Gabungan paling optimum untuk sambungan yang selesa - adalah apabila dua peranti yang berlainan berkongsi teknologi penghantaran data biasaGabungan paling optimum untuk sambungan yang selesa - adalah apabila dua peranti yang berlainan mempunyai telefon biasa teknologi penghantaran dannyhSovremennye hari ini dalam keupayaan mereka lebih kuat dan berfungsi daripada komputer pertama. Permainan, aplikasi, pelayan dan Internet rangkaian sosial adalah satu set piawai bagi setiap telefon pintar. Juga, sesetengah pengguna sering perlu untuk menyambung TV anda ke telefon anda. Sebab mungkin ramai, tetapi sering sambungan dibuat untuk melihat fail telefon pada skrin yang lebih besar.

Bagaimana untuk menyambung telefon pintar untuk TV dengan betul

Ia adalah model yang agak baru telefon pintar, bertambah baik dengan pesat, dan menawarkan pengguna lebih dan lebih maju pelbagai kelebihan: ia adalah satu akses Internet kelajuan tinggi sangat, dan pelbagai aplikasi, dan pelbagai rangkaian sosial, dan permainan yang menyeronokkan yang telah menjadi kebiasaan bagi mereka yang memiliki " pintar "telefon. Manakala dalam mencari memperluaskan fungsi alat mereka, pengguna tidak sabar-sabar untuk mengetahui cara untuk menyambung telefon pintar moden untuk TV anda untuk menggunakan skrin sebagai paparan saiz yang dihormati. Ini akan memberikan peluang untuk menonton filem pada skrin besar, dan cara baru untuk bermain permainan kegemaran anda.

Menyambung telefon pintar untuk TV pada masa ini dalam pelbagai caraMenyambung telefon pintar untuk TV pada masa ini dalam pelbagai cara

Bagaimana untuk menyambung telefon pintar anda ke TV anda? Itulah soalan yang semua mangkuk mula bimbang pemilik telefon moden. Sambungan ini menyediakan baru, sehingga kini tidak diketahui mungkin.

Untuk menyambung, dilengkapi dengan teknologi telefon mudah alih moden, menjalankan mana-mana sistem operasi ke TV anda, terdapat banyak pilihan. Kesemua mereka dapat dilaksanakan dengan penyambung sesuai dalam unit, output khas serba lengkap. Sokongan Smart adalah seperti yang diperlukan untuk telefon anda.

Cara-cara untuk menyambung ke telefon pintar TV:

 • Menggunakan telefon bimbit sebagai pemacu USB;
 • Sambung radas sebagai peranti media melalui input HDMI;
 • Pastikan telefon pintar anda untuk menyambung menggunakan antara muka wayarles.

Semua jenis sambungan boleh menyediakan sambungan yang bermutu dan pemindahan fail ke skrin besar.

Mari kita lihat bagaimana untuk menyambung telefon anda ke TV melalui kabel USB

Sebelum anda menyambungkan telefon pintar anda melalui kabel usb ke TV anda dan menggunakannya sebagai peranti storan luaran, anda perlu menyediakan: a kabel standard, yang sepatutnya datang dengan penyesuai, telefon, dan memeriksa port USB.

Yang paling mudah daripada sambungan mungkin - melalui tali USBYang paling mudah daripada sambungan mungkin - melalui tali USB

Bagaimana untuk menyambung telefon anda ke TV anda melalui USB atau MHL, memberitahu laman-laman Internet berganda. Jika anda ingin memahami, masalah ini tidak harus meletakkan anda di jalan buntu.

Dengan menyambungkan peranti ke TV dengan cara ini, anda akan dapat menonton imej yang berkualiti tinggi pada skrin yang besar.

menyambung langkah-langkah:

 • Kami mencari penyambung USB mikro pada telefon pintar anda menyambung SlimPort;
 • kabel mesti disambungkan ke port USB TV;
 • Menghidupkan TV;

Menyambung TV untuk penyambung kedua kabel ke dalam telefon pintar. Selepas itu, sambungan perlu dilakukan. Jika TV yang tidak bertindak balas, maka anda telah membuat sambungan yang salah. Semestinya pada skrin telefon pintar perlu ditanya mengenai pilihan pilihan USB kerja. Anda mesti memilih mod digunakan sebagai peranti storan. Apabila menggunakan alat kawalan jauh anda hanya perlu memilih penyesuai TV USB.

Kita belajar bagaimana untuk menyambung telefon anda ke TV anda melalui WiFi

Tempat menarik tambahannya sambungan ke telefon TV, anda boleh memilih sambungan melalui rangkaian Wi-Fi. rangkaian ini membolehkan anda untuk membuat salinan imej dengan skrin peranti mudah alih yang kecil untuk TV skrin besar. Dengannya. Anda tidak memerlukan kabel bersambung dengan penyambung, atau kotak set-top. Penyegerakan berlaku dengan bantuan rangkaian tidak kelihatan.

Langkah pertama adalah untuk mewujudkan sambungan antara TV dan router WiFi dan kemudian ke TV yang anda mahu untuk mengaktifkan fungsi, di mana telefon akan bersambung kepadanyaLangkah pertama adalah untuk mewujudkan sambungan antara TV dan router WiFi dan kemudian ke TV yang anda mahu untuk mengaktifkan fungsi, di mana telefon akan bersambung kepadanya

Bagaimana untuk menyambung telefon anda ke TV anda melalui zon Wi-Fi, yang dikenali ramai, tetapi tidak semua. Syarat utama hubungan ini ialah kehadiran router.

Camym mekanisme mudah untuk menyambung ke telefon pintar TV dalam kes ini, adalah perolehan yang sesuai xBounds penyesuai.

Langkah-langkah untuk menyambung peranti:

 • Memastikan ketersediaan rangkaian wayarles WiFi di rumah;
 • Sambung kepada rangkaian televisyen dan telefon;
 • Mengaktifkannya dalam fungsi yang dikehendaki mengikut model.

Selepas betul menjalankan sambungan dua peranti bermula pertindihan, dan pada skrin anda akan dapat melihat pemberitahuan tentang sambungan.

Mari kita bercakap tentang bagaimana untuk menonton filem di TV anda melalui telefon anda

Jika anda mempunyai di tangan adalah peranti seperti telefon dan TV, dan keinginan untuk melihat filem pada skrin, lebih besar daripada telefon pintar purata, dan boleh dijalankan di Internet, dan komputer tidak sebelah menyebelah tanpa kesukaran, anda perlu cuba satu kaedah yang membolehkan anda untuk menyiarkan video di TV dengan telefon anda.

Menyambung telefon pintar anda ke TV anda, anda boleh terima kasih kepada sambungan teknologi yang terkenal melalui Wi-Fi, Bluetooth, HDMIMenyambung telefon pintar anda ke TV anda, anda boleh terima kasih kepada sambungan teknologi yang terkenal melalui Wi-Fi, Bluetooth, HDMI

Bagaimana untuk menonton filem di TV anda melalui telefon anda? Mari kita mulakan dengan ciri-ciri standard yang melibatkan kabel. Daftar, jika anda mempunyai TV anda mempunyai penyambung HDMI, manakala di telefon terdapat satu tempat untuk mikro-HDMI, atau mini HDMI, maka anda menyelesaikan masalah ini tidak sukar.

Anda hanya perlu untuk menyambung pelabuhan sesuai kabel khas, kemudian menikmati dengan kerja yang dilakukan dan keselesaan tambahan. Homi - standard sangat meluas, lebih-lebih lagi, pada kuasa luar diberi menyambungkan peranti tidak diperlukan.

Jika anda tidak suka remeh-temeh dengan wayar, maka anda boleh berbuat demikian:

 • Memasang program telefon yang bertukar dia ke dalam UPnP / DLNA-server;
 • Maka kita hanya menterjemah fail dengan paparan kecil, yang pada telefon ke TV untuk Wi-Fi;
 • Untuk model telefon Android, program BubbleUPnP sesuai dengan sempurna;
 • Berjalan ia, pergi ke Devices, untuk menentukan model peranti anda ke TV;
 • Kemudian meminta fungsi Perpustakaan, dan pilih fail yang dikehendaki dalam folder.

Dalam pilihan yang melibatkan siaran video dari telefon bimbit ke TV skrin besar tanpa menggunakan kabel, terdapat beberapa kelemahan yang ketara. Pertama, ini adalah satu beban yang besar yang mengalir bateri dengan cepat. Kedua - adalah bahawa untuk penghantaran video berkualiti tinggi memerlukan pemproses utama berkuasa.

Adakah telefon pintar saya dengan TV Samsung: model yang sesuai untuk sambungan

Hari ini, tiada siapa yang terkejut bahawa melalui telefon pintar dengan mudah anda boleh menonton video untuk berjalan-jalan di seluruh expanses Internet, menghantar dan menerima e-mel, dan banyak lagi. pemilik gembira unit ini ingin mengembangkan keupayaan yang lebih jauh, dan cuba untuk mengetahui dengan apa, dan bagaimana anda boleh menyambung telefon pintar anda ke TV anda. Tindakan ini membolehkan anda untuk menonton filem yang berbeza, video foto dan mendengar muzik dalam telefon skrin kecil, dan dalam format yang lebih luas.

Untuk menyambung telefon bimbit anda untuk TV Samsung, anda akan memerlukan telefon pintar berdasarkan iOS atau AndroidUntuk menyambung telefon bimbit anda untuk TV Samsung, anda akan memerlukan telefon pintar berdasarkan iOS atau Android

Telefon pintar TV serasi sahaja dengan yang baru yang menyokong ciri-ciri yang diperlukan. model yang lebih tua tidak sesuai untuk usaha ini.

Wayarles sambungan model telefon telefon pintar untuk TV anda hari ini adalah sebatian yang paling cerah, dan memandangkan ini, benar-benar setiap pengeluar cuba untuk menghidupkan televisyen menjadi produk permohonan khas yang membolehkan anda untuk menghubungkan TV ke telefon pintar anda melalui Wi-Fi Direct.

Televisyen apa firma boleh dihubungkan dengan panggilan:

 • Samsung Smart;
 • Phillips;
 • Sony Bravia;
 • Ldzhi Remote TV.

Jika model anda Apple telefon pintar (atau iPhone), maka ia adalah mungkin untuk menyambung kepada TV anda menggunakan teknologi AirPlay. Gaya AirPlay berfungsi hampir sama dengan Miracast. Dengan AirPlay, anda boleh memindahkan imej dari telefon anda melalui Wi-Fi, atau tanpa wayar.

Ketahui cara untuk menyambung telefon anda ke monitor

Moden televizorynadeleny banyak peluang untuk berinteraksi dengan telefon mudah alih, telefon pintar dan tablet berasaskan pada iOS dan Android. Masalahnya hanya boleh menyegerakkan mereka dan bersama-sama. Semua yang diperlukan untuk menyelesaikan masalah ini - ia adalah satu telefon pintar, Wi fi router langsung, telefon bimbit atau telefon pintar iPhone berdasarkan iOS atau peranti Android, dan program aplikasi daripada AppStore atau Google Play. Untuk memulakan, anda perlu untuk mengikat permohonan itu dan belajar bagaimana untuk menggunakan output video.

Jika komputer rosak, dan memantau kerja atau TV, anda boleh sambungkan ke telefon anda dan menggunakan untuk tujuan yang dimaksudkan - filem menonton dan fotoJika komputer rosak, dan memantau kerja atau TV, anda boleh sambungkan ke telefon anda dan menggunakan untuk tujuan yang dimaksudkan - filem menonton dan foto

Bagaimana untuk menyambung telefon anda ke monitor? Jawapannya adalah satu - untuk menyambung satu peranti yang lain adalah mungkin, jika kedua-dua model adalah kontemporari dan menyokong ciri-ciri tertentu. pemindahan data dari telefon pintar ke set TV lama tidak mungkin.

Selepas anda memasang aplikasi yang diperlukan anda perlu menyediakan rangkaian rumah anda. Semua peranti: TV dan telefon pintar atau iphone, mesti disambungkan ke peranti akses tunggal Wi-Fi.

Yang pasti, ia bernilai check beberapa tetapan untuk peranti:

 • TV dan telefon pintar peranti mesti terletak di subnet yang sama antara satu sama lain;
 • Anda ada pada keperluan router untuk memastikan telah dimasukkan UPnP protokol diperlukan untuk peranti pengesanan, pasangan yang akan kemudiannya dijalankan;
 • Firewall janganlah menghalang pemergian trafik antara semua peranti pada rangkaian.

Selepas semua manipulasi anda hanya perlu menghidupkan TV, dan menjalankan aplikasi pada pintar peranti moden. Selepas pelancaran itu, ia mengimbas rangkaian rumah dan mencari peranti yang berpatutan. Dalam kes di mana permohonan untuk sebab-sebab tertentu tidak mengiktiraf TV dan sistem tidak disambung, masalah terletak, kemungkinan besar dalam rangkaian. Anda perlu menyemak jika dilaksanakan tetapan rangkaian dan termasuk semua sekali lagi.

Adakah mungkin untuk menyambungkan telefon ke TV yang: bagaimana untuk memaparkan imej pada skrin yang besar menggunakan Miracast

Miracast menghubungkan bahagian, pada prinsip operasi menyerupai Bluetooth terkenal. Untuk tindakan yang anda perlu berjalan di kedua-dua peranti, kedua-dua di dalam telefon dan dalam tatacara pencarian mod pemain video, dan sudah tentu untuk membolehkan mereka untuk bertukar-tukar data. Setiap masa berikut sambungan akan dilakukan secara automatik apabila menu telefon anda memilih item yang sesuai.

Mana-mana telefon Android, anda boleh menyambung kepada TV anda, sama ada LG, Samsung, Nokia, Fly atau Lenovo untuk televisyen baru jenama dan modelMana-mana telefon Android, anda boleh menyambung kepada TV anda, sama ada LG, Samsung, Nokia, Fly atau Lenovo untuk televisyen baru jenama dan model

Adakah mungkin untuk menyambungkan telefon ke TV? Mungkin. Dan beberapa cara untuk memohon untuk itu. Salah seorang daripada mereka adalah pilihan yang terkenal - bluetooth. Ia tidak memerlukan penyesuai atau saraf yusb.

Perkara utama yang peranti menyokong ciri ini dan mampu untuk menyambung. Walaupun seringkali ia berlaku bahawa peranti tunggal semata-mata tidak melihat lebih banyak.

Bagaimana untuk membuat sambungan:

 • Pada telefon pintar, contohnya Sony Xperia M4 pergi ke "Tetapan" menu;
 • Pergi ke fungsi "Sambungan Xperia;
 • Pilih pilihan untuk "salinan skrin.

Selepas itu mengambil tempat sambungan dua peranti, di mana anda boleh melihat dari fail video telefon dengan hanya satu klik.

Bagaimana untuk melihat telefon anda pada TV (Video)

Selepas membaca artikel ini, anda boleh dengan mudah menyambung ke TV Nokiyu Lyumiyu, kamera, Remote Philips, Lenovo, atau menyambungkan telefon kepada tablet. Memilih kaedah sambungan bergantung kepada anda dan keupayaan peranti anda, iaitu, bahawa ia disokong oleh Lumia atau Samsung Galaxy. Mungkin anda sendiri perlu memasang pada aplikasi anda Skrin telefon Mencerminkan atau AllShare, dan hanya selepas itu peranti anda dengan betul bekerja. perubahan cukup lapang anda, anda tidak perlu untuk memuat turun filem atau menghantar mereka ke pemacu flash USB, jadi anda melihat mereka di TV, dan anak-anak akan gembira terima kasih apabila mereka boleh bermain di skrin besar di "Dandy" atau "Dewan".