De flesta konsumenter köper färdiglagad mat från välkända tillverkare, eftersom de uppskattar kvaliteten och tillförlitlighetenDe flesta konsumenter köper färdiglagad mat från välkända tillverkare, eftersom de uppskattar kvalitet och nadezhnostKuhnya - en viktig del av varje lägenhet, så dess val bör tas särskilt allvarligt. Hur man väljer en kvalitet och hållbara alternativ av köksmöbler och de nödvändiga elementen? I dagens marknad finns som färdiga rätter som en gång installerat i någon lägenhet eller beställa hus till enskilda åtgärder. Det är därför för att underlätta sökandet kan du rangordna fabriker och tillverkare som är redo att uppfylla alla önskemål från kunden, samt recensioner leder till att utarbeta en mer omfattande uppfattning om varje företag.

Hur man avgör vilken mat behövs?

Som regel valet av mat är de viktigaste kriterierna - kvaliteten på materialet och prisSom regel valet av mat är de viktigaste kriterierna - kvaliteten på materialet och pris

Innan du väljer en tillverkare som uppfyller alla de nödvändiga kraven, är det nödvändigt att besluta om flera kriterier. I framtiden kommer de att hjälpa dig inte gå vilse i sökandet efter en lämplig företag:

  1. budget. Hela köket - inte billig, men du kan alltid välja det alternativ som passar varje budget. Exakt beräkna budget kommer att vara till stor hjälp, och levereras av komplikationer till följd.
  2. Typ. Du kan köpa färdiga kök, versioner av vilka alltid presenteras i butiker och fabriker. Detta kan spara tid, eftersom transport och installation av alla komponenter brukar inte ta mer än en veckas tid. Det andra alternativet - att köket på beställning. För att göra detta, behöver du bara ge tillverkaren av storleken och parametrar i lägenheten, där det kommer att installeras. Det kan vara dyrare och tar längre tid, men resultatet kommer att fullt ut möta kundens personliga åsikter.
  3. material. Trä, metall, plast - ett annat objekt som beror på budget och individuella behov, men direkt påverkar det slutliga valet.
  4. ursprungsland. Ryssland och OSS-länderna blir alltmer valet av kunder som har mer förtroende och är ofta lägre kostnad. Men utländska företag (Tyskland, Italien, etc.) är också kända kvaliteten på sina produkter.

Hur man väljer kök (video)

Vilken mat är bättre: kundrecensioner

De flesta av kunderna är inte rädda för att lämna betyg före och efter köpet av mat, som hjälper till att identifiera andra kunder med nödvändig information.

  • Många kunder uppmanas att IKEA livsmedelsproduktionen, men recensioner om dem är mycket olika. Till exempel är den bild av kunden delas av många: "The IKEA kök har en stor nackdel - oförmågan att göra en icke-standardstorlek." Resten av företaget uppfyller de flesta kunder fler valmöjligheter och ett attraktivt pris.
  • Ett annat populärt alternativ bland kunderna är företaget "Maria", men det passar inte alla den genomsnittliga kunden. "Det fanns problem med färg. Du väljer en, men gjorde en helt annan, är inte lämpliga till det inre. " Men i allmänhet, "Maria" är en av de mest populära val för kök köpare.
  • CALL företaget, vars kontor ligger i huvudstaden, som lämpar sig för de flesta. "Inuti plocka färger, storlekar, och allt du behöver, som är påskynda designprocessen."

För att bestämma val av livsmedel, tillräckligt för att bekanta sig med kundens vittnesmål på den officiella hemsidanFör att bestämma val av livsmedel, tillräckligt för att bekanta sig med kundens vittnesmål på den officiella hemsidan

Top tillverkare av kök

Varje tillverkare är olika specifika kriterier. Kan resultera i rating de tio bästa företagen inom denna sektor finns i Ryssland, efter att ha fastställt bland dem, råder ingen tvekan om att resultatet kommer att vara hög kvalitet.

«PLAZAREAL»

Fabriken-tillverkare av köksmöbler PLAZAREAL producerar upp till 400 uppsättningar av möbler varje månad och har ett välförtjänt rykte och kvalitetsgaranti.

IKEA

Den mest kända svenska möbelcenter, vars tjänster används av miljontals människor varje år i hela världen. Imponerande garanti låga priser och internationellt erkännande - företaget är svårt att gå förbi när man väljer ett kök.

"Maria"

En välkänd rysk tillverkare med många års praktik. Det är populärt och har en mycket positiv feedback från kunder.

"CALL"

Hittills kan en mycket positiv feedback ses på vitryska fabrikHittills kan en mycket positiv feedback ses på vitryska fabrik "SAMTAL"

Vitryska fabriken, en av de bästa i din profil. På tillverkning uteslutande proffs, det finns ingen oro för resultatet - det kommer inte att bli besviken.

"Meddelande"

Är ett varumärke av fabriken "Meddelande", har den största tillverkaren av köksmöbler, som arbetar på den ryska marknaden varit sedan 1999. Han tjänade många titlar och utmärkelser samt förtroende hos kunder över hela landet.

"Stylish kitchen"

Fabrik för tillverkning av de mest moderna kök. Ett populärt val bland kunderna. Den använder material som importerats och bara den senaste tekniken.

"Yavid"

Stor möbelfabrikStor möbelfabrik "Yavid" Det ger hög kvalitet och vackra kök

Stor möbelfabrik. Modern produktion, som behandlar endast de bästa materialen. Ett brett nätverk gör det möjligt att dra nytta av tjänster av företaget i många länder och bekräftar sin kvalitet och välförtjänt rykte.

"Harmony"

Skönheten i företag som tillhandahåller produkter som tillverkas i fabriken med samma namn. Garanti och positiv feedback från många kunder, samt lång erfarenhet inom detta område, vilket tvingar tillverkaren att betrakta detta som en av de bästa.

"Forema"

Producerar mat på beställning, erbjuder ett brett utbud av tjänster. För tjugo år har företaget blivit en av de mest populära på marknaden. Specialister hjälper dig att välja inte bara rätt storlek, men också utformningen av framtida köket.

"Antarctica"

Det förtjänar särskild uppmärksamhet, som bedriver tillverkning poster för köket. Det skulle vara bra val för den kund som vill att självständigt välja varje del av din framtida rum.

Översikt CALL köket (video)

Vi hoppas att dessa tips hjälper dig att välja en kvalitet kök som kommer att glädja dig i många år!