Μεγάλη κουζίνα επιτρέπει υλικό για να το κανονίσουμε ανάλογα με το γούστο και την επιθυμία σαςΜεγάλη κουζίνα yardage σας επιτρέπει να το εξοπλίσει ανάλογα με το γούστο σας και τα κύρια σημεία zhelaniyuSamye του σχεδίου, το οποίο καθορίζει το εσωτερικό των χώρων - το συνδυασμό χρωμάτων, τη διάταξη, τις μεθόδους ζωνών και εσωτερικό στυλ. Αμέσως πρέπει να εξακριβωθεί αν στο καθιστικό. Αυτή είναι μια λογική λύση, αν το υλικό είναι πολύ καλό, εκτός από άλλα δωμάτια στο διαμέρισμα, μπορείτε να σχεδιάσετε ελεύθερα (με δεδομένο το γεγονός ότι το μέρος όπου οι επισκέπτες βρίσκονται ήδη στο χώρο της κουζίνας).

έγχρωμη λύση

Στα 18 μέτρα μπορείτε να «περιφέρονται», δεν επιδιώκουν την ιδέα να επεκτείνει το χώρο με τις επιλογές χρώματος. Ως εκ τούτου, οι οπαδοί της σκούρα χρώματα και διαφοροποιημένα σχέδια μπορούν εύκολα να τις συμπεριλάβει στο μελλοντικό σχεδιασμό του δωματίου.

Η κουζίνα 18 μ μπορεί να οργανώσει ελεύθερα το καθιστικό Η κουζίνα 18 μ μπορεί να οργανώσει ελεύθερα το καθιστικό

Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ένα μειονέκτημα: αν θέλετε να κάνετε την κουζίνα, για παράδειγμα, σε σκούρο μπλε χρώμα, φωτισμός θα πρέπει να αποζημιώσει για το επιλεγμένο εύρος. Με απλά λόγια, ο κόσμος θα πρέπει να είναι περισσότερο.

Εδώ είναι άλλα παραδείγματα συνδυασμούς χρωμάτων στην κουζίνα των 18 τετραγωνικών μέτρων:

 • Αν η κουζίνα και το σαλόνι δεν σχετίζονται με τη μετάβαση, το χρώμα της ταπετσαρίας ή το χρώμα μπορεί να είναι οτιδήποτε, αλλά αν η μετάβαση είναι - φωτεινά παστέλ χρώματα είναι κατάλληλα?
 • Γκρι πηγαίνει καλά με λευκά και μια μάζα από ψυχρές αποχρώσεις του μπλε?
 • Βατόμουρο, μαύρο και άσπρο - ένα πολύ δημοφιλές συνδυασμό?
 • Συγκρατημένα σκούρο μπλε και το λευκό στην κουζίνα δημιουργήσει μια δροσερή ατμόσφαιρα και τη διάθεση της θάλασσας?
 • Γκρι, λευκό και αποχρώσεις του φυσικού σκούρο ξύλο εκπληκτικά εύκολη εφαρμογή, το εσωτερικό αυτών των χρωμάτων μην κάνετε τον κόπο (που δημιουργεί την ισορροπία της σταθερότητας, η οποία είναι συχνά συνιστάται οικογένειες που έχουν βιώσει αναταραχές και διαταραχές)?
 • Συγκρατημένα αποχρώσεις του πράσινου και του φωτός καφέ στο σχεδιασμό της κουζίνας θα κάνει την απαλότητα και ζεστασιά.

Ο συνδυασμός των φωτεινά χρώματα, χυμώδεις, το καλοκαίρι κοστούμι άνθρωποι ιδιοσυγκρασίας, ενεργητικός. Άλλοι μπορεί να φθαρεί, ιδίως αν ληφθεί υπόψη πόσα τετραγωνικά μέτρα βρίσκεται τόσο ισχυρή αποχρώσεις.

Η διάταξη της αίθουσας

Η πιο κοινή σε αυτή την κατάσταση, ένα τετράγωνο διάταξη. Ως εκ τούτου, οι καλύτεροι τρόποι του σχήματος L ή σχήματος U κατασκευή του ακουστικού. Συχνά συμπληρώνεται με ένα τετράγωνο ή κυκλικό νησί.

Αν η κουζίνα βρίσκεται σε μια σειρά, η περιοχή μαγειρέματος είναι πιο λογικό να περιοριστεί η έκταση της αναψυχής.

Ζώνη οριοθέτησης είναι ένα νησί κουζίνα ή ως εναλλακτική λύση, ένα αρκετά μεγάλο μπαρ.

Το αντίθετο τοίχο θα τοποθετήσετε ένα τραπέζι αρκετά μεγάλη για να συγκεντρώσει μια μεγάλη εταιρεία στο ίδιο δωμάτιο. Αυτό θα είναι το καθιστικό, και χωρίζονται νησί ή το πρωινό μπαρ.

Ο μετρητής μπαρ είναι ένα ουσιαστικό χαρακτηριστικό ενός ευρύχωρη κουζίναΟ μετρητής μπαρ είναι ένα ουσιαστικό χαρακτηριστικό ενός ευρύχωρη κουζίναΔιάθεση 18 m κουζίνας εξαρτάται από το σχήμα του δωματίου και τα γούστα των ιδιοκτητώνΔιάθεση 18 m κουζίνας εξαρτάται από το σχήμα του δωματίου και τα γούστα των ιδιοκτητών

Εάν η θέση του ακουστικού είναι σχήματος L, τότε η αντίθετη γωνία χρησιμοποιείται ως ένα τραπέζι και ενός γειτονικού καθιστικό. Το ίδιο λειτουργικό σαλόνι, που ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό.

Μέθοδοι χωρισμού

Zonirovat 18 τετραγωνικών μέτρων είναι εύκολο, γιατί οι επιλογές είναι αρκετά. Αυτά είναι μόνο το πιο δημοφιλές:

 • Ζώνη φως - το φως στο χώρο εργασίας είναι πιο φωτεινή σε ένα χώρο αναψυχής πιο υποτονική?
 • Χρώμα ζωνών - το χρώμα των τοίχων σε διαφορετικές περιοχές θα είναι διαφορετική?

Ζώνη με ογκώδη διαφοροποιήσεις - μπορεί να είναι η πασαρέλα στο χώρο εργασίας ή ράφι, ράφια, διακοσμητικά τοίχου του μέσα από τα ράφια?

 • Ζώνη με κουρτίνες πλαστότητας - κουρτίνες σε μικρό διαφανές χάντρες και τα παρόμοια διακοσμητικά στοιχεία (ιδίως σε εθνοτικές μόδα φύση σήμερα) μπορεί να διαχωριστεί από την καντίνα ζώνη μαγειρέματος.

Τις περισσότερες φορές το διαχωρισμό των δύο περιοχών βοηθά έπιπλα - ένα νησί ή στο μπαρ πάγκο. απόφαση του σχεδιασμού θα πρέπει να είναι σύμφωνη με το γενικό ύφος του δωματίου.

Μια κουζίνα με καθιστικό και χώρο εργασίας πρέπει να είναι καλά σχεδιασμένη, σύμφωνα με τους κανόνες του χωρισμούΜια κουζίνα με καθιστικό και χώρο εργασίας πρέπει να είναι καλά σχεδιασμένη, σύμφωνα με τους κανόνες του χωρισμού

στυλ εσωτερικό

Εσωτερικών εξαρτάται κυρίως από το στυλ του δωματίου. Χώρα, εθνοτική, Shabby κομψό, Provence, σκανδιναβικό στυλ, κλασικό - οι επιλογές είναι πολλές. Εδώ μόνο μια σύντομη περιγραφή των δημοφιλείς μορφές:

 • Εθνο στυλ - το σχετικό Μαρόκου και της Αφρικής ειδών, είναι πραγματικά πολύ πολύχρωμο?
 • Shabby-chic στυλ χαιρετίζει το λευκό χρώμα, vintage εκδορές έπιπλα, την απλότητα και το διάστημα?
 • Στιλ της Προβηγκίας - είναι ευάερο εσωτερικό με το φως έπιπλα από ξύλο, φυσικά υλικά, floral μοτίβα και μια πληθώρα από απλά χαριτωμένο αξεσουάρ?
 • Σκανδιναβικό στιλ - δροσερά φωτεινά χρώματα, άπλετο φως, ξύλινα έπιπλα, πρακτικότητα, υψηλή λειτουργικότητα της κάθε μετρητή, και ταυτόχρονα άνεση χωρίς υπερβολική γυαλάδα.

Κουζίνα σε ένα κλασικό στυλ ή το στυλ της hi-tech είναι πιο συχνές, αλλά δημιουργώντας μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο σαλόνι-κουζίνα, χάνουν racier τους αντιπάλους τους.

σχεδιασμός ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ κουζίνα 18 τετραγωνικών μέτρων (βίντεο)

Ο σχεδιασμός των εγκαταστάσεων κουζίνας έως 18 τετραγωνικά μέτρα - δεν είναι μόνο διακόσμηση του δωματίου, όπου τρώνε και να μαγειρέψουν. Μάλλον, είναι η δημιουργία ενός ενιαίου χώρου πολλαπλών λειτουργιών, μια προσοχή στη λεπτομέρεια. Και μπορείτε να συναντηθεί με τους φίλους και την οικογένεια για να οργανώσει το βράδυ, για να εργαστούν και να μάθουν και να παίξουν. Έτσι, όλα τα όνειρα τους για να δημιουργήσουν μια μοναδική, ζεστή και φιλόξενη κουζίνα για να ενσαρκώσει περισσότερο παρά πραγματική.

κουζίνα δωμάτιο σχεδιασμό σαλόνι 18 τετραγωνικών μέτρων (εσωτερικό φωτογραφία)