Μανίκι από χαρτί τουαλέτας είναι μεγάλη για τη δημιουργία χειροτεχνίας σε διάφορα σχήματα και μεγέθηΜανίκι από χαρτί τουαλέτας είναι μεγάλη για τη δημιουργία χειροτεχνίας σε διάφορα σχήματα και μεγέθη περιβλήματος από χαρτί τουαλέτας μπορεί να είναι πολύ πιο χρήσιμο από ό, τι οποιοσδήποτε από εμάς μπορεί να φανταστεί κανείς. ρολό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για κεντήματα, και στο νοικοκυριό. Δεν είναι απαραίτητο να τους πετάξει έξω αμέσως, και φαντασιώνονται για το πώς μπορείτε να τις προσαρμόσουν να δημιουργήσει τα δικά τους χέρια.

Χρήσιμες ιδέες για τη δημιουργικότητα: τι μπορεί να γίνει από τον κόμβο

Κυλινδρικό χιτώνιο χαρτιού τουαλέτας έχει θεωρηθεί από καιρό περιττή και στάλθηκε στα απόβλητα. Τώρα umelitsy-ράφτρα που βρέθηκαν χρήση της για την παρασκευή πολλών βιοτεχνιών. Μπορεί να διαμορφωθεί, έγχρωμο χαρτί κολλημένο, την εφαρμογή πάστα, και άλλα χαρακτηριστικά.

Χρησιμοποιώντας την τεχνική της quilling, μπορείτε να διακοσμήσετε όμορφα το περίβλημα από χαρτόνι.

Από τους κόμβους του χαρτιού τουαλέτας, μπορείτε να κάνετε χειροτεχνίες με τη μορφή διαφόρων ζώωνΑπό τους κόμβους του χαρτιού τουαλέτας, μπορείτε να κάνετε χειροτεχνίες με τη μορφή διαφόρων ζώων

Μέθοδοι μανίκια Χρήση χαρτόνι από χαρτί τουαλέτας:

 1. για δενδρύλλιο δοχείο. Χαρτόνι - ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα δοχείο για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων της ντομάτες, αγγούρια και πιπεριές. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να έχετε τυλίξτε μόνο η μία πλευρά του περιβλήματος μέσα, σχηματίζοντας ένα φλιτζάνι. Τώρα είναι δυνατόν να γεμίσει τη γη και να φυτέψουν ένα φυτό.
 2. Η θέση αποθήκευσης για εργαλεία γραφής. Για τους φοιτητές και καλλιτέχνες μια μεγάλη επιλογή θα ήταν να δημιουργήσει ένα διοργανωτή από τα μανίκια από χαρτόνι. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό των βυσμάτων, κολλήστε τα πάνω σε χαρτόνι και το χρώμα βαφής από το σπρέι. Εάν είναι επιθυμητό, ​​κάθε χιτώνιο okleit διαφορετικό έγχρωμο χαρτί για να κολλήσει εφαρμογές, διακοσμήσει χάντρες ή κουμπιά.
 3. Organizer για τα καλλυντικά. Είναι παρόμοια με την προηγούμενη. Οι Θάμνοι κομμένα ανάλογα με το ύψος των αξεσουάρ μπάνιου, εκτίθενται σε ένα χαοτικό τρόπο. Για να κάνετε naborchik αρχική ποτήρια, φλιτζάνια, μπορείτε να δέσετε τα νήματα, χάντρες πάστα ή πούλιες.
 4. Τσάντα για μικρά αντικείμενα κατασκευασμένα από δύο τμήματα του χιτωνίου - λίγο μεγαλύτερο για το πλαίσιο βάσης. Το δεύτερο λίγο περισσότερο για το καπάκι. Κόψτε δύο κύκλους από χαρτόνι κολλημένα στο κάτω μέρος χιτωνίου σε κάθε ένα από τα τμήματα, πάστα πάνω και τα δύο μισά του χαρτιού ή φύλλο, διακόσμηση με το γούστο σας.
 5. Ταΐστρες πουλιών. Για να ταΐσει τα πουλιά το χειμώνα, δεν είναι απαραίτητα για την κατασκευή ενός birdhouse. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βύσμα στο χαρτί - μέσα από την τρύπα παραλείψετε σχοινί, παλτό μανίκι με μέλι και πασπαλίζουμε με σπόρους. Ένα σχοινί δεμένο γύρω από τα κλαδιά. τροφοδότες πουλιών έτοιμο. Δυστυχώς, αυτή η τροφοδότης έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα - χαρτί βάση razmoknet κατά τη διάρκεια βροχής ή χιονιού.
 6. Συσκευασία για δώρο. Bit ισοπεδώσουν το ρολό του χαρτιού, φορές σε όλες τις κατευθύνσεις, σχηματίζοντας ένα φάκελο. Το κουτί, μπορείτε να δέσετε μια κορδέλα για να διακοσμήσετε το ύφασμα δαντέλα, κ.λπ.

Χειροτεχνία από τα μανίκια: κεντήματα με το παιδί

Από αυτό το άχρηστο υλικό με εσωτερική θήκη χαρτιού υγείας, μπορείτε να κάνετε πολλά όμορφα και απλά βιοτεχνίες με το παιδί σας. Εκτός από τα απλά μικρά ζώα - κουνέλια, μέλισσες, οι σκύλοι και οι σκίουροι, το παιδί σας μπορεί να ονειρεύονται, επινοώντας διάφορα τέρατα και τέρατα. Με ελάχιστη προσπάθεια, το παιδί θα είναι σε θέση να δημιουργήσει έναν στρατό των φανατικών και να τους οδηγήσει στη μάχη. Παίξτε με ενδιαφέρον τις τέχνες και ασφαλείς, επειδή είναι κατασκευασμένα από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Για τα παιδιά είναι καλά άρθρα από τα μανίκια χαρτί υγείας με τη μορφή ενός πιγκουίνου, επειδή είναι εύκολο να γίνουνΓια τα παιδιά είναι καλά άρθρα από τα μανίκια χαρτί υγείας με τη μορφή ενός πιγκουίνου, επειδή είναι εύκολο να γίνουν

Προϊόντα από χαρτόνι μανίκι του χαρτιού τουαλέτας:

 1. Bunny έξω από ένα χιτώνιο από χαρτόνι. Okleit μανίκι χρωματιστό χαρτί, αφήστε να στεγνώσει τελείως. Κόψτε φέτες 2 από το χιτώνιο 1 cm πλάτος, ελαφρώς λυγισμένα για να διαμορφώσει τα αυτιά. Τοποθετήστε μέσα στο χιτώνιο, κόλλα τα άκρα. Σχεδιάστε τα μάτια, τη μύτη, μουστάκι, και το στόμα. Σύμφωνα με το σχέδιο, μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε βιοτεχνία μικρά ζώα.
 2.  Κορύνες για μπόουλινγκ. Μπάλες έχουν όλα τα παιδιά, αλλά το μπόουλινγκ αγόρασε λιγότερο συχνά. Αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε μια φωτεινή μικρογραφία μπόουλινγκ αυτοσχέδιο - ένα περίβλημα από χαρτόνι, έγχρωμο χαρτί και κόλλα. Απαιτεί 10 βύσματα και, ενδεχομένως, ένα διαφορετικό χρώμα χαρτιού. Κάθε μανίκι για επικόλληση χαρτιού και να γράψει τον αριθμό σειράς από 1 έως 10. Κορύνες για το τραπέζι του μπόουλινγκ έτοιμο!
 3. Χταπόδι. Πάστα πάνω από το φωτεινό μανίκι εγγράφου. Σχεδιάστε ένα δείκτη μάτια και το στόμα. Κόψτε 8-10 μπόλια πλάτους χαρτιού του 1 cm, ψαλίδι συστροφή. Κολλήστε πλοκάμια στην εσωτερική πλευρά του χιτωνίου. Εναλλακτικά, μπορείτε να κόψει τα πλοκάμια του χιτωνίου, για αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ψαλίδι scalloped.
 4. μηχάνημα Racing. Αυτό το hack είναι οριζόντια. Στη μέση του θάμνου να κάνει ένα πλάτος σχισμής 1 cm. Είναι η έδρα του οδηγού. Μπορείτε να κόψετε ένα μικρό κύκλο - το τιμόνι του αυτοκινήτου. Το χιτώνιο για να διακοσμήσετε με το γούστο σας, χρωματίστε τον αριθμό του αυτοκινήτου. Από χοντρό μαύρο χαρτόνι κόψτε 4 μικρούς κύκλους, η οποία θα παίξει το ρόλο του από το τιμόνι ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου. Για να τοποθετήσετε τον τροχό στον κόμβο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά, ώστε να μπορούν να περιστρέφονται.

Κουκουβάγια ενός χιτωνίου του χαρτιού τουαλέτας: υλοποιήσεις

Ένας τεράστιος αριθμός των εφευρετική μαραφέτια μπορεί να γίνει από τα μανίκια του χαρτιού τουαλέτας, με ελάχιστη προσπάθεια. Πολύ ενδιαφέρον παράδειγμα - κουκουβάγια Βίβλος έξω από το μανίκι. Εξετάστε μερικές επιλογές για το πώς μπορείτε να κάνετε ένα τέτοιο μαγευτικό και μυστηριώδη πτηνών από τους θάμνους.

Ο ευκολότερος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε μια κουκουβάγια μέσα σε λίγα λεπτά. Απλά ύπνο μανίκι άκρες προς τα μέσα, έτσι ώστε τα αριστερά και δεξιά αυτιά των χρωμάτων ή πάστα πάνω με οποιοδήποτε μέσο. Χαρτί κομμένα στρογγυλά μάτια και ένα τριγωνικό ράμφος και να κολλήσει στην πλήμνη. Κουκουβάγια είναι έτοιμο.

Για να κάνετε μια κουκουβάγια των κόμβων του χαρτιού υγείας, θα πρέπει να είναι βαμμένα ή πάστα πάνω με χρωματιστό χαρτίΓια να κάνετε μια κουκουβάγια των κόμβων του χαρτιού υγείας, θα πρέπει να είναι βαμμένα ή πάστα πάνω με χρωματιστό χαρτί

Μπορείτε να φανταστείτε λίγο και να κάνει το πουλί πιο ενδιαφέρουσα.

Για να δημιουργήσετε την κουκουβάγια, χρειαζόμαστε:

 • ψαλίδι?
 • Κόλλα κραγιόνι ή PVA?
 • Έγχρωμο χαρτί?
 • Χαρτόνι συνηθισμένο και refleny?
 • Shiloh?
 • δείκτη?
 • νήμα?
 • Κλαδάκι, το οποίο φέρεται να φυλακίζουν κουκουβάγια.

Πρώτα θα πρέπει να συμπιέσετε χαρτόνι σε ρολό στο τέλος γύρισε οβάλ. Κόψτε κυματοειδές χαρτόνι κενά - τα μελλοντικά αυτιά κουκουβάγιες και του μαστού. Εάν ένα παιδί αιφνιδιάστηκε όταν την κοπή, μπορεί πάντα να βοηθήσει με συμβουλές.

Το περίβλημα μπορεί να είναι βαμμένα ή επικόλληση πάνω από ένα πολύχρωμο χαρτί ακουαρέλας, οποιαδήποτε επιλογή της επιλογής σας. Μελλοντικές μάτια και το ράμφος είναι επίσης κομμένα από χαρτόνι με τον ίδιο τρόπο για να δώσει χρώμα στην κρίση σας.

Το κατώτερο τμήμα του χιτωνίου κοπεί με ψαλίδι, δίνοντας ένα στρογγυλό σχήμα. Σουβλί για να κάνει 2 τρύπες για το μέλλον πόδια. Μέσα από τις τρύπες για να φθάσουν τα σχοινιά που συνδέουν τη κουκουβάγια στο κλαδί.

Κάθομαι κουκουβάγια σε ένα υποκατάστημα έτοιμο. Τα τελικά χειροτεχνίας μπορεί να κρεμαστεί από έναν πολυέλαιο ή να διακοσμήσει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η διακόσμηση των κόμβων του χαρτιού τουαλέτας με τα χέρια του

Φαίνεται ότι το μανίκι - άχρηστα υλικά, αλλά τόσο ενδιαφέρον για την εύχρηστο ανθρώπους. Για τα παιδιά - πολύ απλά παιχνίδια, χειροτεχνίες, για ενήλικες - διοργανωτή για όλα τα είδη μικρά πράγματα και στυλογράφων. Εκτός από τα παραπάνω στοιχεία, μπορείτε να δημιουργήσετε μια όμορφη διακόσμηση.

Λόγω μανίκια σε χαρτί τουαλέτας, μπορείτε να αλλάξετε το εσωτερικό του κάθε δωματίουΛόγω μανίκια σε χαρτί τουαλέτας, μπορείτε να αλλάξετε το εσωτερικό του κάθε δωματίου

Ενδιαφέρουσες ιδέες ντεκόρ από τους θάμνους:

 1. Εικόνες. φέτες Αποκοπή των μονωτήρων διελεύσεως 2-3 cm πλάτος, ελαφρώς πεπλατυσμένο, οβάλ σχήμα πετάλου. Βαμμένο σε ένα συγκεκριμένο χρώμα. Κόψτε πανομοιότυπα σε μορφή χρωματιστό πέταλα χαρτόνι. Κολλήστε τα μέρη μαζί. Σχηματίζουν όπως πολλοί λοβούς, μπορεί να γίνει από αυτά τα λουλούδια. Κάθε πέταλα λουλουδιών αποτελείται από 5-6, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους. Το κέντρο λουλούδι να εισάγετε μεγάλη χάντρα. Από αυτά τα χρώματα, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πίνακα, συμπληρώνοντας τη διαφορετική διακόσμηση.
 2. Κηροπήγια. Ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνει ένα κερί - να ζωγραφίσει ένα περίβλημα από χαρτόνι με μπογιά από ένα δοχείο. Μπορείτε να κάνετε λεκέδες, ισχύουν κόλλα σε αυτό το πιστόλι σε ένα χαοτικό τρόπο στο κύπελλο χαρτί τουαλέτας, περιμένετε μέχρι να στεγνώσει και στη συνέχεια να ζωγραφίσει το χρώμα μανίκι. Έτοιμο κηροπήγιο μπορεί να είναι διακοσμημένα με χάντρες, χάντρες, κάθε διακόσμηση για την κρίση σας. Το χιτώνιο για να γεμίσει το χαρτί, αφήνοντας χώρο στην κορυφή για ένα κερί-δισκίου. Συνδέστε ένα κερί σε ένα κύπελλο κηροπήγιο και είναι έτοιμο.

Ποικιλία χειροτεχνίας των κόμβων του χαρτιού τουαλέτας (video)

Μπομπίνα χαρτί τουαλέτας πρώτης όψεως εντελώς άχρηστο πράγμα που ντρέπεται να φέρει στο δωμάτιο. Αλλά, οπλισμένοι με φαντασία και με ελάχιστες ικανότητες του κεντήματος, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφα και απλά πράγματα, έχοντας στο χέρι τα κύπελλα από χαρτόνι και στρωθούμε στη δουλειά.

Λεπτομέρειες: χειροτεχνίες από τα μανίκια του χαρτιού τουαλέτας (παραδείγματα φωτογραφία)

729022012-15-49-380001823881508059-10202043946460770-5010500554991084721-n-wd-pt-41232100523711o1319653969778βιοτεχνία-ideias-blog-396DSC00894DSCN9569