Μπουτονιέρα της foamirana θα μοιάζει με ένα πραγματικό λουλούδιΜπουτονιέρα της foamirana θα μοιάζει με ένα πραγματικό tsvetokFoamiran που χρησιμοποιείται για τη βιοτεχνία να κάνουν με τα χέρια τους μια ποικιλία από στολίδια. Αξίζει να σημειωθεί ότι foamiran - είναι ένα δημοφιλές υλικό, επειδή σας επιτρέπει να κάνετε στολίδια, για παράδειγμα, μπουμπούκια, έτσι ώστε να μοιάζουν με το πραγματικό πράγμα.

Boutonnieres foamirana και οι ιδιότητες του υλικού

Για να κάνετε μπουμπούκια με τα χέρια σας, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε foamiran.

Έχει εξαιρετικές ιδιότητες, όπως:

 • ευελιξία?
 • δύναμη?
 • Ελαστικότητα.

Foamiran που πωλούνται με τη μορφή λεπτών φύλλων. κομμάτια του μπορεί να δώσει αρκετά οποιαδήποτε μορφή, αν και λίγο ζεστό επάνω. Το υλικό έχει μια πορώδη δομή, επειδή παράγεται από αφρισμό.

Foamiran πολύ ελαστικό και ανθεκτικό υλικό, έτσι μπουτονιέρα θα κάνει μια κομψή και ανθεκτικήFoamiran πολύ ελαστικό και ανθεκτικό υλικό, έτσι μπουτονιέρα θα κάνει μια κομψή και ανθεκτική

Προϊόντα που κατασκευάζονται από foamirana, πλένονται, οπότε μην ανησυχείτε αν πάρει βρώμικο.

Επιπλέον, το υλικό είναι σχεδόν αδύνατο να σπάσει, καθώς έχει υψηλή αντοχή.

Κατά την αγορά του υφάσματος, να δώσουν προσοχή σε χαρακτηριστικά όπως:

 • πυκνότητα?
 • Σχήμα?
 • Πορώδες.

Στη Ρωσία, θα μπορεί να ανταποκριθεί ουσιαστικά το Ιράν και κινεζική foamiran, καθένα από τα οποία έχει μια καλή ποιότητα, αλλά έμπειροι βολικό προτιμούν να επιλέξει με ακρίβεια το ιρανικό υλικό, καθώς έχει μεγάλη λεπτότητα και πλαστικότητα. Πάχος πωλούνται σε φύλλα 1 mm και 2 mm. Όσο για σκιές υφάσματος, η επιλογή είναι πολύ μεγάλη, που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ποικιλία από βιοτεχνία και διακοσμήσεις σε πλούσια και ζωντανά χρώματα.

μπουμπούκια ανθέων, foamirana και άλλα προϊόντα

Μπουτονιέρα της foamirana - είναι το πιο δημοφιλές προϊόν που είναι δυνατόν να κάνει ακόμη έναν έμπειρο πλοίαρχο.

Επιπλέον, αυτά τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για:

 • scrapbooking?
 • Η διαμόρφωση διακοσμήσεις για το γάμο?
 • Τεχνητά άνθη.

Τεχνητά άνθη του καμβά είναι ακριβώς όπως τα πιο πραγματική φυτά.

Μπουμπούκια της foamirana μπορεί να κάνει αντίγραφα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτωνΜπουμπούκια της foamirana μπορεί να κάνει αντίγραφα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων

Με μια ποικιλία χρωμάτων, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα από μια ευρεία ποικιλία των χρωμάτων που δεν ξεθωριάζουν και δεν θα χάσει τη σωστή είδος του.

Foamiran θεωρείται ότι είναι η ιδανική επιλογή για τη δημιουργικότητα. Δεν είναι σπάνιο να βρεθεί καρφίτσες foamiranovye, φουρκέτες και άλλα παρόμοια αντικείμενα. Είναι ευχάριστο στην αφή και όμορφο να δούμε. Από αυτό είναι δυνατόν να γίνει μικρά παιχνίδια ή μπιχλιμπίδια.

Κάνοντας την κουμπότρυπα του foamirana χέρια: εύκολη και απλή

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να προετοιμάσει ένα πρότυπο, το οποίο θα είναι έτοιμο για τον αγωνιστικό χώρο. Το μέγεθός τους έχει επιλεγεί ανεξάρτητα.

Συνήθως, τα λουλούδια στις κουμπότρυπες περιλαμβάνει εξωτερικά και εσωτερικά πέταλα. Κατά συνέπεια, η ανάγκη να γίνουν 2 ζευγάρι μεγάλα πέταλα λουλουδιών και μικρών.

Πρώτα γίνονται κόκκινα πέταλα, τότε λευκό. Για το κόκκινο θα πρέπει να προετοιμαστούν 6 μέρη, και για τους λευκούς 3 διπλά πέταλα.

Για την κατασκευή μπουτονιέρες, θα πρέπει να προετοιμαστούν:

 • Foamiran κόκκινο και λευκό?
 • ψαλίδι?
 • σύρμα?
 • Σφαιρίδια ή σφαιρίδια?
 • Κόλλα όπλο?
 • Shiloh?
 • Iron?
 • Lace.

Κάνετε κουμπότρυπες χέρια απλάΚάνετε κουμπότρυπες χέρια απλά

επεξεργασία πέταλα εκτελείται με ένα σίδερο, το θερμαινόμενο σε μια θερμοκρασία η οποία είναι επαρκής για την εξομάλυνση μαλλί. Ένα πέταλο έχει εξομαλυνθεί, μπούκλες και frays χέρια. Αυτό είναι που δημιουργεί τις πιο φυσικές πτυχές, οι οποίες δίνουν ψευδείς-χρώμα ζωντανή προβολή. πέταλα εκτυλίσσεται ανάγκη να προβεί σε μέση και τα δάχτυλα των ποδιών κάνετε κάποια stretching και εμβάθυνση. Στη συνέχεια, η συναρμολόγηση γίνεται στις στήμονες λουλούδι. Διπλώστε τα πέταλα έχουν να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο σε ζεύγη. Αυτό είναι το πώς ο οφθαλμός σχηματίζεται σταδιακά. Το κατώτερο άκρο του λοβού είναι συνδεμένο με τη γενέσει στη βάση του. Μικρή Λουλούδι σχηματίζεται με τον ίδιο τρόπο.

Για να κάνετε ένα κλαδί, θα πρέπει να πάρετε το σύρμα, και το string για χάντρες της, βιδώνοντας τους χωρίς καμία ακολουθία. Για να διακοσμήσετε μπουτονιέρα, θα πρέπει να προβεί σε περαιτέρω φύλλα, είτε πράσινο ή και κόκκινο και άσπρο, αλλά είναι απαραίτητο να κανονίσετε ως εξής: κόκκινο κάτω από το λευκό λουλούδι, και το λευκό κάτω από το κόκκινο. Τα μπουκετάκια συνδέονται, υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον, και έτσι ώστε να είναι στενά συνδεδεμένα μεταξύ τους. Επιπλέον, όλα διακοσμημένα με σατέν κορδέλα, μέσω του οποίου το προϊόν θα πρέπει να συνδέεται με το χέρι.

Οδηγίες: πώς να κάνει τη γενέσει της δικής τους foamirana

Αυτό το εργαστήριο θα σας διδάξει πώς να κάνει τη γενέσει της foamirana ανεξάρτητα, χωρίς να χρειάζεται ειδική εκπαίδευση.

Για την κατασκευή πρέπει να προετοιμαστούν:

 • φύλλο?
 • οδοντογλυφίδα?
 • Wire χλωριδική?
 • Βιβλίο για να κάνετε ένα σχέδιο?
 • Πιστόλι για την εφαρμογή κόλλας?
 • Foamiran πράσινο και άλλα χρώματα, ανάλογα με το ποια θα είναι μπουμπούκι?
 • ψαλίδι?
 • Μολύβι.

Αρχικά γίνεται βάση πάνω στην οποία εδραίωσε το σύνολο γενέσει. Ανάλογα με το ποιο είναι το μέγεθος του άνθους πρόκειται να κάνει, θα πρέπει να κάνετε ένα φύλλο. Σε αυτή την περίπτωση, για παράδειγμα, που λαμβάνονται φύλλο μεγέθους 10x10 cm. Από την πλατεία θα πρέπει να κάνει μια ομαλή φύλλο εφάπαξ με τη μορφή σταγονιδίων.

Περαιτέρω, με μια οδοντογλυφίδα, που έγινε στη μέση της τρύπας. Ήταν μέσα από αυτόν το μίσχο παραλείπεται ή, με άλλα λόγια, το σύρμα.

Το σύρμα κάμπτεται σε ένα βρόχο στο άκρο. Η τρύπα στην κοιλότητα φύλλο είναι γεμάτη με κόλλα, και υπάρχει εισάγεται ένα άκρο σύρματος είναι κεκαμμένο. Η κόλλα σκληραίνει, ενίσχυση και εξαρτήματα σύνδεσης. Σε ένα φύλλο χαρτί που γίνονται στο μέλλον πρότυπα πέταλα. στη μικρή και μεγάλη lepestochek με τη μορφή της πτώσης - αρκετά 2 Πρότυπο. Στη συνέχεια, τα πρότυπα γίνονται από 3 μικρά πέταλα και 5 μεγάλα. Κόψτε με ψαλίδι.

Αρχικά, το Ίδρυμα θα πρέπει να γίνει, και στη συνέχεια να σχηματίσουν ένα μπουμπούκιΑρχικά, το Ίδρυμα θα πρέπει να γίνει, και στη συνέχεια να σχηματίσουν ένα μπουμπούκι

Κάθε πέταλο είναι αναγκαίο να τσαλακώσει, αναδίπλωση σε ένα ακορντεόν, και κύλιση ανάμεσα στα χέρια. Όσο το δυνατόν περισσότερο, πρέπει να συνθλίβονται μόνο το πάνω μέρος. Στη συνέχεια, τα φύλλα απαλά ξεδιπλώνονται και πώς να εξομαλύνουν τα χέρια του, λίγο τέντωμα τους. Αφού όλα τα πέταλα είναι έτοιμο, είναι απαραίτητη η διεξαγωγή σπείρωμα στο στέλεχος μαγειρεμένα με αλουμινόχαρτο.

Τσαλακωμένο υλικό στη διαμόρφωση των οφθαλμών, αποκτά κυριολεκτικά ζωντανή και φυσική εμφάνιση. Η κόλλα εφαρμόζεται σε μικρές ποσότητες στη μέση λοβό και το κάτω μέρος, και η θέση αυτή συνδέονται με το προϊόν. Το κατώτερο άκρο των πετάλων πρέπει ενθυλακώνουν το σύρμα.

Όλες οι επόμενες πέταλα μετά την πρώτη πρέπει να μειωθεί στο φωτιστικό 1-2 mm. Έτσι, ο οφθαλμός θα φαίνονται πιο φυσικές. Το πρώτο στρώμα αποτελείται από τρεις λοβούς. Δίπλα στα 5. Να είστε βέβαιος να οφθαλμός τριαντάφυλλα πρέπει να προσθέσετε φρέσκα βότανα, οπότε κοίταξε δεν είναι μόνο όμορφη, αλλά και ζωντανή. Για να το κάνετε αυτό, κομμένα από foamirana πράσινο τετράφυλλο, στριμμένα, συνθλίβονται, συνθλίβει και αρμαθιές με σύρμα έτσι ώστε τα φύλλα ήταν κάτω μπουμπούκι. Κάθε σέπαλο άκρη είναι συνδεδεμένο με τη βάση του τριαντάφυλλου.

Πώς είναι μια μπουτονιέρα του foamirana: Master Class (VIDEO)

Αυτό οφθαλμός θα εκπλήξει κανέναν, και ακόμη και θα είναι μια μεγάλη έκπληξη αν σε κάνει όχι ένα, αλλά λίγα λουλούδια, επειδή ένα δώρο έκανε με τα χέρια τους - αυτή είναι η πιο ευχάριστη παρουσία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Παραδείγματα κουμπότρυπες foamirana (φωτογραφία)

01a25b0139d345a1f26a492bd9e80952926b12fc120021a8be69a7680caa2fec8137021f0eabf378484b254f3066abaec9e40e28eef3af2226af213d84ef6f8ed1c826424-butonierka-zheniha-iz-ranunkulyusov4219750x093673-braslety-dlya-podruzhek-nevesty-iz-atlasnoy-lentymaster-klass