U kunt de geheime combinatie die in ieder intercom gebruikenU kunt de geheime combinatie die in ieder domofoneDovolno veelvoorkomend probleem bij toetsen worden verloren of vergeten door de intercom te gebruiken, toch is er een manier, is het invoeren van een speciale code die door de fabrikant van het apparaat intercoms heeft ingesteld. Meer details hieronder.

Wij begrijpen hoe de intercom te openen

Intercoms set is van essentieel belang om de veiligheid in het trappenhuis van een appartementencomplex te verzekeren, omdat criminelen verwachten meestal het slachtoffer niet beschermd ingangen te krijgen in het appartement te openen. Ook biedt intercom orde en netheid in de ingang, zijn afgeschrikt lompenproletariaat en marginaal.

 Elk bedrijf is om dit product te produceren in concurrentie met andere bedrijven proberen om haar personeel te beschermen en ontwikkelt zich anders dan andere programmoobespechenie management, natuurlijk, het invoeren van uw combinatie van cijfersElk bedrijf is om dit product te produceren in concurrentie met andere bedrijven proberen om haar personeel te beschermen en ontwikkelt zich anders dan andere programmoobespechenie management, natuurlijk, het invoeren van uw combinatie van cijfers

U moet weten dat de invoering van een speciale pincode met egoïstische bedoelingen vervolgd.

Modern intercoms hebben niet alleen de mogelijkheid om te communiceren, om het gesprek op te nemen, maar de video surveillance dat 100% zekerheid te stellen. Veel intercoms zijn uitgerust met een speciale code om te kunnen openen (als u vergeten of verloren de sleutel) in noodsituaties (ontgrendeling), alsmede hands-free-systeem van nood alert bij de evacuatie van mensen uit het gebouw in geval van brand, aardbevingen en andere situaties.

Bij gebruik van de intercom, moet u zich houdt aan de volgende instructies:

 1. Bij het verlaten van het huis uit te drukken op de knop onder het scherm en wacht op de pieptoon en dan gewoon gaan.
 2. Bij binnenkomst in de vergrendelde noodzakelijk lean-chip om het leesvenster deurintercom toestel uit een akoestisch signaal (puls), het mogelijk is om de deur te openen.
 3. Na de release, of om te zetten in de ingang, kan je niet helpen om de deur te sluiten, het is door middel van een hydraulische deurdranger sluit zich.
 4. Als een duw en helpen om de deur te sluiten, kan dit resulteren in schade aan de deurdranger.

De belangrijkste componenten in deze intercom: bedrijfsnaam plaat, blok oproep, de primaire voeding, onafhankelijke schakelaar, onafhankelijk elektromagnetisch slot, die primagnichivaet magneet aan de deur, deurdranger sterven, belknop, flatgebouwen, toetsenbord.

Intercoms zijn verdeeld in meerdere gebruikers en beetje bij abonnement technisch hulpmiddel om een ​​multi-draad en tweedraads. In het tijdperk van de nieuwe technologieën, zijn er intercoms die ontvangen en geven een signaal met behulp van Wi-Fi, op basis van de optische vezel.

Raak niet in paniek, zo niet met een sleutel op de intercom, hij of gedemagnetiseerd vloog codering (vereist re-coderen en programmeren). Bedriegen elk intercom systeem, kunt u een universele chip-sleutel, die beschikbaar zijn voor noodgevallen artsen, politie, medewerkers van postkantoren (postbodes) is, het bouwen van management professionals, internetfaciliteiten (Rostelecom) te gebruiken. Deze toetsen zijn gemaakt in de vorm van speciale pillen, radio snuisterijen, de dual-key en wettelijk uitgegeven aan werknemers van speciale diensten.

Beschrijving van de methode: hoe de intercom te openen Metacom

Intercom Metacom de binnenlandse productie wordt gebruikt voor multi-familie huizen te beschermen tegen ongewenste gasten. Wat moet ik doen om de intercom te openen, als dat mogelijk is?

Intercoms produceert veel verschillende bedrijven, zowel in Rusland als in de hele wereld. Daarom is voor hen is er geen één (universeel) reeks cijfers die nodigIntercoms produceert veel verschillende bedrijven, zowel in Rusland als in de hele wereld. Daarom is voor hen is er geen één (universeel) reeks cijfers die nodig

Het belangrijkste ding is niet om het scherm te breken en maken het (herstel) van het slot door het invoeren van een combinatie.

Om de intercom Metacom openen zonder een scherm, moet u een speciale combinatie bestaande uit verschillende cijfers en letters kiezen. Klik eerst op de knop die overeenkomt met het aantal appartementen - B. Ten tweede, kies de code 5702.

Als de intercom niet wordt geopend, kunt u proberen om de code in te voeren:

 • 64434;
 • B;
 • 1256;
 • B;
 • 7;
 • 1256;
 • B;
 • 2;
 • B;
 • 4978.

Als intercom Metakon serie MK-20M / T, doorsturen of Pro, is het noodzakelijk om soortgelijke combinatie of PIN-code in te voeren (B + 27 B + 5702). Door alle code is erg lang en u kunt of wachten tot iemand in of buiten de deur komen, of bel in een naburig appartement en om te zeggen dat je een buurman en hebben de sleutels vergeten. En vergeet niet dat het gebruik van alle de machinaties met egoïstische bedoelingen bandiet of vervolgd.

Voorbeeld: hoe de intercom bezoek te openen

Intercom Het bezoek is een van de meest betrouwbare apparaten aangepast aan de zware omstandigheden zoals hoge en lage temperaturen, wind, regen. Het huis een deurintercomgesprek corrosiewerende bekleding, die betrouwbaarheid verzekert.

«VIZIT» is in de fabriek set van 12 # of * 345 # 4230. Maar de modellen die onlangs zijn vrijgegeven, kunnen worden geopend door het invoeren van 67 890 # of * 423 #«VIZIT» is in de fabriek set van 12 # of * 345 # 4230. Maar de modellen die onlangs zijn vrijgegeven, kunnen worden geopend door het invoeren van 67 890 # of * 423 #

Intercom dit model werkt in een vochtig klimaat. De gemiddelde levensduur - ongeveer 10 jaar.

Intercom bezoek tijdens een noodsituatie, kunt u een speciale code te openen, moet u zich aanmelden bij het menu en kies # 999. Na 2 signaal zal werken, geef dan 1234 Het is noodzakelijk om een ​​beetje te wachten en na een kort signaal om te bellen 2 # 3535.

Indien na beide ingevoerde sequentie 1234 geen kort signaal en het signaal werd gehoord, vergelijkbaar met de dual-tone of iets anders, kan men verschillende combinaties voorstellen:

 • 6767;
 • 3535;
 • 12345;
 • 11639.

Eenmaal gekozen de combinatie, moet u in de 2 # 3535. Laat voor de volgende modellen: Vizit N-100, Vizit SM-100, Vizit BVD-341, Vizit BVD -313 en anderen.

Hoe de intercom Cyfral openen

Tsifral heeft meerdere modellen: Tsifral INTEL, Tsifral 20,40 CCD, Tsifral CCD-40TS, Tsifral 2087.2TV CCD, CCD Tsifral 2087.2T, Tsifral CCD 2087.2T P Tsifral M-10MR, Tsifral M-10MT, Tsifral 20MTV-M, M-Tsifral 20MZV.

Om de intercom Cyfral te openen, moet u een speciale master key of het wachtwoord kennenOm de intercom Cyfral te openen, moet u een speciale master key of het wachtwoord kennen

In intercom Cyfral gebruikelijke model voor de opening zonder sleutel, moet u de volgende nummering in te voeren:

 • Bel + 100 + 2323;
 • Bel + 200 + 2323;
 • Bel + 300 + 2323;
 • Bel + 400 + 2323;
 • Bel + 500 + 2323;
 • Bel + 600 + 2323;
 • Bel + 700 + 2323;
 • Bel + 800 + 2323;
 • Bel + 900 + 2323;
 • Of kiezen voor een combinatie van de volgende telefoonnummer + + 2323 of 7272, 7273.

Om de code te vinden, het kost tijd, is het beter om te bellen vrienden. Voor Deurtelefonie Cyfral M gemakkelijk te openen door de combinatie van Call +37 en + 3792. Intercomgesprek Cyfral serie CCD-2094.1M opent Bel naar + 0000 na opschrift op deze AAN staat, moet invoeren 2.

Als deze handelingen niet werken, dan is de fabriek de toegangscode is veranderd door medewerkers nutsbedrijven.

Als je een huurder van dit huis, kunt u toegang heeft tot de code te leren, als de sleutel verloren is gegaan. Intercom Cyfral CCD-2094M modellen kunnen worden geopend door te bellen naar 0000 + oproep na ingevoerd in de inscriptie kabeljauw verschijnt. 123456 + bellen als niet werkt, voer 456 999 + bellen of bel + 123400, en op het display verschijnt intercom f0, verder introduceren 601.

Tips: hoe te hacken intercom Rainmann

Breken Deurtelefonie model Raynmann (Rainmann) 2000 door mogelijke combinaties - 987654 + toets, na dubbele intercom signaal voeren 123456, waarna het display R. De letter F op het beeldscherm aangeeft dat links in de dienstmenu, die kunnen worden uitgevoerd beheer door middel van cijfers en hun eigen handen om code te programmeren.

Introductie van een enkel getal:

 • 4 - blok en incapacitate Rainmann intercom;
 • 6 - uitschakelen Rainmann;
 • 8 - geopend (de deur wordt gedemagnetiseerd).

Rainmann CD-2000 en AO-3000. Met het oog op de 2000 ste model te openen, is het noodzakelijk om te klikken op de Rainmann CD-2000 en AO-3000. Met het oog op de 2000 ste model te openen, is het noodzakelijk om te klikken op de "sleutel", voer dan de code "987654". "123456" dan pisknet intercom en kunt u de cijfers in te voeren. Indien beschikbaar technische menu - het display toont «P» icoon. Nu, om te ontgrendelen en open de deur - je moet klikken op het cijfer 8

Intercom DomoGuard elk model kan worden geopend door het invoeren van een combinatie van C + + bellen + 669 900 Voer een getal van meer dan 1 eenheid dan het cijfer laatste appartement in de ingang. Na een reeks combinaties verschijnt op het display intercom F, die de toegang tot het servicemenu zal betekenen. Daarna belt 080 in een nieuwe sleutel geheugen intercom 2, 2, 2. in te voeren om het deurslot te schakelen - 071.

Instructies: hoe je een deurtelefoon Eltis openen

Alle modellen intercom Eltis geopend na het invoeren van een speciale combinatie, maar als een ingang combinatie niet de deur te openen, hebben de fabrieksinstellingen gewijzigd. Intercom Eltis (Eltis) kan worden geopend door het invoeren van de universele code die kan misleiden door een veiligheidsinrichting.

Houd gedurende 20 seconden op de beltoets. Sinds enige tijd, zal de weergave van de apparatuur van de vijf-cijferige code. Dan zal deze combinatie verdwijnen, dus het moet worden herinnerd. Dit wachtwoord krijgt de gelegenheid om het instellingenmenu te betredenHoud gedurende 20 seconden op de beltoets. Sinds enige tijd, zal de weergave van de apparatuur van de vijf-cijferige code. Dan zal deze combinatie verdwijnen, dus het moet worden herinnerd. Dit wachtwoord krijgt de gelegenheid om het instellingenmenu te betreden

code:

 • Bel + 973;
 • Bel + 7456;
 • Bel + 2323.

Dezelfde combinaties, waarbij in het begin wordt gedrukt op de belknop, opent u de volgende soorten (toegang intercoms) - Technische Commissie, Stroymaster, Marshall, BELSPLAT (BELSPLAT), Kamsan, Condor, Lock, Poly, filman, polylock-, Smartel, Laskomex, Modus, Polis en anderen.

code deurintercom

Factorial intercom merk van verschillende modellen kan zonder sleutel worden geopend door het invoeren van een speciale code voor toegang tot de software - 000000 + 123456 + 3.453.475 + 5 + 7 + bellen om te bellen.

Huizen uitgerust met intercom, zijn overal te vinden, maar de wijze waarop zij de opening keyless toe niet veel bekendHuizen uitgerust met intercom, zijn overal te vinden, maar de wijze waarop zij de opening keyless toe niet veel bekend

Intercom Keyman kan geopend worden met de ingang - R + 100 + 789 nadat het signaal is afgegaan, voert 123456. Na het display Cayman P waarmee het hoofdmenu voert 8. Indien een deur telefoon een aanraakscherm, kan de winter worden geopend door de toepassing van een klomp sneeuw op het scherm, kan onderkoeling de intercom bederven.

Nog steeds mogelijk om het toestel met piëzo-aanstekers, die wordt toegepast op de site voor een sleutel te openen, maar het werkt niet altijd, en zwak.

Intercom Barrier II, 2M en 4 kan worden geopend door op 2 + 2 + 4 of 7. Ook is het mogelijk om een ​​magneet te magnetiseren met een plaats waar toegepast en primagnichivayut sleutel. Op dezelfde manier kunt u de intercom Arkades, lege plastic sleutel te openen.

Intercom en Raikmann Rainmann Smartel en kan als volgt worden geopend:

 • Key + 321654;
 • Na de pieptoon, voert u de nummers 123456;
 • Als het display P8 te voeren of opnieuw coderen of stun schok die de dynamiek van de deurintercom toestel kan draaien.

Intercom Blink - is het enige audio intercomsysteem in Wit-Rusland, Oekraïne, Kazachstan geïnstalleerd, en het kan worden geopend met behulp D9-0,1 batterijen, 6F22 die wordt toegepast in plaats van de sleutel. Een intercom Krohn, PIRRS en veilig kan worden geopend door middel van een combinatie van de fabriek 951. Intercom Pier 1000 Micro kan worden geopend met de fabriek toegangscode - 12345678 + K + 1 234 8310649 of + entree kamer.

U moet weten: hoe weet je dat de code van de intercom

Intercom systeem is het meest betrouwbare inrichting voor de bescherming van high-rise gebouwen, garages en huizen. Bewoners van het gebouw of de eigenaar van de garage moet het wachtwoord en geheime codes voor noodopening van de intercom te leren kennen. Dit wachtwoord wordt gebruikt wanneer de sleutel van de intercom had verloren of vergeten.

Als de ingang vindt u dat de sleutel tot de intercom daar in de eerste plaats is het beter zich te wenden tot de burenAls de ingang vindt u dat de sleutel tot de intercom daar in de eerste plaats is het beter zich te wenden tot de buren

Onthullen het wachtwoord geheim vriend wordt niet aanbevolen om diefstal en vandalisme op dit adres te voorkomen.

Als de sleutel verloren is gegaan vanaf de intercom en het wachtwoord is vergeten, de deur niet te openen, wat je nodig hebt om te bellen via de telefoon in de openbare nutsbedrijven, dienst of bedrijf te maken, één service center, waarop dit deurintercom toestel is opgericht om de meester was in staat om de beveiliging te ontgrendelen. Vergeet niet dat ongeautoriseerde toegang en hacking intercom in de ingang van het huis op het grondgebied van de tegenstander is verantwoordelijk voor hun daden.

Waarom niet de codes in te voeren en proberen om de intercom fysiek te openen zonder sleutel? Er is een gids waarin wordt bepaald dat tijdens bedrijf van de intercom verboden aan mechanische beschadigingen deurparlefoon, buizen, elektronica, een elektromagnetisch slot en openingsknop body toepassing Deurtelefonie verschillende objecten die het apparaat of de afzonderlijke onderdelen kunnen beschadigen.

Zij heeft ook betrekking op mechanische beschadiging vegen sneeuw stromende water, verwarmd door vuur, gieten verf en andere oplossingen magnetische genereren met een elektromagneet, scheuren knoppen op het apparaat of de gecodeerde herstellen.

Probeer niet om transcodering uit te voeren, ontsluiten of andere acties een persoon die geen werknemer van de dienst intercoms apparaat. Trekken aan de deur, die kan leiden tot schade aan de hydraulische deurdranger. De mate van afsluiting van de toegangsdeur wordt geïnstalleerd meester, afhankelijk van de structurele kenmerken van de deur en stelschroeven.

Hoe maak je een deur telefoon te openen zonder sleutel (video)

Tot slot moet worden opgemerkt dat het verboden is in te sluiten onder de deur van de binnenkant en de buitenkant van alle objecten die interfereren met zelfsluitende deuren en leiden tot ongeautoriseerde toegang van buitenlandse personen in het gebied.