Er is volop tegel hout, verschillende grootte, kleur en textuurEr is volop tegel hout, verschillende grootte, kleur en textuur kleur en het patroon van hout komen in aanmerking voor het menselijk oog attributen van rust, ontspanning en vertrouwen. Het is een warme en comfortabele materiaal die het mogelijk maakt een persoon om te ontspannen en veilig zijn. Omdat ontwerp "onder de boom" geraakt en keramische tegels voor de badkamer.

Keramische wandtegels hout

Liefhebbers van hout textuur van een variant van de tegels hebben de smaak. Moderne keramische tegels realistisch imiteert hout, geleidt hij alle nuances van hout picture. Maar natuurlijk, tegel is niet een ademend materiaal, zoals hout, en of dit mogelijk is in de badkamer?

Het materiaal van dergelijke tegels kan worden als keramiek en porselein tegels. De tegel-imitatie is meestal geweven. Dit is het belangrijkste voordeel.

Een van de voordelen van keramische wandtegels vermeldenswaard aantrekkelijke verschijning en uitstekende prestatiesEen van de voordelen van keramische wandtegels vermeldenswaard aantrekkelijke verschijning en uitstekende prestaties

Zo kan tegel hout simuleren:

  • Parket leggen;
  • Houten decoratieve paneel;
  • Traditionele stapelbed;
  • Wood mozaïek.

Maar de meest populaire optie wordt beschouwd als een tegel tegels onder het bord. En het kan worden oblitsevat niet alleen de muren, maar ook de vloer. Imitatie toch het gewenste effect in het interieur van de "hout" te creëren zal warm en gezellig zijn.

Zoals verlegde parketten

Styling beschikt over een aantal specifieke niet - passen in deze plitochki als andere tegels. Het enige dat vanwege de reliëfstructuur noodzakelijk om beter af te stemmen de basis. Om de bekleding lijkt op een boom, moet je goed kijken voor een duidelijke naden.

Naar de badkamer af te maken, kunt u verschillende soorten stenen gebruiken, het nabootsen van verschillende soorten houtNaar de badkamer af te maken, kunt u verschillende soorten stenen gebruiken, het nabootsen van verschillende soorten hout

Nou, als alle gewrichten niet zichtbaar zijn, ze zijn gewoon niet beschikbaar. Maar als je niet te doen krijgen zonder zichtbare naden, dienen zij een design element te maken. Een greep van het voegen in een enkele toon of het gebruik van dunne plastic kruisen. Elke noties van pasvorm die het algemene beeld geheel zal maken, zonder zichtbare gebreken.

Ontwerp nuances: een badkamer met een tegel onder een boom

Bijvoorbeeld, je vond de tegel onder een boom met de woorden. Maar is het geschikt? En hier moeten we rekening houden met de stijl die passen bij elk interieur principes. Vooral als je tegels en vloer en wand.

Dus, bijvoorbeeld, een tegel die de vloerplaat repliceert nog. Deze optie is ideaal badkamer, gedaan in een vintage stijl van de jaren '20. In die dagen, de badkamers waren een beetje anders dan de residentiële - blond, lang, met ramen. Ja, tegels en toen was niet zo vaak voor. Maar in dit geval, "hout" tegels gelegd op alleen de vloer - de muur, in de stijl helder moet zijn.

Tegel hout past perfect in de badkamer, die is ontworpen in een moderne stijl of high-techTegel hout past perfect in de badkamer, die is ontworpen in een moderne stijl of high-tech

Het wordt beschouwd als een populaire en de Japanse stijl, en Afrikaanse stijl. Deze interieurstijlen etnische motieven alles beslissen. Als het mogelijk is, in deze uitvoeringsvormen, keramiek combineren met natuurlijke achtergrond of keramische tegels onder de huid en steen, bamboe behang. Etnostiley bijdragen en wastafel gemaakt van steen of hout, evenals bad.

Het hout ecologische stijl tegel gecombineerd met kiezels, groene tegel, dezelfde natuurlijke achtergrond of keramische tegels met bloemmotief, etc.

En als je besluit om te combineren, hout keramische tegels in combinatie met klassieke monochromatische tegels, lapwerk, mozaïek, wilde zwijnen. Zo kan bijvoorbeeld de tegels onder houten panelen worden onderscheiden strikt functioneel muur in de badkamer en andere gebieden van een neutrale oblitsevat tegels. Deze optie is goed in de ruime badkamers.

Kleuren en patronen: een badkamer met een tegel onder een boom

Kleur in het interieur is niet alleen belangrijk in termen van "als / afkeer". Er is zoiets als kleur psychologie, als mensen kunnen niet eens hoe kleur invloeden op zijn psycho-emotionele sfeer te begrijpen, en in feite is. De badkamer heeft een man moet ontspannen, niet storend, vreedzaam, beschermd voelen.

Als u tegel hout kiezen, geschikt voor de badkamer:

  • Donkere en lichte tinten van honing;
  • Tar-zwart;
  • chocolade;
  • Wit en beige en wit.

Deze kleuren zullen versmelten met de houtstructuur, eenvoudig snijwerk, natuurlijke patronen. En kleuren kunnen ook herhaal de kleur van het hout. De douches moet warme toon zijn. In de badkamer, waar er geen ziel, en deze is geïnstalleerd bad, kunt u in te komen en de koude tinten van hout.

Het oorspronkelijke besluit is tot op de top van de wandtegels licht, en aan de onderkant - darkHet oorspronkelijke besluit is tot op de top van de wandtegels licht, en aan de onderkant - dark

Breed scala van patronen in de tegels onder de boom. Aldus kunnen trekken horizontaal of verticaal bewegen. De meest populaire worden beschouwd als de kleuren van de as, esdoorn, eiken, peer.

De combinatie van licht en donker palet ziet er erg cool. Een voorbeeld van een dergelijke combinatie - donkere Wenge en bermholskaya grenen. White koude prachtig gedempt vrijwel elke schaduw van bruin. Toon en kleur muren meestal gekozen in een kleur lay-out.

Overhand in de badkamer moet twee kleuren, het zal de belangrijkste kleur. Multicolor zou een warboel te maken, en de kamer zal een eiland van rust en ontspanning. Een veelgebruikt 3-4 kleuren, maar de verdeling ervan mag niet gelijkwaardig zijn.

De keuze van de tegels onder een boom voor een bad (video)

Keramische tegels is niet alleen licht of donker, vierkant of rechthoekig, kan dit of dat materiaal nog imiteren. En modieus vandaag imitatie is een imitatie van hout. Mooi, gezellig, warm, huiselijke en tegelijkertijd niet zonder elegantie.

Heb een mooie keuze!

Details: tegel hout in de badkamer (foto in het interieur)

202VENIS3DRIBBONAMB11744-Cersanit-gusto-gusto-cersanitgusto1-1444651697w110087654040024911398414087image13865768234596jpgc7efdf71d2a24938a2d3100c07de7302039ba85e1200CathayDakota-AMB-6-alta-avana