Η συμμόρφωση με τους γενικούς κανόνες της εσωτερικής του διάταξης - το κλειδί για μια επιτυχημένη φινάλεΗ συμμόρφωση με τους γενικούς κανόνες της εσωτερικής του διάταξης - το κλειδί για μια επιτυχημένη επισκευές finaluZaplanirovav στην κουζίνα, θέλω να κάνω δεν είναι μόνο βολικό, αλλά και άνετο. Για να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, παρακαλούμε επιλέξτε ένα όμορφο ντιζάιν κουζίνα που θα είναι τόσο λειτουργική και αρμονική. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί αν ακολουθήσετε το επιλεγμένο στυλ, και να τηρούν κάποιους γενικούς κανόνες της εσωτερικής του διάταξης.

κλασικό στυλ

Πρόκειται για μια ευέλικτη επιλογή που είναι πάντα στη μόδα. Διακριτικό, άνετο, λειτουργικό, είναι κατάλληλο για μεγάλες οικογένειες. Ιδανικά συνεργάζεται άψογα τις τελευταίες συσκευές. Καλή ιδιοκτήτες των μεγάλων κουζίνα μετατρέψει εύκολα ένα κλασικό εσωτερικό στην τραπεζαρία ή τον τόπο στον οποίο οι επισκέπτες.

Μοντέρνα κουζίνα σε κλασικό στιλ - προτιμούν τα παραδοσιακά διακοσμητικά στοιχείαΜοντέρνα κουζίνα σε κλασικό στιλ - προτιμούν τα παραδοσιακά διακοσμητικά στοιχεία

Κλασικό εσωτερικό συνδυάζει αρμονικά τα παραδοσιακά στοιχεία με τις σύγχρονες συσκευέςΚλασικό εσωτερικό συνδυάζει αρμονικά τα παραδοσιακά στοιχεία με τις σύγχρονες συσκευέςΗ κουζίνα, η οποία διαθέτει επαρκή χώρο, μπορεί να γίνει μια κουζίνα - τραπεζαρία και χώρο για την παραλαβή τους επισκέπτεςΗ κουζίνα, η οποία διαθέτει επαρκή χώρο, μπορεί να γίνει μια κουζίνα - τραπεζαρία και χώρο για την παραλαβή τους επισκέπτες

Για να εξοπλίσει το εσωτερικό σε κλασικό στιλ:

 1. Επιλέξτε τα έπιπλα για την κουζίνα από φυσικά υλικά ηρεμία, φυσικά χρώματα.
 2. Το εκλεπτυσμένο εσωτερικό τονίσουν βιτρώ, ψηφιδωτά δάπεδα, τοξωτά πόρτα και μαζική πόρτες.
 3. Αρμονική συμπλήρωμα κλασικά έπιπλα θα είναι κλωστοϋφαντουργίας καλύμματα για καρέκλες και σκαμπό. Κατάλληλες για αυτό το είδος του υφάσματος ταφτά ταπισερί, βελούδο.
 4. Για να δημιουργήσετε μια πατίνα της πολυτέλειας, είναι απαραίτητο να επικεντρωθεί στα όμορφα ζωγραφισμένα πιάτα πορσελάνης, κηροπήγια, καθρέφτες.
 5. Κλασικό στυλ θα δούμε ελλιπής χωρίς ένα παραδοσιακό πολυέλαιο με σκιά.

Μπορεί να φαίνεται ότι το κλασικό στυλ περιλαμβάνει τον κορεσμό των στοιχείων. Στην πραγματικότητα, είναι σημαντικό να συμμορφωθεί με το μινιμαλισμό. Κλασική απορρίπτει υπερβολές, ωστόσο συσκευές καμουφλάζ στο πάτωμα τοποθετηθεί μονάδες και γραφεία.

Το όμορφο σχεδιασμό της κουζίνας (video)

σύγχρονος

Τα μικρά και ελαφριά εγκαταστάσεις σχεδιαστές συνιστούμε τη χρήση ενός στυλ μοντερνισμού. Αυτά τα πιάτα φαίνονται αυστηρά και συνοπτικά, αλλά χωρίς αυτή την παράδοση, η οποία είναι σύμφυτη με τα κλασικά. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της σύγχρονης - απαλές γραμμές και εργονομικά σχεδιασμένο χώρο.

ύφος Nouveau χαρακτηρίζεται από τέτοια χαρακτηριστικά:

 • Χρωματική γκάμα επιλεγμένων φυσικών αποχρώσεις, δροσερά χρώματα κυριαρχούν.
 • Η ιδιαιτερότητα του στυλ - η ασυμμετρία. Έντυπα μπορεί να είναι τόσο ευθεία και κομψή.
 • Οι τοίχοι και η οροφή συνιστάται να εκτελέσει σε φωτεινά χρώματα, προκειμένου να εισέλθουν στην φωτεινή κουζίνα.
 • Ο Παύλος κάνει τα σκοτεινά τους τοίχους και την οροφή, αλλά ελαφρύτερο από τα έπιπλα. Επιτρεπτή χώρο χωρισμού μικρό βάθρο.
 • Εξέφρασε ικανοποίηση για την κομψή σχεδίαση των επίπλων χωρίς τα σκαλιστά στολίδια και άλλα διακοσμητικά στοιχεία που προσθέτουν οπτική μαζικότητα. Ακουστικά πρέπει να δημιουργήσει την εντύπωση της ελαφρότητας. Αρμονικά ταιριάζει μεταλλικά ένθετα, παγωμένος ή διαφανές γυαλί.

Η Art Nouveau κυριαρχείται από ψυχρά χρώματα, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσειςΗ Art Nouveau κυριαρχείται από ψυχρά χρώματα, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσειςΕργονομία - το κύριο χαρακτηριστικό της κουζίνας σε ένα μοντέρνο στυλΕργονομία - το κύριο χαρακτηριστικό της κουζίνας σε ένα μοντέρνο στυλ

 • Το κύριο μήνυμα της Art Nouveau - παρέχοντας χώρο και τη λειτουργικότητα. Η τεχνολογία δεν είναι η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων, αλλά μόνο ένα απαραίτητο μέρος, έτσι ώστε να κάνει ενσωματωμένο.
 • Υποχρεωτική απαίτηση - μια σύγχρονη κουζίνα ακριβή φωτισμό. Οι προβολείς πρωτότυπο μορφές μπορούν να είναι κατασκευασμένα από γυαλί, πλαστικό ή ύφασμα.

Παρά το γεγονός ότι ο σχεδιασμός της Art Nouveau περιλαμβάνει αυστηρότητα στο εσωτερικό μπορεί να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία του ντεκόρ - σκάφη από πορσελάνη, γυαλί και πηλό.

Για την παιδεία κουζίνα ρύθμιση είναι σημαντικό, πρώτα απ 'όλα, σχεδιάζουν το χώροΓια την παιδεία κουζίνα ρύθμιση είναι σημαντικό, πρώτα απ 'όλα, σχεδιάζουν το χώρο

Hi-Tech

hi-tech ανεμιστήρες στυλ θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι σε μία τέτοια εσωτερική επιφάνεια με ένα λαμπρό, γυαλιστερό προσόψεις, χρώμιο συσκευές, γυαλί έπιπλα και σκεύη, πλαστικό. κρυστάλλινοι πολυέλαιοι και πλούσια πτυχώσεις σε κουρτίνες έκρινε απαράδεκτη δέντρο. Καλώδια και αγωγοί - αντίθετα, δεν μπορείτε να κρύψετε.

Για να κάνετε εσωτερικού σχεδιασμού σε hi-tech στυλ:

 1. Οι τοίχοι πρέπει να είναι μονόχρωμο και ομαλή, καθώς χρησιμεύει ως φόντο για έπιπλα κουζίνας και ηλεκτρικές συσκευές.
 2. Για να ληφθεί η ποδιά κατά μήκος μίας περιοχής εργασίας χρησιμοποιώντας τον πίνακα των πλαστικών, γυαλί ή μέταλλο.
 3. Τα δάπεδα από τεχνητή διακοσμητική πέτρα, πλακάκια, αυτοεπιπεδούμενο σκυρόδεμα.
 4. Διακοσμητικά στοιχεία - λάμπες, γλυπτική, κεραμική - επιλέγεται από γυαλί.
 5. Έπιπλα σε high-tech στυλ είναι κατάλληλο τόσο πλαστικό και μέταλλο.

ανώτατο όριο σχεδιασμό, σε αντίθεση με ασκητικό γυμνό πάτωμα και τους τοίχους, επιτρέπει τη χρήση της ανάρτησης και πολυεπίπεδη δομή.

Gloss, γυαλί και γυαλιστερό - τα κύρια χαρακτηριστικά της high-tech στυλGloss, γυαλί και γυαλιστερό - τα κύρια χαρακτηριστικά της high-tech στυλ

ρουστίκ στυλ

Χώρα (ή ρουστίκ στυλ) δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά. Χαρακτηρίζεται από χρησιμοποιώντας φθηνά φυσικά υλικά, ανοικτά ράφια, σύντομη κουρτίνες στα παράθυρα. Εδώ σχεδόν όλα τα πιάτα στο μυαλό, και έτσι θα πρέπει να είναι σε αρμονία με όλα τα έπιπλα σπιτιού και λάμψη με την καθαριότητα.

Προβηγκία στυλ μπορεί συχνά να διαπλέκονται ή σε συνδυασμό με ένα ρουστίκ στυλΠροβηγκία στυλ μπορεί συχνά να διαπλέκονται ή σε συνδυασμό με ένα ρουστίκ στυλΓια αυτό το ύφος χαρακτηρίζεται από την κυριαρχία των φυσικών υλικών και χρωμάτωνΓια αυτό το ύφος χαρακτηρίζεται από την κυριαρχία των φυσικών υλικών και χρωμάτων

Για να εξοπλίσει το εσωτερικό του ένα ρουστίκ στυλ:

 1. Για τα έπιπλα που χρησιμοποιούνται φυσικά υλικά όπως το ξύλο βελανιδιάς, πεύκου.
 2. Στις οροφής ξύλινα δοκάρια, το οποίο μπορεί επίσης να φέρει το λειτουργικό φορτίο - να είναι εφοδιασμένα με ένα ράφι ή άγκιστρα για σκεύη.
 3. Το εσωτερικό είναι κατάλληλη για μεγάλες κουζίνες, δεδομένου ότι συνεπάγεται ένα πολύ ανοιχτό χώρο.
 4. Έπιπλα και αξεσουάρ δημιουργούν την εντύπωση της σχεδόν σε επεξεργασία.
 5. Αντί καρέκλες και σκαμπό είναι κατάλληλα παγκάκια και πεζούλια.
 6. Σχεδιασμένο σε ένα ρουστίκ στυλ περιλαμβάνει τη χρήση των πλούσιων υφάσματα - υφάσματα, κεντημένα πετσέτες, πιάστρες, κουρτίνες αντί των θυρών για τα έπιπλα, ψάθες στο πάτωμα.
 7. διακόσμηση κουζίνας συμπληρώνει λογικά το σχεδιασμό των σκευών από σίδηρο και εργαλεία κήπου.

Best Interiors Κουζίνα (βίντεο):

Αλλά πάνω απ 'όλα, πρέπει να θυμόμαστε ότι οι εσωτερικοί χώροι που δημιουργούνται για τους ανθρώπους που θα ζουν σε αυτόν τον τομέα. Και το σχεδιασμό της κουζίνας είναι να παρέχει τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων ευνοϊκές συνθήκες διαβίωσης και αισθητική αντίληψη. Ως εκ τούτου, διαβουλεύεται με τους αγαπημένους σας, μερικές από τις επιλογές που θα είναι πιο κοντά.

Όμορφη σχεδίαση κουζίνα (φωτογραφία)