Membuat ruang untuk remaja, ia adalah wajib untuk mengambil kira pendapat dan pilihan khasMembuat ruang untuk remaja, ia adalah wajib untuk mengambil kira pendapatnya dan gadis predpochteniyaKogda khas matang, rasa yang boleh berbeza secara mendadak dalam tempoh umur yang berbeza. Sebagai seorang anak, bayi impian bilik puteri, dan kerana mereka mendapat lebih tua, ia mungkin tema gothic menarik. Mewujudkan sebuah bilik yang selesa dan bergaya, anda perlu ingat tentang ciri-ciri setiap peringkat umur.

reka bentuk yang menarik dari bilik untuk seorang gadis remaja 12 tahun: susun atur yang luar biasa

Dua belas tahun - awal tempoh peralihan, apabila kanak-kanak mula membesar. Ia adalah pada masa ini, ia adalah penting untuk tidak mengatasi seseorang, tetapi untuk membantu ekspres. Bilik persendirian boleh menjadi tempat di mana seorang anak gadis akan menunjukkan keperibadian mereka.

warna merah jambu sentiasa menjadi popular di kalangan kanak-kanak perempuan. Tetapi ramai gadis moden lebih suka warna lain. Remaja mahu melihat bilik anda orang dewasa yang lebih, dengan palet warna yang sepadan.

Apabila membuat bilik untuk seorang gadis 12 tahun adalah lebih baik untuk memberi keutamaan kepada kuning air dan warna merah jambuApabila membuat bilik untuk seorang gadis 12 tahun adalah lebih baik untuk memberi keutamaan kepada kuning air dan warna merah jambu

Mempertimbangkan idea-idea menarik untuk menghias bilik kanak-kanak perempuan semak:

 1. Menggunakan warna-warna hangat;
 2. Penggunaan warna-warna sejuk.

Pilihan pertama melibatkan penggunaan pic, kuning, nada oren. Dengan reka bentuk ini, anda perlu menggunakan candelier yang besar dengan bahagian plastik. Curtains perlu mengambil cadar nada dan permaidani. Ia juga bernilai untuk menghiasi bilik dengan bunga segar.

Meja perlu diletakkan berhampiran tingkap, di mana ada cahaya semula jadi. Ini mempunyai kesan positif ke atas penglihatan. Jika ruang tidak mencukupi, anda boleh membeli perabot lipatan, yang akan menyediakan ruang kerja yang diperlukan. Pilihan tempat dinding meliputi adalah perlu untuk menyediakan kanak-kanak. Ia boleh menjadi satu versi monofonik mudah atau kertas dinding dengan corak.

Seberapa banyak kanak-kanak perempuan masih bermain dengan anak patung pada usia itu apabila zon bilik untuk menjaga kawasan bermain. Dalam zon ini adalah perlu untuk menyediakan permaidani.

Perlu diingat bahawa ini adalah bilik kanak-kanak. Apabila memilih reka bentuk, anda boleh membina pandangan anak itu, tetapi jangan lupa tentang keselamatan dan kualiti bahan-bahan pilihan.

Dalam penjelmaan kedua, sebagai palet warna boleh mengambil warna laut sejuk. Sesuai gamma biru. dalaman ini mengingatkan gaya marin, anda boleh mewujudkan suasana kampung pantai.

Bilik ini perlu diletakkan cermin besar. Sebaik-baiknya pada pintu kabinet. Ini menjimatkan ruang dan visual meningkatkan bilik. Memasang cermin disebabkan oleh hakikat bahawa pada usia ini mula menyedarkan keinginan untuk menikmati diri mereka sendiri, untuk memilih pakaian. Anda juga boleh menetapkan meja solek di mana anda akan meletakkan cara-cara mengurus dirinya sendiri.

Perkara utama adalah untuk tidak keterlaluan dengan warna. Ia perlu hadir dalam lapisan dalam bilik dan perabot, tetapi secara sederhana. Perabot harus warna putih atau cahaya, serta lantai dan siling.

bilik bergaya untuk kanak-kanak perempuan berusia 13 tahun: pilihan reka bentuk yang menarik

Kanak-kanak perempuan dalam 13 tahun telah secara aktif cuba untuk menyembunyikan sifat zaman kanak-kanak dan awal dewasa. Oleh itu, bilik harus menggambarkan motif ini.

Bagi gadis remaja 13 tahun adalah lebih baik untuk mengeluarkan bilik dalam gaya modenBagi gadis remaja 13 tahun adalah lebih baik untuk mengeluarkan bilik dalam gaya moden

Design bergantung kepada hobi remaja. Seorang gadis boleh melibatkan diri dalam membaca, bermain alat muzik atau lukisan. Juga pada masa ini mula jatuh dalam sering untuk melawat teman wanita. Gadis muda berehat di atas bantal lembut. Itulah sebabnya anda boleh membeli di kerusi bilik anak perempuan dalam bentuk bantal. 

gadis cantik bilik yang hendaklah dilaksanakan dalam nada lembut dengan unsur-unsur perabot. bilik tidur perlu mempunyai ciri-ciri berikut:

 1. Bilik yang luas, tanpa buasir;
 2. bentuk mudah, tanpa pretentiousness;
 3. perabot pelbagai fungsi;
 4. ruang zon.

Pemilihan perabot membina keperluan kanak-kanak. Perempuan 13 tahun - ia adalah seorang pelajar, sebahagian besar yang masa pembelajaran. Oleh itu, adalah perlu untuk menubuhkan sebuah meja berdekatan dengan tingkap.

meja komputer sesuai dengan banyak laci dan rak. Ia adalah perlu bahawa ketinggian meja muat ketinggian penuh kanak-kanak. Anda perlu untuk menggantung beberapa rak untuk barang-barang kanak-kanak perempuan peribadi.

Terperinci penting - pilihan kerusi. Lebih baik untuk memilih model yang boleh dilaraskan. Supaya anak itu boleh duduk dengan selesa, tidak Brokeback.

Untuk gadis-gadis adalah salah satu bahagian yang paling penting perabot - almari pakaian. Perlu ada ruang yang cukup untuk semua pakaian. Banyak impian berpakaian, tetapi tidak sentiasa mempunyai peluang untuk melengkapkan, terutama dalam sebuah bilik kecil.

Anda juga perlu untuk menjaga cermin. Anda boleh membeli meja solek dengan cermin dan semua tempat yang patut untuk penggunaan peribadi. Ia mempunyai ciri-ciri sendiri dan cahaya. cahaya harus terang, tetapi tidak menyilaukan. Ia adalah lebih baik untuk memasang sumber titik berganda dengan pencahayaan lembut. warna bilik itu sendiri boleh menjadi hijau, oren, biru, merah jambu. Semua nada tenang, membangkitkan aktiviti. Pilihan gaya berpandukan kehendak kanak-kanak. belia hari ini lebih suka banyak warna-warna terang dan hiasan lembut.

bilik asal untuk gadis-gadis remaja 14 tahun: nuansa reka bentuk

Dalam tempoh 14 tahun, remaja datang sepenuhnya ke sendiri. Girl cuba untuk mengelilingi dirinya dengan mata pelajaran dewasa dan ini dapat dilihat di kawasan pedalaman di bilik tidur.

Apabila membuat bilik bergaya untuk remaja, perhatian khusus harus diberikan kepada pemilihan satu set perabot dan hiasan unsur-unsurApabila membuat bilik bergaya untuk remaja, perhatian khusus harus diberikan kepada pemilihan satu set perabot dan hiasan unsur-unsur

Komponen-komponen berikut perlu hadir di dalam bilik matang perempuan:

 1. Katil selesa. Sesetengah kanak-kanak perempuan lebih suka banyak bantal dan mainan disumbat pada dua tingkat yang.
 2. Almari pakaian, almari atau almari laci.
 3. Sebuah tempat untuk belajar dalam bentuk meja.
 4. Mirror.
 5. Rak dan rak di mana anda boleh meletakkan barang-barang peribadi, buku diari.

Anda boleh memberikan sebuah apartmen kecil dengan bantuan sedia sudut atau perabot lipatan, yang boleh slazhivat jika perlu. Lebih baik untuk tidak menyemakkan ruang dengan keping yang tidak perlu perabot.

program pembaikan mesti dipilih dengan berhati-hati, tanpa perubahan besar. kanak-kanak itu baru sahaja ditubuhkan rasa sendiri, jadi ia adalah yang terbaik untuk mengelakkan idea pelik. Pertama anda perlu untuk mewujudkan reka bentuk yang terperinci dan pelan.

Pilih warna yang lebih ringan warna. Satu dinding harus dibiarkan bersih. Ini akan meletakkan ungkapan kreatif kanak-kanak. Di sana anda boleh menggantung poster atau poster.

Hiasan boleh membuat tangan anda sendiri. Orang itu ialah yang akan memberikan keaslian bilik dan ciri-ciri. Jadi anda boleh membuat papan yang akan digantung nota penting, jadual atau gambar ingini.

wanita muda sering memilih gaya yang romantis atau Provence. Beberapa kehendak pemberontak di loteng jantung.

Katil selesa untuk seorang gadis remaja 15 tahun: pilihan yang selamat

Pilihan dan cita rasa gadis-gadis muda yang berubah setiap hari. Tugas ibu bapa - untuk memastikan keselamatan kanak-kanak.

Tidur, anda merancang untuk dimasukkan ke dalam bilik kanak-kanak perlu selesa, selamat dan praktikalTidur, anda merancang untuk dimasukkan ke dalam bilik kanak-kanak perlu selesa, selamat dan praktikal

Itulah sebabnya semua bahan-bahan dan perabot lapisan hendaklah mematuhi keperluan yang penting:

 1. Kualiti bahan-bahan: kekuatan dan kebolehpercayaan. Walaupun pada kanak-kanak yang agak dewasa boleh cedera, mampu membayar pranks sedikit.
 2. Keselamatan. Semua bahan-bahan pembuatan tidak boleh memberi kesan buruk kepada kesihatan, vaporizing toksin. Perabot sangat tidak perlu mempunyai sudut tajam.

Apabila membeli sofa lipat, memberi perhatian kepada upholsteri itu. Beliau perlu hypoallergenic. Dalam kes ini, pembersihan sofa tidak boleh menimbulkan kesukaran.

Sleeper remaja harus datang kepadanya dalam ketinggian. Ia tidak boleh terlalu pendek atau sempit. Pada masa itu, ia membentuk postur, jadi jangan lepaskan masa ini. Dirinya sebagai tilam ortopedik.

Terdapat beberapa jenis katil:

 1. penjelmaan klasik;
 2. Katil sofa;
 3. model dua tingkat;
 4. Sebuah katil loteng;
 5. Terbina di atas katil.

Semua orang boleh mencari pilihan yang sesuai untuk anda.

Pelawat yang datang ke bilik dalaman untuk remaja 16: Merumus

Seorang gadis berumur enam belas tahun - hampir dewasa, yang jarang berminat untuk ruches merah jambu dan mainan mewah. pedalaman harus praktikal, tetapi tidak membosankan. Pembentukan orang adalah pada tahap kritikal, jadi yang terbaik pereka bilik - sendiri remaja.

gaya Nouveau sesuai untuk hiasan bilik seorang gadis remajagaya Nouveau sesuai untuk hiasan bilik seorang gadis remaja

Bilik yang sesuai untuk seorang wanita boleh menjadi bilik dalam gaya eklektik yang menggabungkan beberapa gaya.

Ia juga adalah mungkin untuk menguruskan bilik tidur dalam reka bentuk berikut:

 1. provence;
 2. Berteknologi tinggi;
 3. moden;
 4. romantisme;
 5. minimalism;
 6. Amerika Syarikat.

Anda boleh menggabungkan gaya yang berbeza dan mewujudkan dalaman anda sendiri yang unik.

Bagaimana untuk melengkapkan sebuah bilik untuk seorang gadis remaja (video)

Berkembang disertai oleh perubahan dalam citarasa dan pilihan pembentukan apa yang dipaparkan pada gaya bilik tidur. Ia adalah lebih baik untuk mengelakkan warna dramatik dan gaya. Seluruh dalaman telah menjadi pelbagai fungsi dan mudah. Menambah hiasan kenyamanan.

reka bentuk bilik untuk perempuan (dalaman foto)

120000335 bilik-untuk-gadis5603b31a1a3b1302.773476.842888.553detdev30