttstÀll med bÀnkskivor Àr indelade efter storlek, form och tillverkningsmaterial bÀnkskivor. De kan ocksÄ variera beroende pÄ fastsÀttningssÀtt - trim, suspenderad, polupodvesnoe. NÀr möblerna ligger till grund för faststÀllande av diskbÀnken, anvÀnd en trim bilaga. Suspendering - Àr monterad pÄ vÀggen med speciella clips (parentes) som anvÀnds och polupodvesnom mount. Polupodvesnoy monterings metod krÀver faststÀllande bÀnkskivan med ytterligare benen till den yttre sidan. Vissa modeller kan monteras i nÄgot av dessa sÀtt.

Vad bÀnkskiva under diskbÀnken och tvÀttmaskin vÀlja

PÄ ett eller annat sÀtt fÀst beror ocksÄ pÄ vilken typ av bÀnkskivan vÀljer. TvÀttstÀll med bÀnkskivor i badrummet kan vara 3 typer - bÀnkskivor med infÀlld diskbÀnk med patch handfat, bÀnkskivor Solid.

Fasta konstruktioner - bÀnkskivan Àr kombinerad med ett handfat i en enda enhet som förhindrar ansamling av bakterier, sÄvÀl som uppkomsten av mögel eller svamp.

NÀr du vÀljer en bÀnkskiva för diskhon och tvÀttmaskinen bör ta hÀnsyn till golvytan och den stil som den Àr gjordNÀr du vÀljer en bÀnkskiva för diskhon och tvÀttmaskinen bör ta hÀnsyn till golvytan och den stil som den Àr gjord

BÀnkskivan med överlagrade skal gör det möjligt att konstruera en exklusiv och ovanlig (t ex ett handfat i form av en blomma). Bordsskivor med skurna skal involverar urval sjunker i enlighet med egenskaper bÀnkskivan (material, utformning, storlek). Att vÀlja en diskbÀnk med bÀnkskivan, mÄste du Àgna sÀrskild uppmÀrksamhet Ät det material som den Àr tillverkad.

Det kan vara bÀnkskivor frÄn följande material:

 • Sten (naturlig eller artificiell);
 • MDF yl particleboard,
 • glas;
 • trĂ€;
 • Gipsskivor.

Modeller tillverkade av konstgjorda eller natursten, starka, hÄllbara, som inte omfattas av fysiska och kemiska effekter, men dessa modeller Àr dyra och besvÀrliga. TrÀprodukter och bÀnkskivor gjorda av spÄnskivor och MDF skiljer litet pris att betala, men i avsaknad av sÀrbehandling kan vara kortlivad och benÀgna att bildandet av mögel och mjöldagg. NÀr man vÀljer en bÀnkskiva tillverkad av glas, Àr det föredraget att vÀlja matt eller tonat modell som transparenta yta avslöjar en vy av den kommunikation som bÀnkskivan mÄste dölja.

Har en tvÀttmaskin monteras under diskbÀnken i badrummet

Stiralka, som ligger under den övre, mÄste vara smal, kompakt och liten storlek, inte mer Àn 70-80 cm, har en horisontell lock och inte talar för bÀnkskivor grÀnsen.

Till den plats dÀr utrustningen Àr installerad mÄste du sopa alla verktyg: avlopp, vatten och el. Det Àr bÀst att positionera bordsskivan nÄgra centimeter högre Àn tvÀttmaskinen i syfte att minska belastningen pÄ toppen av enheten.

TvÀttmaskinen Àr bÀttre att sÀtta i den motsatta sidan av skaletTvÀttmaskinen Àr bÀttre att sÀtta i den motsatta sidan av skalet

NÀr du installerar diskbÀnken med bÀnkskiva i badrummet, Àr det nödvÀndigt att övervÀga vissa nyanser:

 1. Före inköp och installation, Àr det nödvÀndigt att göra mÀtningar baserade pÄ ledigt utrymme i hela rummet, höjd tvÀttmaskin, bÀnkskiva material och dess tjocklek.
 2. Göra ett inköp och beredning av kommunikation (till avloppsröret och kallvattenutloppet, och fukt, etc).
 3. FörvÀrva de verktyg som behövs för att sjunka montering (konsoler, fÀstanordningar, klÀmmor och silikontÀtningsmedel).

I storleks bÀnkskivor och sÀnkor Àr installerade fÀstelement och metallkrok och sjunker ytan behandlas med silikon. Efter att set vatten kommunikation Àr fogarna mellan dem ocksÄ behandlas. Om du vÀljer gjuten modell Àr det i allmÀnhet lÀttare rengöring och installation av sockeln som det hÀnder samtidigt.

Installation av diskbÀnken Àr nödvÀndigt att börja med en definition av den plats dÀr utrustningen kommer att placeras - pÄ denna plats bör utjÀmnas och att det inte fanns nÄgon vibration.

Med andra modeller, installerat och stadigt fast ram modeller. Det mest optimala materialet för ramen anses gips som Àr resistent mot fukt. PÄ ramen Àr installerad bÀnkskivor och toppmonterad eller placeras i en speciell nisch sjÀlv sjunka. Alla kanter och fogar rekommenderas att tÀtas för att förhindra att fukt trÀffad i gapet, och bildade en svamp eller mögel.

Handfat och tvÀttmaskin i en bÀnkskiva: hur man tar hand

Handfat med bĂ€nkskiva - det Ă€r en av de mest praktiska och bekvĂ€ma lösningar för badrum enhet. Även om en sĂ„dan konstruktion och funktioner enkel rengöring, Ă€r det i alla fall krĂ€ver en sĂ€rskild omsorg.

FrÄn tid till annan brickan rekommenderas att dra och ta bort skrÀp som har samlats bakom denFrÄn tid till annan brickan rekommenderas att dra och ta bort skrÀp som har samlats bakom den

Skötsel:

 1. VÀl hand om diskbÀnken och bÀnkskivan beror pÄ det material som de görs.
 2. Modeller tillverkade av naturliga eller konstgjord sten, behöver bearbeta sÀrskild impregnering.
 3. Rengöring av glas- och keramikytor utförs med anvÀndning av rengöringsmedel för glas.
 4. Kom ihÄg att om du har valt en bÀnkskiva tillverkad av spÄnskiva, MDF eller trÀ, sÄ kommer det att bli nödvÀndigt för sÀrskild omsorg.

Vi kan inte tillÄta uppkomsten av vatten pÄ ytan av de flesta bÀnkskivor och fukt. I vÄrden av ett handfat och en topp, Àr det viktigt att se till att de inte visas repor (sÀrskilt pÄ glas eller sten produkter) och regelbundet hantera dem med en speciell lösning, vilket skapar ett skyddande skikt pÄ ytan.

bÀnkskivor trÀ mÄste regelbundet belagd med en speciell olja och torr rengöras efter varje anvÀndning, förhindra ansamling och absorption av fukt.

Installation under diskbÀnken med bÀnk tvÀttmaskin (video)

Alla medel som krÀvs för att ta hand om diskbÀnken och bÀnkskivan, kan köpas pÄ nÄgon jÀrnaffÀr. Handfat med bÀnkskiva i tvÀttmaskinen Àr perfekt för bÄde smÄ utrymmen och större rum. Genom valet av modeller och design handfat med bÀnkskiva bör behandlas med stort ansvar. TÀnk pÄ att det rÀtta valet beror pÄ ergonomi och funktionalitet hela badrummet.

Exempel: tvÀttmaskin under diskbÀnken i badrummet (foto idéer)

13567-250121503084medium14103-izgotovit-podramnik-razdatochnoy-korobki-vaz-2121102600303