Από foamirana μπορεί να κάνει μια ποικιλία από χειροτεχνίες διαφορετικής δυσκολίας, έτσι αυτό το υλικό είναι κατάλληλο για αρχάριουςΑπό foamirana μπορεί να κάνει μια ποικιλία από βιοτεχνία διαφορετικής δυσκολίας, έτσι ώστε αυτό το υλικό είναι κατάλληλο για αρχάριους προϊόντα foamirana φαίνονται αρκετά κομψό και ασυνήθιστο, και να τους έχει να κάνει αρκετά ένα κομμάτι της προσπάθειας. Foamiran αρκετό ενδιαφέρον υλικό, το οποίο στη σύνθεσή του θυμίζει καουτσούκ και πλαστικών στην εμφάνιση σουέτ. Αυτό το υλικό έχει καλή ποιότητα, ιδίως όπως: είναι μη-τοξικό, καλά βαμμένο, είναι σε θέση να ανακτήσει γρήγορα το σχήμα του, εύκολο να κοπεί με ψαλίδι, γυαλικά μπορεί να πλυθεί με νερό, αλλάζουν το σχήμα τους όταν θερμαίνεται. Αν foamiran αρκετά παχύ, τότε είναι δυνατόν να γίνει μια ποικιλία παιχνιδιών, τα λεπτά φύλλα είναι κατάλληλα για την παραγωγή των λουλουδιών.

Προϊόντα από foamirana: MK για αρχάριους

Foamiran θεωρείται πολύ καλό υλικό για την κατασκευή της χειροτεχνίας, όπως παρουσιάζεται σε μια ποικιλία χρωμάτων. Αρκετά ενδιαφέρουσα foamirana που προέρχονται από τα λουλούδια που μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τόσο το σίδερο και τη θέρμανση του υλικού χωρίς ειδικές συσκευές. Ο ευκολότερος hack αυτού του υλικού - μια συνηθισμένη ροζέτα.

Για την παραγωγή της, ήταν αρχικά απαραίτητο να προετοιμάσει τα υλικά και τα εργαλεία, ιδίως όπως:

 • Πράσινο και κόκκινο foamiran?
 • ψαλίδι?
 • Iron?
 • Hot κόλλα.

Κόκκινο foamirana πρέπει να κόψει τα πέταλα τριαντάφυλλου σε διάφορα μεγέθη, και τα πράσινα φύλλα και να κάνουμε μια έξοδο λουλούδι. Σε ένα ζεστό σίδερο να βάλει μερικά πέταλα και το αφήνουμε για 3 λεπτά. Ζεστό πέταλα πρέπει να συμπτύξετε ή να αναπτύξετε, που εκτείνεται έτσι τη μέση. Ξεχωριστά πρέπει να κάνουμε μια μικρή μαστίγιο, το οποίο θα χρησιμεύσει ως μέσον λουλούδι.

Ως βάση για τη σύνθεση της foamirana αξίζει να κάνετε προεπισκόπηση του βίντεο φροντιστήριο για να ελέγξουν τις κατηγορίες και να εξετάσει τις συστάσεις των εμπειρογνωμόνωνΩς βάση για τη σύνθεση της foamirana αξίζει να κάνετε προεπισκόπηση του βίντεο φροντιστήριο για να ελέγξουν τις κατηγορίες και να εξετάσει τις συστάσεις των εμπειρογνωμόνων

Hot κόλλα πρέπει να είναι κολλημένα στη βάση των μικρότερων πέταλα, τότε μέσο, ​​τότε η μεγαλύτερη. Εκπαιδευμένοι φύλλα και ροζέτα λουλούδι, επίσης, ανάγκη για τη θέρμανση σιδήρου και κολλήστε τα στο Rozochke.

Έτσι, μπορείτε να πάρετε ένα όμορφο λουλούδι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή των διαφόρων αντικειμένων.

Για την παραγωγή λουλουδιών, χωρίς θέρμανση, μπορείτε απλά να ζεσταθεί το έτοιμο billet foamirana τροχαίο τους ανάμεσα στις παλάμες σας και στρίβοντας τις άκρες σε διαφορετικές κατευθύνσεις, καθώς εκτείνεται σε αυτό το μέσον. Προετοιμασία επαρκή αριθμό των πετάλων, θα πρέπει να επεκταθεί με την αύξηση. Στη συνέχεια, αποτελούν τη βάση του φύλλου, πηλό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό. Έτοιμα πέταλα πρέπει να κολλήσετε γύρω από το κάτω μέρος του κύκλου όλα τα πέταλα με αύξουσα σειρά. Στη συνέχεια, η βάση πρέπει να αφαιρεθεί προσεκτικά.

Όταν το λουλούδι είναι έτοιμο, θα πρέπει να μειώσει το δοχείο του πράσινου foamirana. Από ένα μικρό κομμάτι βαμβάκι για να σχηματίσουν ένα δοχείο και τυλίξτε το με πράσινα φύλλα, δίνοντάς τους το επιθυμητό σχήμα. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι ένα πολύ όμορφο και ασυνήθιστο λουλούδια.

Για να είναι σε θέση να κάνει πιο περίπλοκη βιοτεχνίες πρέπει να προετοιμαστούν ειδικά υλικά και εργαλεία, ιδίως όπως:

 • Στοίβες και Bulka στρογγυλοποίηση πέταλα και να δημιουργήσει ραβδώσεις?
 • Viners και Mold, για να προσδώσουν ένα συγκεκριμένο κενά σχήμα?
 • Βούρτσα και σφουγγάρια για την εφαρμογή βαφές?
 • ζωγραφίσει?
 • Διατρήσεις και σγουρά ψαλίδια?
 • συρμάτινο πλαίσιο και μίσχοι?
 • σφαιρίδια σύρμα για τις στήμονες?
 • Τύπος-ταινία?
 • οδοντογλυφίδες?
 • ψαλίδι?
 • Κόλλα όπλο?
 • Κοσμήματα και αξεσουάρ.

Εφαρμόζοντας foamiran μπορεί να δημιουργήσει μια ποικιλία από βιοτεχνία και διακοσμήσεις, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε μια μικρή προσπάθεια. Η παραγωγή πιο περίπλοκη λουλούδια, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα καταπληκτικό εσωτερικό συνθέσεις, ανθοδέσμες γάμου, καρφίτσες, καρφίτσες, κορδέλες και πολλά άλλα αξεσουάρ. Από foamirana μπορεί να κάνει κάθε λουλούδι που μοιάζει με ένα πραγματικό, ειδικά αν είναι κατασκευασμένο από υλικό marshmallow.

Πώς να κάνει χειροτεχνία από foamirana για αρχάριους βήμα προς βήμα

Ιδιαίτερα δημοφιλή είναι τα λουλούδια της foamirana, δεδομένου ότι η παραγωγή τους δεν απαιτεί καμία εμπειρία. Ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα, μπορείτε να κάνετε πιο ασυνήθιστο σύνθεση, όπου τα λουλούδια θα μοιάζουν με το πραγματικό πράγμα.

Οι νεοφερμένοι θα πρέπει να βιοτεχνίες από foamirana που δεν περιέχουν πολύπλοκα στοιχείαΟι νεοφερμένοι θα πρέπει να βιοτεχνίες από foamirana που δεν περιέχουν πολύπλοκα στοιχεία

Τεχνητή κοσμήματα χρησιμοποιείται ευρέως για:

 • Οι διακοπές σας?
 • Εσωτερική διακόσμηση?
 • δημιουργία κοσμημάτων.

Με βάση τα χρώματα μπορείτε να κάνετε μια ποικιλία από κοσμήματα, ιδίως, όπως κλιπ μαλλιά, κορδέλες, μενταγιόν. Επιπλέον, τα λουλούδια μπορούν να διακοσμήσουν τα βιβλία, τσάντες, μαγνήτες. Για να κάνετε ένα κλιπ για τα μαλλιά, μια καρφίτσα ή δαχτυλίδι, θα πρέπει να κολλήσετε την foamirana λωρίδα βάσης λουλούδι και να κάνουν μια θηλιά. Στη συνέχεια, στερεώστε το χείλος βρόχο, καρφίτσα ή barrette.

Λουλούδια από foamirana μπορεί να είναι μια καλή βάση για την κατασκευή της topiary. Όταν το δέντρο είναι διακοσμημένο με τα χρώματα της ευτυχίας, κατασκευασμένο από το υλικό αυτό, φαίνεται όμορφο και κομψό, δημιουργώντας άνεση στο σπίτι. Για την παρασκευή των απαιτούμενων λουλούδια Topiary foamirana, γλάστρα, βαρέλι, ξύλο και μπάλα αφρού.

Λουλούδια από foamirana: Μαθήματα για αρχάριους

Υπάρχουν πολλές επιλογές για την κατασκευή λουλουδιών με τεχνητά υλικά. Χρησιμοποιείται ευρέως για την κατασκευή foamiran χρώματα. Λόγω του γεγονότος ότι το υλικό αυτό είναι μάλλον μαλακή και εύπλαστη, είναι δυνατόν να foamiranu δώσει αρκετά οποιαδήποτε μορφή. Αρκετά ενδιαφέρουσα είναι η παιωνία, από αυτό το υλικό.

Τα λουλούδια δεν φαίνεται μονότονο, κατά τη δημιουργία τους θα πρέπει να χρησιμοποιούν διαφορετικές αποχρώσεις foamiranΤα λουλούδια δεν φαίνεται μονότονο, κατά τη δημιουργία τους θα πρέπει να χρησιμοποιούν διαφορετικές αποχρώσεις foamiran

Για να δημιουργήσετε την αρχική ανάγκη να προετοιμάσει τα υλικά και τα εργαλεία:

 • Foamiran ροζ λουλούδια και πράσινο?
 • Κόλλα όπλο?
 • Κυματοειδές χαρτί?
 • Iron?
 • ψαλίδι?
 • οδοντογλυφίδες?
 • ζωγραφίσει?
 • Wire.

Αρχικά, θα πρέπει να μειώσει τα κενά για τα πέταλα και τα φύλλα. Κάθε πέταλο τυλιγμένο σε χαρτί κρεπ και αποδίδουν το καυτό σίδερο με τα πέταλα που αγοράζονται τιμολογίου. Μετά από αυτό, πέταλο τυλιγμένο σε χαρτί για να φορές σαν ένα ακορντεόν και συστροφή. Φυλλάδια, επίσης, να θερμαίνεται και να στρίψει για να δώσει μια ρεαλιστική ματιά. Όταν όλα τα πέταλα και τα φύλλα που παρασκευάζονται, είναι αναγκαίο να γίνουν πυρήνες των λουλουδιών με τη βοήθεια του φύλλου.

Εκπονήθηκε από την σφαίρα του φύλλου χρειάζεται foamiranom επικολληθεί, και στη συνέχεια να κολλήσει σε αυτό πέταλα και τα φύλλα.

Σημαντικό! Την εκτέλεση των εργασιών πολύ προσεκτικά, επειδή μπορείτε να καούν κατά την εργασία με καυτό σίδερο.

Όμορφη foamiran για αρχάριους: στάδιο master class

Μαθήματα για να δημιουργήσετε αντικείμενα κατασκευασμένα από foamirana μπορεί να είναι πολύ διαφορετική, ιδίως, το υλικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή κούκλες.

Φουρκέτα διακοσμημένο με λουλούδια από foamirana, έχει μια ελκυστική εμφάνιση και εξαιρετική απόδοσηΦουρκέτα διακοσμημένο με λουλούδια από foamirana, έχει μια ελκυστική εμφάνιση και εξαιρετική απόδοση

Για την κατασκευή των κουκλών πρέπει να ληφθούν:

 • Foamiran?
 • μπάλα Αφρός?
 • Κόλλα όπλο?
 • Πυκνά ύφασμα?
 • Iron?
 • Αξεσουάρ.

Για την κατασκευή του κεφαλιού της κούκλας και πρέπει να ζεσταθεί foamiran τους obtyanut μπάλα αφρό. Στη συνέχεια, κόψτε ένα κύκλο για τα μαλλιά, το ζεσταίνετε και να καθορίσει στο κεφάλι με ένα συγκολλητικό. Μπορεί να συμπληρωθεί με ένα χτένισμα, επισυνάπτοντας κορδέλες και μπούκλες. Σχεδιάστε ένα πρόσωπο κούκλα. Για την κατασκευή των κούκλες στέγαση μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατάλληλα διαμορφωμένο αφρό προπλάσματος. Τα χέρια και τα πόδια για να πάρει ένα παχύ foamiran. Κατασκευασμένο από χοντρό ύφασμα κομμένα ρούχα για τις κούκλες και να κάνουν τα παπούτσια. Στη συνέχεια θα πρέπει να συγκεντρώσει την κούκλα, κολλώντας τα επιμέρους τμήματά της.

Master class για foamiranu για αρχάριους (βίντεο)

Χειροτεχνία από foamirana μπορεί να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και ασυνήθιστη, οι πιο σημαντικές δημιουργικούς τρόπους για τη δημιουργία τους.

Λεπτομέρειες: foamiran και βήμα master class για αρχάριους (παραδείγματα φωτογραφία)

3466a6ac89b2df13d3264325b1704402ec910-1218199d612e9ff81ebe39855519c58538a6f369355968512391425289586