Bij de keuze van de deuren en de vloer moet worden beschouwd als de basisregels van kleurencombinatiesBij de keuze van de deuren en de vloer moet worden beschouwd als de basisregels van combinatie tsvetovPri de reparatie is belangrijk om de juiste combinatie van kleuren in het interieur te kiezen, zodat ze zag er harmonieus, niet saai of smakeloos. Verkeerde kleuren geselecteerde ingang of binnendeuren, evenals de vloer of meubilair, kunnen al de indruk van het harde werk van een professional of een huis ontwerper bederven. Er zijn speciale regels die we moeten volgen wanneer u de kleur van de deuren en de vloer in het interieur te kiezen. Wanneer de naleving daarvan, keurig getrimd pand zal niet alleen een comfortabele accommodatie, maar zal de gasten bekoren.

advies over kleur en design: Hoe de binnendeuren kiezen

De belangrijkste wet van het ontwerp ruimte: niet mengen in dezelfde ruimte voor meer dan drie primaire kleuren. Echter, let er dan op warme of koude tinten zijn. Universal kleur wordt beschouwd als wit te zijn. Hij was het die met andere kleuren en tinten gecombineerd. Daarom, als u niet kunt beslissen welke kleur zal de deur, het is altijd fit witte kleur.

Binnendeuren kan zo simpel zijn geschilderd, dus in het kader van het hout zijn.

kleur van de vloer en binnendeuren moeten verstandig worden gekozen, zodat ze het stijlvolle interieur van het pand aan te vullenkleur van de vloer en binnendeuren moeten verstandig worden gekozen, zodat ze het stijlvolle interieur van het pand aan te vullen

Drie basiskleur combinatie van deuren, plinten en de vloer:

 1. Deur donker, donkere vloeren, lichte vloer. Donkere kleuren zien er erg stijlvol en elegant, maar moet worden verdund met lichtere kleuren om de kamer niet saai lijken. Nu vooral populair wengé. Dit is niet een kleur, maar een hele palet van verzadigde kleuren: pure chocolade; kastanjebruin, donker paars.
 2. Bright deur licht plinten, donkere vloeren. Lichte elementen bijzonder ernstig tegen donkerframe kijken. Een kamer wordt ruimer en licht schijnen. Bijvoorbeeld, Els verschillende mooie gouden-roze kleur, waarvan het licht goed wordt gereflecteerd.
 3. Dark deur, plint licht en helder vloer. Dark deur ziet er zeer solide, zodat te allen tijde werden ze beschouwd als een symbool van rijkdom en luxe. Vertegenwoordigd door de combinatie zal er geweldig uitzien in een ruime hal en de woonkamer.

felgekleurde deuren (licht groen, roze, blauw) sieren het interieur van een kinderkamer of in de stijl van Hi-Tech.

Ideeën en Tips: Hoe de kleur van de binnendeuren kiezen

Ontwerpers worden geadviseerd om de deur naar de kamer te registreren allemaal in dezelfde stijl. Daarom moeten we proberen om een ​​veelzijdige kleur die aan de inrichting van de kamers in het huis of appartement kwam kiezen. Het kleurengamma van de producten die worden aangeboden door winkels, vol afwisseling, waaronder het zeer moeilijk is om de juiste kleur te kiezen.

De meest populaire kleuren van het interieur deuren zijn beige en bruinDe meest populaire kleuren van het interieur deuren zijn beige en bruin

De meest populaire kleur van de deuren:

 1. White. Witte deur perfect met zwart, bruin, beige, witte vloeren. In principe, zoals bij elke andere. Het enige ding om te overwegen is warm of koel witte kleur die bedelen in het licht van de kleur vloeren of meubels. Het belangrijkste voordeel van de witte deuren is dat ze in elke gewenste kleur kan worden geschilderd.
 2. Beige. Dit aangename neutrale kleur gaat met vrijwel elke lichte tinten: honing, lichtbruin, gouden walnoot en anderen. Want het zal een rode tint niet.
 3. Gray. Er zijn vele grijstinten: gebroken wit, melkachtig, rokerig. Maar de goed grijs gecombineerd met alleen koude tinten. Idealiter zal als de vloer en de deur dezelfde tint grijs zijn. zal het ook goed met "gebleekt eiken" gekleurde meubels kijken.
 4. Brown. Brown beschikt ook over een breed scala aan kleuren: donkerbruin, lichtbruin, chocolade, tan, goudbruin. Selectie van kleuren moeten de kleur van het meubilair zijn.

 Een van de meest stijlvolle, moderne kleurencombinaties beschouwd wengé meubels en off-witte vloeren en meubels.

De ideale combinatie van laminaat en deuren binnenshuis

Laminaatvloeren - een van de meest populaire vloerbedekking. Het wordt gekenmerkt door het gemak van installatie, aangenaam om aan te raken textuur, slijtvastheid en vele andere voordelen. De kleur kan heel anders zijn, want in het laminaat een afbeelding kan reproduceren.

Mooi binnenland van de kamer ziet er donker laminaat dat hout nabootstMooi binnenland van de kamer ziet er donker laminaat dat hout nabootst

Er zijn twee soorten van laminaat:

 • Imitatie van natuurlijk hout;
 • Imitatie steen.

Als het laminaat wordt gemaakt door het hout, en de deur opgenomen met hetzelfde houtmotief. Tone hoeft niet exact overeenkomen, kunt u kiezen verscheuren iets lichter of donkerder is dan de vloer. Als u de deur te donkere tint te nemen, zal het niet in harmonie zijn met de algemene stijl, staande te veel van de rest van het interieur.

Laminaat met imitatie stenen goed zal gaan met massieve deuren met een tint hen. Bijvoorbeeld, de witte marmeren in perfecte harmonie met de kleur van gebleekt eiken.

De glanzende afwerking laminaat geeft plechtigheid kamer en frosted - comfort.

Hoe de kleur van de plint te kiezen: onder de vloer of onder de deur

Bij het kiezen van lijstwerk naar een appartement of huis moeten worden geleid door bepaalde regels.

Veel ontwerpers wordt geadviseerd om de kleur van de deurlijsten kiezenVeel ontwerpers wordt geadviseerd om de kleur van de deurlijsten kiezen

Plint kunt de kleur overeenkomen:

 • Met deuren;
 • Met wanden;
 • Met de vloerbedekking.

 U kunt de plint van de zelfde kleur als de vloer of wand te selecteren. Maar als het licht in de kamer deur, en de vloer is donker, dan is de sokkel moet de toon van de deur te herhalen.

De meest modieuze design oplossing wordt beschouwd als een combinatie van plint met de kleur van de kozijnen zijn, maar alleen als ze niet wit.

White plint perfect razgranichat ruimte in de kamer. Daarnaast gaan ze perfect met zowel het donker en het licht van de vloer, alsook met witte kaders.

De keuze van kleuren en vloerluiken in het interieur (video)

Door te kiezen voor een kleur deur, moet interieur vloer en plinten niet minder zorgvuldig worden behandeld dan de keuze van afwerkingen voor de muren. Het hoeft niet altijd achter de nieuwste design innovaties. Soms moet je om te stoppen of om de klassieke versie, of kiezen voor de kleuren, waarvan de meest vond. In ieder geval moet je proberen voor te stellen hoe een bepaalde kleur direct zal verschijnen in de kamer, of het nu bij hem paste behang en meubilair. Als de meeste niet kan verwerken, is het het beste om de hulp van een professionele ontwerper inroepen.

Ontwerp en de kleur van de vloer deuren (foto in het interieur)

2stat40291110-1024x646131214371113