Det finns gott om kakel trÀ, olika storlek, fÀrg och konsistensDet finns gott om kakel trÀ, olika storlek, fÀrg och konsistens fÀrg och mönster av trÀ anses för det mÀnskliga ögat attribut lugn, avkoppling och förtroende. Det Àr en varm och skönt material som gör det möjligt för en person att vara avslappnad och sÀker. Eftersom Motivet "under trÀdet" rörd och keramiska plattor för badrummet.

Keramiska vÀggplattor trÀ

Älskare av trĂ€ konsistens av en variant av plattorna har smak. Modern keramiska plattor imiterar realistiskt trĂ€, det förmedlar alla nyanser av trĂ€ bilden. Men naturligtvis Ă€r kakel inte ett material som andas sĂ„som trĂ€, och om detta Ă€r möjligt i badrummet?

Materialet hos sÄdana plattor kan vara sÄ keramik och porslin plattor. Kakel-imitation Àr oftast strukturerad. Detta Àr dess frÀmsta fördel.

Bland fördelarna med keramiska vÀggplattor vÀrt att notera attraktivt utseende och utmÀrkta prestandaegenskaperBland fördelarna med keramiska vÀggplattor vÀrt att notera attraktivt utseende och utmÀrkta prestandaegenskaper

SÄledes kan kakel trÀ simulera:

  • Parkett om;
  • TrĂ€ dekorativ panel;
  • Traditionell sovbrits;
  • Wood mosaik.

Men det mest populÀra alternativet anses vara en bricka plattor under brÀdet. Och det kan oblitsevat inte bara vÀggar utan Àven pÄ golvet. Imitation ÀndÄ skapa den önskade effekten i det inre av "trÀ" kommer att vara varm och mysig.

SÄ som golv trÀ

Styling har vissa specifika inte - passar in i denna plitochki som andra plattor. Det enda som pÄ grund av reliefstruktur Àr nödvÀndig för att nÀrmare anpassa basen. För att fÄ fodret liknar ett trÀd, mÄste du noga leta efter nÄgra uppenbara sömmar.

För att avsluta badrummet kan du anvÀnda flera olika typer av plattor, imitera olika trÀslagFör att avsluta badrummet kan du anvÀnda flera olika typer av plattor, imitera olika trÀslag

Tja, om alla lederna Àr inte synliga, de Àr helt enkelt inte tillgÀngliga. Men om du inte fÄr göra utan synliga skarvar, bör de göra ett designelement. Detta Àr ett urval av injektering i en enda ton, eller anvÀndning av tunna plast kors. Alla förestÀllningar om passform som gör helheten helhet utan nÄgra synliga defekter.

Design nyanser: ett badrum med en bricka under ett trÀd

Till exempel, tyckte du plattan under ett trÀd med orden. Men Àr det lÀmpligt? Och hÀr mÄste vi ta hÀnsyn till stil som matchar alla invÀndiga principer. Speciellt om du har kakel och golv och vÀgg.

SÄ, till exempel, du har köpt en bricka som replikerar brÀdan. Detta alternativ Àr idealiskt badrum, gjort i en vintage stil av 20-talet. PÄ den tiden, badrummen var lite annorlunda frÄn bostÀder - blond, lÄng, med fönster. Ja, kakel och dÄ var inte sÄ vanligt. Men i detta fall, "trÀ" kakel lÀggs pÄ endast golvet - vÀggen, enligt stilen ska vara ljusa.

Tile trÀ passar perfekt in i badrummet, som Àr utformad i en modern stil eller högteknologiskaTile trÀ passar perfekt in i badrummet, som Àr utformad i en modern stil eller högteknologiska

Det anses vara en populÀr och japansk stil, och afrikansk stil. Dessa inredningsstilar etniska motiv bestÀmmer allt. Om det Àr möjligt i dessa utföranden, keramik kombinera med naturlig tapet eller keramiska plattor under huden och sten, bambu tapeter. Etnostiley bidra och handfat av sten eller trÀ, samt bad.

Den ekologiska stil kakel trÀ i kombination med smÄsten, grönt kakel, samma naturliga tapeter eller keramiska plattor med blommönster, etc.

Och om du vÀljer att kombinera, keramiska plattor trÀ i kombination med klassiska monokromatiska kakel, patchwork, mosaik, vildsvin. Till exempel, kan de plattor under trÀpaneler sÀrskiljas strikt funktionell vÀgg i badrummet och andra omrÄden av en neutral oblitsevat kakel. Detta alternativ Àr bra i de rymliga badrum.

FÀrger och mönster: ett badrum med en bricka under ett trÀd

FÀrg i inredningen Àr viktigt inte bara i termer av "som / ogillar". Det Àr en sÄdan sak som fÀrg psykologi, nÀr mÀnniskor inte ens kan förstÄ hur fÀrg pÄverkan pÄ hans psyko-emotionella sfÀren, och i sjÀlva verket Àr. Badrummet har en man mÄste kÀnna sig avslappnad, inte störande, fredlig, skyddas.

Om du vÀljer kakel trÀ, som lÀmpar sig för badrummet:

  • Mörka och ljusa toner av honung;
  • Tar-svart;
  • choklad;
  • Vitt och beige och vitt.

Dessa fÀrger kommer att smÀlta in med trÀstruktur, lÀtt carving, naturliga mönster. Och fÀrger kan ocksÄ upprepa fÀrgen pÄ trÀ. Duschar mÄste vara varm ton. I badrummet, dÀr det inte finns nÄgon sjÀl, och det Àr installerat bad kan du komma in och kalla toner av trÀ.

Det ursprungliga beslutet lÀgger ovanpÄ vÀggplattor ljus, och lÀngst ner - darkDet ursprungliga beslutet lÀgger ovanpÄ vÀggplattor ljus, och lÀngst ner - dark

Brett utbud av mönster i plattorna under trÀdet. SÄlunda kan ritning röra sig horisontellt eller vertikalt. De mest populÀra anses nyanser av ask, lönn, ek, pÀron.

Kombinationen av ljusa och mörka palett ser vÀldigt cool. Ett exempel pÄ en sÄdan kombination - mörk Wenge och bermholskaya tall. Vit kall utmÀrkt dÀmpas sÄ gott som alla nyanser av brunt. Tone och fÀrg vÀggar vanligtvis vÀljas inom en fÀrglayout.

RÄda i badrummet ska vara tvÄ fÀrger, det kommer att bli den viktigaste fÀrgen. Multi skulle göra ett virrvarr, och rummet kommer att vara en ö av lugn och avkoppling. En vanligt förekommande 3-4 fÀrger, men deras fördelning bör inte vara likvÀrdiga.

Valet av plattor under ett trÀd för ett bad (video)

Keramiska plattor Àr inte bara ljus eller mörk, kvadratiska eller rektangulÀra, det kan fortfarande hÀrma det ena eller det material. Och modet idag imitation Àr en imitation av trÀ. Nice, mysig, varm, hemtrevlig och samtidigt inte saknar elegans.

Ha ett bra val!

Detaljer: kakel trÀ i badrummet (foto i det inre)

202VENIS3DRIBBONAMB11744-Cersanit-gusto-gusto-cersanitgusto1-1444651697w110087654040024911398414087image13865768234596jpgc7efdf71d2a24938a2d3100c07de7302039ba85e1200CathayDakota-amb-6-alta-Avana