Το εσωτερικό του σαλονιού μπορείτε να συνειδητοποιήσει κάθε όνειροΤο εσωτερικό του σαλονιού μπορείτε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε σαλόνι όνειρο - δεν είναι καν το γεγονός ότι οι μεγάλες, είναι σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες σχεδιασμού. Από τα πιο συνηθισμένα και έχει ήδη ηττηθεί επιλογές σε εκείνους που δεν θα μπορούσε ποτέ στο παρελθόν δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε. Το μόνο που χρειάζεται για να καθαρίσετε την κατανόηση της - τι θέλετε να δείτε μετά την επισκευή, κάποια εσωτερικό στυλ που προτιμάτε, και τι ακριβώς δεν αποδέχονται.

Wallpaper: φινίρισμα σαλόνι (Hall) στο διαμέρισμα και στο σπίτι

Ένα, ίσως οι πιο συμβατικές λύσεις, ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης στην τελείωμα των τοίχων. Και παρόλο που κάθε χρόνο υπάρχουν νέα είδη διακοσμητικά υλικά, πιο επισκευές στην αίθουσα συνεργάτες με τη νέα κόλλα ταπετσαρίας. Αυτό το υλικό είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση, καθώς, το εύρος της θα καλύψει ακόμη και την πιο επιλεκτική.

Για το σχεδιασμό των τοίχων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία υλικών από την ταπετσαρία για να διακοσμητική πέτραΓια το σχεδιασμό των τοίχων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία υλικών από την ταπετσαρία για να διακοσμητική πέτρα

Οι Φόντο χρησιμοποιούνται σήμερα:

 • χαρτί?
 • fleece?
 • βινύλιο?
 • φελλό?
 • Γυαλί ινών?
 • μέταλλο?
 • Ταπετσαρίες linkrust.

Όλο και περισσότερο ταπετσαρία προτιμούν να συνδυάζουν μεταξύ τους, που πραγματοποιήθηκε τον καθορισμό ζωνών στο σαλόνι. Μπορείτε να συνδυάσετε ταπετσαρία με ένα μοτίβο και υφή, και θα είναι διαφορετικά χρώματα. Συνδυάζει ταπετσαρία και ένα κλειδί, αλλά με ένα διαφορετικό μοτίβο. Σύμφωνα με Τοιχογραφία δώσει έναν από τους τοίχους, ενώ η μέγιστη θα καλύψει με έπιπλα.

Όμορφη ζωγραφική του τοίχου σαλόνι

Αυτή είναι και η κλασική έκδοση, και έχει πολλά από τα πλεονεκτήματά του. Αυτή είναι η ίδια απλότητα στην εκτέλεση, και η διατήρηση της ωφέλιμης επιφάνειας του χώρου, και ακόμη και η δυνατότητα χρήσης κάθε σκιά. Αυτή η επίστρωση είναι δύσκολο να ζημιά, επειδή χρησιμοποιείται συχνά σε σπίτια όπου ζουν μικρά παιδιά. Το κόστος των εργασιών βαφής θα είναι χαμηλή, και είναι επίσης ένα συν.

Στο σύγχρονο εσωτερικό χώρο είναι πολύ δημοφιλής ζωγραφική των τοίχωνΣτο σύγχρονο εσωτερικό χώρο είναι πολύ δημοφιλής ζωγραφική των τοίχων

Το σαλόνι είναι σχεδόν πάντα πλεονέκτημα να δούμε τοίχο προφορά - και αυτή οπτικά μπορεί να κάνει το χώρο πιο να αφαιρέσει ή, εναλλακτικά, να φέρει την επιλεγμένη τοίχο. Όταν επιλέγετε το χρώμα για τους τοίχους, λαμβάνεται υπόψη όχι μόνο το μέγεθος και το στυλ της ζωής, αλλά και τον προσανατολισμό του χώρου σε σχέση με τον ορίζοντα.

Έτσι, αν έχετε ένα μικρό σαλόνι, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε φωτεινά χρώματα. Εάν τα παράθυρα σαλόνι βλέπουν νότια, χρησιμοποιήστε ζεστά χρώματα, και η βόρεια - κρύο. Προκειμένου να διακοσμήσει τους τοίχους με χρώμα, χρησιμοποιήστε τύπους με βάση το νερό της. Το χρώμα στεγνώνει γρήγορα, δεν μυρίζει. Χρησιμοποιείται ως πυριτικό και κόλλες.

Λοιπόν, τι μειονεκτήματα; Αυτό, πάνω απ 'όλα, η ανάγκη για την επιφάνεια βάσης ποιοτικής κατάρτισης, θα πρέπει να είναι απολύτως ομαλή και ακόμη. Και αν είστε ένα χρώμα γυαλιστερό συγκεντρώθηκαν για να λάβει, το τέλος της εργασίας πρέπει να πραγματοποιούνται σε απόλυτα επίπεδη επιφάνεια.

Άλλα υλικά διακόσμησης σαλόνι: επένδυση τοίχου και γυψοσανίδας

Τελειώνοντας με φυσικό ξύλο ήταν πάντα δημοφιλής. Αλλά με αυτόν τον τρόπο ο σχεδιασμός τοίχο δεν μπορεί να θεωρηθεί προϋπολογισμό. Για την παρασκευή ενός τέτοιου υλικού φινίρισμα όπως ξύλινες σανίδες, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από είδη ξύλου. Μία από τις καλύτερες επιλογές του προϋπολογισμού με ένα ζεστό, ευχάριστο σκιά ματιών - ξύλο πεύκου. Είναι κατάλληλο για χώρους όπου υπάρχουν αλλαγές της θερμοκρασίας και υψηλή υγρασία.

 Φυσικά υλικά για το σαλόνι, με τη μορφή της επένδυσης ήταν δημοφιλή ανά πάσα στιγμήΦυσικά υλικά για το σαλόνι, με τη μορφή της επένδυσης ήταν δημοφιλή ανά πάσα στιγμή

Πλεονεκτήματα της τελικής επένδυσης:

 • Φιλικό προς το περιβάλλον?
 • Πολύ όμορφη εμφάνιση?
 • Η αίσθηση της ζεστασιάς και της άνεσης στο δωμάτιο?
 • Καλή θερμομόνωση και ηχομόνωση?
 • Οι πιθανότητες είναι αρκετά μακροπρόθεσμη λειτουργία?
 • Εύκολη εγκατάσταση.

Αλλά χωρίς τα μειονεκτήματα, φυσικά, δεν έχει γίνει. Πρώτα απ 'όλα, αυτό είναι μια υψηλή τιμή. Και δεν είναι πάντα στο σπίτι εσωτερικό διεξάγεται σε έναν τέτοιο προϋπολογισμό. Σε πολλές προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα, αλλά διαβίωσης - το άτομο στο σπίτι. Σε κάθε περίπτωση, να αποφασίσει τους οικοδεσπότες, αλλά το φινίρισμα είναι πολύ ωραίο, μοντέρνο, άνετο και πειστική.

Γυψοσανίδας - δεν είναι μόνο το υλικό για οροφές και διαχωριστικά. Συχνά γίνεται κόγχες και τις καμάρες, διάφορα ράφια «στον τοίχο.» Τα στοιχεία αυτά μπορεί να είναι διακοσμημένα περισσότερο φωτισμό. Αλλά, δυστυχώς, γυψοσανίδας μειώνει την ωφέλιμη καθιστικό. Γυψοσανίδες και το ίδιο χρειάζεται διακόσμηση.

Πέτρα και laminate: σαλόνι επιλογές διακόσμηση

Πέτρα φαίνεται πάντα όμορφη και κομψή. Αυτό το ανθεκτικό φινίρισμα, αλλά να συνεργαστεί με την πέτρα σκληρή, και αυτή η επισκευή σίγουρα θα είναι πολύ ακριβό. Για τους τοίχους εξακολουθεί να χρησιμοποιείται πιο συχνά τεχνητή πέτρα. Αυτή η πέτρα μοιάζει φυσικό. Χαρακτηρίζεται από χαμηλό βάρος κατά τη γέννηση, και η τιμή είναι αρκετά προσιτή.

Πέτρα φαίνεται πάντα όμορφη και είναι ένα πρακτικό υλικόΠέτρα φαίνεται πάντα όμορφη και είναι ένα πρακτικό υλικό

Εν τω μεταξύ, η τεχνητή πέτρα είναι ανθεκτικό, μακράς διαρκείας, είναι εύκολο να καθαριστεί και όμορφο. Αλλά υπάρχει η ανάγκη να συνδυαστεί με άλλα υλικά, ή διαβίωσης θα είναι τραχύ, άβολα. Πέτρα τελείωσε με μόνο ένα μέρος του τοίχου - τι μπορεί χώρο δίπλα στο τζάκι, στο χώρο της τηλεόρασης.

Ως μία από τις καινοτόμες λύσεις που χρησιμοποιούνται κεραμικά πλακίδια. Αυτό μπορεί να είναι μια σόμπα με μια ενδιαφέρουσα πορεία. Το υλικό που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα φινίρισμα. Πλακάκια μπορεί να προσδιοριστεί, για παράδειγμα, μια τραπεζαρία στο σαλόνι.

Laminate χρησιμοποιείται τώρα στη διακόσμηση των τοίχων ως υποκατάστατο για πάνελ MDF. Τοποθετηθεί στον τοίχο είναι εύκολο να laminate, επίστρωση είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Και η έλλειψη εκτός ότι το υλικό αυτό είναι, φυσικά, δεν είναι απολύτως φυσικό. Ναι, και αυτός είναι πολύ ευαίσθητα στην υγρασία.

Μεταξύ άλλων τύπων διακόσμηση τοίχου:

 • Μαλακό πάνελ τοίχου?
 • πανί?
 • γυαλί?
 • κεραμίδια καθρέφτη?
 • Εισάγει σε θερμοκήπια (κοχύλια, βότσαλα, πώματα κρασιού).

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να πειραματιστείτε λίγο - συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ενδιαφέροντες συνδυασμούς. Do τοίχο προφορά, π.χ., μέσω τελειώματα laminate. Χρησιμοποιήστε ύφασμα, πέτρα, γυαλί, κλπ

Κομψό και ανθεκτικό φινίρισμα της αίθουσας στο διαμέρισμα (βίντεο)

 

Μην σταματήσετε λαμβάνοντας υπόψη μόνο τις βασικές επιλογές, υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα και ασυνήθιστους τρόπους για να σχεδιάσετε τους τοίχους στο σαλόνι. Κοιτάξτε το φωτογραφικό υλικό, εμπνευσμένο από, και να παρουσιάσει τους όρους των σπιτιών τους.

Καλή αποφάσεις!

Παραδείγματα την ολοκλήρωση της αίθουσας στο διαμέρισμα (φωτογραφία εσωτερικούς χώρους)

285858-111280ab2e0c9541909449a49cbc7469b1512e30002515289958356811422989530a999eb52590b21a9601a2177776bbfe41432830802pered-remontom20130414020407566