Dekorera insidan och gör den unik, kan du anvÀnda kakel bÀnkskivorDekorera insidan och gör den unik, kan du anvÀnda kakel bÀnkskivor huvudlivsmedelskvalitet Àr den bÀsta komfort och ett stort antal alternativ för sin verksamhet. Det viktigaste inslaget Àr bordsskivan, som enkelt och utan större anstrÀngning kan göras av keramiska plattor. I sin struktur, Àr keramiska plattor bÀst lÀmpad för denna yta pÄ grund av att hon inte Àr rÀdd för laster, lÀtt tvÀttade och ser bra ut. Hur organisera ditt arbetsflöde sjÀlvstÀndigt och utan misstag i detta Àr att förstÄ mer.

BÀnkskiva plattor med sina hÀnder: material

KöksbÀnkar av plattor kan bildas med rester och rester av plattor som stannade pÄ utrymmet Àndring. du kan köpa material för en ny bÀnkskiva om sÄ önskas. Vi behöver veta de grundlÀggande kraven för material och relevanta delar frÄn parametrarna.

Gör och installera bÀnkskivan kakel kan vara ganska ensam om i förvÀg förbereda material för arbete och försiktigt bort alla mÀtningarGör och installera bÀnkskivan kakel kan vara ganska ensam om i förvÀg förbereda material för arbete och försiktigt bort alla mÀtningar

För att komma igÄng behöver du:

 • Material för basen bordsskivor;
 • Kakelugnar;
 • Instrument för mĂ€tning;
 • spatel;
 • Blandning för limning plattor;
 • snickarens lim;
 • Eller silikon;
 • Injekteringsbruk Tile;
 • Verktyg för att skĂ€ra plattor;
 • Elektrisk sticksĂ„g;
 • Och ett verktyg för att dra Ă„t skruvarna in-law skruvmejsel eller skruvmejsel, skruvar.

Stadium av förberedelse för bÀnkskivor eller journal, trÀdgÄrd, telefonbord Àr helt identisk i de avslutande plattor.

Hur Àr en granit bÀnkskivan med sina egna hÀnder

Innan du börjar, bör den gamla bÀnkskivan demonteras. Om detta inte Àr möjligt, bör ytan behandlas och anpassas sÄ regelbundet som möjligt.

Intressant och original i det inre av köket kommer att se bÀnkskiva av granitIntressant och original i det inre av köket kommer att se bÀnkskiva av granit

Följande ÄtgÀrder genomförs i enlighet med punkterna nedan:

 1. Efter den gamla ytan som skall rivas, Àr en ny plÄt placeras pÄ ett sÄdant sÀtt att slutresultatet Àr en enhetlig höjd upprÀtthölls. TÀnk pÄ att nÀr plattan lÀggs höjden av den fÀrdiga bÀnk ökningen 2 gÄnger, Àn den tidigare. Det Àr dÀrför husets underhalva mÄste först utelÀmnas. För att göra detta mÄste du klippa 4 remsor för standarderna borttagning. Som för stödelementen Àr monterade med sina inre sidan av huset, sÄ att plattans kant och rutan vÀggar var slÀta. Installation kan göras pÄ monteringslim, och ytterligare hÄrdvara Àr pÄ skruvarna.
 2. PÄ grundval av trÀdet trail armeringsnÀt av plast. MÄtt pÄ nÀtet bör överlÄtas till dÄ det kan stoppa i den nedre delen av bordsskivan, men gallret mÄste vara mycket stark för att dra och fixera konsolerna.
 3. Om du behöver flytta bordet för att vÀggen mÄste gemensam plats med vÀggen smörjas med silikon eller gÄ försiktigt. Till lediga omrÄden i plattan som du vill fÀsta rack med en marginal pÄ 16 mm. Ramen, vilket mÄste vridas pour cementbruk och sand, dÄ mÄste sluter denna yta. Denna lösning skall frysas, sÄ att det stod för frÄn tre till fyra dagar, men glöm inte att den vÀnstra rack kommer att behöva ta bort senast 12 eller 24 timmar efter gjutning, sedan deras avlÀgsnande skulle vara omöjligt.

För att bli bekant med processen tydligt, visa bilder och master class, som visar finish kakel. Att lÀgga ut plattorna mer professionella - Visa video tutorials.

Den utskÀrning i bordsskivan gjord av keramiska plattor

Om du vill tÀcka bÀnkskivan med utskÀrning för tvÀttstÀll eller handfat, mÄste du klicka pÄ hÄlet och skÀr genom det före limning keramisk platta pÄ basen. Utskurna partiet Àr inte bortskaffas som den behövs. Den del som klipptes före fyllning Àr nödvÀndigt att faststÀlla de distanser och skruvar till den plats dÀr den klipptes, sÄ efter att denna del av lösningen kan lÀtt tas bort.

 TillÀmpa etikett bredd och lÀngd, och Àven skÀra pÄ kanten kenan kan med en pappersmallen.

För att göra snittet i en keramisk bÀnkskivan, Àr det nödvÀndigt att utföra mÀtningar pÄ rÀtt sÀtt och kompetent sÀtta önskad etikettFör att göra snittet i en keramisk bÀnkskivan, Àr det nödvÀndigt att utföra mÀtningar pÄ rÀtt sÀtt och kompetent sÀtta önskad etikett

Zalivshemusya lösning behöver tid att kÀmpa sÄ att han hÄlls gör formar, men var fortfarande mjuk. Spatel för att tÀta slitsarna trÀ bas. Stepping 0,5 mm frÄn etiketten i centrum har vi möjlighet att rÀtta till brister i utförandet av tidigare arbete. tolka dÄ distansorgan som stÀrker den utskurna delen pÄ plats med ett skikt av lösningen, varefter centrum av kanten som inte var fylld med en lösning för att rÀta.

PlattsÀttningen: bÀnkskivan kakel

SjÀlvhÀftande plattor börjar frÄn den yttre hörnet, det ursprungliga antalet som i lÀngd. Att arbeta, kan du anvÀnda fladdermusplattor i stÀllet för hela kommer det att införa ett litet arbetsomrÄde. Med detta i början av passbit blir mot vÀggen och fick en hÀrlig mjuk och bekvÀm yta av integriteten av materialet. För ansikte plattor kan anvÀndas mönstrade material de Àr fÀsta sist.

Kök i klassisk stil perfekt komplement till ovanliga bÀnkskivan kakelKök i klassisk stil perfekt komplement till ovanliga bÀnkskivan kakel

BĂ€nkskive steg:

 1. Den vilar pÄ basskikt av fÀstmassa ca 0,5 cm, och testades sedan med en spatel och tÀnderna börjar fÀstmassa. Var och en av plattorna inriktade lÀngs kanterna och höjden med hjÀlp av en nivÄ. Att ha samma mellanrum mellan plattorna anvÀnds ofta separerar kors.
 2. Efter torkning och limning kakel limfogar gnugga fungera. Coloring blandning för fogning plocka upp fÀrgen pÄ kakel eller liknande fÀrger. För att göra detta, kaklat bÀnkskivan som behandlats med en slutlösning, som Àr nÄgot nedtryckt i luckorna i gummi spatel. Rester lösning med samma spatel avlÀgsnas för efterföljande injektering ÄterstÄende stygn. Under sÄdan drift kakel avtorkas med en vÄt trasa till blandningen för att förbli pÄ kakel och vissnade. Efter avslutad allt arbete och hÀll den lösning som finns kvar pÄ plattorna torka med en trasa för senare anvÀndning.

Denna sekvens ger ett estetiskt utseende av arbetsytan. Laid kök kakel kommer passar perfekt in i kupén. Och viktigast av allt, att alla ÄtgÀrder Àr tillgÀngliga för sjÀlvförverkligande.

Bordsskiva gjord av keramiska plattor med sina hÀnder (video)

Baserat pÄ ovanstÄende artikel, kan man förstÄ att organisationen bords med egna hÀnder, Àr det en enkel process för sjÀlvstÀndigt arbete. Med hjÀlp av rÄd och alla nödvÀndiga material som har lÀmnats, kan du enkelt organisera kommande montering och dÀrmed uppnÄ det önskade, vackra resultat, utan hjÀlp av proffs.

Utformningen av kakel bÀnkskivor i köket (foto i det inre)

0a684c76e851059409bfb98f408f8ff71min73min75917120127140kenl1-1518f75ca8a3aae5396df9544b62a1114da316