een zithoek met barbecue - een onmisbaar attribuut van een vakantie huiseen zithoek met barbecue - een onmisbaar attribuut van een land domaDachnye ruimten - een plek waar mensen gaan niet alleen om te oogsten uit de tuin, maar ook een pauze van de drukte van de stad, de frisse lucht. En wat vakantie zonder comfort, barbecue en een luidruchtige groep vrienden? Het huis is vaak warm, en zitten op geen enkele manier willen niet onder de airconditioner. Zomer keuken met barbecue in het land - een geweldige mogelijkheid om activiteiten te diversifiëren en maak indruk op je vrienden proeven.

Welke voordelen biedt een zomer keuken met barbecue

Bak in een hete zomer en een kleine kamer nogal twijfelachtig genoegen. En als de mensen die in hoogbouw, gebrek aan keuze, de eigenaars van de voorsteden gebouwen, huizen kan een buitenkeuken te maken en geniet van uw vakantie. Zo veel vaklieden gebruiken middelen voor de productie van roosters. In de cursus zijn, en oude vaten, gasflessen. Ambachtslieden creëren waar meesterwerken voor de zomer keuken, zoals multi-function Barbecue in de vorm van een stoomlocomotief.

Ingerichte keuken zomervakantie in het land zal veranderen in een waar genoegenIngerichte keuken zomervakantie in het land zal veranderen in een waar genoegen

Zomer keuken in het land zal niet alleen heerlijk om tijd door te brengen grillen kebab buiten op elk moment van het jaar, maar ook zorgen voor een woning van de verdamping van de actieve periode van het behoud.

Wat te overwegen bij het kiezen van een plaats:

  1. Het kiezen van de juiste plaats, moeten we niet vergeten over technische nuances, als voor het volledige jaar faciliteiten elektriciteit nodig, stromend water en afvoer.
  2. Hoe dichter bij de woningbouw postte de kamer, het goedkoper en makkelijker het zal mogelijk zijn om de installatie van de communicatie uit te voeren.
  3. Bij de keuze van materialen voor de bouw van een zomer keuken, let op dat de structuur van de boom moet zich niet minder dan 12-15 m van licht ontvlambare gebouwen, die zich bevinden in de tuin.

Het belangrijkste criterium - validiteit. In sommige gevallen is het mogelijk om de keuken te combineren met een kelder, dan zal er een plaats kan worden omgezet in een echte wijnkelder voor opslag zakatok of een ondergrondse kamer.

Veel stelt de gedachte dat de zomer keuken altijd gesloten moet worden, maar het is niet altijd het geval. Prachtige bakstenen decoratie, hoogte 70-80 cm, het dak, dat beschermt tegen de elementen, BBQ, gecombineerd met BBQ and Smokehouse - dit alles kan worden genoemd een zomer keuken.

Degelijkheid - het belangrijkste criterium bij de regeneratie van de zomer keukenDegelijkheid - het belangrijkste criterium bij de regeneratie van de zomer keuken

De vloeren in de bouw van een betere lay lariks doen vanuit huis loopband uit zandsteen. In dit geval, zelfs als de straat is regen, niet bang voor vuil.

Tafels, BBQ, wastafel ziet er geweldig uit als ze oblitsevat klinker in combinatie met graniet. Elegante en verfijnde eruit zal zien smeedijzeren stoelen en tafels, verlichting.

Maar, het belangrijkste instrument in dit gebouw - een BBQ. Het kan worden gemaakt van rode baksteen. Voor de voering ovens gebruikt brandwerend materiaal. Velen verkiezen om de barbecue, barbecue en rokerij te combineren. Dus, in een keer, kunt u de groenten bakken op het rooster, bak een heerlijke barbecue op de grill en rook de baars in de rokerij.

De bijzondere sfeer in de zomer keuken ontwerp zal een kleine kunstmatige vijver of fontein toe te voegen.

De beste projecten: de zomer keuken met barbecue (video)

Om een ​​zomer keuken met barbecue te maken, moet u ondersteunende kolommen, die moet worden verdiept voor de sterkte van niet minder dan 50 cm en per se gebetonneerd. In het geval dat een grootschalig project is gepland zomer keuken, moet je fijn diepte stichting.

De constructie van vaste wanden uitgevoerd met een baksteen of andere steensoort. Velen verkiezen de houten balk. Een eenvoudigere optie - om een ​​zomer keuken muur van een houten bekleding, die wordt genaaid op de top van de houten of metalen frame te maken. Niet per se moet de muur doof zijn, kunnen ze een dakraam te bouwen, met borstweringen of leuningen.

Experts raden dat bij het maken van een open zomer keuken met barbecue, vloeren gelegd met een lichte helling, zodat regenwater niet stagneert, en druipen.

De ingerichte zomerkeuken

Het belangrijkste kenmerk en accentueren een zomer keuken - barbecue. De installatie is het beter om het middelste deel van het gebouw te brengen. In dat geval zal het zichtbaar zijn aan beide zijden van de constructie en geven de gewenste kleur, een comfortabel, rust en verfijnde sfeer. Aan beide zijden van de ingestelde economische attributen. Dit kan een klein werkvlak, dat onder een kast zal zijn voor keukengerei, servieswerk zijn. Als voorziet in de oprichting van een koperslager met veel hout, dan aan de andere kant van de barbecue, gemonteerd compartiment voor hen en kochegarnogo tool.

Barbecue - het belangrijkste element van de zomer keukenBarbecue - het belangrijkste element van de zomer keuken

Wat u zou moeten overwegen:

  • Het grootste deel van de keuken moet de stoel, een bank en een grote comfortabele tafel te bezetten.
  • Het is belangrijk om de plaats waar de gootsteen zal overwegen. Immers, erg ongemakkelijk om te draaien in het huis en was de groenten, fruit, vlees, en komt dan weer terug in de zomer keuken.
  • Zorg ervoor dat u een brandblusser te kopen, vooral als de smederij is gemaakt van hout. Fire ballon wordt geplaatst op het grondgebied van de zomer constructie om brand te voorkomen.

Een belangrijk onderdeel van het decor, dan is een zomer keuken met barbecue in het land zal een speciale sfeer te geven, worden de gasten gegarandeerd de delicate smaak van het grondgebied van de villa eigenaar waarderen. Het kan zijn bloemen of planten in grote potten, vazen, gecreëerd door hun eigen handen panelen of gordijnen - licht en transparant.

Stoelen en tafels kunnen zacht, gesmeed. Het past perfect in het interieur van het huisje rieten meubels.

 

Ontwerp opties voor een zomer keuken (video)

Design projecten zomer keukens

De ideale stijl voor de keuken met barbecue of barbecue wordt gedicteerd door de algemene idee van het ontwerp gebied. In eenvoudige woorden - de keuken interieur moet het concept en het ontwerp van voorstedelijk gebied en het huis voort te zetten.

Als de zomer keuken zal worden gevestigd op het grondgebied van de tuin, uit de buurt van andere gebouwen, is het het beste om het uit te voeren, zodat het mogelijk is om te harmoniseren en passen bij de natuurlijke landschap, dat wil zeggen, voor de installatie die u wilt hout, natuurlijke materialen te gebruiken.

Vooral populair zijn de zomer buitenkeuken in Griekse stijl dankzij het oorspronkelijke ontwerp. De combinatie van thematische elementen van de inrichting met natuurlijke materialen, die worden gebruikt bij de bouw van een zomer keuken, kijk niet alleen elegant, maar ook een bijzondere sfeer van het hele grondgebied van de tuin geven.

Ontwerp oplossingen kunnen zeer divers zijnOntwerp oplossingen kunnen zeer divers zijn

Greek Corner faciliteiten niet alleen geschikt voor het bereiden van kebab, maar ook voor de voorbereiding van de verschillende gerechten.

Zomer keuken met barbecue en een barbecue in het huisje in de Griekse stijl is een multifunctioneel design.

Zijn in de vraag in de bouw van eco-stijl. Het gaat om tegenover het werkblad met natuurlijke materialen. Ruim banken, een grote ronde tafel, zal home theater helpen om de vakantie een divers en uitgebreid mogelijk te maken.

Originele en ongewone blik outdoor zomer keuken, verbonden aan de sauna of stoombad.

Als het mogelijk is om op zijn minst een klein zwembad te bouwen, kunt u doorbrengen in het huisje de hele zomer vakantie en geniet van uw vakantie met barbecue, water behandelingen. 

Zomer keuken met barbecue in het land (video)

Ontwerp een zomer keuken met een barbecue bij het huisje (foto)