Για ένα ιδιωτικό σπίτι διακοσμημένο εσωτερικό υπνοδωμάτιο θα πρέπει να προσεγγιστεί με προσοχή και υπευθυνότηταΜε τη διακόσμηση του υπνοδωματίου σε μια ιδιωτική κατοικία θα πρέπει να προσεγγιστεί με προσοχή και υπευθυνότητα Ιδιωτική κατοικία - το όνειρο πολλών ανθρώπων που ζουν σε μια μεγάλη πόλη. Το σπίτι είναι ένα σύμβολο της ελευθερίας, ευημερίας και κερδοφόρα επένδυση. Κανένα πρόσωπο για τον κόσμο που δεν θα είχε ονειρευτεί που ζουν στην ύπαιθρο, μακριά από τη φασαρία της πόλης και ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Καλή ιδιοκτήτες των ιδιωτικών κατοικιών συχνά κάνουν λάθη στα δωμάτια του σχεδιασμού. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα υπνοδωμάτια. Internet είναι γεμάτη με μια ποικιλία εικόνων, όπου τα υπνοδωμάτια φαίνονται απλά τέλειο. Αλλά δεν είναι μια λέξη για το πού το υπνοδωμάτιο είναι καλύτερη. Ποιο μέρος του σπιτιού είναι καταλληλότερο για την κρεβατοκάμαρα; Ως θέμα του, έτσι ώστε να μην θέσει όλες τις οικονομίες; Οι ερωτήσεις αυτές σπάνια δοθεί μια σαφής απάντηση.

Εν τω μεταξύ, η θέση του υπνοδωματίου διαδραματίζει καίριο ρόλο στην άνεση του. Δευτερεύοντα ρόλο που διαδραματίζει το σχεδιασμό και τη διάταξη. Πολλοί άνθρωποι είναι πολύ απλό για την τοποθεσία του ζητήματος και την εκτέλεση ενός υπνοδωματίου στο σπίτι του, και στη συνέχεια να εκπλήσσει το γεγονός ότι δεν μπορούν να κοιμηθούν άνετα.

Το μέγεθος του υπνοδωματίου σε μια ιδιωτική κατοικία και τη θέση του, καθώς επηρεάζει τον ύπνο

Για να καθοριστεί η μελλοντική θέση του υπνοδωματίου πρέπει να βασίζεται όχι μόνο με τις προτιμήσεις του, αλλά και από το μέγεθος του σπιτιού. Αν το σπίτι είναι μικρό μέγεθος, το δωμάτιο μέσα σε αυτό θα πρέπει να διαιρεθεί περίπου το ίδιο. Η κύρια κρεβατοκάμαρα πρέπει να είναι το ένα τέταρτο περισσότερο από πελάτη της, ή τα παιδιά, αλλά λιγότερο από το σαλόνι.

Η κρεβατοκάμαρα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του σπιτιού που ταιριάζει καλύτερα το νοικοκυριόΗ κρεβατοκάμαρα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του σπιτιού που ταιριάζει καλύτερα το νοικοκυριό

Το δωμάτιο, το οποίο θα εκδοθεί στο πλαίσιο του υπνοδωματίου πρέπει να βρίσκεται στην ηλιόλουστη πλευρά.

Αν πρέπει να τοποθετείται στο δεύτερο όροφο, και έναν ξενώνα για τους δύο πρώτους ορόφους, το κυρίως υπνοδωμάτιο. Παιδιά, αν υποτεθεί, πρέπει επίσης να είναι στον δεύτερο όροφο, η κρεβατοκάμαρα, από την άλλη πλευρά, είναι επιθυμητό, ​​αλλά όχι δίπλα του. Είναι επιθυμητό ότι τόσο τα παιδιά και το υπνοδωμάτιο που βρίσκεται στην ηλιόλουστη πλευρά, θα μπορούσε να πάρει ζεστά το άμεσο ηλιακό φως, καλά φωτισμένο ανά πάσα στιγμή της ημέρας. Το σπίτι κατοικείται από τους ηλικιωμένους, η κρεβατοκάμαρα είναι καλύτερο για αυτούς να οργανώσει στον πρώτο όροφο, για την αποφυγή ατυχημάτων.

Σε μια μικρή περιοχή του σπιτιού ένα σημαντικό ρόλο στην επιλογή χώρων για παράγοντες παίζουν κρεβατοκάμαρα, όπως:

 • φωτισμός των χώρων?
 • Produvaemost χώρους?
 • Απόσταση από την κουζίνα και το καθιστικό?
 • Η γειτνίαση με το παιδικό δωμάτιο και ντους?
 • Η γειτνίαση με την είσοδο του σπιτιού.

Ακόμη και ένα μικρό υπνοδωμάτιο πρέπει να είναι καλά καλύπτονται και προστατεύονται από τους ανέμους της τουλάχιστον κατά το ήμισυ. Η απόσταση της κρεβατοκάμαρας από την κουζίνα και το σαλόνι θα βοηθήσει στην αποφυγή ξένες μυρωδιές από την κουζίνα και τα δυνατούς θορύβους από το καθιστικό, ενώ φτάνουν οι επισκέπτες. Η σημασία της εγγύτητας για το παιδί και το ντους, λόγω της ανάγκης να παρακολουθεί τις δραστηριότητες του παιδιού και την ευκολία του γρήγορου τα πόδια από το ντους στο υπνοδωμάτιο για να αποφευχθεί σχέδια και το κρύο. Η γειτνίαση με την είσοδο είναι σημαντικό σε περίπτωση πυρκαγιάς και άλλα ατυχήματα.

Συνήθως δυσάρεστες καταστάσεις συμβαίνουν είναι κατά τη διάρκεια της νύχτας, έτσι είναι σημαντικό ότι ένα άτομο μπορεί να πάρει γρήγορα έξω από το υπνοδωμάτιο προς τα έξω.

Πώς να εκτελέσει σωστά ένα υπνοδωμάτιο σε ένα ιδιωτικό σπίτι

Η κρεβατοκάμαρα πρέπει να έχει για να ξεκουραστούν και να κοιμηθούν, να δώσει την ειρήνη και την άνεση του σπιτιού. Δεν υπάρχει χώρος για πολλά πράγματα, βαριά έπιπλα και φωτεινά χρώματα. Υπνοδωμάτιο - ένα καταφύγιο γαλήνης, όπου μπορείτε να ανακτήσουν τις δυνάμεις για την επόμενη μέρα. Για τους λόγους αυτούς, επισκευή η κρεβατοκάμαρα θα πρέπει να διεξάγονται σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του σχεδιασμού. Όποια και αν είναι το μέγεθος των υπνοδωμάτια, το ποσό των επίπλων σε αυτό πρέπει να είναι ελάχιστη.

Η κρεβατοκάμαρα πρέπει να είναι ζεστό και άνετοΗ κρεβατοκάμαρα πρέπει να είναι ζεστό και άνετο

Έπιπλα, η οποία θα πρέπει να είναι στην κρεβατοκάμαρα:

 • κρεβάτι?
 • κομοδίνο?
 • ντουλάπα?
 • Dressing τραπέζι?
 • Πουφ ή την καρέκλα?
 • Επιτραπέζιο φωτιστικό στην ποσότητα ενός ή δύο κομμάτια?
 • τραπεζάκι του καφέ.

Ο κατάλογος παρουσιάστηκε στο μέγιστο. Αν θέλετε, μπορείτε να κρεμάσετε στον πίνακα πλάσμα υπνοδωμάτιο, αλλά οι ψυχολόγοι λένε ότι η παρουσία της τηλεόρασης στο υπνοδωμάτιο έχει αρνητικό αντίκτυπο στην έγγαμη ζωή.

Κρεβάτι - επικεφαλής των υπνοδωμάτια και το καλύτερο είναι να τοποθετήσετε παράλληλα με το παράθυρο και την πόρτα. Δεν είναι απαραίτητο να τεθεί το κρεβάτι ακριβώς απέναντι από την πόρτα. Κάθε φορά που ανοίγει η πόρτα, θα υπάρξει ένα σχέδιο, το οποίο μπορεί να βλάψει την υγεία. Η απόσταση μεταξύ της θέρμανσης και το κρεβάτι πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 μέτρα, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος κάθε βράδυ που πάσχουν από υπερβολική θερμότητα. Το κεφαλάρι θα πρέπει να κοιτάξει προς ένα άλλο δωμάτιο, όχι στην πλευρά του τοίχου, κοιτάζοντας τον δρόμο.

Για καλή εφαρμογή τοίχωμα καταψύκτη διάταξη δίπλα σε μια πόρτα ή κοντά στο κρεβάτι για μια απόσταση περίπου 2 μ. Cabinet τοποθετημένο στη μία πλευρά του κρεβατιού, θα παρέχει τοποθέτηση αντικειμένων ευκολία. Μην τοποθετείτε το υπουργικό συμβούλιο δίπλα στο παράθυρο, γιατί θα «φάει» μέρος του εισερχόμενου φωτός.

κομοδίνα μπορεί να τοποθετηθεί και στις δύο πλευρές του κρεβατιού. Εάν ένα άτομο ζει μόνο του, το καλύτερο είναι να τοποθετήσετε το κομοδίνο κοντά στο παράθυρο. Θα προστατεύσει από πιθανή σχέδιο.

Εσωτερικό ενός υπνοδωματίου σε μια ιδιωτική κατοικία: φωτογραφίες, συμβουλές για το στυλ

σχεδιασμός δωμάτιο, σχεδιασμένο για ύπνο και ξεκούραση θα πρέπει να είναι τα απαλά χρώματα. Σε μια ιδιωτική κατοικία, ιδίως θέλουν να κρεβατοκάμαρα υπηρέτησε ως νησί ηρεμίας, άνεσης, γι 'αυτό είναι απαραίτητο να εγγραφούν σύμφωνα με τις επιθυμίες τους στην πρώτη θέση. Αλλά λάβουν σοβαρά υπόψη τις συμβουλές του στυλ εξακολουθεί να ισχύει.

Σε μια ιδιωτική κατοικία η κρεβατοκάμαρα πρέπει να είναι ένας χώρος ηρεμίαςΣε μια ιδιωτική κατοικία η κρεβατοκάμαρα πρέπει να είναι ένας χώρος ηρεμίας

Και αυτά είναι τα εξής:

 • Εσωτερικών υπνοδωμάτια θα πρέπει να φορούν μαλακά ήσυχη φύση?
 • Έπιπλα πρέπει να συνδυαστεί με το χρώμα των οροφή, τοίχοι και οι κουρτίνες?
 • Αποφύγετε τα φωτεινά χρώματα στο σχεδιασμό των τοίχων και των χρωμάτων τα έπιπλα?
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εικόνες, φωτογραφίες και σχέδια, ως μέρος του εσωτερικού, η χρήση των χαλιών δεν είναι επιθυμητή?
 • Χαλιά στο πάτωμα θα πρέπει να συνδυαστεί με το χρώμα των επίπλων, ή \ και τοίχους?
 • Είναι επιθυμητό να χρησιμοποιήσετε ένα είδωλο δάπεδο, τους τοίχους και την οροφή. Αυτό είναι κακό για την υγεία και τον ύπνο?
 • Είναι επιθυμητό να σχεδιάσει το υπνοδωμάτιο ήταν στο ύφος του υπόλοιπου σπιτιού.

Συμβουλές για την κρεβατοκάμαρα εγγραφής που έχει ορίσει, αλλά το πιο σημαντικό, σε μια κρεβατοκάμαρα σαν ένα άτομο που κοιμάται σε αυτό.

Κάνοντας ένα υπνοδωμάτιο σε ένα ιδιωτικό σπίτι: φωτογραφία και κομψό ιδέες

Οι λάτρεις των ασυνήθιστα σχεδιαστικές λύσεις μπορούν να συμβουλεύονται να κάνουν ένα κρεβάτι στη σοφίτα. Αυτό είναι ένα ασυνήθιστο μέρος για να κοιμηθεί όπως εσωστρεφείς, οι οπαδοί της απομόνωσης. Για να σχεδιάσουμε ένα υπνοδωμάτιο στη σοφίτα είναι όλες οι συμβουλές που αναφέρονται παραπάνω.

Σοφίτα χώρος μπορεί επίσης να είναι ένα καλό μέρος για την κρεβατοκάμαραΣοφίτα χώρος μπορεί επίσης να είναι ένα καλό μέρος για την κρεβατοκάμαρα

Δάπεδα, τοίχοι και οι οροφές πρέπει να είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά, όπως:

 • Ξύλο?
 • αμπέλου?
 • Μπαμπού.

Δωμάτιο στη σοφίτα μπορεί να πληρωθεί μόνο πραγματικά απαραίτητα πράγματα.

Σχεδιασμός ιδέες υπνοδωμάτιο σε ένα ιδιωτικό σπίτι (βίντεο)

Όμορφη εσωτερική διακόσμηση θα κάνει κάθε υπνοδωμάτιο ακόμη πιο άνετη και φρέσκο. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να δώσουν προσοχή στα κομψά βάζα, πίνακες με σκηνές χαρούμενο, ζεστό κουβέρτες με διακοσμητικά μαξιλάρια. Όλα αυτά θα κάνει ο κοιμώμενος επιθυμητή και όμορφη.

σχεδιασμός υπνοδωμάτιο στον ιδιωτικό σπίτι (εσωτερικό φωτογραφία)

Vintage-Διακόσμηση-με-Amazing-Διαμέρισμα-Σχεδιασμός-από-Skeppsholmen Υπνοδωματίουzagorodnayaspalnya15-Modern-μινιμαλιστικό υπνοδωμάτιο-Εσωτερικών-Σχεδιασμός-Cover2168-717815759992b2c8cf7e35622522302099313789049581360807885