Langsir untuk dapur untuk pintu balkoni yang boleh digabungkan dengan satu sama lainLangsir untuk dapur untuk pintu balkoni yang boleh digabungkan dengan balkoni antara soboyKuhnya perlu langsir yang akan membuat ia lebih romantis dan menarik. Tirai gelap terus memberi ruang rupa rumah yang selesa dan menyembunyikan pandangan luar dari jalan.

Suri rumah banyak bermimpi dapur yang dilengkapi dengan balkoni. Ini adalah satu peluang bukan sahaja untuk melakukan percutian, tetapi juga ruang tambahan untuk menyimpan makanan. Balkoni boleh digunakan sebagai bilik yang berasingan di mana untuk menghabiskan masa seluruh ahli keluarga, bergantung kepada kawasan.

Hiasan dapur dengan balkoni akan langsir, mengambil yang mudah, jika anda mengetahui nuansa.

peraturan pemilihan: Prosedur

Ia akan lebih baik jika langsir pintu balkoni dan tingkap akan sama dalam reka bentuk dan warnaIa akan lebih baik jika langsir pintu balkoni dan tingkap akan sama dalam reka bentuk dan warna

Untuk memilih langsir untuk dapur dengan pintu balkoni, perlu diberi perhatian:

 1. Bagaimana anda akan menggunakan balkoni. Jika ia kawasan bersantai, anda tidak perlu keluar kerap. Jika beranda digunakan sebagai peti sejuk dan tempat penyimpanan, sebahagian daripada output tidak dapat dielakkan. Jadi, anda perlu berfikir lebih pilihan langsir yang lebih berfungsi dan cahaya.
 2. reka bentuk balkoni jenis anda berikan. Dengan struktur plastik menggabungkan apa-apa kain, dengan struktur kayu nipis kain ringan lebih sesuai, tidak berat ke bawah tingkap.
 3. Apa gaya yang anda suka. Anda boleh mengambil langsir sepadan citarasa anda dan alam sekitar paling memuaskan. Memilih beberapa destinasi kegemaran bersama-sama dengan kombinasi warna. Kemudian bulatan tirai gelap terus sempit dan anda akan menjadi lebih mudah untuk membuat pilihan.
 4. Apa kesan anda mahu capai. Jika anda mengembangkan ruang, ia adalah yang terbaik untuk memilih kain dengan corak yang mendatar, jika peningkatan - menegak.
 5. Apakah fungsi dapur adalah penting untuk anda yang paling: keselesaan, praktikal dan kebebasan tindakan. Terdapat pilihan langsir pelbagai fungsi di pintu balkoni dapur.
 6. perpaduan gaya. Jika dapur mempunyai pelan, anda tidak akan berubah, tetingkap dalam reka bentuk tidak boleh menonjol dari gaya umum. Oleh itu, teknologi tinggi tidak bertolak ansur dengan birai hias kayu dan fabrik ringan dan provence kehilangan kesederhanaan, jika langsir untuk isu pintu balkoni dapur dalam gaya Art Nouveau yang elegan.
 7. Dapur - adalah, di atas semua, praktikal. Oleh itu, memilih kain yang tidak akan cepat mendapatkan kotor, yang tidak mempunyai apa-apa masalah dalam cucian, pudar tahan dan pada masa yang sama tidak lama. Jadi, anda akan menyelamatkan diri sendiri dan keluarga anda daripada kemungkinan kebakaran dan untuk memastikan akses percuma ke beranda, berfikir cluttering masalah ruang.
 8. Kaedah moden lampiran langsir bukan sahaja ruang bebas, tetapi juga untuk menyediakan cara yang paling berpatutan untuk digunakan.
 9. Jangan lupa tentang akses cahaya. Ia akan menyediakan jumlah yang mencukupi keadaan yang optimum untuk pertanian dan rekreasi. Supaya memberi perhatian kepada ketelusan dan langsir lama. Panjang optimum - sehingga ambang tingkap atau sedikit lebih tinggi. Oleh itu ambang boleh digunakan dalam proses keperluan isi rumah.
 10. warna-warna hangat mewujudkan rasa keharmonian dan memanaskan musim sejuk, tetapi warna sejuk fabrik lebih bijak untuk menggabungkan warna perabot. Anda boleh mengambil langsir warna yang berbeza untuk pintu balkoni dapur. komposisi seperti ini bukan sahaja menghiasi bilik, tetapi juga untuk menyerlahkan kotak, yang akan bermain dengan cara yang sama sekali baru.

langsir jenis

Langsir untuk dapur untuk pintu balkoni yang dibentangkan dalam pelbagai pilihan, supaya tingkap anda boleh menukar imej pada setiap hari.

membutakan Rom

membutakan Rom biasanya diperbuat daripada tisu padat, cahaya matahari hampir tidak telapmembutakan Rom biasanya diperbuat daripada tisu padat, cahaya matahari hampir tidak telap

Ciri-ciri keringkasan dan fungsi penuh. gambar pelbagai akan berasa dalam London, New York atau Brazil apartmen. Setelah dipasang, langsir ini merupakan kali ganda beralun dan berjaya digabungkan dengan tulle atau organza.

tirai

Penggunaan tirai dapur membuat tingkap dan pintu balkoni reka bentuk kemas dan bijaksana yang sangat sesuai dengan gaya moden atau kelainanPenggunaan tirai dapur membuat tingkap dan pintu balkoni reka bentuk kemas dan bijaksana yang sangat sesuai dengan gaya moden atau kelainan

Blinds tidak mengambil ruang yang banyak, kerana ia adalah sangat nipis dan lebar tidak melebihi pembukaan tingkapBlinds tidak mengambil ruang yang banyak, kerana ia adalah sangat nipis dan lebar tidak melebihi pembukaan tingkap

untuk suri rumah praktikal pilihan yang sangat baik, Brooking tidak masuk akal di dapur. Buta tidak tetap ke cucur atap dan ke tingkap ikat, dan anda boleh melaraskan ketinggian dan dengan itu lebar jalur cahaya. Tisu yang lebih padat, cahaya kurang memasuki bilik itu.

tirai gelap terus jepun

tirai gelap terus jepun menampilkan terletak pada hakikat bahawa mereka adalah dalam bentuk garisan menegaktirai gelap terus jepun menampilkan terletak pada hakikat bahawa mereka adalah dalam bentuk garisan menegak

Sepenuhnya menyorokkan tetingkap kita seperti tirai menegak. Mereka tidak membentuk apa-apa lipatan, mereka mempunyai potongan lurus dan corak yang jelas. Light diluluskan, tetapi ditangguhkan sinar kerana kain berat - linen, kapas, buluh, sutera.

Contoh langsir Jepun di dapur (gambar)

klasik

Curtains gaya klasik akan sesuai dengan hiasan apa-apa yang membezakan spesies ini daripada lainCurtains gaya klasik akan sesuai dengan hiasan apa-apa yang membezakan spesies ini daripada lain

Tulle digabungkan dengan langsir gelongsor ketat, tetapi pilihan ini hanya dibenarkan di kawasan-kawasan di mana dapur yang cukup jauh dari tingkap. Jika tidak tirai gelap terus melihat janggal, walaupun adalah klasik.

Contoh langsir klasik (foto)

tirai gelap terus Austria dan Perancis

tirai gelap terus Austria banyak berbeza lipatan dan warna lembuttirai gelap terus Austria banyak berbeza lipatan dan warna lembut

Sebuah pilihan yang baik untuk tingkap-tingkap besar, yang boleh dengan kelebihan untuk menunjukkan keindahan lipatan berat, bentuk lembut. dapur anda akan menjadi naungan kesungguhan dan kemegahan.

Contoh Perancis dan tirai Austria (foto)

Langsir pada grommet yang

Jika anda mahu untuk membuat reka bentuk yang lebih asal dapur - penggunaan tirai pada eyeletsJika anda mahu untuk membuat reka bentuk yang lebih asal dapur - penggunaan tirai pada eyelets

pilihan yang praktikal untuk suri rumah, memberi perhatian kepada gaya. Langsir berpisah, supaya kita boleh mempunyai akses kepada ambang tingkap, balkoni. Anda boleh memilih gabungan fabrik untuk membuat dapur lebih daripada yang asal.

tirai gelap terus

Betul tirai gelap terus dipilih boleh menghiasi mana-mana tingkap, dan dalam beberapa kes dan untuk menyembunyikan kesalahan yang ada padanyaBetul tirai gelap terus dipilih boleh menghiasi mana-mana tingkap, dan dalam beberapa kes dan untuk menyembunyikan kesalahan yang ada padanya

Jika dapur menghadap ke utara, menggunakan langsir tebal, jika tingkap kecil, yang terbaik - fabrik ringan. Anda boleh melakukan percubaan dengan panjang dan reka bentuk langsir, sebagai contoh, untuk menghiasi tali leher pita mereka, dan lain-lain

Tips dari KitchenRemont.ru

 1. tirai gelap terus paling tahan lama - diperbuat daripada viscose, poliester dan linen.
 2. penggunaan Pendek langsir untuk tingkap, dan panjang, untuk menandakan pintu balkoni.
 3. Untuk pelbagai kes-kes penggunaan dari kain yang sama dengan tirai gelap terus.
 4. Jangan memilih warna-warna terang. Dapur sendiri panas dengan sendiri. Ia adalah lebih baik untuk memilih warna-warna neutral - kuning air, pasir, biru, dan lain-lain

Balkoni - hiasan dapur

Walaupun kelemahan ketara dalam reka bentuk, beranda dilampirkan ke dapur rupa asal dan penyelesaian reka bentuk yang berjaya akan mendedahkan semua kelebihannya.

Tirai gelap terus ke pintu dapur untuk balkoni (foto)