Πριν κάνετε το παρακείμενο καθιστικό, υπνοδωμάτιο, συνιστάται να εκτελέσει ένα σχέδιο διάταξηςΠριν κάνετε το παρακείμενο καθιστικό, υπνοδωμάτιο, συνιστάται να εκτελέσετε μια σχεδιάγραμμα του ενός και μικρού μεγέθους διαμέρισμα δεν θα αφήσει άλλες επιλογές - το δωμάτιο, ή μάλλον τη λειτουργικότητά τους, είναι απαραίτητο να συνδυαστούν σε ένα ενιαίο χώρο. Και τα περισσότερα μέτρα σε αυτόν τον χώρο, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα έχετε.

Ποιο θα είναι το έργο του σχεδιασμού σαλόνι-υπνοδωμάτιο 20 τετραγωνικών μέτρων. m

Θα υπάρχει αρκετός χώρος σε ένα δωμάτιο για δύο τέτοιων ζωνών; Είναι ασφαλές να πούμε - αρκετά. Υπό την προϋπόθεση ότι κάθε ένα από αυτά τα είκοσι μέτρα θα εφαρμοστούν λογικά. Κατ 'αρχάς, θα εξετάσει ακριβώς κάνει ένας κατάλογος των επίπλων θα σταθεί ενωμένη σε αυτό το δωμάτιο. Όλα τα επιπλέον, χωρίς την οποία μπορείτε πραγματικά να κάνετε, αφήστε το σε μια άλλη λίστα.

Στη συνέχεια, με βάση την προκύπτουσα αριθμό λίστα 1 τρόπος για να σκεφτεί μέσα από τον καθορισμό ζωνών - το οποίο θα είναι το καλύτερο για αυτό το δωμάτιο με αυτά τα έπιπλα. Δεν ασήμαντο σε αυτή την περίπτωση είναι ιδιαίτερα τελειώματα στο σαλόνι - επηρεάζουν, επίσης, τον τρόπο, ποια θα είναι η κατάτμηση σε διακόσμησή του.

Για υπνοδωμάτιο και σαλόνι κοίταξε οργανικά, θα πρέπει να τους εκτελέσουν σε ένα χρώμαΓια υπνοδωμάτιο και σαλόνι κοίταξε οργανικά, θα πρέπει να τους εκτελέσουν σε ένα χρώμα

Ως εκ τούτου, το σχέδιο καθιστικό-υπνοδωμάτιο θα πρέπει να φέρει την ένδειξη:

 • διάλυμα χρώμα του δωματίου?
 • Ο φωτισμός του δωματίου?
 • Έπιπλα?
 • ζωνών?
 • Υφαντουργία και διακόσμηση.

Κάθε ένα από τα στοιχεία που είναι σημαντικό, όλα μαζί συνθέτουν μία εικόνα, ένα αρμονικό εσωτερικό. Το πρώτο βήμα είναι να αποφασίσετε πώς θα μοιάζει με ένα συνδυασμένο δωμάτιο. Εξαρτάται από την ποιότητα των ζωνών.

Επιλογές Ρυθμιστικού Σχεδίου σαλόνι-υπνοδωμάτιο 20 τετραγωνικών μέτρων. m

Μερικές φορές, τον καθορισμό ζωνών πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους. υπνοδωμάτιο μπορεί να χαρακτηριστεί ως η οπτική και πολύ συγκεκριμένες έπιπλα. Είναι πολύ σημαντικό εδώ, αν ενώ shumoizolirovanie ανάγκη. Αν ναι, είναι πιο εύκολο να εγκαταστήσετε το γυάλινο διαχωριστικό, πιθανότατα συνεχής, με το συρόμενο σύστημα. Εάν το διαμέρισμα είναι απαραίτητη μόνο για να αναφερθεί στη ζώνη διαχωρισμού, είναι δυνατόν να διαχειριστεί ένα βάθρο, ράφια, οθόνες, κουρτίνες, κ.λπ.

Πολύ πρακτική μεταξύ κρεβατοκάμαρα και σαλόνι για να χρησιμοποιήσετε το διαμέρισμα στο οποίο μπορείτε να βάλετε τα βιβλία, εικόνες ή λουλούδιαΠολύ πρακτική μεταξύ κρεβατοκάμαρα και σαλόνι για να χρησιμοποιήσετε το διαμέρισμα στο οποίο μπορείτε να βάλετε τα βιβλία, εικόνες ή λουλούδια

μια ζώνη με οπτικά διαχωρίζεται από την άλλη, θα πρέπει να:

 • υπνοδωμάτιο που εκτρέφονται σε ένα μικρό βάθρο?
 • Διαφορετικά νικήσει τη χρήση ζωνών ανώτατο όριο - σε αυτή την περίπτωση, καλό οροφές πολυεπίπεδη?
 • Διαφορετικές ζώνες μπορούν να δηλώνεται με διαφορετικά χρώματα?
 • Ο φωτισμός μπορεί επίσης να βοηθήσει - συνδυάζουν διαφορετικές πηγές φωτός?
 • Στο όριο των δύο ζωνών μπορεί να είναι αψίδα ή στήλη.

Πρόσφατα συχνά χρησιμοποιούν τεχνική ζωνών στις οποίες ο τόπος τμήματος υπνοδωμάτια και ένα καθιστικό κουρτίνες δωματίου κρεμασμένα-νήμα. Θα φανεί καλό σε ρομαντικά δωμάτια σε παστέλ. Βιτρώ γυάλινα χωρίσματα - πιο ευέλικτο, αλλά και μια πιο ακριβή επιλογή.

Χρώματα: ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι με 20 τετραγωνικών μέτρων. m

Η επιλογή των χρωμάτων επηρεάζεται από το φυσικό και τεχνητό φωτισμό του δωματίου. Για παράδειγμα, εάν το σαλόνι είναι τα παράθυρα των δωματίων που βρίσκεται στα βόρεια, για να τελειώσει επιλέξετε ένα ζεστό παλέτα χρωμάτων του φωτός. Σημαντικό και το ύφος που θα intereroobrazuyuschim. Για παράδειγμα, αν σκύψει πάνω στη μόδα τώρα οικολογικό στυλ, φυσικά χρώματα είναι χαρακτηριστικά γι 'αυτό - καφέ, άμμο, πράσινο. Αν είστε αρκετά μινιμαλιστική, αξίζει να στρέφονται σε λευκό και μαύρο, σοκολάτα και μπεζ.

Μια εξαιρετική επιλογή για το διαχωρισμό των υπνοδωμάτια και ένα σαλόνι είναι η εφαρμογή των διακοσμητικών τοίχου με γυαλίΜια εξαιρετική επιλογή για το διαχωρισμό των υπνοδωμάτια και ένα σαλόνι είναι η εφαρμογή των διακοσμητικών τοίχου με γυαλί

Χρώμα Ψυχολογία - ένα άλλο σημείο που αξίζει προσοχής. Κάθε χρώμα δημιουργεί την ατμόσφαιρα του δωματίου, και σε αυτή την περίπτωση - τη ζώνη. Για παράδειγμα, στην κρεβατοκάμαρα χρειάζεται ένα χαλαρωτικό, απαλά χρώματα που θα προωθήσει τη χαλάρωση. Το σαλόνι του χρώματος πρέπει να είναι ουδέτερη. Στην περίπτωση αυτή, η αρμονία χρωμάτων μεταξύ των χρωμάτων των δύο ζωνών είναι απαραίτητη, διότι η αίθουσα, σε κάθε περίπτωση, πρέπει να γίνει κατανοητό ολιστικά.

Έπιπλα στο σαλόνι, υπνοδωμάτιο 20 τετράγωνα

Λοιπόν, αν έχετε ένα σκίτσο για το μέλλον της συνδυασμένης δωμάτιο - απλά σχεδιάστε ένα σχηματικό, όπου θα σταθεί. Μετρήστε τις διαστάσεις του δωματίου, υπολόγισε τις διαστάσεις των επίπλων, θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε, και μόνο το σύνολο αναλογίες, κάνει μια παραγγελία, ή να πάτε στο κατάστημα.

Έπιπλα, ιδιαίτερα, πρέπει να είναι συμπαγής. Μια καλή επιλογή για τέτοιες συνθήκες - μετατρέψιμο έπιπλα. Για παράδειγμα, ένα τραπεζάκι του καφέ-μετασχηματιστή. Την κατάλληλη στιγμή, θα επεκταθεί στο μέγεθος ενός τραπεζαρία.

Το σαλόνι-υπνοδωμάτιο των 20 τετραγωνικών. m συνιστάται να επιλέξετε μικρά έπιπλα που θα ταιριάζει κατά μήκος των τοίχων, αφήνοντας πολύ ελεύθερο χώροΤο σαλόνι-υπνοδωμάτιο των 20 τετραγωνικών. m συνιστάται να επιλέξετε μικρά έπιπλα που θα ταιριάζει κατά μήκος των τοίχων, αφήνοντας πολύ ελεύθερο χώρο

Τι θα μπορούσε να είναι στο σαλόνι-υπνοδωμάτιο, 20 τετραγωνικών μέτρων. m:

 • Διπλό κρεβάτι?
 • Καναπές (α γωνία ή μία ευθεία γραμμή)?
 • Κομοδίνο?
 • Πίνακες που μετατρέπονται?
 • Mini τοίχο ή το ντουλάπι με τα πλευρικά ράφια?
 • Τηλεόραση.

Πρόκειται για ένα άνετο σύνολο των επίπλων σε ένα δωμάτιο σαν αυτό. Και το διάστημα θα παραμείνει, και αποθηκευτικός χώρος θα είναι. Και, το σημαντικότερο, το δωμάτιο θα μείνει αίσθημα overdrive σκουπίδια.

Σχεδιάστε ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι των 20 τετραγώνων στο ύφος του μινιμαλισμού

Αυτό το στυλ είναι κατάλληλο για εκείνους που δεν τους αρέσει κορεσμένα χρώματα και τα πράγματα. Εφαρμόστε διακριτική αποχρώσεις των επίπλων και υφές, και η ατμόσφαιρα θα είναι στο σπίτι. Σε μινιμαλισμός είναι ενεργά χρησιμοποιείται από τα έπιπλα-μετασχηματιστή. Μπορεί να είναι η ίδια συρόμενες πίνακες και καναπέ, που αποτελείται από ενότητες.

Υπνοδωμάτιο, σαλόνι, έκανε σε μινιμαλιστικό στυλ, δεν πρέπει να περιέχει πάρα πολλά διακοσμητικά στοιχείαΥπνοδωμάτιο, σαλόνι, έκανε σε μινιμαλιστικό στυλ, δεν πρέπει να περιέχει πάρα πολλά διακοσμητικά στοιχεία

Σε μινιμαλισμό, καναπέδες - είναι το κέντρο του δωματίου. Επειδή μπορεί να είναι πολύ μεγάλο, με ένα μεγάλο αριθμό των διακοσμητικών, αλλά χλωμό μαξιλάρια. Πίνακας και ράφια μπορεί να είναι από γυαλί, γιατί η αίσθηση της ελαφρότητας και της βαρύτητας στην αίθουσα θα παραμείνει. Πάνω από τα ράφια, μπορείτε να συνδέσετε τα ενσωματωμένα φώτα, που ελαφρύνει οπτικά το δωμάτιο.

Δεν τοίχους, διαφάνειες, μπορεί ντουλάπα μόνο με καθρέφτη πόρτες ή το γυαλί, το φως. Κατά συνέπεια, το διαμέρισμα είναι καλύτερη, επίσης, να κάνει το γυαλί.

Σχεδιασμός επιλογές για τα σαλόνι-υπνοδωμάτιο 20 τετραγωνικών μέτρων. m (βίντεο)

Το έργο του συνδυάζει δύο δωμάτια σε ένα δεν είναι το πιο εύκολο, αλλά ο επιδέξιος προσέγγιση ήταν άνετο και όμορφο χώρο, όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε και να κάνει δουλειές του, και να καθίσει με τους φίλους σας.

Επιτυχής λύσεις!

Σχεδιάστε ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι των 20 τετραγωνικών μέτρων. m (εσωτερικό φωτογραφία)

11-11-2-22-11103964f8e1e6c8b61231920x1080resizeinterior38981328627006