Η πιο δημοφιλής επιλογή για το τελείωμα της οροφής είναι το χρώμα τουΗ πιο δημοφιλής επιλογή για το τελείωμα της οροφής είναι οι μέθοδοι της okraskaSovremennye τελείωμα της οροφής της φαντασίας: Ένταση και ανάρτηση των, πάνελ PVC, ταπετσαριας και άλλα είδη. Αλλά η επιλογή υψηλότερης προτεραιότητας ήταν και παραμένει ένας λεκές. Σχετικά με τα οφέλη, οι βασικές αποχρώσεις και οι λεπτές αποχρώσεις στην επιλογή των υλικών - για.

οροφή χρώμα στο εσωτερικό: η ομορφιά των χεριών σας

Αν η επισκευή έχει προγραμματιστεί, θα πρέπει σίγουρα να εξετάσει όλες τις λεπτομέρειες. Συχνά, για τη σημασία της τελείωμα της οροφής κανείς δεν σκέφτεται, γι 'αυτό αφήστε το πρότυπο λευκό χρώμα. Αυτό δεν είναι απόλυτα σωστό, γιατί είναι ένα σημαντικό στοιχείο στο σχεδιασμό. Καλά επιλέξει το χρώμα της οροφής, μπορείτε να νικήσει τους χώρους με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται οπτικά μεγαλύτερο, πιο ευρύχωρο και πιο φωτεινή. Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το σκοπό.

Μπορείτε να βάψετε το ταβάνι με τα χέρια του, το κύριο πράγμα - εκ των προτέρων την ποιότητα αγοράς ειδική βαφή για την επιφάνεια της οροφήςΜπορείτε να βάψετε το ταβάνι με τα χέρια του, το κύριο πράγμα - εκ των προτέρων την ποιότητα αγοράς ειδική βαφή για την επιφάνεια της οροφής

Μην φοβάστε να πειραματιστείτε και να συνδυάσουν διάφορα χρώματα στο ταβάνι. μπορείτε να επιτύχετε με τα χέρια τους και το μοναδικό design μοναδικό σχεδιασμό. Δύο-χρώμα, τρίχρωμη - όλα εξαρτώνται από τη φαντασία σας!

Κατά την επιλογή του χρώματος της οροφής είναι μια αρχή, και από παράγοντες όπως η ψυχολογική επίδραση των χρωμάτων. Μπορεί να φαίνεται παράξενο, αλλά είναι αλήθεια. Διαφορετικές αποχρώσεις του επιρροή στο υποσυνείδητό μας. Λευκό χρώμα, είναι γνωστό ότι έχει ουδετερότητα. Με αυτό και σχετίζονται δημοτικότητά του. Λευκό ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό και οπτικά κάνει το χώρο πιο ευρύχωρο.

Επιλέγοντας ένα συνδυασμό χρωμάτων για το ανώτατο όριο

Ζωγραφική μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε αποχρώσεις κλίμακα. Το κύριο πράγμα που πρέπει να καταλάβουμε αν αυτό το χρώμα είναι κατάλληλο για το χώρο σας ή πρέπει να επικεντρωθεί σε άλλο συνδυασμό. Έξω σε θέση να ελέγχει τα συναισθήματα και να επηρεάσει το υποσυνείδητο, έτσι ώστε, όταν επιλέγουν μια σκιά θα πρέπει να επικεντρωθεί στα χαρακτηριστικά των εγκαταστάσεων.

Για το καθιστικό είναι καλύτερα να δίνουν το προβάδισμα σε λεπτές αποχρώσεις. Αυτές περιλαμβάνουν απαλό μοβ, τιρκουάζ, λιλά, μπεζ ή παραλλαγές του λεμονιού και δυόσμο χρώματα. Διακρίνονται από χαρακτηριστικά όπως το κίνητρο για δημιουργική δραστηριότητα και τη διάθεση με θετικό τρόπο. Σκιά από ελεφαντόδοντο (μπεζ) - το πιο δημοφιλές, έτσι ώστε να μπορεί να βρεθεί σχεδόν σε κάθε δωμάτιο.

Οι ψυχολόγοι διακρίνουν το μπλε, μπλε και μοβ χρώματα ως θετικό αντίκτυπο στην ψυχή και δημιουργούν ένα ήρεμο και γαλήνιο περιβάλλον. Αυτά τα χρώματα που χρησιμοποιούνται συχνά σε μπάνια και τουαλέτες, καθώς και πισίνες.

Το μπλε χρώμα είναι συχνά βρίσκονται στην οροφή, με τη μορφή μιας εικόνας κύμα. Μια τέτοια επιλογή για εκείνους που θέλουν πραγματικά να προσθέσετε ένα δροσερό απόχρωση στο εσωτερικό. Σε συνδυασμό με την απόφαση αυτή - θα εξετάσουμε το κομψό και πρωτότυπο.

Το χρώμα της βαφής για το ανώτατο όριο θα πρέπει να προσαρμοστεί έτσι ώστε να είναι κομψή και βιολογικά συμπληρώνει διακόσμηση του σπιτιού σαςΤο χρώμα της βαφής για το ανώτατο όριο θα πρέπει να προσαρμοστεί έτσι ώστε να είναι κομψή και βιολογικά συμπληρώνει διακόσμηση του σπιτιού σας

Μπράουν προτιμάται για περιβάλλοντα εργασίας: αίθουσες διδασκαλίας, γραφεία, αίθουσες συνεδριάσεων. ιδιαιτερότητα του έγκειται στην αίσθηση της μονιμότητας και της ηρεμίας. Όμως, η παρουσία μιας σκιάς σοκολάτας είναι σπάνια στις παραπάνω περιοχές, καθώς συνδέεται από πολλούς με το γήρας και οι πανάρχαιοι φορές, όταν αίθουσες εργασίας ήταν όλα διακοσμημένα με σκούρα ξύλινα έπιπλα και καφέ τοίχους με το ανώτατο όριο.

Επιλέξτε το χρώμα των ανώτερων επιπέδων των εγκαταστάσεων είναι απαραίτητη όχι μόνο στην περίπτωση της ζωγραφικής, αλλά και στη χρήση των ψευδοροφών με μια σφήνα, καμάκια ή με κλιπ στερέωσης μέθοδο.

Αυτές οι αποχρώσεις όπως κίτρινο, πορτοκαλί και το πράσινο είναι εξαιρετική διεγέρτες για την ψυχική δραστηριότητα ταυτόχρονα με την αίσθηση της ηρεμίας. Η χρήση σε παιδικά δωμάτια, κουζίνες και τα γραφεία αυτών των αποχρώσεων είναι λόγω των χαρακτηριστικών τους. Αν λάβουμε υπόψη κάθε χρώμα ξεχωριστά, τότε το κίτρινο είναι η προσωποποίηση της χαράς, πορτοκαλί συμβολίζει την αισιοδοξία και μια θετική στάση, πράσινο - την αρμονία και την ειρήνη του μυαλού.

Παρά το γεγονός ότι το μπλε ενθαρρύνει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου, να μην τους κάνουν κατάχρηση στο φυτώριο. Είναι κρύο και θα επιβαρύνει το δωμάτιο.

Η επικράτηση των πράσινων αποχρώσεων έχουν θετική επίδραση στην συναισθηματική κατάσταση του ατόμου. Ακαταστασία ο χώρος έπιπλα ή έπιπλα στο σπίτι σε αυτό το χρώμα - είναι παράλογο, τόσο από την κατάσταση που υπαγορεύονται από τη φύση. Απλώστε πάνω από φρέσκα λουλούδια στο δωμάτιο. Και για ευνοϊκή θέση τους, χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι των επίπλων ως στήριγμα, το οποίο συνδέεται με το ανώτατο όριο (κηδεμόνα). Η παρουσία του απελευθερώσει σημαντικά χώρο και τον εξορθολογισμό βρίσκοντας ένα λουλούδι γλάστρες. Spacer Stand οπτικά ενισχύει το χώρο στο ύψος, λόγω του μήκους του.

Ο συνδυασμός των χρωμάτων του δαπέδου και της οροφής: κανόνες της αρμονίας

Η χρωματική παλέτα του δωματίου μελετημένο σχεδιασμό με κάθε λεπτομέρεια. Κατά την επιλογή του χρώματος της οροφής, είναι σημαντικό να επιλέξετε απόχρωση στο συνολικό σύστημα της όλο το δωμάτιο. Ως εκ τούτου, είναι αναγκαίο να ληφθούν υπόψη όλα τα είδη των λεπτομέρεια: το δάπεδο υφή, τους τοίχους και τα έπιπλα.

Όντας σε ένα δωμάτιο σχεδιασμένο σε ένα χρώμα αφόρητη. Για παράδειγμα, η χρήση του κυρίως λευκά έπιπλα, σκιά οι τοίχοι και η οροφή θα ασκήσει πίεση στον εγκέφαλο και δημιουργούν την αίσθηση ενός δωματίου νοσοκομείου. Ως εκ τούτου, οι ψυχολόγοι και οι σχεδιαστές, συνιστάται να συνδυάσει το χρώμα στο εσωτερικό από κοινού. Αρμονική συνύπαρξη θα δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο, ακόμη και τα μικρότερα, χάρη στην ιδανική αναλογία ζωγραφισμένα ταβάνια και υφές όροφο.

Κάντε το χώρο πιο άνετο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σωστό συνδυασμό των χρωμάτων στην οροφή και στο πάτωμαΚάντε το χώρο πιο άνετο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σωστό συνδυασμό των χρωμάτων στην οροφή και στο πάτωμα

Υπάρχουν αποχρώσεις, οι οποίες, αν και μια ευεργετική επίδραση στην υγεία, αλλά συνιστάται ότι δεν πρέπει να γίνεται κατάχρηση:

  1. Κόκκινο (περίσσεια αυτού του χρώματος στο εσωτερικό ενός αρνητικό αντίκτυπο στο νευρικό σύστημα)?
  2. Μαύρο (μειώνει οπτικά το χώρο της υψηλής δωμάτιο και κάνει το δωμάτιο σκοτεινό και θαμπό)?
  3. Μπράουν (παρά δημιουργεί μια αίσθηση της μονιμότητας, αυτό το χρώμα είναι σε θέση να τους οδηγήσουν σε κατάθλιψη, ακόμη και τα πιο ανθεκτικά άτομα)?
  4. Μπλε (αν χρησιμοποιείτε αυτή τη σκιά, χωρίς αραίωση την άλλη, το δωμάτιο δεν θα παρηγορήσει)?
  5. Gray (έχει το ίδιο αποτέλεσμα όπως καφέ).

Η επικράτηση των μαύρων στο εσωτερικό οπτικά ασκήσει πίεση στην κατοίκους της, δημιουργώντας δυσφορία. Οι ψυχολόγοι συνιστάται σε όλους να παραιτηθούν από τη χρήση της σκιάς, εμποδίζοντας την παρουσία της μόνο στο σκοτάδι δάπεδα των στοιχείων ξύλο ή τα έπιπλα.

Οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν μια ποικιλία από κόλπα σε ένα συνδυασμό χρωμάτων στο εσωτερικό, έτσι ώστε να δημιουργεί μια ζεστή και οπτικά ευρύχωρο δωμάτιο, ακόμη και με το μικρό μέγεθος του δωματίου. Αγαπημένη συνδυασμό - ένα ελαφρύ δάπεδο και σκούρα οροφή (ή το αντίστροφο). Σε τέτοιες περιπτώσεις, το δωμάτιο αυξημένη οπτικά το ύψος, όλο και πιο ευρύχωρο, αλλά διατηρώντας το παλιό μέγεθος.

Σε καμία περίπτωση δεν κάνουν την οροφή και το δάπεδο σε ένα χρώμα. Η αίθουσα θα είναι δυσάρεστη από την αίσθηση του ανολοκλήρωτου και του χώρου κλεισίματος.

Η επιλογή των υλικών για την ζωγραφική του ανώτατου ορίου

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην επιλογή των χρωμάτων. Παρά το γεγονός ότι η ζωγραφική του ανώτατου ορίου - αυτή είναι η φθηνότερη επιλογή για τη διακόσμηση, δεν συνιστάται να σώσει για τα υλικά. Κατ 'αρχάς, μπορείτε να κάνετε τις επισκευές για τον εαυτό τους και θέλουν να απολαύσουν ένα ανακαινισμένο εσωτερικό δεν είναι ένα έτος. Δεύτερον, η αγορά των υλικών θα είναι πολύ φθηνότερη από την εγκατάσταση ψευδοροφών.

Για ζωγραφισμένη οροφή ήταν μια πρακτική ανάγκη να είναι ενεργή στην εξασφάλιση της ποιότητας και της αξιοπιστίας της μελάνης, η οποία προορίζεται για την επιφάνεια οροφήςΓια ζωγραφισμένη οροφή ήταν μια πρακτική ανάγκη να είναι ενεργή στην εξασφάλιση της ποιότητας και της αξιοπιστίας της μελάνης, η οποία προορίζεται για την επιφάνεια οροφής

Για να ζωγραφίσει με τα εξής χρώματα:  

  1. ακρυλικό?
  2. σιλικόνης?
  3. Πυριτικό άλας.

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων τους είναι παράγοντες όπως φιλικό προς το περιβάλλον σύνθεση εντελώς ακίνδυνο για την υγεία, αντοχή στην τριβή, ευκολία εφαρμογής, οι ανωμαλίες πλήρωσης επί της επιφάνειας οροφής πυκνή στρώση και προσιτή τιμή. Όσο για το κόστος, όπως ήδη προαναφέρθηκε, η αγορά των απαραίτητων υλικών και η ίδια η βαφή δεν χτύπησε σκληρά για τον προϋπολογισμό και το δημοσιονομικό σχέδιο θα ταιριάξει κανέναν.

Το παιχνίδι των χρωμάτων - είναι συναρπαστική και ενδιαφέρουσα! Συνδυάζοντας παράλογο είναι δυνατόν να επιτευχθεί μοναδικά σχέδια και peep φωτογραφία με επιλογές μπορούν να είναι σε περιοδικά για την κατασκευή ή στο Διαδίκτυο.

Ποικιλία χρωμάτων ζωγραφισμένα ταβάνια (βίντεο)

Επιλέξτε μια απόχρωση για το ανώτατο όριο δεν είναι τόσο εύκολο όσο μπορεί να φαίνεται με την πρώτη ματιά. Για να απεικονίσει τη χρήση των online προγράμματα που μπορούν να είναι αποδεδειγμένα PORTRAY δωμάτιο και να πειραματιστούν με το χρώμα. Ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα της ζωγραφικής ανώτατο όριο είναι ανεξαρτησίας: ανά πάσα στιγμή την επιθυμία, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το χρώμα του καμβά. Απλά επισκεφθείτε το κατάστημα υλικού και να πάρει μια νέα απόχρωση! Γαλλικά οροφές δεν επιδέχονται μια τέτοια ταχεία «μετατροπή», αλλά ο λόγος για την κατηγορηματική άρνηση τους εκεί.

χρωματισμένο σχεδιασμού οροφής (εσωτερικού φωτογραφία)

13β4min383b5SxcxkCYY8122091-1024x768a18b423499d3318068a207126dcb19db145