• Pastri doh - ia sentiasa lazat, cantik dan menyelerakanPastri doh - ia sentiasa lazat, cantik dan appetitnoVremya memasak:. 10 min;
 • Hidangan: 10;
 • Kalori: 300;
 • Protein / Lemak / Karbohidrat: 5 g / 8 g / 45 g

bentuk mudah burger: bagaimana untuk membuat

Untuk gulung rumah dibakar pelbagai bentuk, yis terbaik doh, ia adalah baik, mengekalkan bentuknya, dan mempunyai rasa yang hebat, tetapi membuat rasa puff pastri gulung unik.

Lazat, lembut, roti kembang menghiasi mana-mana jadual percutian, kek dalam bentuk yang mereka sangat baik dan berkesanLazat, lembut, roti kembang menghiasi mana-mana jadual percutian, kek dalam bentuk yang mereka sangat baik dan berkesan

Burger memahat adalah agak mudah, perkara utama betul menguli doh.

bahan-bahan

doh:

 1. Tepung gandum -800 gr.;
 2. minyak sayuran, 1 sudu besar. l.;
 3. 300g susu.;
 4. Sahar- 120 gr.;
 5. Vanilla gula, 4 g;
 6. Yis 35 g atau 13 g kering;
 7. Telur 2 pcs.;
 8. Butter-120 c.

Resipi untuk doh yis untuk roti

anda perlu terlebih dahulu menyediakan minuman, barulah menguli doh.

 1. Pie langkah manis. Bentuk paling mudah burger, pai boleh dibuat dengan buah-buahan segar, keju lembut, jem atau marmalade. Kek doh boleh dipotong kaca dan kaca roll rolling pin untuk 8 cm garis pusat, pada pengisian pertengahan katil, meterai tepi, meninggalkan pembukaan kecil untuk serbuk atau sirap.
 2. Berikut borang baking burger, ia berbunga. Kek doh roll diameter 5-7 cm, potong dengan kelebihan pisau, di tengah-tengah meletakkan pengisian sudu teh, produk bakar dalam ketuhar pada 190 darjah selama 50 minit.
 3. Cheesecake dengan keju krim atau jem dilakukan dengan sekeping doh dilancarkan melintang. Membentuk kek keju berasal dari sekeping doh bentuk bujur, yang perlu dipotong daripada dua tepi ke arah tengah-tengah. Di tengah-tengah bahan kerja yang bertindih pengisian dan tepi doh sedang benang ke dalam belahan.

bentuk dipintal gulung: bagaimana untuk membuat anda sendiri

Untuk membentuk doh dipintal gulung, doh yang anda perlukan untuk pra-memperuntukkan pada abah-abah. Ini adalah cara yang sangat mudah untuk memasak mufin.

Ban dalam bentuk kek yang boleh dipotong menjadi kepingan seperti kek, atau memutuskan roset individuBan dalam bentuk kek yang boleh dipotong menjadi kepingan seperti kek, atau memutuskan roset individu

 1. Bun bertanda. sekeping Wide cukup merebak doh pada 3 abah-abah, meninggalkan 1 cm dari atas. abah-abah lanjut perlu twist antara mereka sebagai tocang. Kita membentuk pendawaian supaya anyaman itu seimbang, dan tepi untuk bekerja keras. Loaf selepas membakar boleh pritrusit gula.
 2. Tocang. Untuk membentuk jalinan yang mesti dipotong dari dua tepi doh. Untuk melakukan ini, anda perlu untuk melancarkan sekeping doh bujur, untuk semua panjang bahan kerja adalah perlu untuk mengembangkan pengisian, memotong pinggir pisau dan meletakkan di pertengahan kosong yang meliputi pengisian, seperti dalam gambar.
 3. Bun-siput. Fail doh, 10 cm panjang, twist di pinggir, perlahan-lahan berputar di dalam. Adakah siput adalah agak mudah, ia adalah mungkin untuk membuat reka bentuk yang indah, dihiasi dengan kismis, aprikot kering dan bijan.

bentuk yang menarik Patties

Membuat kek bukan sahaja lazat, tetapi juga indah, terdapat beberapa kaedah yang ada untuk membentuk doh. Kek boleh pelbagai bentuk.

 1. pai tertutup dengan ombak. Dalam blank konvensional doh bertindih pengisian, tepi doh terikat satu sama lain. Sekitar Patty adalah perlu untuk membuat pembentukan gelombang gunting dapur atau picit doh dengan tangan.
 2. A pai segi tiga. Membentuk segi tiga berbentuk Patties terlalu mudah pengisian digunakan di pertengahan bahan kerja, hanya diadakan bersama-sama dengan pai sedikit berbeza. kelebihan visual dipisahkan kosong ke dalam 3 bahagian, dan prisobirayutsya pinggir terikat di antara mereka.
 3. Patty puff pastri boleh membakar satu bentuk yang luar biasa, walaupun dalam bentuk haiwan. Ia adalah perlu untuk membuat bentuk persegi kosong, di tengah-tengah meletakkan inti, lipat sudut. doh mereka untuk membuat tourniquet, perah dan dimasukkan ke dalam tengah-tengah. Selepas membakar kek akan berubah lucu dalam bentuk babi.

Selain pai yang berbeza cookies indah berbentuk, tidak stabil atau doh yis boleh dibakar, roti hamburger, pelbagai kek dengan inti dan tanpa kacang dengan krim atau susu pekat, croissant. 

Bentuk gulung langkah dengan gambar

Uli doh yis, membahagikan kepada kepingan dan membentuk manikUli doh yis, membahagikan kepada kepingan dan membentuk manik

Melancarkan bola dalam kek dan membuat tiga incisionsMelancarkan bola dalam kek dan membuat tiga incisions

Setiap kek meletakkan inti dan balut kelopak satu demi satuSetiap kek meletakkan inti dan balut kelopak satu demi satu

Supaya melaksanakan setiap kek dilancarkanSupaya melaksanakan setiap kek dilancarkan

Selepas membakar roti cantik akan menghiasi mana-mana jadualSelepas membakar roti cantik akan menghiasi mana-mana jadual

bentuk yang indah gulung (video)