De meeste consumenten kopen kant-en-klare gerechten uit gerenommeerde fabrikanten, omdat ze de kwaliteit en betrouwbaarheid te waarderenDe meeste consumenten kopen kant-en-klare gerechten uit gerenommeerde fabrikanten, omdat ze de kwaliteit en nadezhnostKuhnya waarderen - een belangrijk onderdeel van een appartement, zodat de selectie vooral serieus genomen moet worden. Hoe maak je een kwaliteit en duurzame optie van keukenmeubelen en de noodzakelijke elementen kiezen? In de huidige markt kan worden gevonden als klaar gerechten die eenmaal geïnstalleerd in een appartement of order huizen individuele maatregelen. Dat is de reden waarom om het zoeken te vergemakkelijken, kunt u de fabrieken en fabrikanten die klaar om alle wensen van de klant te voldoen zijn rang, evenals beoordelingen leiden tot het opstellen van een uitgebreider advies over elk bedrijf.

Hoe om te bepalen welk voedsel nodig is?

In de regel, de keuze van de gerechten zijn de belangrijkste criteria - kwaliteit van het materiaal en de prijsIn de regel, de keuze van de gerechten zijn de belangrijkste criteria - kwaliteit van het materiaal en de prijs

Voordat u een fabrikant die alle noodzakelijke eisen voldoet te kiezen, is het noodzakelijk om te beslissen over een aantal criteria. In de toekomst zullen ze je helpen niet te verdwalen in de zoektocht naar een geschikte bedrijf:

  1. budget. Volledige keuken - niet goedkoop, maar je kunt altijd kiezen voor de optie die elk budget past. Nauwkeurig te berekenen de begroting zal een grote hulp zijn, en geleverd aan complicaties als gevolg.
  2. type. U kunt kopen kant-en-klare keuken, versies die worden altijd in de winkels en fabrieken. Dit kan tijd besparen, zoals het transport en de installatie van alle componenten meestal niet langer dan een week tijd te nemen. De tweede optie - het maken van de keuken om te bestellen. Om dit te doen, hoeft u alleen de fabrikant van de grootte en de parameters van het appartement, waar het zal worden geïnstalleerd te bieden. Het kan duur zijn en nemen meer tijd, maar het resultaat zal volledig voldoen aan persoonlijke opvattingen van de klant.
  3. materiaal. Hout, metaal, kunststof - een ander item dat hangt af van het budget en de individuele eisen, maar een directe invloed op de uiteindelijke keuze.
  4. land van herkomst. Rusland en GOS-landen worden steeds meer de keuze van de klanten, hebben meer zelfvertrouwen en zijn vaak lagere kosten. Maar buitenlandse bedrijven (Duitsland, Italië, enz.) Worden ook wel de kwaliteit van haar producten.

Hoe de keuken (video) te kiezen

Wat eten is beter: customer reviews

Het merendeel van de klanten zijn niet bang om de reviews te verlaten voor en na de aankoop van levensmiddelen, die helpt om andere klanten te identificeren met de nodige informatie.

  • Veel klanten worden geadviseerd om IKEA voedselproductie, maar de recensies over hen zijn zeer verschillend. Bijvoorbeeld, is het beeld van de klant door velen gedeeld: "De IKEA keukens hebben één groot nadeel - het onvermogen om een ​​niet-standaard formaat te maken." De rest van het bedrijf voldoet aan de meerderheid van de klanten meer keuze en een aantrekkelijke prijs.
  • Een andere populaire optie onder de klanten is de firma "Maria", maar het past niet bij de gemiddelde klant. "Er waren problemen met kleur. Je kiest één, maar maakte een heel andere, zijn niet geschikt voor het interieur. " Echter, in het algemeen, "Maria" is een van de meest populaire keuzes voor de keuken kopers.
  • CALL bedrijf, waarvan de kantoren zijn gevestigd in de hoofdstad, geschikt voor de meeste. "Inside, pick kleuren, formaten en alles wat je nodig hebt, dat is het versnellen van het ontwerpproces."

Om de keuze van voedsel producten te bepalen, genoeg om kennis te maken met getuigenissen van klanten op de officiële websiteOm de keuze van voedsel producten te bepalen, genoeg om kennis te maken met getuigenissen van klanten op de officiële website

Top fabrikant van keuken

Elke fabrikant is verschillende specifieke criteria. Kan resulteren in de rating van de top tien bedrijven in deze sector zijn verkrijgbaar in Rusland, hebben vastgesteld onder hen, kan er geen twijfel over bestaan ​​dat het resultaat is van hoge kwaliteit zal zijn.

«PLAZAREAL»

De fabriek fabrikant van keukenmeubelen PLAZAREAL produceert tot 400 sets van meubilair elke maand en heeft een welverdiende reputatie en kwaliteit te garanderen.

IKEA

De meest bekende Zweedse meubels centrum, waarvan de diensten die worden gebruikt door miljoenen mensen per jaar wereldwijd. Indrukwekkende garantie lage prijzen en internationale erkenning - het bedrijf is moeilijk te passeren door bij het kiezen van een keuken.

"Maria"

Een bekende Russische fabrikant met vele jaren van de praktijk. Het is populair en heeft veel positieve feedback van klanten.

"CALL"

Tot op heden kan veel positieve feedback te zien op de Wit-Russische fabriekTot op heden kan veel positieve feedback te zien op de Wit-Russische fabriek "CALL"

Wit-Russische fabriek, een van de beste in uw profiel. Op de fabricage uitsluitend professionals, is er geen zorgen te maken voor het resultaat - het zal je niet teleurstellen.

"Aankondiging"

Is een handelsmerk van de fabriek "Aankondiging", is de grootste fabrikant van keukenmeubilair, die werkt op de Russische markt sinds 1999. Hij verdiende veel titels en onderscheidingen, evenals het vertrouwen van klanten in het hele land.

"Stylish keuken"

Fabriek voor de productie van de meest moderne keukens. Een populaire keuze bij de klanten. Het maakt gebruik van geïmporteerde materialen en alleen de nieuwste technologieën.

"Yavid"

Grote meubelfabriekGrote meubelfabriek "Yavid" Het produceert hoge kwaliteit en mooie keuken

Grote meubelfabriek. Moderne productie, die zich bezighoudt alleen met de beste materialen. Een breed netwerk kunt u gebruik maken van de diensten van het bedrijf te nemen in vele landen en bevestigt zijn kwaliteit en welverdiende reputatie.

"Harmonie"

Schoonheid van de firma het verstrekken van producten die in de fabriek van de zelfde naam. Garantie en positieve feedback van vele klanten, evenals uitgebreide ervaring op dit gebied, waardoor de fabrikant om dit te beschouwen als een van de beste.

"FOREMA"

Produceert eten te bestellen, biedt een breed scala aan diensten. Al twintig jaar is dit bedrijf uitgegroeid tot een van de meest populaire op de markt. Specialisten helpt u niet alleen de juiste maat, maar ook het ontwerp van de toekomstige keuken.

"Antarctica"

Het verdient bijzondere aandacht, zoals is actief in de productie items voor de keuken. Het zou nuttig zijn keuze voor de klant die wil om zelfstandig te kiezen elk deel van je toekomstige kamer.

Overzicht CALL keuken (video)

We hopen dat deze tips helpen u kiezen voor een uitstekende keuken die jou zal bevallen voor vele jaren!