Λόγω της συνήθους εικόνα, κουζίνα σας μπορεί να γίνει ένα πραγματικό έργο τέχνηςΛόγω της συνήθους εικόνα, κουζίνα σας μπορεί να γίνει ένα πραγματικό έργο iskusstvaBolshinstvo άνθρωποι δεν μπαίνουν στον κόπο για το σχεδιασμό της κουζίνας και να τελειώσει τους τοίχους του. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να διακοσμήσετε το δωμάτιο σας - pokleit ταπετσαρία. Η μέθοδος αυτή είναι δημοφιλής με πολλούς ανθρώπους για τους οποίους το πιο σημαντικό πράγμα - είναι πρακτικότητα. Δυστυχώς, χάνουν πολλές ευκαιρίες μέσω των οποίων μπορούν να κάνουν το δωμάτιό σας πιο ελκυστική. Για παράδειγμα, μπορείτε να κρεμάσετε μια εικόνα. Ένα άτομο που καταλαβαίνει το σχεδιασμό, να είναι σε θέση να κάνει μια εικόνα από την κύρια εσωτερικό λεπτομέρεια, η οποία θα δώσει έμφαση μόνο τα πλεονεκτήματά του.

Τι θα πρέπει να φαίνεται στην εικόνα

Το πρώτο πράγμα που μπορεί να έρχονται στο μυαλό αμέσως - μια παλέτα και η ίδια η εικόνα. Εάν η εικόνα είναι ιδανικό για την κουζίνα, τόσο στο χρώμα και στην ιστορία, τότε είστε πολύ τυχεροί: πολλοί άνθρωποι δεν βρίσκουν τι τους αρέσει και απλά επιλέξτε το σωστό παλέτα που θα εναρμονίζονται με το γενικό εσωτερικό σχεδιασμό. Κατά την επιλογή των εικόνων, φροντίστε να καθορίσετε το στυλ της κουζίνας σας. Αν έχετε ένα θέμα εσωτερικό, η εικόνα δεν ξεχωρίζουν από το γενικό εσωτερικό, αλλιώς όλη η δουλειά του σχεδιαστή θα καταστραφεί μόνο μία εικόνα.

Αρκετά δημοφιλής στα δωμάτια του σχεδιασμού γίνονται αφηρημένες εικόνεςΑρκετά δημοφιλής στα δωμάτια του σχεδιασμού γίνονται αφηρημένες εικόνες

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η συνήθης εσωτερικό της κουζίνας δεν είναι αυστηρά συνδεδεμένη με ένα θέμα που σας επιτρέπει να επιλέξετε οποιαδήποτε εικόνα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να επιλέξετε αυτό που θα ταιριάζει καλύτερα για ένα συγκεκριμένο τρόφιμο ή δωμάτια.

Το εσωτερικό της κουζίνας θα δούμε καλύτερη εικόνα με την εικόνα του:

  • Λαχανικά και φρούτα.
  • Τρόφιμα.
  • Τοπία.

Φυσικά, η επιλογή δεν περιορίζεται σε αυτά τα θέματα, αλλά συνιστώνται από πολλούς ειδικούς και είναι κατάλληλο για τις περισσότερες κουζίνες. Αρκετά δημοφιλής είναι η χρήση αναπαραγωγές των έργων ζωγραφικής από διάσημους καλλιτέχνες. Αν η φαντασία σας «αιτήματα» της διαφορετικότητας, μπορείτε να επιλέξετε σχεδόν οποιαδήποτε εικόνα για μια φωτογραφία. Συμβαίνει έτσι ώστε να γνωρίζετε τι θέλετε να αγοράσετε, αλλά δεν μπορείτε να το βρείτε: στην ΧΧΙ αιώνα δεν είναι πλέον ένα πρόβλημα. Η ιστοσελίδα www.artwall.ru θα είστε σε θέση να επιλέξετε το επιθυμητό εικόνα, καθοδηγείται από τις επιθυμίες σας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ένα έτοιμο εικόνα ή αφίσας. Στο χώρο του ξενοδοχείου υπάρχει είδους φωτογραφίες και αφίσες σχετικά με το θέμα που θα σας επιτρέψει να κάνετε τη σωστή επιλογή.

έγχρωμη εικόνα

Το δεύτερο πιο σημαντικό κριτήριο επιλογής - το χρώμα. Στην εποχή μας, δεν είναι μυστικό, είναι το γεγονός ότι το χρώμα επηρεάζει ένα άτομο που σχηματίζουν τα αισθήματα και τα συναισθήματα του. Επιπλέον, το χρώμα μπορεί να επεκτείνει οπτικά το χώρο, κρύβοντας τις αδυναμίες του μικρού δωματίου. Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν ορισμένα χρώματα που συνιστώνται για το σχεδιασμό της κουζίνας.

Τα ανοιχτά χρώματα συνιστώνται για το σχεδιασμό των μικρών κουζίνεςΤα ανοιχτά χρώματα συνιστώνται για το σχεδιασμό των μικρών κουζίνες

Εδώ είναι:

  • Κίτρινο.
  • Κόκκινο.
  • Πορτοκαλί.
  • Πράσινο.
  • Μπλε.

Ένας τέλειος συνδυασμός για την κουζίνα είναι ένας συνδυασμός του κόκκινου και του λευκούΈνας τέλειος συνδυασμός για την κουζίνα είναι ένας συνδυασμός του κόκκινου και του λευκού

Το χρώμα των μελλοντικών εικόνα σας επιλέγεται ανάλογα με το αν έχετε το ταμπεραμέντο. Για παράδειγμα, αν είστε ενεργό άτομο, τότε μπορείτε να πάτε μέχρι την εικόνα με την επικράτηση του κόκκινου τόνους. Όπως είναι γνωστό, το χρώμα γεμίζει το ανθρώπινο ζωτικότητα, διεγείροντας να διανοητική δραστηριότητα. Επιπλέον, το κόκκινο χρώμα μπορεί να τονώσει την όρεξη.

Αν θέλετε να κάνετε το χώρο οπτικά μεγαλύτερο, χρησιμοποιήστε μόνο το φως τα χρώματα στην κουζίνα σας.

Αν η ζωή σας δεν έχει τη χαρά και ανάπαυση, στη συνέχεια, τοποθετήστε ένα πράσινο κουζίνα σας. Είναι σε θέση να ηρεμήσει τον άνθρωπο και να τον ρυθμίσετε σε θετική βάση. Το πιο σημαντικό - δεν χρησιμοποιούν οξύ πράσινο χρώμα, γιατί μπορεί να ερεθίσει το ανθρώπινο και οπτικά μειώσει το δωμάτιο, το οποίο είναι ένα τεράστιο μειονέκτημα για τις μικρές κουζίνες.

Ποια είναι η επίδραση του χρώματος σε έναν άνδρα (βίντεο)

Το μέγεθος της εικόνας

Το μέγεθος της αφίσας ή εικόνα παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του εσωτερικού. Κατά τη διάρκεια της επιλογής του μεγέθους της εικόνας σας για να εξετάσει το πλάτος της κουζίνας: δεν συνιστάται να χρησιμοποιήσετε μια μεγαλύτερη εικόνα σε ένα μικρό δωμάτιο. Εάν το δωμάτιό σας είναι μεγάλο, τότε μπορείτε να κρεμάσετε σχεδόν οποιοδήποτε σχήμα, ανάλογα με την προτίμησή σας.

Για την κουζίνα φαινόταν πρωτότυπο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μεγάλη εικόνα με μικρές εικόνεςΓια την κουζίνα φαινόταν πρωτότυπο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μεγάλη εικόνα με μικρές εικόνες

Εάν χρησιμοποιείτε μια εικόνα του μικρού μεγέθους, είναι απαραίτητο να αγοράσετε πολλά αντίτυπα, ενωμένοι με ένα θέμα: το κολάζ θα είναι πολύ εντυπωσιακό.

Τα μικρά δωμάτια δεν συνιστάται για μεγάλες εικόνες, επειδή είναι σε θέση να προσελκύσουν την προσοχή στη λεπτομέρεια και το μέγεθος του δωματίου στο οποίο βρίσκονται. Επιπλέον, είναι πολύ μεγάλη αφίσα θα φανεί γελοίο στο γενικό εσωτερικό της μικρής κουζίνας. Τα πάντα θα πρέπει να είναι σε αναλογία με πάρα πολλές λεπτομέρειες στο εσωτερικό δεν επέστησε την προσοχή με το μέγεθος του δωματίου.

Modular εικόνα: πώς να επιλέξετε μια εικόνα στην κουζίνα (video)

Σχεδιασμός - είναι μια τέχνη, γι 'αυτό αξίζει να έρχονται με μεγάλη ευθύνη. Αξίζει να δοθεί προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια: ειδικότερα, και η επιλογή των εικόνων στην κουζίνα σας. Είναι κατασκευασμένο από μικρές, ανεπαίσθητες λεπτομέρειες για να δημιουργήσετε ένα όμορφο, εκλεπτυσμένο εσωτερικό που θα σας και τους αγαπημένους σας ενθουσιάσει.

Καλή τύχη σε σας η επιλογή!

Πίνακες ζωγραφικής στο εσωτερικό της κουζίνας (φωτογραφία)

6ed16d9d20532849ebd5f073825f35af8550163mmkaci04nj13227274p6t1stcjov54672390c015c5ec44155719519c1f11kartinakartina-na-Kuhnekartinynakuhnyu130kartinynakuhnyu230καρτ-v-intr-52kuhnea-gostinaea-2