Χριστούγεννα βιοτεχνία από foamirana είναι εξαιρετικά δημοφιλήΧριστούγεννα βιοτεχνία από foamirana είναι απίστευτα populyarnostyuRukodelnitsy γνωρίζουν foamiran σαν μαγνήτης - κάνει ένα πράγμα, και τότε θέλω να χάνουμε τα νέα προϊόντα. Πρώτον, υπάρχουν οι διακοσμήσεις, στη συνέχεια, αναμνηστικά, στη συνέχεια τραβά να κάνει μια ολόκληρη σειρά προϊόντων foamiranovyh. Και έτσι ο κνησμός να κάνει κάτι χαρούμενο foamovye χριστουγεννιάτικα στολίδια ή ένα Χριστουγεννιάτικο στεφάνι, ή μπάλες ... Με λίγα λόγια, χρειάζεται αυτό, απλά επιλέξτε ενόψει της νέας χρονιάς.

Ιδέες: Χριστουγεννιάτικα δώρα από foamirana

Είναι σαφές ότι το δώρο μπορεί να είναι ένα πράγμα δεν είναι απαραίτητα θέμα Χριστουγέννων. Έτσι, εάν έχετε, επίσης, έτοιμα καρφίτσα από αφρό, καρφίτσες, ελαστικά, κορδέλες - προετοιμάσει την όμορφη συσκευασία. Τελικά τα έργα θα είναι μόνο στο πακέτο της Πρωτοχρονιάς.

Αλλά άλλες επιλογές είναι αξιοσημείωτα:

 • Μια Αφρός - θα είναι ο όγκος, και όλη η ζεστασιά των χεριών σας (κυριολεκτικά), και η ψυχή αισθάνεται αυτός που θα το πάρει?
 • Διακοσμητικό δέντρο από Αφρός - σύνθεση μπορεί να είναι μικρή, αλλά το νέο έτος θα είναι παραδοσιακό, αναμένεται, και το σημαντικότερο, μπορεί να χρειαστούν πολλά χρόνια κατά τη διάρκεια των διακοπών?
 • Χριστουγεννιάτικο στεφάνι - και είναι σκληρή δουλειά, είναι απαραίτητο όχι μόνο για την προετοιμασία του υλικού, αλλά και πολύ χρόνο για να περάσετε σε κάθε λεπτομέρεια, γιατί αυτό στεφάνι εξακολουθεί να είναι, ίσως, το Νοέμβριο του?
 • Foamiranovye μπάλες - και μπορεί να γίνει ακόμα και με τα παιδιά.

Χριστουγεννιάτικα δώρα ιδέες, υπάρχουν πολλοί foamiranaΧριστουγεννιάτικα δώρα ιδέες, υπάρχουν πολλοί foamirana

Και, φυσικά, η ιδέα της που βρίσκεται στην επιφάνεια - foamiranovy Άγιος Βασίλης, χριστουγεννιάτικο δέντρο foamovaya αστέρων, εκκίνησης ή κάλτσα του αφρού, ψαροκόκαλο-σουβενίρ αποκριάτικη μάσκα και ένα σύμβολο της το επόμενο έτος. Μπορείτε απλά να κάνετε ένα αξέχαστο μαγνήτες. Αφρός από εκεί μπορεί να είναι μόνο ένα πλαίσιο, και μέσα - φωτογραφία ή τις επιθυμίες σας Πρωτοχρονιάς.

Ποιες είναι οι διακοσμήσεις Χριστουγέννων μπορεί να γίνει από foamirana

Λοιπόν, για παράδειγμα, το 2017 - το έτος του κόκκορα. Επειδή κάνει η ανάρτηση-κόκορας είναι ίσως η πιο λογική κίνηση. Όχι απαραίτητα αγόρασε foamiranom διαφορετικά χρώματα, μπορείτε πάντα να ήπια παστέλ ή ακρυλικό υλικό.

Νέα χείλος - μπορεί να είναι το ίδιο χρώμα, μόνο λίγο περισσότερη λάμψη σε αυτά. Ναι, τώρα το θέμα λουλούδι είναι σχετικό και το νέο έτος, εάν δίνετε προσοχή σε πόσο δημοφιλής ήταν σήμερα διακόσμηση δέντρα λουλούδια. Έτσι, φωτεινό τριαντάφυλλο σε ένα δέντρο - μια τάση.

Χριστουγεννιάτικο μπουκέτο θα συμπληρώσει τέλεια το εσωτερικό χώρο και δημιουργούν μια εορταστική ατμόσφαιραΧριστουγεννιάτικο μπουκέτο θα συμπληρώσει τέλεια το εσωτερικό χώρο και δημιουργούν μια εορταστική ατμόσφαιρα

Και επειδή μπορείτε να κάνετε ανθοδέσμη της Πρωτοχρονιάς! Για πραγματική ή τεχνητή κλαδιά έλατου προσθέσετε κόκκινα μούρα, κώνους, ξηροί καρποί, τεχνητό χιόνι. Ομοίως περάσει για το πρωτότυπο. Με λίγα λόγια, πολλές ιδέες, και μπορείτε πάντα να καταλήξουμε σε κάτι δικό τους.

Τα χέρια: Χριστούγεννα βιοτεχνία με τα παιδιά από foamirana

Αν σας αρέσει να πειραματίζονται με τα παιδιά, ξέρετε ότι μόνο εξελιγμένα βιοτεχνία potrepyat νεύρα. Μην κάνετε είναι πολύ δύσκολο κυκλώματος. Θυμηθείτε την αρχή της στολίδια τσόχα - απλή εφαρμογή η οποία γίνεται πιο ενδιαφέρον, λόγω της υφής του υλικού.

Έτσι, με ένα μωρό, μπορείτε να κάνετε:

 • Snegovichka - τουλάχιστον τα στοιχεία?
 • ελαφάκι?
 • Umku?
 • παπούτσι της Πρωτοχρονιάς?
 • Χριστούγεννα μπάλα?
 • νιφάδα χιονιού?
 • Fir κλαδί.

Χριστούγεννα βιοτεχνία από foamirana πολύ εύκολο να κάνει με τα παιδιάΧριστούγεννα βιοτεχνία από foamirana πολύ εύκολο να κάνει με τα παιδιά

Ένας πυρήνας αυτής της εργασίας θα είναι χοντρό χαρτόνι. Αν έχετε μια λαμπρή Αφρός, το έργο θα είναι ακόμη πιο εορταστική. Αλλά υπάρχει μια διέξοδος και Πάρτε τα παιδιά λακ με glitter, και επισημαίνουν ότι σε μια έτοιμη δουλειά, θα λάμψει, και κατατρύχει οσμή γρήγορα εξατμίζεται.

Μικρή χιονάνθρωπος από foamirana

Αν αυτή είναι η snegovichok μαγνητική βάση, δεν έχετε να ανησυχείτε για την αισθητική μέσα προς τα έξω. Αυτό απλοποιεί την εργασία, φυσικά. Υπάρχουν πολλές επιλογές για το πώς να το κάνουμε snegovichka - συνήθως καταλήγουν στο γεγονός ότι από χαρτόνι είναι ένα πρότυπο, το οποίο τραβήξτε το θερμαινόμενο υλικό.

Μάτια snegovichku πιο εύκολο να αγοράσει ένα zagotovochek (σε οποιοδήποτε κατάστημα πώλησης χειροτεχνίας). Μύτη μπορεί να είναι η άκρη του μια οδοντογλυφίδα τυλιγμένο σε πορτοκαλί foamiranom, ή απλά βαμμένο πορτοκαλί ακρυλικό. Αφρός θα γίνει το ίδιο μαντίλι. Σε snegovichka μπορεί να είναι zhiletochka - και από αφρό.

Μικρή snegovichok της foamirana είναι πολύ απλήΜικρή snegovichok της foamirana είναι πολύ απλή

Αλλά τεχνούργημα μπορεί να συνδυαστεί στην τέχνη - για παράδειγμα, ένα αισθάνθηκε foamiranovy γιλέκο snegovichek. Ή τα μάτια από γυάλινες χάντρες, καφτάνι διακοσμημένο με χάντρες. Μερικές φορές η λύση έρχεται άμεσα στη διαδικασία.

Ημερίδα: Χριστουγεννιάτικο Λουλούδι από foamirana

Είναι σαν ένα πρότυπο χρώματα foamiranovyh. Λουλούδι των Χριστουγέννων μπορεί να είναι στην ταινία, περόνες, πόρπες, κλπ τα συνήθη υλικά.

Ανάγκη:

 • Μπλε και άσπρο αφρό?
 • Ξηρά παστέλ μπλε?
 • Mold για τα φύλλα?
 • ψαλίδι?
 • Iron?
 • Λευκή ταινία teip?
 • πούλιες?
 • Δεύτερη κόλλα?
 • στήμονες?
 • σύρμα?
 • Τεμάχιο εργασίας-βάσης.

Χριστουγεννιάτικο λουλούδι της foamirana φαίνεται πολύ φυσικό και, φυσικά,Χριστουγεννιάτικο λουλούδι της foamirana φαίνεται πολύ φυσικό και, φυσικά,

Σύμφωνα με το μοτίβο κοπεί κύκλους πετάλων. Οι λευκοί κύκλοι είναι μεγάλο, και το μπλε - ένα μικρότερο. Ξηρά παστέλ μπλε και ένα υγρό πανί ήπια πέταλα είναι τα αστέρια και στις δύο πλευρές. Σε ένα μικρό πτερύγιο τροχούς ήπια μόνο τις άκρες. Πέταλα στη φωτιά μέχρι σιδήρου, ορισμένες από αυτές μπορούν να εκτελεστούν προκειμένου να Μόλντε.

Οι στήμονες δοκού προσκολλημένο στο σύρμα, το οποίο τυλίγεται teip λευκό-κορδέλα. Μικρό κύκλο πέταλο φοριέται στο σύρμα, πέταλα κόλλα με μια μικρή αύξηση. Έτσι, σταδιακά, ξεκινώντας με μικρές, επικολληθεί όλα τα πέταλα.

Trendy Νέα ζάντες των foamirana

Και αν θέλετε να είναι το πιο μοντέρνο το νέο έτος, να τον συναντήσει στο foamiranovom obodochke. Και δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα - μούρα, λουλούδια και γλυκά. Έλατο κλαδιά να αναρωτηθούν για ένα τέτοιο κύκλο, αλλά τότε θα είναι αυστηρά Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Τι πρέπει να χείλος της Πρωτοχρονιάς:

 • πολυτέλεια?
 • λαμπρό?
 • Accent.

Νέα χείλος στην πόρτα - μια από τις παραλλαγές του foamirana σκάφοςΝέα χείλος στην πόρτα - μια από τις παραλλαγές του foamirana σκάφος

Δηλαδή, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι η στολή σε αυτή την κατάσταση, δεν θα πρέπει να είναι πολύ φωτεινό. Ένα πράγμα: ένα φωτεινό αξεσουάρ ή ρούχο. Να θυμάστε ότι το δαχτυλίδι θα επιστήσει την προσοχή στα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι το make-up πρέπει να είναι φωτεινό - αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εξετάσει το στυλ και τονίζουν ότι, σε ό, τι θέλετε να δώσετε έμφαση.

Πω πω, αν αυτό foamiranovy στεφάνη κάνετε τον εαυτό σας. Ακούστηκε πολλές φιλοφρονήσεις και να αντιμετωπίσει την εμφάνισή τους, και να αντιμετωπίσει τα ταλέντα τους. master classes βίντεο σε μια τέτοια περίπτωση, οι καλύτεροι βοηθοί.

χειροτεχνία για διακοπές από foamirana Πρωτοχρονιάς (βίντεο)

Εφαρμόστε foamiran και το Νέο Έτος γιορτή - γιατί όχι; Ξεκινήστε το μικρό, αυξανόμενη συλλογή από χριστουγεννιάτικα στολίδια, και μπορεί ακόμη και να γίνει οικογενειακή παράδοση σας.

Μεγάλες ιδέες!

Λεπτομέρειες: Νέες ζάντες της foamirana (παραδείγματα φωτογραφία)

1MG37725b61baceeb6c47293a828adbdec7d55947-114660-Alt1-LG00011592726142-ΔΟΜΙΚΗ-na-elku1509062669150263105909678261760n82262729