Όμορφο και κομψό δέντρο από foamirana εύκολα συμπληρώνουν το εορταστικό εσωτερικόΌμορφο και κομψό δέντρο από foamirana εύκολα συμπληρώνουν εορταστική εσωτερικό έλατα τους foamirana ανάγκης, τεχνητή, καθώς, είναι πολύ ακριβό, αλλά η πραγματική γρήγορα ντους, και εκτός αυτού, είναι κρίμα να τα κόψει.

Όμορφο δέντρο της δικής τους foamirana

Τέτοια ψαροκόκκαλο μπορούν να γίνουν σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Αν βάλετε μια μικρή προσπάθεια και επιμονή, μπορείτε να κάνετε ένα εύλογο αντίγραφο κλαδιά πεύκου.

Από κοσμήματα, χειροποίητα, ωραίο να δούμε, θα μετατρέψει το εσωτερικό, και αν το hack είναι η ποιότητα, μπορείτε ακόμη και να κανονίσουμε μια πώληση.

Foamiran - αυτό είναι ένα μεγάλο υλικό που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο όλων των σχημάτων και μεγεθώνFoamiran - αυτό είναι ένα μεγάλο υλικό που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο όλων των σχημάτων και μεγεθών

Κάντε χειροτεχνία με τα παιδιά, δεν είναι δύσκολο.

Τι μπορεί να κατασκευαστεί όπως ψαροκόκαλο:

 • Ψαροκόκαλο της foamirana θα είναι μια μεγάλη διακόσμηση?
 • Κοινή εργασία συγκεντρώνει τα παιδιά και τους γονείς τους?
 • Ένα μεγάλο σουβενίρ και δώρων για τις διακοπές.

Αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι ένα τέλειο δώρο για τους συγγενείς και τους φίλους σας, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και άλλες χειμερινές διακοπές.

Πώς είναι ένα δέντρο από τα δικά τους χέρια foamirana

Δέντρο δεν είναι δύσκολο.

Τι θα πρέπει να δημιουργήσετε τις τέχνες:

 • Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να αγοράσετε foamiran διαφορετικά χρώματα?
 • Το παχύ χαρτόνι ή κωνικό προπλάσματος του αφρού?
 • πυξίδες?
 • Ακρυλικό χρώμα, απόχρωση, θα πρέπει να πάρει λίγο ελαφρύτερο από ό, τι foamiran?
 • Scotch?
 • ψαλίδι?
 • Iron?
 • Κολλητική-gun?
 • Πούλιες, μια ποικιλία από κορδέλες, χάντρες και μεγάλες χάντρες, είδη για τη διακόσμηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων (προαιρετικό).

διακοσμήσεις για χριστουγεννιάτικα δέντρα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές. Για παράδειγμα, μικρά τόξα ή άνθη των ταινιών. Τα τόξα γίνονται χρησιμοποιώντας μία συμβατική πρίζα. Η πρώτη επιλογή είναι η κατασκευή της χειροτεχνίας βήμα προς βήμα τον τρόπο για να κάνει μια-δυο ώρες.

Πριν προχωρήσουμε στην παραγωγή πετρελαίου foamirana παρακαλούνται να προετοιμάσουν όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία για να αποσπούν την προσοχή κατά τη διάρκεια της εργασίαςΠριν προχωρήσουμε στην παραγωγή πετρελαίου foamirana παρακαλούνται να προετοιμάσουν όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία για να αποσπούν την προσοχή κατά τη διάρκεια της εργασίας

οδηγίες:

 1. Πρώτα πρέπει να κάνει τον κώνο, το οποίο θα χρησιμεύσει ως βάση του προϊόντος. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε χοντρό χαρτόνι Α4. Από χαρτόνι, με μια πυξίδα, ένα χαρακτηριστικό τεταρτημόριο. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κοπεί το μοτίβο.
 2. Τώρα παίρνουν πρότυπο στριμμένο σε έναν κώνο. Σφραγίσει τις αρθρώσεις μεταξύ τους είναι δυνατό, χρησιμοποιώντας ταινία ή κόλλα-gun.
 3. Το επόμενο βήμα - κατάρτιση σχέδιο του foamirana. Το πλάτος της λωρίδας θα πρέπει να είναι κατά μέσο όρο μήκος 2,5 cm από την ταινία - .. 70 εκ που κόβονται το πρόπλασμα απαιτείται. Για να δείτε περισσότερα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι ζωντανός, τα άκρα των λωρίδων πρέπει να καλυφθεί με ακρυλικό χρώμα με ένα σφουγγάρι, δημιουργώντας μια βαθμίδωση. Περιμένετε μέχρι να στεγνώσει το χρώμα.
 4. Στη συνέχεια, σχετικά με τις αναγκαίες για να κάνει το περιθώριο κενά, καταγράφοντας ψαλίδια περίπου στην ίδια απόσταση. Edge λωρίδες 5-7 cm.
 5. Τώρα πρέπει να δώσετε έναν όγκο ταινία. Αυτό το πρακτικό σίδερο. Θα το θέσω σταδιακά στο ζεστό σίδερο, και περιμένετε έως ότου οι βελόνες θα λυγίσει. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί συμβαίνει πολύ γρήγορα.
 6. Συνδέστε την ταινία στον κώνο χρησιμοποιώντας κόλλα-gun. Εφαρμόστε την κόλλα στο κάτω μέρος του κώνου και τη θέση ενός τμήματος του προπλάσματος. λωρίδες κόλλας πρέπει να είναι σφιχτά το ένα δίπλα στο άλλο.
 7. Διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους με αποτέλεσμα κορδέλες, χάντρες, νιφάδες χιονιού, τόξα. Δημιουργική φαντασία και τη δημιουργικότητα. παιχνίδι Tree θα είναι μια πρόσθετη διακόσμηση στο σκάφος.

Η δεύτερη παραλλαγή της κατασκευής των χριστουγεννιάτικων δέντρων είναι, επίσης, δεν είναι δύσκολο. Στην περίπτωση αυτή, ως βάση θα χρησιμοποιήσει το κενό του αφρού. Τώρα, κομμένο σε τετράγωνα. Αυτό μπορεί να γίνει χωρίς τη βοήθεια ενός χάρακα, χωρίς να ακολουθήσει το ακριβές μέγεθος. Όλα εξαρτώνται από το μέγεθος των μελλοντικών χειροτεχνίας. Για ένα μικρό χριστουγεννιάτικα δέντρα χρησιμοποιούνται τετράγωνα περίπου 3x3 cm.

Στη γωνία της πλατείας και στις δύο πλευρές του τα πάει μια χαρά τομές. Πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο λεπτό και πιο κοντά. Χάρη σε αυτές τις «βελόνες», ψαροκόκαλο αποκτήσουν την απαραίτητη δομή και θα είναι σχεδόν όμοια με το πραγματικό πράγμα. Μετά την προετοιμασία όλα τα τετράγωνα, θα καταφύγουν στη βοήθεια του σιδήρου. Με την τοποθέτηση μια θερμαινόμενη μέρος στο περιθώριο. Μετά το περιθώριο θα αρχίσει να λυγίσει, διανομή βελόνες οδοντογλυφίδα. Κάνοντας τη βάση δέντρου. Βάζουμε έναν κώνο για foamiranu και εύκολα σύρει έξω το κάτω βάσης με ένα στυλό ή μία βελόνα. Κόψτε τον κύκλο με ψαλίδι και με τη βοήθεια της κόλλας κόλλας-gun στη βάση του κώνου.

Ας μέλλον βελόνες. Εάν κόψετε τις πλατείες αρχικά διαφόρων μεγεθών, καθώς και την ανάγκη να τα κολλήσετε από το υψηλότερο στο χαμηλότερο, επικάλυψη. Σε μια τετράγωνη ακμή εφαρμόζεται κόλλα, και κατόπιν εφαρμόζεται στο κάτω μέρος του προπλάσματος. Κολλήστε έτσι μέχρι το τέλος του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Αν θέλετε η κορυφή του προϊόντος έχει αιχμηρό, είναι αναγκαίο να ληφθεί μια σφιχτή σύρμα. Θα το θέσω στην κορυφή της βάσης αφρού. Από foamirana κόψει μια λεπτή λωρίδα, και να κάνουν διαμήκεις τομές της δίσκο με το σίδηρο, μέχρι οι άκρες αρχίσουν να γυρνάνε. Στη συνέχεια, από την κορυφή έως το τέλος του σύρματος σε μια σπείρα κόλλα αυτό. Stand για τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μπορούν να παραχθούν, για παράδειγμα, από μια μικρή κούπα όμορφη.

Αυτό είναι όλο, αφράτα Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας είναι έτοιμο!

Μια απλή master class χριστουγεννιάτικα δέντρα foamirana

Όπως καλοφτιαγμένο ψαροκόκκαλο topotushka στα πόδια και τα παπούτσια στο χώρο της μόδας;

Τα υλικά που θα απαιτηθούν:

 • Φύλλα Θωμάς?
 • Αφρός υλ χαρτόνι κενό?
 • Κόλλα όπλο?
 • ψαλίδι?
 • Αφρός μπαλάκια διαφόρων διαμέτρων?
 • Δύο ξύλινα σουβλάκια?

Ενδιαφέρουσες και συναρπαστικό εργαστήριο θα πω περισσότερα για τη δημιουργία όμορφες χριστουγεννιάτικα δέντρα από foamiranaΕνδιαφέρουσες και συναρπαστικό εργαστήριο θα πω περισσότερα για τη δημιουργία όμορφες χριστουγεννιάτικα δέντρα από foamirana

Χριστουγεννιάτικο δέντρο προϊόντα στην ίδια αρχή. Αλλά για να συνδέσετε τα πόδια και να κάνουν το παπούτσι - δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Ξεκινάμε την κατασκευή botinochek. Μπάλες του αφρού κόβεται σε 2 ίσα μέρη. Κόψτε από την άκρη του μικρού μπάλες, έτσι ώστε όταν τα συνδέσετε μεταξύ τους, πήγε κάτι σαν τα παπούτσια. Και στη συνέχεια, κολλήστε αυτά τα μέρη μεταξύ τους. Σκεφτείτε ότι για ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο παπούτσια έτοιμο, μένει μόνο τους ομορφαίνουν και διακοσμούν. Μία από τις επιλογές για botinochek δέντρο: πάρτε ένα μικρό ορθογώνιο κομμάτι foamirana. Ένα μερικά δευτερόλεπτα για να το σιδερώσετε με το πυκνό ιστό. Στη συνέχεια, ενώ είναι ζεστό, θα το τραβήξει στο παπούτσι μας, έτσι ώστε να πήρε το σχήμα του. Κόλλα-gun χρησιμοποιώντας κόλλα.

Κάνοντας ένα παπούτσι στο foamirana φύλλων και περιγράμματα, για την κατασκευή των πελμάτων. Κόψτε το πρότυπο και κόλλα στο κάτω μέρος του παπουτσιού. Για να εξομαλυνθούν οι αρθρώσεις μεταξύ των άνω και κάτω παπούτσια, κόβονται χρησιμοποιώντας ψαλίδια σχήματος λωρίδας του Thomas. Κολλήστε αυτό μεταξύ των αρθρώσεων.

Εάν είναι επιθυμητό, ​​το παπούτσι μπορεί να διακοσμήσει χάντρες, κορδέλες, πλεξούδες ή δείκτη εξαγάγει τα τόξα.

Κάνοντας πόδι για το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας: πάρτε ένα φύλλο Α4 foamirana, τοποθετήστε το οριζόντια και κόβουμε στη μέση. Ερμητικά στριμμένα σε ξύλινα σουβλάκια του και την αγκύρωση θερμική κόλλα. Τα άκρα των σουβλάκια εισάγεται μέσα στο παπούτσι.
δέντρο πόδια είναι έτοιμη! Με αυτόν τον απλό τρόπο μπορείτε να κάνετε ένα διασκεδαστικό χριστουγεννιάτικο δέντρο-topotushku.

Master of κλαδιά έλατου foamirana για χειροτεχνίες

Ελάτης και πεύκης κλωναράκια του Θωμά κάνουν πολύ βαρύτερο. Θα χρειαστεί επιμονή και υπομονή. Αλλά αξίζει τον κόπο. Το αποτέλεσμα θα σας ευχαριστήσει για πολλά χρόνια, κλαδιά θα μοιάζει πολύ πραγματική, λόγω της λεπτότητας των βελονών.

Κατασκευή κλαδιά έλατου foamirana αρκετά σκληρά, αλλά το έργο αυτό μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει ακόμη και αρχάριους ράφτραΚατασκευή κλαδιά έλατου foamirana αρκετά σκληρά, αλλά το έργο αυτό μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει ακόμη και αρχάριους ράφτρα

Τα υλικά για την κατασκευή:

 • σύρμα?
 • Foamiran?
 • Διακόσμηση.

Κάνουμε ένα πρόπλασμα από foamirana. Κόψτε σε λωρίδες των 6 cm πλάτος. Στη συνέχεια, στο περιθώριο της κάθε τομής λωρίδας. Οι τομές θα πρέπει να είναι όχι περισσότερο από 1 εκ. Το ολοκαίνουργιο μέλλον καταστημάτων. Κάθε τομή είναι απαραίτητο να τοποθετηθεί το σύρμα και κολλήστε τις άκρες. Αφού παρασκευασθούν όλες τις λωρίδες, είναι απαραίτητο για μια βελόνα κάθε σπείρα συστροφή για όσο διάστημα δεν θα είναι τόσο λεπτό όσο το δυνατόν. Το πιο λεπτό το καλύτερο.

Για τα υποκαταστήματα θα χρησιμοποιήσει ένα στριμμένο σύρμα σε πολλές στρώσεις, τυλιγμένο σε καφέ νήμα.

Εμείς swing την ταινία με βελόνες γύρω από κάθε καλώδιο, με promazyvaya κόλλα. Στη συνέχεια, τα καταστήματά μας πλέκονται μεταξύ τους. Αυτό είναι όλο. Ένα μικρό κλαδιά πεύκων έτοιμο! Η διακόσμηση είναι κατάλληλο χτύπημα ή από Thomas αστέρων. Τα παιδιά μπορούν να κάνουν απλές ερυθρελάτης-μαγνήτη Thomas.

Ψαροκόκαλο της foamirana: Master Class (VIDEO)

Εν κατακλείδι, αξίζει να σημειωθεί ότι τα μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα γίνονται από foamirana, μπορεί να τοποθετηθεί στο χείλος. Αυτή η διακόσμηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το κοστούμι ψαροκόκκαλο των παιδιών, καθώς και κάθε κορίτσι θα χαρούμε ένα τέτοιο θαυμάσιο αξεσουάρ.

Παραδείγματα foamirana δένδρου (φωτογραφία)

--28--851x636--27---83-0a80657a623b633c483953d47a7l - podarki-k-prazdnikam-elochka-novogodnyaya-iz-foamirana404-040e9e6d082b67cdac1a1af6250b88301481fe47f58ef88436596423d3989d524242684-ΕΛΚΑ-iz-gofrirovannoy-bumagi141105144910