För bekvÀm sovande barn bör vÀlja en praktisk och bekvÀm sÀng, som kan hittas i IKEA varuhusetFör bekvÀm sovande barn bör vÀlja en praktisk och bekvÀm sÀng, som kan hittas i butikerna IKEA BekvÀm och sÀker barnsÀng behövs frÄn födseln. FörÀldrarna vÀljer ofta en sÀng i utseende, utan att tÀnka pÄ dess funktionalitet. Som ett resultat, börjar barnet att handla upp och inte fÄ tillrÀckligt med sömn, och det kan vara bruten hÄllning. För att undvika detta mÄste du köpa möbler endast frÄn pÄlitliga tillverkare som certifierar produkter och ansvarar för dess kvalitet. Till exempel, frÄn Ikea barnens sÀngar Àr mycket efterfrÄgade, eftersom det för alla Äldrar barn kan plocka upp en intressant och ursprungliga modellen.

Ikea bÀddar: Katalog och populÀra modeller

IKEA katalogen hittar du ett stort antal barn barnsÀngar frÄn vilket inte Àr lÀtt att vÀlja rÀtt. FörÀldrar som redan har förvÀrvat möbler, lÀmna feedback om det i olika offentliga servrar. Du kan lita pÄ dem att göra sitt val. Och du kan noggrant undersöka katalogen och specifikationerna för de produkter och pÄ denna grund för att vÀlja en modell för ditt barn.

Bekanta dig med olika modeller av babysÀngar kan vara pÄ Internet eller öppna utrymmen i Ikea katalogerBekanta dig med olika modeller av babysÀngar kan vara pÄ Internet eller öppna utrymmen i Ikea kataloger

De mest populÀra typer av sÀngar ikea:

 • Ett loft sĂ€ng;
 • TvĂ„ vĂ„ningar sĂ€ng;
 • soffa;
 • Smidd metall sĂ€ng;
 • Cot-transformator;
 • InfĂ€llbar eller utdragbara trĂ€ sĂ€ng.

Valet av modell beror pÄ barnets Älder och hans behov, rummets storlek och inredning.

Barn loftsÀng Ikea: 4 bÀsta alternativet

LoftsÀng - en universell lösning för barnrum med ett litet omrÄde. Det hjÀlper avsevÀrt för att spara utrymme, eftersom det Àr en kompakt design med en sÀng pÄ andra vÄningen och ett skrivbord eller fritt utrymme under den - pÄ marken. PÄ vissa modeller finns inbyggda skÄp och hyllor.

Den ljusa och bekvÀma loftsÀng Ikea kommer att Àlska ditt barnDen ljusa och bekvÀma loftsÀng Ikea kommer att Àlska ditt barn

De mest populÀra modellerna pÄ sÀngen loft ikea:

 1. Stuva. Utformningen av denna samling Àr gjorda av trÀ och mÄlade vit med tillsats av fÀrgade element (dörrar, lÄdor, handtag). I katalogen finns ocksÄ rena vita modeller. PÄ det övre planet loftsÀng Àr en bekvÀm sÀng, och lÀngst ner - ett skrivbord med lÄdor eller hyllor. PÄ sidan finns en inbyggd skÄp eller hyllor.
 2. Sture. Denna modell Àr gjord av massivt trÀ. PÄ sÀngen Àr placerad andra vÄningen av strukturen. Det har stötfÄngare som skyddar mot fall. LÀngst ned i utrymmet lÀmnas fri. Det kan placeras skrivbord, soffa, sÀng, eller det andra för att göra spelplanen.
 3. Sverta. Denna modell representerar en jÀrn ram av sÀngen-loft. I den övre delen finns en begrÀnsare som förhindrar fall barnet. LÀngst ner finns plats för upp bord eller andra möbler.
 4. Tuffing. Denna sÀngstomme med ett loft-stege mitten av rostfritt stÄl belagd med en pulverbelÀggning. Ligger pÄ toppen av sÀngen - det tomma utrymmet nedan.

LoftsÀngar rekommenderas inte att köpa barn under sex Ärs Älder eller dem som sover oroligt.

sÀng kompakt vÄningssÀng Ikea: platsbesparande

För tvÄ barn, skulle det perfekta alternativet vara att köpa en kompakt vÄningssÀngar, som lÀtt kan passa Àven i ett litet rum. Senior barn kan sova pÄ övervÄningen, och den yngsta - lÀngst ner. En titt in i katalogen, kan du vÀlja en modell som kommer att tilltala bÄde barn och förÀldrar.

Nog vanligaste Àr vÄningssÀngar Ikea eftersom de Àr kompakta och inte upptar mycket utrymme i rummetNog vanligaste Àr vÄningssÀngar Ikea eftersom de Àr kompakta och inte upptar mycket utrymme i rummet

De mest intressanta propositioner vÄningssÀngar:

 1. Mead. Enkel klassiska modellen av en vÄningssÀng av massivt furu. Den har en naturlig fÀrg och mönster av trÀ. Det Àr bra att vara i nÄgot inre och kompakta mÄtt gör det möjligt att placera möbler i ett litet barns rum.
 2. Sverta. Denna modell Àr tillverkad av rostfritt stÄl, mÄlade i vit fÀrg, som harmoniserar vÀl med alla andra fÀrger.
 3. tuffing. Denna modell med elegant utformning, gjord av rostfritt stÄl belagd med en pigmenterad pulverbelÀggning. JÀrnsÀng lÀmplig för barnrum, inredda i en minimalistisk stil, modern eller high-tech.

Madrasser vÀljs endast ortopediska, perfekt i storlek.

Samling Ikea HEMNES sovrum

I en serie HEMNES Ikea innehÄller en mÀngd sovrumsmöbler med en klassisk design, gjord av massivt trÀ. SÀrskilt populÀra sÀng och en soffa med tre lÄdor i denna samling. Liknande modeller av sÀngar kan ocksÄ hittas i Critter Collection.

Fördelar med trÀmöbler frÄn Ikea Àr att det prÀglas av miljövÀnlighet, sÀkerhet och otroligt lÀttFördelar med trÀmöbler frÄn Ikea Àr att det prÀglas av miljövÀnlighet, sÀkerhet och otroligt lÀtt

Fördelar med trÀmöbler frÄn Ikea HEMNES:

 • Miljö renlighet och sĂ€kerhet;
 • Enkel montering;
 • MĂ„ngsidighet vid anvĂ€ndning;
 • Snygg design;
 • SĂ€ker belĂ€ggning.

Soffa eller sÀng i denna serie kan kombineras med möbler frÄn andra samlingar, lÀmplig för fÀrg eller stil.

HEMNES möbler i det inre av barnens sovrum

Förutom sÀngar och soffor i barnens sovrum kan levereras och rymliga lÄdor HEMNES och garderober i denna serie. För mÄnga av barnklÀder och leksaker mÄnga rutor kommer att vara tillrÀckligt för att gÄ.

Sovrummen har en klassisk eller vintagedesign HEMNES möbler kommer att se perfekt. Det Àr ocksÄ lÀmplig för interiörer i en modernistisk stil.

HEMNES möbler set Àr perfekt för dekoration av rummet i klassisk stilHEMNES möbler set Àr perfekt för dekoration av rummet i klassisk stil

De viktigaste fÀrger som anvÀnds i samlingen:

 • vitt;
 • svart;
 • brun;
 • Ljusbrun.

Vita möbler kommer att bidra till att visuellt förstora utrymmet och gör rummet mer ljus och mörk ge en fullstÀndig inredning och kommer att bidra till att placera accenter pÄ rÀtt stÀllen.

Barnens IKEA soffa: alternativ

Modern soffa Àr rymliga och bekvÀma, de kan sova gott kan ett barn i Äldrarna tre och sexton. I spridningen möjligheten för dem sÀtts vuxen höjd pÄ tvÄ meter. I grund och botten hopfÀllbara modeller köpte barnet för tillvÀxt. NÀr Àndarna av rummet vid nÀsta Àndring Älders skede soffan kan inte Àndras till andra möbler, utan helt enkelt för att öka sitt omrÄde. En plocka upp tonen, stolen perfekt komplement insidan av ett barns rum.

Inte mindre populÀra Àr barnens Ikea soffa, som lÀtt kan utökas med en speciell skjutmekanismInte mindre populÀra Àr barnens Ikea soffa, som lÀtt kan utökas med en speciell skjutmekanism

De bÀsta modellerna av soffor för barn:

 1. Brimnes. Denna modell kombinerar funktionerna i en soffa, en enda, en dubbelsÀng och förvaringsutrymme för klÀder. Den Àr gjord av spÄnskivor och plast.
 2. HEMNES. En av de mest populÀra modellerna frÄn de tre lÀgre lÄdor, som kan omvandlas till en soffa.
 3. Sverta. Placerad i katalogen som en soffa, men i sjÀlva verket - det Àr utdragbar sÀng som kan installeras under tudelad struktur eller en loftsÀng. Den kan ocksÄ anvÀndas som en extra sÀng om barn övernattar vÀnner. Den Àr gjord av stÄl och trÀ fanér. Denna kategori kan hÀnföras, och en bild sÀng FLACSO.

Soffor och ottomaner rekommenderas inte för barn under sex Är, eftersom de Ànnu inte har fullt utvecklade lagret.

Bottnarna i alla modeller Àr tillverkade av stavarna pÄ grundval av massiv furu, som slÀpps ut i luften till nytta för den mÀnskliga kroppen Àmnen - volatila.

Vad Àr bÀttre att vÀlja en baldakin Ikea

SkÀrmtak Àr utformade för att isolera barn frÄn exponering för yttre faktorer och att skapa gynnsamma förutsÀttningar för honom att sova. Ikea sÀljer gardiner, sÀngar som lÀmpar sig för specifika modeller, och universella.

Med hjÀlp av trÀdkronorna, kan du isolera barnet och skapa gynnsamma förutsÀttningar för honom vilsam sömnMed hjÀlp av trÀdkronorna, kan du isolera barnet och skapa gynnsamma förutsÀttningar för honom vilsam sömn

Utbudet av skÀrmtak frÄn Ikea:

 1. Freestyle. Vacker, ljus och fÀrgade gardiner tillverkade av 100% polyester, Àr som endast barnsÀngar Currat av serien.
 2. HastighetsmÀtare givare. SmÄ skÀrmtak, liknar till en bredd pÄ 70 bÀddar - 90 centimeter, kommer att bidra till att skapa en mysig atmosfÀr för att sova eller lÀsa böcker.
 3. Hemmahos. Utformningen av skÀrmtak likna ett tÀlt, sÄ att de kan anvÀndas i krubba oavsett storlek eller separat frÄn den.
 4. Tsirkustelt och Sharmtroll formad som en cirkustent. Bidra till att skapa en mysig plats att sova och spela, inte bara i sÀngen utan pÄ golvet.

Canopy Àr sÀrskilt viktigt pÄ sommaren: det hjÀlper till att skydda barnet frÄn alltför starkt solljus och irriterande insekter.

Sliding smidda Ikea sÀng för ett barn frÄn 6 Är

SmidesjÀrn barnsÀng Minnen ser ut som ett konstverk. Den Àr lÀmplig för barn frÄn 6-8 Är. Oftast de köps för flickor, eftersom sÀngen Àr som en saga prinsessa sÀng. Glid konstruktion gör det möjligt att öka storleken pÄ möbler som barnet vÀxer.

Mycket vackra och bekvÀma Àr smidda sÀng Ikea, som Àr lÀmplig för barn över 6 ÄrMycket vackra och bekvÀma Àr smidda sÀng Ikea, som Àr lÀmplig för barn över 6 Är

Fördelar med smidda sÀng Minnen:

 • Estetiskt utseende;
 • Styrka och hĂ„llbarhet;
 • TillgĂ€ngligheten av lĂ€mpligt stĂ€llbottnen;
 • storlek justering;
 • Förekomsten av svart och vit fĂ€rg mönster.

Observera att förfalskade sÀngen inte passar alla interiörer, sÄ det Àr klokt att samrÄda med designern.

Översikt barnsĂ€ngar Ikea (video)

De flesta av förslagen frÄn Ikea - det Àr möbler som vÀxer med barnen. DÀrför köper en tonÄring modell kan du vara sÀker pÄ att sÀngen kommer att pÄgÄ i minst fem Är. Med detta avseende Àr det nödvÀndigt att tÀnka pÄ inredning, att vÀlja resten av möbler frÄn samma samling som sÀngen, eller komplettera den med olika tillbehör.

Detaljer: Baby sÀng Ikea (foto exempel)

778fe260873d3df7cf8e707f8b7f2d930076899-1-10192293PE366240S50368439PE554325S50378649PE554470S549744397787575514736649901391449151597interer-detskoy-komnaty-ikea-141013669563