Kebanyakan pengguna membeli makanan siap dari pengeluar terkenal, kerana mereka menghargai kualiti dan kebolehpercayaanKebanyakan pengguna membeli makanan siap dari pengeluar terkenal, kerana mereka menghargai kualiti dan nadezhnostKuhnya - satu bahagian penting dalam mana-mana pangsapuri, jadi pemilihan perlu diambil terutamanya serius. Bagaimana untuk memilih yang berkualiti dan tahan lama pilihan perabot dapur dan unsur-unsur yang diperlukan? Dalam pasaran hari ini boleh didapati sebagai hidangan bersedia yang pernah dipasang di mana-mana pangsapuri atau perintah rumah kepada langkah-langkah individu. Itulah sebabnya untuk memudahkan carian, anda boleh bertaraf kilang-kilang dan pengeluar yang bersedia untuk memenuhi semua kehendak pelanggan, serta ulasan membawa kepada merangka pendapat yang lebih menyeluruh pada setiap firma.

Bagaimana untuk menentukan makanan yang diperlukan?

Sebagai peraturan, pilihan masakan adalah kriteria utama - kualiti bahan dan hargaSebagai peraturan, pilihan masakan adalah kriteria utama - kualiti bahan dan harga

Sebelum anda memilih pengilang yang memenuhi semua keperluan yang diperlukan, ia adalah perlu untuk membuat keputusan mengenai beberapa kriteria. Pada masa hadapan, mereka akan membantu anda tidak tersesat dalam mencari syarikat yang sesuai:

  1. bajet. Dapur lengkap - tidak murah, tetapi anda boleh memilih pilihan yang akan sesuai dengan setiap bajet. Tepat mengira bajet akan menjadi bantuan yang besar, dan dihantar dari komplikasi akibat.
  2. jenis. Anda boleh membeli dapur siap, versi yang sentiasa dibentangkan di kedai-kedai dan kilang-kilang. Ini boleh menjimatkan masa, pengangkutan dan pemasangan semua komponen biasanya tidak mengambil lebih daripada tempoh seminggu. Kedua pilihan - membuat dapur untuk menempah. Untuk melakukan ini, anda hanya perlu menyediakan pengeluar saiz dan parameter apartmen, di mana ia akan dipasang. Ia mungkin lebih mahal dan mengambil masa yang lebih, tetapi hasilnya sepenuhnya akan memenuhi pandangan peribadi pelanggan.
  3. bahan. Kayu, logam, plastik - satu lagi item yang bergantung kepada bajet dan keperluan individu, tetapi secara langsung mempengaruhi pilihan muktamad.
  4. negara asal. Rusia dan negara-negara CIS semakin menjadi pilihan pelanggan, mempunyai keyakinan yang lebih dan kos sering lebih rendah. Tetapi syarikat-syarikat asing (Jerman, Itali, dan lain-lain) juga dikenali kualiti produknya.

Bagaimana untuk memilih dapur (video)

Apa makanan yang lebih baik: ulasan pelanggan

Kebanyakan pelanggan tidak takut untuk meninggalkan ulasan sebelum dan selepas pembelian makanan, yang membantu untuk mengenal pasti pelanggan lain dengan maklumat yang diperlukan.

  • Ramai pelanggan dinasihatkan untuk pengeluaran makanan IKEA, tetapi ulasan tentang mereka adalah sangat berbeza. Sebagai contoh, pandangan pelanggan yang dikongsi oleh banyak: "Dapur IKEA mempunyai satu kelemahan yang besar - ketidakupayaan untuk membuat saiz non-standard." Sepanjang firma itu memenuhi majoriti pelanggan lebih banyak pilihan dan harga yang menarik.
  • Satu lagi pilihan yang popular di kalangan pelanggan adalah firma "Maria", tetapi ia tidak sesuai dengan semua pelanggan rata-rata. "Ada masalah dengan warna. Anda memilih salah satu, tetapi membuat yang sangat berbeza, tidak sesuai untuk kawasan pedalaman. " Walau bagaimanapun, secara umum, "Maria" adalah salah satu pilihan yang paling popular untuk pembeli dapur.
  • firma CALL, yang pejabat terletak di ibu negara, sesuai untuk kebanyakan. "Di dalam, memilih warna, saiz, dan semua yang anda perlukan, yang mempercepatkan proses reka bentuk."

Untuk menentukan pilihan produk makanan, cukup untuk berkenalan dengan testimoni pelanggan di laman web rasmiUntuk menentukan pilihan produk makanan, cukup untuk berkenalan dengan testimoni pelanggan di laman web rasmi

pengeluar utama dapur

Setiap pengeluar adalah kriteria tertentu yang berbeza. Boleh menyebabkan penarafan sepuluh syarikat utama dalam sektor ini boleh didapati di Rusia, telah ditentukan di antara mereka, tidak ada keraguan bahawa hasilnya akan menjadi berkualiti tinggi.

«PLAZAREAL»

Kilang-pengilang perabot dapur PLAZAREAL menghasilkan sehingga 400 set perabot setiap bulan dan mempunyai reputasi dan jaminan kualiti yang berhak.

IKEA

Yang paling terkenal Sweden pusat perabot, yang perkhidmatan yang digunakan oleh berjuta-juta orang setiap tahun di seluruh dunia. Mengagumkan Jaminan harga yang rendah dan pengiktirafan antarabangsa - syarikat adalah sukar untuk lulus oleh apabila memilih dapur.

"Maria"

A terkenal pengeluar Rusia dengan bertahun-tahun amalan. Ia adalah popular dan mempunyai banyak maklum balas positif daripada pelanggan.

"CALL"

Setakat ini, banyak maklum balas positif dapat dilihat pada kilang BelarusianSetakat ini, banyak maklum balas positif dapat dilihat pada kilang Belarusian "CALL"

kilang belarusian, salah satu yang terbaik dalam profil anda. Pada pembuatan secara eksklusif profesional, tidak ada kebimbangan untuk keputusan - ia tidak akan mengecewakan.

"Pengumuman"

Adalah tanda dagangan kilang "Pengumuman", pengeluar terbesar perabot dapur, yang bekerja di pasaran Rusia telah sejak 1999. Beliau memperoleh banyak gelaran dan pengiktirafan, serta kepercayaan pelanggan di seluruh negara.

"Dapur bergaya"

Kilang untuk pengeluaran dapur yang paling moden. Satu pilihan yang popular di kalangan pelanggan. Ia menggunakan bahan-bahan yang diimport dan hanya teknologi terkini.

"Yavid"

kilang perabot besarkilang perabot besar "Yavid" Ia menghasilkan berkualiti tinggi dan dapur cantik

kilang perabot besar. pengeluaran moden, yang berkaitan hanya dengan bahan-bahan terbaik. Rangkaian luas membolehkan anda untuk mengambil kesempatan daripada perkhidmatan syarikat itu di banyak negara dan mengesahkan kualiti dan reputasi baik berhak.

"Harmony"

Kecantikan firma itu menyediakan produk dihasilkan di kilang dengan nama yang sama. Jaminan dan maklum balas positif daripada ramai pelanggan, serta pengalaman yang luas dalam bidang ini, memaksa pengeluar untuk mempertimbangkan ini sebagai salah satu yang terbaik.

"Forema"

Menghasilkan makanan untuk perintah, menyediakan pelbagai perkhidmatan. Selama dua puluh tahun, syarikat ini telah menjadi salah satu yang paling popular di pasaran. Pakar akan membantu anda memilih untuk tidak hanya saiz yang betul, tetapi juga reka bentuk dapur masa depan.

"Antartika"

Ia memerlukan perhatian yang istimewa, kerana terlibat dalam barangan perkilangan untuk dapur. Ia akan menjadi pilihan yang berguna untuk pelanggan yang mahu bebas memilih setiap bahagian bilik masa depan anda.

Gambaran Keseluruhan masakan CALL (video)

Kami berharap tips ini akan membantu anda memilih masakan yang berkualiti yang akan menggembirakan anda selama bertahun-tahun!