Quilling είναι μια αρκετά απλή τεχνική, η οποία μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει ακόμα και οι αρχάριοιQuilling είναι μια αρκετά απλή τεχνική, η οποία μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει ακόμα και novichkiSegodnya πολύ δημοφιλές είδος του κεντήματος είναι quilling. Αυτή είναι μια απλή τεχνική η οποία επιτρέπει να ενσωματώνουν διαφορετικές εικόνες επάνω σε χαρτόνι ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια. Καθώς το διακοσμητικό υλικό είναι μία λωρίδα από χρωματιστό χαρτί. Οι κατασκευαστές παρουσιάζει στους καταναλωτές έτοιμα πακέτα για quilling, οι οποίες περιλαμβάνουν κομμένα χαρτιά, εργαλεία χαρτιού για σύσφιξη και λαβίδες για εύκολο χειρισμό του χαρτιού. Quilling Χριστουγεννιάτικες κάρτες μπορεί να γίνει σε μια ποικιλία των μορφών και των μεγεθών.

κάρτες Quilling για το νέο έτος

Χριστούγεννα quilling περιλαμβάνει την επιλογή του θέματος του οικοπέδου. Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πολλά παραδείγματα της δουλειάς που μπορούν να γίνουν πρότυπα για τις μελλοντικές καρτ-ποστάλ ή απλά να εμπνεύσει ένα νέο αριστούργημα. Τα πιο συνηθισμένα θέματα που σχετίζονται με τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς ντυμένοι χριστουγεννιάτικο δέντρο, Άγιος Βασίλης, Snow Maiden, χιονάνθρωπος, άγγελος, νιφάδα χιονιού, σύμβολο του νέου έτους.

Αυτό το έτος θα είναι ένα καλό δώρο κάρτα με την εικόνα της Φωτιάς Κόκορας - ένα σύμβολο του έτους.

Μια μεγάλη προσθήκη για δώρα Χριστουγέννων θα είναι όμορφη και πρωτότυπη κάρτα quillingΜια μεγάλη προσθήκη για δώρα Χριστουγέννων θα είναι όμορφη και πρωτότυπη κάρτα quilling

Για μια κάρτα, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά μεγέθη. Αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο πίνακα ή μια μικρογραφία κάρτα με ελάχιστο αριθμό εξαρτημάτων. Στην κατασκευή της χειροτεχνίας και το χειρισμό του χαρτιού είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η quilling απαιτεί επιμονή και φροντίδα. Για να κάνετε μια κάρτα με μια εικόνα ενός κόκορα, θα πρέπει να προετοιμάσει ένα πρότυπο με την εικόνα της. Οι νεοφερμένοι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το σύστημα.

Master-class για την πραγματοποίηση κάρτες "Cock":

 • Επιλέξτε το σωστό κόκορα Διαδίκτυο εικόνα.
 • Εκτυπώστε την εικόνα.
 • Ετοιμάστε πολυ-χρωματιστές ρίγες.
 • Βιδώστε ταινίες με μη αυτόματο τρόπο, χρησιμοποιώντας μια οδοντογλυφίδα ή ένα ειδικό μηχάνημα για quilling.
 • Δώστε rolam από χρωματιστό σταγονιδίων έντυπη μορφή. Για το σκοπό αυτό, είναι αναγκαίο να Τύπο.
 • Χρησιμοποιώντας κόλλα, συμπληρώστε το πρότυπο με μια εικόνα ενός κόκορα.

Είναι σημαντικό να εργαστούμε προσεκτικά. Πρέπει να αποφεύγουν την επαφή με την περίσσεια κόλλα στο χαρτί. Μόλις η εικόνα είναι εντελώς επικολληθεί πάνω, χειροτεχνίας μπορεί να διατεθεί στην μπαταρία και αφήστε τη διάρκεια της νύχτας. Αυτό το σύμβολο στην κάρτα θα φέρει την ευτυχία στο σπίτι και να κάνει το χρόνο με επιτυχία.

Πώς να κάνει την κάρτα της Πρωτοχρονιάς με τα χέρια quilling του

Η τεχνική του Quilling μπορεί να δημιουργήσει όχι μόνο μια κάρτα, και το σύνολο των Χριστουγέννων τραγούδια που θα φτιάξει το κέφι τους φίλους και την οικογένεια θα σας βοηθήσει να διακοσμήσετε το σπίτι και συντονιστείτε στην ατμόσφαιρα διακοπών. Κάρτες μπορεί να κάνει όλη την οικογένεια - αυτό έφερε σε επαφή με τα μέλη της οικογένειας και να τους σε μια κοινή βάση.

Πριν αρχίσετε να κάνετε κάρτες, πρώτα θα πρέπει να εξετάσει το σχεδιασμό τηςΠριν αρχίσετε να κάνετε κάρτες, πρώτα θα πρέπει να εξετάσει το σχεδιασμό της

Αν τα παιδιά κάνουν χειροτεχνίες, είναι πολύ σημαντικό πριν από την έναρξη των εργασιών να τους πει για την ασφάλεια και να καταδείξει τον τρόπο εργασίας με ψαλίδια, εργαλεία και κόλλα.

Το πιο δημοφιλές σύμβολο του χειμώνα και το νέο έτος είναι νιφάδες χιονιού. Είναι που κοσμούν το χώρο, τους τοίχους και τα παράθυρα. quilling τεχνική επιτρέπει να δημιουργήσετε όχι μόνο νιφάδες χιονιού. Είναι ογκώδες, τεχνικά απλή, αλλά θα είναι πρωτότυπο.

Πώς να κάνω βήματα νιφάδα χιονιού:

 • Κόψτε λωρίδες χαρτιού ή να αγοράσετε ένα έτοιμο σετ από ένα κατάστημα ειδικότητας.
 • Με μια οδοντογλυφίδα, για την περάτωση σπιράλ. Δώστε κάποια διαλυθεί και να σφραγίσει την άκρη της κόλλας.
 • Σπείρες μπορεί να δοθεί οποιοδήποτε σχήμα προτροπή φαντασία. Εναλλακτικά, μπορείτε να εξοικειωθείτε με τη συστροφή και πατώντας στο Διαδίκτυο.
 • Είναι να γυρίσει όσο πολλά στοιχεία, όπως είναι απαραίτητο για τις νιφάδες χιονιού. Εδώ είναι καιρός να περιλαμβάνουν φαντασία και συναρμολόγηση προκατασκευασμένων στοιχείων σε ένα μοτίβο. Ένα ή περισσότερα από νιφάδες χιονιού μπορεί να επικολληθεί σε χαρτόνι, προ-επικολληθεί ένα χαιρετισμό υπόστρωμα: «Ευτυχισμένο το Νέο Έτος και Καλά Χριστούγεννα»

Κολλημένα στοιχεία χρησιμοποιώντας κόλλα PVA και τανάλιες, αν τα χέρια λειτουργούν άβολα. Thomas νιφάδες χιονιού και τα σχέδια μπορεί να είναι πολύ διαφορετική, όπως το χρώμα νιφάδες χιονιού. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι kviling αρκετά επίπονη τεχνική που απαιτεί επιμονή. Αλλά είναι επίσης καταπραΰνει και επηρεάζει θετικά το νευρικό σύστημα.

Quilling χαιρετισμό της Πρωτοχρονιάς με τα χέρια τους

Για να ενσαρκώσει την ιδέα της εικόνας ενός νέου έτους, θα πρέπει πρώτα να προετοιμάσει το έδαφος. Κανονικά, μία κάρτα που κατασκευάζεται από φύλλο χαρτόνι υψηλής ποιότητας. Αυτή μπορεί να δοθεί διαφορετικά σχήματα: διακόπτει τις αιχμηρές άκρες, κάνουν την κάρτα άνοιξε στις δύο πλευρές ή στην αριστερή πλευρά.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του νέου έτους στη χώρα μας είναι ένα δέντρο. Ήταν η εικόνα της υπενθυμίζει τη χαρά και δώρα.

Ενδιαφέρουσα και ασυνήθιστη έλαβε μια κάρτα με το στυλ του quilling με φωτεινά νιφάδα χιονιούΕνδιαφέρουσα και ασυνήθιστη έλαβε μια κάρτα με το στυλ του quilling με φωτεινά νιφάδα χιονιού

Για να κάνετε ένα δέντρο, θα πρέπει να κοπεί το πράσινο λωρίδες από χρωματιστό χαρτί. Στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να κάμπτεται τοκετό. Οι επαγγελματίες αρχάριους συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό εργαλείο για κέρλινγκ, καθώς η παρατεταμένη συστροφή πολύ ταλαιπωρημένα χέρια.

Πώς να κάνετε μια κάρτα σε στάδια:

 • Cook πράσινο «πέφτει». Αποτελούν τη βάση για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Κατ 'αρχάς, θα πρέπει να περιστρέφετε τους κυλίνδρους, και στη συνέχεια σπρώξτε τα χέρια για να τους δώσει μια μορφή «σταγόνες».
 • Μορφή «πέφτει» το δέντρο στο παρελθόν για τον κάρτας σύνθεση χωρίς κόλλα.
 • Ξεχωριστά πρέπει να σηκώσουμε το ρολό του καφέ ή μαύρες ρίγες. Αυτό θα είναι ο κορμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο κάτω μέρος.
 • Κάτω από το δέντρο, μπορείτε να κανονίσετε αυτοσχέδιο δώρα και στριμμένα από χρωματιστές ρίγες.

Αυτή η επιλογή κάρτες μπορεί να κάνει ακόμη και εκείνοι που ασχολούνται Quilling για πρώτη φορά. Ψαροκόκαλο μπορεί να δοθεί ένα διαφορετικό σχήμα, ανταλλάσσοντας στοιχεία ή δίνοντάς τους ένα διαφορετικό σχήμα. Ειδικευμένοι τεχνίτες χρησιμοποιούν μια ποικιλία μεθόδων συστροφή τεχνικές που επιτρέπουν σε σας για να δημιουργήσετε εκπληκτικές εικόνες.

Συμβουλές: Πώς να κάνει μια χριστουγεννιάτικη κάρτα το 2017 Quilling

Είναι ενδιαφέρον, οι κύλινδροι μπορεί να είναι πολύ διαφορετική. το σχήμα και την εμφάνισή τους εξαρτάται από την ποιότητα και σφιχτό τύλιγμα. Για να φυλή ήταν σφιχτό, τυλίγεται σφιχτά και στη συνέχεια κολλημένα άκρο της λωρίδας για να κυλήσει δεν άνθισε.

Εάν το ρολό είναι απαραίτητο να δοθεί μια οριστική μορφή, μετά την περιέλιξη να διαλυθεί ελαφρά.

Χριστουγεννιάτικη κάρτα σας quilling μπορεί να είναι ένα ασυνήθιστο και κομψό, αν δώσετε Rollo διαφορετικές μορφέςΧριστουγεννιάτικη κάρτα σας quilling μπορεί να είναι ένα ασυνήθιστο και κομψό, αν δώσετε Rollo διαφορετικές μορφές

άχρηστα έμπειρους τεχνίτες με το πάτημα των δακτύλων σας για να δημιουργήσετε ένα συγκεκριμένο σχήμα. Όσο περισσότερο οι φωτοαντιγραφικά οπλοστάσιο για τις διακυμάνσεις των κυλίνδρων, πιο ενδιαφέρουσα και πιο πρωτότυπο θα δούμε την εικόνα του. Κάρτες με στυλ quilling - είναι ένα θαυμάσιο δώρο, ειδικά αν δημιουργήσετε κάρτες που χρησιμοποιούνται διαφορετικές τεχνικές για τη δημιουργία ρολά.

Συμβουλές για τη δημιουργία εντύπων:

 • «Μάτι». Συμπιέστε το αντικείμενο εργασίας και από τις δύο πλευρές.
 • "Diamond". Πρώτα θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα τετράγωνο, τότε ισιώστε ελαφρώς.
 • «Τρίγωνο». Κατασκευασμένο από «σταγόνες», είναι τεντωμένο, και η γωνία είναι ελαφρώς πεπλατυσμένο.
 • "Heart". Strip μπριζόλα στη μέση και περιστρέψτε τα δύο άκρα.
 • "Crescent". Roll ισοπεδώνεται από τις δύο πλευρές και ελαφρώς τοξωτά.
 • «Διαγραμμένοι». Είναι κατασκευασμένο από το «τρίγωνο», η κορυφή του οποίου είναι πεπλατυσμένο.

Του τοκετού μπορεί επίσης να γίνει «μπούκλες», «κλαδιά» και πολλά άλλα. Όταν η εικόνα είναι σημαντικό να δοθεί σχετικά με την πολυπλοκότητα της εφαρμογής της. Για τους αρχάριους, είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα απλό συστήματα εικόνας και τη χρήση.

Όμορφη Χριστουγεννιάτικες κάρτες quilling (βίντεο)

Χριστούγεννα και το Νέο Έτος - η πιο κατάλληλη ώρα για πειράματα και νέα ξεκινήματα. Δημιουργήστε κάρτες σε στυλ quilling έκπληξη αγαπημένους θα τα εκτιμήσουν και ο εκτελεστικός θα φέρει πολλά αρμονία και ηρεμία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εργασίας. Πρωτοχρονιάς και χριστουγεννιάτικες κάρτες θα πέσει από τον τρόπο, όταν τα χρήματα για μια ακριβή αγορά δεν είναι. Αλλά χειροποίητο δώρο - ανεκτίμητη. Μπάντα για quilling που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας, αλλά μπορείτε να αγοράσετε έτοιμα πακέτα σε εξειδικευμένα καταστήματα.

Παραδείγματα Χριστουγεννιάτικες κάρτες Kvilling (φωτογραφία)

001c7994fb45aa07283b9098e54e946736jpg160016004a68a5d84618c4a01a2af9bddacd946bjpg16001600397d75fa6167323aec5d52f7c278e81a4djpg16001600422012112208530846476687