Det finns gott om kakel trä, olika storlek, färg och konsistensDet finns gott om kakel trä, olika storlek, färg och konsistens färg och mönster av trä anses för det mänskliga ögat attribut lugn, avkoppling och förtroende. Det är en varm och skönt material som gör det möjligt för en person att vara avslappnad och säker. Eftersom Motivet "under trädet" rörd och keramiska plattor för badrummet.

Keramiska väggplattor trä

Älskare av trä konsistens av en variant av plattorna har smak. Modern keramiska plattor imiterar realistiskt trä, det förmedlar alla nyanser av trä bilden. Men naturligtvis är kakel inte ett material som andas såsom trä, och om detta är möjligt i badrummet?

Materialet hos sådana plattor kan vara så keramik och porslin plattor. Kakel-imitation är oftast strukturerad. Detta är dess främsta fördel.

Bland fördelarna med keramiska väggplattor värt att notera attraktivt utseende och utmärkta prestandaegenskaperBland fördelarna med keramiska väggplattor värt att notera attraktivt utseende och utmärkta prestandaegenskaper

Således kan kakel trä simulera:

  • Parkett om;
  • Trä dekorativ panel;
  • Traditionell sovbrits;
  • Wood mosaik.

Men det mest populära alternativet anses vara en bricka plattor under brädet. Och det kan oblitsevat inte bara väggar utan även på golvet. Imitation ändå skapa den önskade effekten i det inre av "trä" kommer att vara varm och mysig.

Så som golv trä

Styling har vissa specifika inte - passar in i denna plitochki som andra plattor. Det enda som på grund av reliefstruktur är nödvändig för att närmare anpassa basen. För att få fodret liknar ett träd, måste du noga leta efter några uppenbara sömmar.

För att avsluta badrummet kan du använda flera olika typer av plattor, imitera olika träslagFör att avsluta badrummet kan du använda flera olika typer av plattor, imitera olika träslag

Tja, om alla lederna är inte synliga, de är helt enkelt inte tillgängliga. Men om du inte får göra utan synliga skarvar, bör de göra ett designelement. Detta är ett urval av injektering i en enda ton, eller användning av tunna plast kors. Alla föreställningar om passform som gör helheten helhet utan några synliga defekter.

Design nyanser: ett badrum med en bricka under ett träd

Till exempel, tyckte du plattan under ett träd med orden. Men är det lämpligt? Och här måste vi ta hänsyn till stil som matchar alla invändiga principer. Speciellt om du har kakel och golv och vägg.

Så, till exempel, du har köpt en bricka som replikerar brädan. Detta alternativ är idealiskt badrum, gjort i en vintage stil av 20-talet. På den tiden, badrummen var lite annorlunda från bostäder - blond, lång, med fönster. Ja, kakel och då var inte så vanligt. Men i detta fall, "trä" kakel läggs på endast golvet - väggen, enligt stilen ska vara ljusa.

Tile trä passar perfekt in i badrummet, som är utformad i en modern stil eller högteknologiskaTile trä passar perfekt in i badrummet, som är utformad i en modern stil eller högteknologiska

Det anses vara en populär och japansk stil, och afrikansk stil. Dessa inredningsstilar etniska motiv bestämmer allt. Om det är möjligt i dessa utföranden, keramik kombinera med naturlig tapet eller keramiska plattor under huden och sten, bambu tapeter. Etnostiley bidra och handfat av sten eller trä, samt bad.

Den ekologiska stil kakel trä i kombination med småsten, grönt kakel, samma naturliga tapeter eller keramiska plattor med blommönster, etc.

Och om du väljer att kombinera, keramiska plattor trä i kombination med klassiska monokromatiska kakel, patchwork, mosaik, vildsvin. Till exempel, kan de plattor under träpaneler särskiljas strikt funktionell vägg i badrummet och andra områden av en neutral oblitsevat kakel. Detta alternativ är bra i de rymliga badrum.

Färger och mönster: ett badrum med en bricka under ett träd

Färg i inredningen är viktigt inte bara i termer av "som / ogillar". Det är en sådan sak som färg psykologi, när människor inte ens kan förstå hur färg påverkan på hans psyko-emotionella sfären, och i själva verket är. Badrummet har en man måste känna sig avslappnad, inte störande, fredlig, skyddas.

Om du väljer kakel trä, som lämpar sig för badrummet:

  • Mörka och ljusa toner av honung;
  • Tar-svart;
  • choklad;
  • Vitt och beige och vitt.

Dessa färger kommer att smälta in med trästruktur, lätt carving, naturliga mönster. Och färger kan också upprepa färgen på trä. Duschar måste vara varm ton. I badrummet, där det inte finns någon själ, och det är installerat bad kan du komma in och kalla toner av trä.

Det ursprungliga beslutet lägger ovanpå väggplattor ljus, och längst ner - darkDet ursprungliga beslutet lägger ovanpå väggplattor ljus, och längst ner - dark

Brett utbud av mönster i plattorna under trädet. Sålunda kan ritning röra sig horisontellt eller vertikalt. De mest populära anses nyanser av ask, lönn, ek, päron.

Kombinationen av ljusa och mörka palett ser väldigt cool. Ett exempel på en sådan kombination - mörk Wenge och bermholskaya tall. Vit kall utmärkt dämpas så gott som alla nyanser av brunt. Tone och färg väggar vanligtvis väljas inom en färglayout.

Råda i badrummet ska vara två färger, det kommer att bli den viktigaste färgen. Multi skulle göra ett virrvarr, och rummet kommer att vara en ö av lugn och avkoppling. En vanligt förekommande 3-4 färger, men deras fördelning bör inte vara likvärdiga.

Valet av plattor under ett träd för ett bad (video)

Keramiska plattor är inte bara ljus eller mörk, kvadratiska eller rektangulära, det kan fortfarande härma det ena eller det material. Och modet idag imitation är en imitation av trä. Nice, mysig, varm, hemtrevlig och samtidigt inte saknar elegans.

Ha ett bra val!

Detaljer: kakel trä i badrummet (foto i det inre)

202VENIS3DRIBBONAMB11744-Cersanit-gusto-gusto-cersanitgusto1-1444651697w110087654040024911398414087image13865768234596jpgc7efdf71d2a24938a2d3100c07de7302039ba85e1200CathayDakota-amb-6-alta-Avana