MĂ„nga förĂ€ldrar föredrar att utrusta ett barnrum möbler, Ikea, eftersom det Ă€r en funktionell, praktisk och sĂ€kerMĂ„nga förĂ€ldrar föredrar att utrusta ett barnrum möbler, Ikea, eftersom det Ă€r en funktionell, praktisk och sĂ€ker Ikea - ett vĂ€lkĂ€nt varumĂ€rke, som tillverkar möbler och andra hushĂ„llsvaror. Över 60 Ă„r det behagar konsumenterna högkvalitativa produkter, som Ă€r tillgĂ€ngliga för ett brett spektrum av mĂ€nniskor. Noterbart Ă€r namnen pĂ„ produkter som Ă€r relevanta endast för de skandinaviska lĂ€nderna. Till exempel Ikea barnmöbler och andra produkter för barn har namnen pĂ„ fĂ„glar och dĂ€ggdjur i det svenska sprĂ„ket. Bland dem finns ocksĂ„ en svensk adjektiv.

Funktionella barnmöbler Ikea: katalog och fördelar

Möbel för barnrum utformade med hjÀlp av ett team av specialister, som försöker att titta pÄ vÀrlden genom ögonen pÄ barnen. De testar sÀngar, bord, skÄp, stolar, försöker göra dem sÄ bekvÀmt och sÀkert.

Se utbudet av barnmöbler frÄn Ikea kan vara pÄ Internet eller i en sÀrskild katalogSe utbudet av barnmöbler frÄn Ikea kan vara pÄ Internet eller i en sÀrskild katalog

De frÀmsta fördelarna med barnmöbler frÄn Ikea:

 1. Miljö renlighet. Absolut alla interiör Àr tillverkade av material som inte orsakar allergiska reaktioner.
 2. LÄg vikt. Ett barn kan lÀtt lyfta möbler och flytta den. Och i hÀndelse av fallande föremÄl den fÄr en skada.
 3. God motstÄndskraft. Bord, skÄp och stolar Àr utformade pÄ ett sÄdant sÀtt att de Àr svÄra att vÀlta olycka.
 4. Hög brandsÀkerhet. Alla möbler behandlas flamskyddsmedel impregnering.

Utbudet av barnmöbler inkluderar:

 • SĂ€ngar för barn frĂ„n 0 till 12 Ă„r;
 • Skötbord;
 • Dekorationer för barnrum (klockor, speglar, höjd meter);
 • Bord och stolar,
 • Möbler lagring (lĂ„dor, stĂ€llningar, skĂ„p);
 • Soffa och soffa.

I grund och botten möbler producerade stora samlingar gjorda i samma stil. DÀrför kombinera olika möbler, Àr det möjligt att Äterskapa den unika interiörer, som Àr som och barnet och förÀldrarna.

Ikea möbelkollektion Stuva: enkelhet och mÄngsidighet

I en serie möbler Stuva omfattar huvudsakligen skÄp, hyllor och lÄdor för förvaring av saker. FrÄn dem kan du samla en mÀngd olika kombinationer, och du kan köpa artiklar separat. Alla möbler Àr mÄlad antingen vitt eller ljusa fÀrger, perfekt i kombination med varandra.

Ikea möbler Stuva Àr mycket populÀrt eftersom det Àr mÄngsidig och enkel att anvÀndaIkea möbler Stuva Àr mycket populÀrt eftersom det Àr mÄngsidig och enkel att anvÀnda

kan du vÀlja de mest originella förslag:

 1. Ett loft sÀng. Denna möbel Àr bebyggda byggandet av skrivbord, sÀngar, skÄp och hyllor eller lÄdor för förvaring. Ett barn kan dra lÀrdom hÀr, sömn, lek och lagra skolmaterial och klÀder.
 2. Skötbord. Den representerar en overhead skÄp med en förÀnderlig styrelse. NÀr barnet vÀxer upp, kan skötbord omvandlas till en full skrivbord.

Tack vare den klassiska designen och uni fÀrger, möbler Stuva lÀtt passa in i det inre av en plantskola.

Barnens rum: Ikea inredning för alla Äldersgrupper

Att inredning bör ta hÀnsyn till alla behov och önskemÄl för barnet. Barn fortfarande lÀmplig uppblÄsbara stol under övergripande stilen i rummet eller inte. Huvudsaken Àr att barnet kommer att vara pÄ det bekvÀmt och bekvÀmt sitta. Möblerade Ikea inte har sÄdana problem, eftersom föremÄl frÄn olika samlingar kan vara helt kombineras med varandra. Till exempel, fall av en serie av Leksvik, dekorerad i olika nyanser av brunt, perfekt i kombination med vita kistor Brimnes.

AnvÀnda Ikea möbler, kan du ordna ett rum för ett barn i alla ÄldrarAnvÀnda Ikea möbler, kan du ordna ett rum för ett barn i alla Äldrar

Oberoende av designen ska barnens rum delas in i följande omrÄden:

 • Lekplatser;
 • En plats att sova och vila;
 • Corner kreativitet.

PÄ en plats att sova bör vara en bekvÀm sÀng. Detta kan vara en vagga som har ett högt staket för de smÄ; Lin sÀng för ett vÀxande barn; kompakt loftsÀng för en tonÄring.

I hörnet av kreativitet Àr en bekvÀm bord och stolar sÄ att barnet kan skulptera tillsammans med sina förÀldrar, lim, design, sömnad, mÄlning. Till exempel Àr Ikea möbler i en serie av Mammoet perfekt för detta ÀndamÄl. Portalen bebiblog mor talade om Ikea tabeller bara positiva, eftersom de Àr lÀtta att rengöra, motstÄndskraftig mot repor och bevara presentationen efter flera Ärs drift.

PÄ territoriet av spel och leksaker Àr placerade skÄp eller lÄdor för förvaring. NÀr barnet fyller 11 - 12 Är, kan detta omrÄde tas bort och sÀtta i dess stÀlle en liten soffa eller stolar för vÀnner av barnet.

Intressanta idéer frÄn Ikea: ett barnrum för en pojke

I grund och botten, i samlingarna i alla Ikea möbler som universella fÀrger: vit, beige, mjölk. Men pojkar kan ringa det inre av modulerna av blÄtt, grönt, brunt eller pistage. Om ingen av de föreslagna fÀrgskalan inte Àr nöjd med barnet, kan du köpa vita möbler och klistra in över hennes sjÀlvhÀftande film av valfri fÀrg eller mönster.

Barnens rum för en pojke mÄste innehÄlla en bekvÀm sÀng, ett skrivbord och funktionella bord IkeaBarnens rum för en pojke mÄste innehÄlla en bekvÀm sÀng, ett skrivbord och funktionella bord Ikea

För en mÀngd olika fÀrger, kan du vÀlja skÄp eller lÄdor med fÀrgade rutor. En erfaren designer kan enkelt hjÀlpa plocka upp den nödvÀndiga kombinationen.

Utrymme för en pojke att vara hÀr möbler:

 • Bed (för eleven kan anvĂ€nda den universella loftsĂ€ng);
 • Desk hörnet dator;
 • garderob;
 • Hyllor för böcker och leksaker.

Detta Àr den minsta uppsÀttning möbler för en pojke som kommer att passa Àven i ett litet rum. I större lokaler, kan du duka för kreativitet, lÄdor för förvaring av sportutrustning, en soffa eller stol. Med Äldern, behovet remake rummet, och sedan de extra inner objekt kommer gradvis komma ut

Vitt och beige möbler som anvÀnds i rummen, dÀr barn av olika kön.

Specialerbjudanden frÄn Ikea: inredning för flickor

För flickor i samlingarna av Ikea kan du hitta möbler, inredning i ljust rosa, röd, grön, gula fÀrger eller anvÀnda den traditionella vita fÀrgen.

Garnityr frÄn Ikea kommer sÀrskilt att njuta av flickor, eftersom det Àr en otroligt vacker och Àr gjord i mjuka tonerGarnityr frÄn Ikea kommer sÀrskilt att njuta av flickor, eftersom det Àr en otroligt vacker och Àr gjord i mjuka toner

Mycket intressanta erbjudanden tillgÀngliga i DUKTIG serie möbler som kommer att leksak kök. Den nedre delen av möbeln spelar en roll kista för förvaring av saker eller leksaker, och toppen representeras av spisen och diskbÀnken. FrÄn ovan kan du hÀnga köksredskap, eller placera andra tillbehör.

De frÀmsta fördelarna med möbler för flickor:

 • Ljusa fĂ€rger mĂ€ttade;
 • Inga skarpa vinklar;
 • Den ursprungliga design;
 • Möjligheten att kombinera möbler frĂ„n olika samlingar.

Akryl belÀggning med möbler lÀtt raderas spÄr av eventuella föroreningar, sÄ flickan kan Àven delta i matlagning i sin leksak kök.

Översikt över barnmöbler Ikea (video)

Den största fördelen med Ikea möbler Ă€r dess verkliga priset, som inte inkluderar extra avgifter för montering, eftersom de flesta av möblerna köparen gĂ„r hem för dig sjĂ€lv genom att följa de enkla instruktionerna. Utföra reparationer i barnkammaren, bör du vara uppmĂ€rksam pĂ„ möbler frĂ„n IKEA, som uppmĂ€rksammats av dess enkelhet och mĂ„ngsidighet att anvĂ€nda. Och exempel pĂ„ fĂ€rdiga interiörer för att avgöra valet. Öppettider av butiker i olika stĂ€der kan variera, men för de flesta köpare, de Ă€r bekvĂ€ma.

Ikea möbeldesign (foto i det inre)

13DVdgEpBMK4VXrKVVVIfw2123b00343746abeaf2f235934eb1bf32822302254020531941075617