NÀr du vÀljer dörrar och golv bör betraktas de grundlÀggande reglerna för fÀrgkombinationerNÀr du vÀljer dörrarna och golvet bör betraktas de grundlÀggande reglerna för kombination tsvetovPri reparationen Àr viktigt att vÀlja rÀtt kombination av fÀrger i inredningen, sÄ att de sÄg harmoniskt, inte trÄkig eller smaklös. Fel fÀrger valda ingÄngen eller innerdörrar, liksom golvet eller möbler kan förstöra hela intrycket av det hÄrda arbetet med en professionell eller ett hem designer. Det finns sÀrskilda regler som vi mÄste följa nÀr du vill vÀlja fÀrg pÄ dörrar och golvet i det inre. NÀr följa dem, fint klippta lokaler kommer inte bara bekvÀmt boende, men kommer att glÀdja gÀsterna.

Hur man vÀljer innerdörrar: rÄd om fÀrg och design

Huvud lag design utrymme: Blanda inte i samma rum för mer Àn tre grundfÀrgerna. De mÄste dock vara antingen varma eller kalla toner. Universal fÀrg anses vara vitt. Det var han som i kombination med andra fÀrger och nyanser. DÀrför, om du inte kan bestÀmma vilken fÀrg kommer dörren, det Àr alltid passa vit fÀrg.

Innerdörrar kan vara sÄ enkelt mÄlade, sÄ gjort under trÀ.

fÀrgen pÄ golvet och innerdörrar mÄste vÀljas klokt, sÄ att de kompletterar den eleganta inredningen av lokalernafÀrgen pÄ golvet och innerdörrar mÄste vÀljas klokt, sÄ att de kompletterar den eleganta inredningen av lokalerna

Tre grundfÀrg kombination av dörrar, lister och golv:

 1. Mörk dörr, mörka golv, ljusa golv. Mörka fÀrger ser mycket elegant och elegant, men bör spÀdas med ljusare fÀrger till rummet verkade inte trÄkig. Nu sÀrskilt populÀr wenge. Detta Àr inte en fÀrg, men en hel palett av mÀttade nyanser: mörk choklad; rödbrunt, mörkt lila.
 2. Bright dörr ljus socklar, mörka golv. Bright element kommer att se sÀrskilt högtidlig mot mörk ram. Ett rum kommer att verka mer rymlig och ljus. Till exempel, al annorlunda vacker gyllene-rosaaktig fÀrg, frÄn vilken ljuset reflekteras vÀl.
 3. Mörk dörr, sockel ljus och ljus vÄning. Mörk dörr ser mycket solid, sÄ hela tiden de ansÄgs en symbol för rikedom och lyx. Representeras av kombinationen ser bra ut i en rymlig hall och vardagsrum.

bjÀrt fÀrgade dörrar (ljusgrön, rosa, blÄ) dekorera insidan av ett barns rum eller i stil med Hi-Tech.

Idéer och tips: Hur man vÀljer fÀrg pÄ innerdörrar

Designers uppmanas att registrera dörren till rummet i samma stil. DÀrför bör vi försöka vÀlja en mÄngsidig fÀrg som kom till inredningen av alla rum i huset eller lÀgenheten. FÀrgen sortiment av produkter som erbjuds av butiker, full av variation, bland vilka det Àr mycket svÄrt att vÀlja rÀtt fÀrg.

De mest populÀra fÀrger innerdörrar Àr beige och bruntDe mest populÀra fÀrger innerdörrar Àr beige och brunt

Den mest populÀra fÀrgen dörrar:

 1. White. Vit dörr perfekt med svart, brunt, beige, vitt golv. I grund och botten, som med alla andra. Det enda sak att tÀnka pÄ Àr varmt eller kallt nyans av vitt som tigger pÄ grund av fÀrg golv eller möbler. Den största fördelen med de vita dörrarna Àr att de kan mÄlas i valfri fÀrg.
 2. Beige. Detta trevliga neutral fÀrg gÄr med nÀstan alla ljusa nyanser: honung, ljusbrun, gyllene valnöt och andra. För att det inte kommer att göra en rödaktig ton.
 3. Gray. Det finns mÄnga nyanser av grÄtt: off-white, milky, rökiga. Men den goda grÄ kombination med endast kalla toner. Helst ska om golvet och dörren vara samma nyans av grÄtt. det kommer ocksÄ att se bra ut med "blekt ek" fÀrgade möbler.
 4. Brown. Brun har ocksÄ en mÀngd olika nyanser: mörkbrun, ljusbrun, choklad, solbrÀnna, gyllenbrun. Urval av fÀrger bör fÀrgen pÄ möbler.

 En av de mest eleganta och moderna fÀrgkombinationer anses wenge möbler och off-vita golv och möbler.

Den ideala kombinationen av laminat och dörrar inomhus

Laminatgolv - en av de mest populÀra golvbelÀggningar. Den kÀnnetecknas av enkel installation, behaglig att ta struktur, slitstyrka och mÄnga andra fördelar. Dess fÀrg kan vara mycket olika, eftersom laminatytan kan Äterge en bild.

Vackra inredningen i rummet ser mörkt laminat som efterliknar trÀVackra inredningen i rummet ser mörkt laminat som efterliknar trÀ

Det finns tvÄ typer av laminat:

 • Imitation av naturligt trĂ€;
 • Imitation sten.

Om laminatet görs av trÀ, dörren och plockade upp med samma trÀ mönster. Tone behöver inte matcha exakt, du kan vÀlja riva upp nÄgot ljusare eller mörkare Àn golvet. Om du tar dörren för mörk skugga, kommer det inte att vara i harmoni med den övergripande stil, sticka ut alltför mycket frÄn resten av interiören.

Laminat med oÀkta sten kommer att gÄ bra med solida dörrar med en nyans dem. Till exempel vit marmor i perfekt harmoni med fÀrgen pÄ blekt ek.

Den blanka yta laminat ger högtidlighet rum och frostat - komfort.

Hur man vÀljer fÀrg pÄ BMC: under golvet eller under dörren

NÀr du vÀljer lister för en lÀgenhet eller hus bör styras av vissa regler.

MÄnga designers uppmanas att vÀlja fÀrg pÄ dörrlisterMÄnga designers uppmanas att vÀlja fÀrg pÄ dörrlister

Lister kan matcha fÀrgen:

 • Med dörrar;
 • Med vĂ€ggar;
 • Med golvbelĂ€ggningen.

 Du kan vÀlja sockel av samma fÀrg som golvet eller vÀggen. Men om ljuset i rummet dörren och golvet Àr mörkt, dÄ sockeln mÄste upprepa tonen i dörren.

Den mest fashionabla designlösning anses vara en kombination av lister med fÀrgen pÄ fönsterramarna, men bara om de inte Àr vita.

Vit sockel perfekt razgranichat plats i rummet. Dessutom gÄr de perfekt med bÄde mörker och ljus frÄn golvet, liksom med vita ramar.

Valet av fÀrger och golv dörrar i det inre (video)

Genom att vÀlja en fÀrg dörr bör interiör golv och golvlister behandlas mindre noggrant Àn valet av ytskikt för vÀggarna. Det Àr inte alltid jagar de senaste designinnovationer. Ibland mÄste du stoppa eller den klassiska versionen, eller vÀlj fÀrg, som gillade mest. I varje fall mÄste du försöka förestÀlla sig hur en viss fÀrg visas direkt i rummet, oavsett passar för honom tapeter och inredning. Om de flesta inte kan hantera, Àr det bÀst att ta hjÀlp av en professionell designer.

Design och fÀrg pÄ dörrar golv (foto i det inre)

2stat40291110-1024x646131214371113