Προϊόντα από πεπιεσμένο χαρτί είναι γνωστά για την αντοχή και την ομορφιά τους: Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε ένα παιχνίδι Χριστούγεννα για ένα χριστουγεννιάτικο δέντροΠροϊόντα από πεπιεσμένο χαρτί είναι γνωστά για την αντοχή και την ομορφιά τους: Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε ένα παιχνίδι Χριστούγεννα για elkiS προσέγγιση των εορτών των Χριστουγέννων που θέλετε να προσθέσετε στη ζωή σας λίγο παραμύθι και τη μαγεία. Για να διαφοροποιήσουν την προετοιμασία για το νέο έτος και τα Χριστούγεννα, έκπληξη αγαπημένους, και την ίδια στιγμή να κάνει μια μαγική ατμόσφαιρα στο σπίτι, μπορείτε να δημιουργήσετε νέα προϊόντα πεπιεσμένο χαρτί.

Πρόστιμο βιοτεχνία από πεπιεσμένο χαρτί για το νέο έτος

Το πρώτο προϊόν αυτής της ασυνήθιστης τεχνολογίας εμφανίστηκαν στην αρχαία Κίνα, και χρησιμοποιήθηκε για την παραγωγή του προστατευτικού καλύμματος κεφαλής. Σύντομα οι Γάλλοι άρχισαν να ισχύουν στη χώρα τους για την κατασκευή της διακόσμησης και ακόμη και τα έπιπλα, όπου γεννήθηκε το όνομα του «πεπιεσμένο χαρτί». Μετάφραση από τα γαλλικά θέματα Τεχνικές μεταφράζεται ως «τσαλακωμένο χαρτί».

Εάν δεν θέλετε να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι από την αρχή, είναι δυνατόν να επικολλήσετε πάνω από ένα έτοιμο διακόσμηση για το χριστουγεννιάτικο δέντροΕάν δεν θέλετε να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι από την αρχή, είναι δυνατόν να επικολλήσετε πάνω από ένα έτοιμο διακόσμηση για το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Χειροτεχνία, χειροποίητα, φαίνεται πολύ πρωτότυπο, ειδικά παλιά. Επιπλέον, είναι αρκετά απλή, και ακόμη και τα παιδιά μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατασκευή τους. Πεπιεσμένο χαρτί είναι το εξής: είναι η βάση κάποιας μορφής, το οποίο θα πρέπει να επιβληθεί στρώματα της σκισμένο χαρτί. Χαρτί εφαρμόζεται έτσι ώστε κάθε κομμάτι βρίσκεται στην προηγούμενη. Κάθε στρώση πρέπει να καταλάβουμε προσεκτικά promazyvat κόλλα, χαρτί και απαλά ισιώνουν για να αποφευχθεί το ζάρωμα. Για να δημιουργήσετε τις τέχνες, καθώς και η ενίσχυση της δύναμης του πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 5 στρώματα. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εργασίας απαιτείται για να στεγνώσει το προϊόν καλά.

Αιωρούμενα στοιχεία για το νέο έτος, όπως χριστουγεννιάτικα στολίδια, χριστουγεννιάτικα ή μάσκες καρναβαλιού και άλλα προϊόντα που δημιουργούνται από τα χέρια, θα οδηγήσει σε έκπληξη, παιδιά και ενήλικες.

τα παιχνίδια της Πρωτοχρονιάς και βιοτεχνίες πεπιεσμένο χαρτί ιδιαίτερα πρωτότυπο και στολίδια χριστουγεννιάτικο δέντρο με τέτοια ευχαρίστηση την πρωτοτυπία του. Σύμφωνα με την πράσινη ομορφιά μπορεί να βάλει sleplennogo του Αϊ Βασίλη, τα Χριστούγεννα το σπίτι, το σύμβολο του νέου έτους και άλλα στοιχεία σε ένα χειμερινό θέμα.

Master class για την εργασία με πεπιεσμένο χαρτί (βίντεο)

Χριστούγεννα παιχνίδια κατασκευασμένα από πεπιεσμένο χαρτί: αστεία διακόσμηση

Τι θα μπορούσε να είναι πιο διασκεδαστικό από το να λάβουν τα δώρα; Φυσικά, για να τους προετοιμάσει! Και ακόμη καλύτερο όταν τα δώρα και χριστουγεννιάτικα στολίδια γίνονται με τα χέρια τους.

Να προσκομίσει το πρωτότυπο ή αντίκες παιχνίδια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από πεπιεσμένο χαρτί ανάγκη:

 • Το βάρος αρκετών ρολά χαρτιού τουαλέτας?
 • Η επιφάνεια της ροής εργασίας?
 • Πινέλα?
 • μορφές?
 • Γυαλόχαρτο.

Πεπιεσμένο χαρτί παιχνίδι μπορεί να κάνει οποιοδήποτε σχήμα μπορεί να χυτεύεται σε μία επιθυμητή φιγούρα με τα χέρια του? ή να αγοράσετε καλούπια για την κατασκευή κοσμημάτων σε ειδικευμένα καταστήματαΠεπιεσμένο χαρτί παιχνίδι μπορεί να κάνει οποιοδήποτε σχήμα μπορεί να χυτεύεται σε μία επιθυμητή φιγούρα με τα χέρια του? ή να αγοράσετε καλούπια για την κατασκευή κοσμημάτων σε ειδικευμένα καταστήματα

Το βασικό υλικό για τη βιοτεχνία προεξέχει πολτού παρασκευασμένα από χαρτί τουαλέτας, κόλλα και γλυκερόλη. Όταν είναι διαθέσιμη, μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε τη βιοτεχνία.

Πάρτε το απαραίτητο έντυπο για το ρόλο που μπορεί να εκτελέσει τίποτα και γεμιστά μάζας. Μούχλα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Σε μια τέτοια περίπτωση, όσο το δυνατόν περισσότερο για να αποσπάσουν πολλά από αυτά στα χέρια του για το φρούριο. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής των παιχνιδιών θα πρέπει να δοθεί συγκεκριμένη μορφή συνέλαβε προϊόντων.

Μια εξαιρετική εφαρμογή είναι να δημιουργήσει μικρά ζώα, κώνους, μπάλες Χριστούγεννα. Μόλις χύτευση έχει λήξει, το προϊόν πρέπει να στεγνώσει για δύο έως τρεις ημέρες.

Το πρόμιγμα μπορεί να προστεθεί υλικό πληρώσεως: αυτό θα κάνει το παιχνίδι πιο ανθεκτικόΤο πρόμιγμα μπορεί να προστεθεί υλικό πληρώσεως: αυτό θα κάνει το παιχνίδι πιο ανθεκτικό

Για να δώσει στην επιφάνεια μια ομαλή ειδώλια, θα πρέπει να είναι λίγο τρίψτε τα με γυαλόχαρτο. Για να εξομαλύνει τα προϊόντα που δεν ήθελε μόνο να αγγίξει, αλλά και να συνεργαστεί με τα χρώματα περαιτέρω διευκολύνεται από αρκετές φορές.

Το τελικό στάδιο - ζωγραφική στοιχεία ακρυλικά. Με το βάψιμο των προϊόντων μπορεί να καλέσει τα παιδιά - η απόλαυση δεν υπάρχει όριο! Τα προκύπτοντα σφαιρίδια ή άλλες τυποποιημένες μορφές μπορούν να διακοσμήσουν περαιτέρω κορδέλες, χάντρες και άλλα μικρά αντικείμενα. Χριστούγεννα παιχνίδια κατασκευασμένα από πεπιεσμένο χαρτί πάνω, αλλά η διάθεση είναι ήδη Χριστούγεννα!

Νέα μάσκα για την εορταστική βραδιά

Η μάσκα κατασκευάζεται από πεπιεσμένο χαρτί γίνεται κάπως διαφορετικά.

Ξεκινήστε με το μοντέλο του μέλλοντος μάσκα, που καλύπτεται με βαζελίνη και κομμάτια από χαρτί επικολλημένο κατά τη διάρκεια του επόμενου:

 • Η πρότυπη τεχνική των πεπιεσμένο χαρτί?
 • Το πρώτο στρώμα είναι καλυμμένο με κόλλα?
 • πυκνότερο χαρτί περιτυλίγματος λιπαίνονται παχιά κόλλα?
 • Πεπιεσμένο χαρτί απλού χαρτιού?
 • Επικόλληση κομμάτια βαμβακερού υφάσματος?
 • Επαναλάβετε πεπιεσμένο χαρτί απλού χαρτιού?
 • Πάλι περιτυλίγματος πυκνότερο χαρτί?
 • Επικόλληση παχύ λευκό χαρτί ή λευκό πανί

Όλα τα στρώματα πρέπει να γίνει προσεκτικά, προσεκτικά εξομάλυνση ρυτίδες και φυσαλίδες αέρα που σχηματίζονται από την απελευθέρωση στη μάσκα ήταν ομαλή. Στη συνέχεια, ξηραίνεται το προϊόν είναι καλό για περισσότερο από τρεις ημέρες.

Ως βάση για τις μελλοντικές προϊόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παλιό μάσκαΩς βάση για τις μελλοντικές προϊόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παλιό μάσκα

Αφού η μάσκα στεγνώσει, προχωρήστε στο ντεκόρ του. Μπορείτε να obtyanut παρασκευή οποιονδήποτε ιστό, αλλά είναι καλύτερο να δώσει τα πλεονεκτήματα ενός τέντωμα, την πρόληψη των ρυτίδων. Οι σχισμές για τα μάτια πρέπει να γίνει με ένα μικρό επίδομα για τα turn-up άκρες προς τα μέσα. Από το εσωτερικό της μάσκας πρέπει επίσης να συγκαλύπτονται βαμβακερό πανί. Το τελευταίο στάδιο της κατασκευής από τις πιο ενδιαφέρουσες χειροτεχνίες.

Ολοκληρώθηκε μάσκα διακοσμημένα με βάση την φαντασία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πάντα: χάντρες, φτερά, πούλιες, κορδέλες και άλλα. Μάσκα που δημιουργήθηκε με τα χέρια του, εκτιμάται ιδιαίτερα για τυχόν διακοπές.

Wadded mache χαρτί και την απλότητά του

Πώς το νέο έτος να κάνει χωρίς τον Άγιο Βασίλη; Και αν ένας χαρακτήρας γίνεται με τα χέρια τους, η αίσθηση διακοπών υπέρβασης αρκετές φορές.

Για να δημιουργήσετε ένα ήρωα από μαλλί και πεπιεσμένο χαρτί πρέπει να είναι καλωδιωμένοι ή πλαστική φιάλη, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να πλαισιώσει προϊόντα, μαλλί, νήμα και κόλλα PVA. Μπορείτε να αναμίξετε μια πάστα από αλεύρι ή άμυλο με τα χέρια τους, αλλά το έργο είναι απλοποιημένη με κόλλα.

Παιχνίδια από μαλλί δεν μπορεί να κατατμηθεί ή διάλειμμα - είναι ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του υλικούΠαιχνίδια από μαλλί δεν μπορεί να κατατμηθεί ή διάλειμμα - είναι ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του υλικού

Ξεκινήστε με το σύρμα και το γύρισε με τη μορφή ενός ανθρώπου σιλουέτα, η οποία θα επιμείνουν στρώματα του ξηρού βαμβάκι. Μετά την εφαρμογή από πολλά στρώματα, βάτες επί του πλαισίου πρέπει να ασφαλίζονται με τη βοήθεια νημάτων. Τώρα έρχεται το κύριο στάδιο του έργου. Στο πλαίσιο της βιοτεχνίας πρέπει να επιμείνουμε στρώματα βαμβάκι. Αυτό απαιτεί ένα λεπτά διαιρεμένο βαμβάκι, απολαύστε το καλά και βάλτε κόλλα στο σχήμα. Για να μεταδώσει μια επιφανειακή ομαλότητα μπορούν να επικολληθούν σχήμα λεπτό χαρτί. Μετά το σχηματισμό της σιλουέτα του Αϊ Βασίλη, θα πρέπει να ξεκινήσετε χύτευση πρόσωπό του και άλλα μικρά μέρη. επισκεπτών Μοντελοποίηση της Πρωτοχρονιάς είναι πλήρης!

Ώρα για ποσοστό ξήρανσης υπολογίζεται με βάση το μέγεθός της, αλλά όχι λιγότερο από 3 ημέρες. Το τελευταίο στάδιο - Χριστούγεννα χρωματισμός προϊόντα ή άλλα ακρυλικά χρώματα.

Master class με την τεχνική ή συμβουλές

Πώς να κάνει χειροτεχνία για τεχνική πεπιεσμένο χαρτί είναι μια όμορφη;

Κατά τη διαδικασία της δημιουργίας ενός χριστουγεννιάτικο δέντρο παιχνίδια του μωρού αναπτύσσεται λεπτές κινητικές δεξιότητες των χεριών και της δημιουργικότηταςΚατά τη διαδικασία της δημιουργίας ενός χριστουγεννιάτικο δέντρο παιχνίδια του μωρού αναπτύσσεται λεπτές κινητικές δεξιότητες των χεριών και της δημιουργικότητας

Θα πρέπει να ξέρετε μερικά κόλπα:

 • Είναι αδύνατο να στεγνώσουν τα κομμάτια της μπαταρίας ή άλλες συσκευές θέρμανσης για την αποφυγή ρωγμών?
 • Για να δώσει στο προϊόν μια τέλεια επιπεδότητας και ομαλότητας μπορεί να είναι χρησιμοποιώντας γυαλόχαρτο ή πρόσθετες στρώσεις συγκολλητικού?
 • Για να διατηρηθεί η μακροζωία της βιοτεχνίας στο τέλος της εργασίας που απαιτείται για να το καλύψει με μπογιά?
 • Δώστε τη δύναμη του προϊόντος θα βοηθήσει βαμβακερό ύφασμα, καλά εμποτισμένο με την κόλλα λύση.

Πώς να κάνει ένα παιχνίδι από πεπιεσμένο χαρτί με τα χέρια τους (βίντεο)

Επιδίδονται σε πεπιεσμένο χαρτί δεν μπορούν όλοι να. Για να εργαστείτε με τα χέρια τους θα πρέπει να έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά, όπως η υπομονή και επιμονή. Και για τους κυρίους που δεν παρουσιάζονται χωρίς τα αγαπημένα σας πράγματα, και οι δεξιότητες της διαδικασίας που εργάζονται για την παραγωγή πρωτότυπων προϊόντων έχουν από καιρό διαμορφωμένη, χειροτεχνίας μπορεί να φέρει καλά κέρδη.

Παραδείγματα των Χριστουγέννων παιχνίδια κατασκευασμένα από πεπιεσμένο χαρτί (φωτογραφία)