Van papier kan worden geproduceerd, zowel voor zichzelf en voor verkoopVan papier kan worden geproduceerd, zowel voor zichzelf en te koop in de huidige scholen en kleuterscholen besteden veel aandacht aan te werken met papier. En de kinderen, en de school kinderen graag originele artikelen van papier maken. Werken met haar, het kind hun fantasie ontwikkelt, leren om creatief te denken, naast ontwikkelt fijne motoriek van de vingers.

Originele artikelen van papier met uw handen: de regeling en templates

Eenvoudige driedimensionale geschenkverpakkingen of volume nummers kunnen worden gemaakt met je eigen handen, Teken een diagram op een stuk papier. Vele ambachten praktisch onmogelijk om vast te stellen zonder regelingen. Met de sjablonen die u kunt complexe driedimensionale vervalsing van gekleurd papier of karton te maken. Mooie snuisterijen, meubels lay-outs, en nog veel meer - de kracht van elke amateur creativiteit.

Schema's en templates voor het maken van papier ambachten kunnen worden gekocht op het internet of de winkel voor handwerkSchema's en templates voor het maken van papier ambachten kunnen worden gekocht op het internet of de winkel voor handwerk

Om dit te doen, moet u vinden op het internet, zoals online meesters Country, elke template die je wilt. Dieren, vogels, speelgoed - kunnen allemaal worden gemaakt met behulp van vooraf ontworpen sjablonen en schema's.

Elke sjabloon wordt geleverd met instructie op die zal moeten ambachten te verzamelen. Sjabloon moeten downloaden, uitprinten, snijd langs de omtrek van een figuur. Op elke figuur aan de sjabloon met stippellijnen, welk model moet buigen worden opgesteld. Klaar om model lijm te lijmen.

Light ambachten van papier voor baby's

Kinderen zijn geïnteresseerd in de krant sinds de kindertijd. Om een ​​liefde voor creativiteit bijbrengen, ouders betrokken raken bij het creëren van een verscheidenheid van ambachtelijke papier van het kind. U kunt een mooie heldere ambachten vogel, die een kind kan spelen of te gebruiken voor het decor slaapkamer te maken.

Eenvoudige vogel gemaakt van karton:

 1. Van matrijs te snijden de vorm van vogels, trekken de bek, veren, staart.
 2. Vierkante vel gekleurd papier gevouwen accordeon.
 3. Maak een gat in het en maak de flaps.

Van papier in de vorm van een schildpad is zeer geschikt voor kinderenVan papier in de vorm van een schildpad is zeer geschikt voor kinderen

Als je een paar vogels te snijden, kunt u Chinese wind van feng shui te maken. Vogels opknoping op een houten stok, kan een dergelijke ambachten de ingang van de kwekerij te stelen.

Alle werkzaamheden aan het snijwerk moeten door volwassenen of onder hun streng toezicht worden uitgevoerd!

Na het werken met papier kind dienen alle de hulpmiddelen in de doos. Dus nauwkeurigheid wordt geproduceerd.

Stijlvolle ambachten gemaakt van karton en papier: volumineuze foto's

De meest eenvoudige handwerk uit papier toepassing wordt beschouwd, is het vaak onderwezen op de lagere school. Mooie dimensionaal beeld van de felle kleuren een origineel geschenk van moeder of grootmoeder van het kind te zijn. Bloemen kunnen worden gemaakt van een witte wc-papier of servetten.

Als ambachten om wc-papier te nemen, is het beter om een ​​dure wit met perforatie, die dan een beetje verf kan gebruiken.

Werken met servetten is heel eenvoudig, maar zorg moet worden genomen om niet per ongeluk breken. Daarom moet u extra voorzichtig zijn bij het opzetten van dergelijke ambachten.

Omring het kasteel, gemaakt van papier, is een uitstekende speelgoed voor baby'sOmring het kasteel, gemaakt van papier, is een uitstekende speelgoed voor baby's

voortgang:

 1. Servet in vieren gevouwen, geniet in het midden. Knip de cirkel doekjes
 2. Elke laag van weefsel lift op zijn beurt de vorming van een weelderige bloementuin.
 3. Van een groenboek te snijden 6-7 verlaat patroon.
 4. Bruin papier snijd de mand, vasthouden aan een strakke rode stuk karton. bloemen en bladeren toe in een mand.

Het mandje kan worden gemaakt van golfkarton van elke kleur, maar het is aan te raden om het te plakken in een paar lagen. In plaats van het papier kunt u folie gebruiken voor het bakken of chocolade.

Interessante ambachten papier bevat: weven

Manieren van het weven handwerk gemaakt van papier heel veel, dit is een zeer interessante en originele manier om handwerk te maken.

De eenvoudigste - een vlechtwerk gespreid tussen de stroken papier, waardoor het item. Een meer geavanceerde manier - een weven gedraaid tot papierrollen.

Afhankelijk van het type papier dat u kiest, zal uw hack speciale eigenschappen hebben.

Als gevolg van het papier kan worden gemaakt praktische schaakbordAls gevolg van het papier kan worden gemaakt praktische schaakbord

Er zijn verschillende mogelijkheden:

 • krant;
 • Glossy magazine;
 • Lint voor kasregisters;
 • Gewoon papier.

Merk op dat het gemakkelijker om te werken met papier die duurzaam is - zal dienovereenkomstig sterker te hacken. originele tekening van glossy magazines.

Het is niet nodig om de verschillende soorten effecten bij elkaar te weven. Dik papier kan worden geweven met een subtiel en soms bekwaam en scheuren.

Eindproducten kan worden versierd met linten, kralen, bloemen, Quilling, alles wat in staat is je eigen fantasie.

Hoe papier ambachten te maken: voorbereiding van de papieren buizen

Weven papieren buizen - heel leuk werk. U kunt tubes maken uit platen van het magazine - het materiaal is voldoende dicht en heldere beelden uitgegroeid tot een origineel ontwerp op de mand.

u nodig heeft voor de vervaardiging van:

 • papier;
 • scharen;
 • potlood;
 • heerser;
 • Clay;
 • Breinaalden.

Hulzen niet gescheurd, hun bereiding worden toegepast dik papierHulzen niet gescheurd, hun bereiding worden toegepast dik papier

Te beginnen met de buis te bereiden. Tape breedte van 90 mm van elke lengte eenvoudigweg opgewikkeld op de spaak. Lijm de rand, verwijder de naald, waardoor een paar centimeter in de buis, lijm de tweede rand.

Mota gewenst strak afhankelijk van de nauwkeurigheid van het product. Laat je niet afleiden door externe dingen, dus vooruitgang is verloren.

Door geleidelijk aan te trekken spaken en de capaciteit van papier op, dan kunt u uw tube te breiden tot de gewenste grootte. Voor het weven van manden moeten lengte van de buis, zodat je comfortabel het was om te buigen bent.

Mooie mand: ambachten papier in fasen

Dus, we maakten een werkstuk bovendien vereisen een sterke stuk karton, een schaar en lijm. Karton moet de bodem van de mand van de toekomst te snijden. Om dit te doen op een sjabloon uitgesneden twee kartonnen cirkel.

Nu kunt u overgaan tot het weven van manden:

 1. Op karton geplakte cirkel omtrek papieren buis. Op de buis is rond geplakt.
 2. Buisjes opheffen en bevestiging band.
 3. Het einde van een buis naar de basispasta dan de permanente buis buigt naar buiten, naar binnen en houden bogen tweede buis binnen.
 4. Alternate "outside-in" tot het einde van het kanaal.
 5. Om de buis te verlengen, moet u een nieuwe staaf in te voegen aan het einde van de vorige.
 6. Om mand had een definitieve vorm, met een betere weven ingebracht in de fles of pot.
 7. Propletaem alle standplaatsen op de gewenste hoogte.
 8. Indien de reststuk wijnstokken, niet knippen, is het beter om het te repareren in een afgewerkt mand. Om zeker te zijn, kunt u zich aan één van de buizen.
 9. Framebuizen kunnen worden geplakt op de wanden van de korf.
 10. Het eindproduct is een acrylverf met verf, wachtend op de volledige droging en vlek weer.

Korf van papier is een groot element van decor voor elke ruimteKorf van papier is een groot element van decor voor elke ruimte

Decoratieve mand klaar is, is er mogelijk een kleine kunstmatige bloem te zetten of aan te passen voor haarspelden en rezinochki.

Eenvoudige ambachten papier bevat: een engel op de Kerstboom

Op oudejaarsavond zo graag naar het huis met een prachtig decor. De eenvoudigste manier - om mooie ambachten te maken van papier op hun eigen, met een beetje inspanning. Crafts angel kan zelfs een kind van 4-5 jaar te maken onder begeleiding van ouders.

Hoe maak je een Rozhdestvenskogo Angela stap voor stap te maken:

 1. Van gekleurd papier gesneden twee pleinen van 10x10 cm. Vouw ze accordeon.
 2. Maak bocht harmonica, buiten het einde van 3 cm. Een accordeon vouw naar rechts, de tweede links.
 3. Gelijmde gebogen vouw de onderkant van de ventilator.
 4. Om het hoofd moet worden gesneden 4-5 stroken papier breedte van de ventilator rand. Draai de stroken bovenop elkaar en vormen een dichte cirkel. Bevestig de grootte van het hoofd met lijm.
 5. De resterende stuk papier naar beneden.
 6. Lijmen helften. Angel klaar.

Met papier, kunt u de originele decoratie voor de kerstboom te maken in de vorm van engelenMet papier, kunt u de originele decoratie voor de kerstboom te maken in de vorm van engelen

Wilt u de kerstboom engel versieren, kan een halo worden gekoppeld aan streamers en ambachten hangen op een tak.

Je kunt ook het op de top van de kerstboom. Tot hij hield, gewoon hechten aan de ambachtelijke tak conventionele wasknijper.

Producten gemaakt van wit papier: bulk sneeuwvlok

Volumetrische sneeuwvlokken ziet er indrukwekkend uit, bovendien kunnen ze het appartement te versieren voor de vakantie en de kerstboom. Om dergelijke ambachten zal papier, schaar, lijm nodig hebben.

Hoe maak je een drie-dimensionale sneeuwvlok stappen te zetten:

 1. De vellen papier gesneden in zes vierkanten.
 2. Vouw het vierkant in de helft om een ​​driehoek te maken. Maak een insnijding van de lagere bocht richting de bovenhoek. De insnijdingen moet worden voldaan, is het nodig om een ​​kleine tussenruimte daartussen laten. Zo maakt de 3 driehoekige inkeping.
 3. Open het papier en zet ons in een diamant.
 4. Verminder het eerste binnenste rij stroken aan elkaar bevestigd met lijm.
 5. Flip crafts, herhaal conclusie 4, met de volgende strip.
 6. Draai om en bij elkaar te houden alle resterende strips.
 7. Op een vergelijkbare manier om 6 stuks sneeuwvlokken te maken.
 8. Zich verbinden tot 3 delen nietmachine.
 9. Twee afgewerkte helften aan elkaar gelijmd.

Volumetrische sneeuwvlokken van wit papier is zeer geschikt voor huisdecoratie voor het nieuwe jaarVolumetrische sneeuwvlokken van wit papier is zeer geschikt voor huisdecoratie voor het nieuwe jaar

Als de lijm is het beste om een ​​borstel of een lijmstift te gebruiken.

Wanneer de binding in het midden zet het lint-lus, kunnen afgewerkte handwerk overal worden gehangen.

Om geschikte wit en gekleurd papier werken. Zeer ongebruikelijk is kijken naar de sneeuwvlokken van papier, waarbij de ene kant van de kleur, en de andere - wit.

De meest eenvoudige kinderkleding ambachten uit document zonder schaar

Eenvoudig en mooie hack voor kinderen - "universum door de ogen van een kind." Het cijfer kan worden weergegeven door de maand, de sterren en andere hemellichamen. Deze hack kan worden gedaan zonder te snijden.

Wilt u heel wat materiaal te werken - lijm, confetti (of kleine stukjes gescheurd papier) en een donkerblauwe stuk karton.

Hoe te maken:

 1. Van vuurwerk verzamelen confetti knippen of punch een heleboel kleine puntjes van gekleurd papier.
 2. Neem het stencil en een patroon toe te passen op het vel - een halve maan, sterren en planeten.
 3. Getekende figuren verf PVA en totdat het droog is, strooi confetti klaar.

De afgewerkte beeld kan de glanzende ring versieren, want het moet fijn gehakt en regen Kerstmis dezelfde wijze geplakt langs de contour van het beeld.

Er is een breed scala van handwerk gemaakt van papier dat kan worden gedaan zonder het gebruik van een schaarEr is een breed scala van handwerk gemaakt van papier dat kan worden gedaan zonder het gebruik van een schaar

Werken met dergelijke ambachten kan zelfs met kleuters worden uitgevoerd - in kleuterscholen of kringen vroege ontwikkeling.

Deze methode kan worden ingericht en applicatie. Optuigen van, bijvoorbeeld, gesneden uit een vel groen visgraatmotief kan worden gemaakt prachtige kerst ambachten.

Fascinerende ambachten uit papier voor de kinderen: het verplaatsen van speelgoed

Deze speeltjes zijn zeer interessant kind. Aan de touwtjes trekt, en het dier of pop beweegt het handvat-been. In feite, om een ​​dergelijk cijfer vrij gemakkelijk te maken.

Entertain speelgoed marionet kan worden gemaakt van multiplex, maar naarmate er meer plooibaar karton om beter te produceren deze optie te analyseren.

Werken karton, een paar knoppen, een dunne draad, schaar, een naaigaren en Bardsey Island nodig.

Beweegbare Paper speelgoed zijn een geweldig cadeau voor een kindBeweegbare Paper speelgoed zijn een geweldig cadeau voor een kind

Hoe maak je een hond-marionet te maken:

 1. Bewegende delen (poten en de staart) middelen uit afzonderlijke karton en knip.
 2. Vervolgens, op deze plaatsen we monteren met draad of spijkers, Bardsey Island. De stop kan worden gebruikt als knoppen.
 3. Romp en hoofd lijm tape of lijm op de bamboestok.
 4. Van te voren een gat in de poten te voegen voor het monteren en te combineren met het lichaam. Onderling associëren voet via draad- of elastiekjes. Hiervoor We voeren twee extra gaten in elke voet, zodat ze het dichtst bij elkaar zijn geplaatst en de draad niet zichtbaar vanaf de voorkant.
 5. Eveneens staart vast en sluit deze aan op de achterste voet.
 6. Na nog een koord een lange reeks aan die tussen de benen wordt in beweging alle bewegende onderdeel.
 7. De laatste fase van schilderen, op uw discretie.

Het uitvoeren van dergelijke technologie kat, vos, haas, kunt u een poppenkast voor de kinderen te maken. Een spel gebaseerd op de geliefde sprookje waarbij kleine dieren zoals elk kind.

Van papier, zonder lijm: eenvoudige origami voor kinderen

origami techniek is vrij ingewikkeld, maar beiden willen uw kind een interessante drie-dimensionale speelgoed met hun handen.

Deze kip is één van de meest interessante en relatief eenvoudig ambacht. Het vel papier moet vierkant zijn.

Tip: Als je na het afpellen sterk rafelige randen te voorkomen, vouw het blad aan beide zijden.

 Bij het kiezen van een toekomstige samenstelling om origami te maken is de ambachten zonder complexe elementen kiezenBij het kiezen van een toekomstige samenstelling om origami te maken is de ambachten zonder complexe elementen kiezen

Te snijden kunt u een schaar of een liniaal te gebruiken met een scherp mes briefpapier.

Origami Chick stappen:

 1. Vierkant gevouwen vel schuin. Uitbreiden, vouwen in de helft.
 2. Expanderen van de linker en rechter hoeken van het vierkant naar binnen gevouwen, ze te combineren in het midden van het vierkant. Het resultaat was een vijfhoek.
 3. Vouw de top van de kegel in het midden. Vervolgens wordt dezelfde kegel gebogen in tegengestelde richting, zodat internationale plaat uit hoekje - volgende bek.
 4. We combineren de linker- en rechterkant van alle ambachten, plaatsen zodat de snavel werd achtergelaten.
 5. Rechtsboven knikken in het midden van het product.
 6. Rechter benedenhoek, het bestaat uit twee platen, worden zij naar buiten gebogen product. We doen het, het combineren van de onderkant, terwijl het afstoten van de meest linkse grens klein hoekje - een kip voet. 
 7. Evert klein hoekje-staart.
 8. Bek gaat iets omlaag. U kunt de gebruikelijke rode potlood te schilderen voor een meer realistische look. Teken ogen.

Een dergelijke ambachten kan een kind, zijn intriges verrassen. Het veroorzaken van belang in het speelgoed, kun je het kind te brengen om te helpen bij de creatie van dit origami volgende keer.

Masterclass: ambachten papier met je handen (video)

dieren, vogels, auto's, poppen - In feite kan papier en karton zoveel ambacht, die niet in de lijst te maken. Ze kunnen volumineuze of eenvoudige gekleurd of wit zijn. Hoe rijker je verbeelding, hoe interessanter het wordt hack.

Details: ambachten papier (foto voorbeelden)

78255450cdbb016db727306a9973053c2552297913a1d4a764-genckolik-203dsc00042i-2e5acce81c6b5c4dec044b7e0d08ad4dai-3i-4i-5i-6