Για να καμαρίνι ήταν πρακτικό και εύκολο στη χρήση, είναι απαραίτητο να επιλέξετε το σωστό έπιπλα και τον τόπο για τη θέση τουΓια να καμαρίνι ήταν πρακτικό και εύκολο στη χρήση, είναι απαραίτητο να επιλέξετε το σωστό έπιπλα και τον τόπο για τη θέση του σε ένα τυπικό σύγχρονο παρουσία διαμέρισμα καμαρίνι με τέτοια περιοχή είναι η καλύτερη επιλογή για να φιλοξενήσει τα απαραίτητα στοιχεία και αξεσουάρ μέση οικογένεια των 3 ή 4 άτομα. Σε νέα κτίρια και ιδιωτικές κατοικίες συνήθως έργου παρέχει ένα ξεχωριστό χώρο για τις εργασίες προετοιμασίας. Για τις δεύτερες κατοικίες, ιδιαίτερα συμπαγής, η οποία είναι μεγάλη τιμή για κάθε μέτρο του εδάφους, η οποία χαρακτηρίζεται από το πρόβλημα να βρει μια γωνία που θα βοηθήσει να παραιτηθεί διακοσμητικά επίπλων.

Αρμόδια σχεδιασμό καμαρίνι 3 τετραγωνικά. m: φωτογραφία και παραδείγματα

Το σχέδιο διαμέρισμα τριών δωματίων ντουλάπα υπνοδωμάτιο ή στο μπάνιο. Για εκείνους που ζουν σε ένα δωμάτιο ή διαμέρισμα δύο δωματίων είναι ένας άνετος χώρος, το διάδρομο ή διάδρομο, καθώς και μέρος των μπαλκονιών, λότζες. Στο ντεμοντέ «Χρουστσόφ» ταιριάζει ντουλάπα. Κάθε σχέδιο δείγμα μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε είδος της στέγασης. Το κυριότερο είναι ότι η επιλογή αρμονικά εντάσσονται στο γενικό ύφος του σπιτιού.

Για να εξοικονομήσετε χώρο σε ένα μικρό καμαρίνι είναι πολύ συνιστάται να πιέσει στενά ενάντια στα έπιπλα στους τοίχουςΓια να εξοικονομήσετε χώρο σε ένα μικρό καμαρίνι είναι πολύ συνιστάται να πιέσει στενά ενάντια στα έπιπλα στους τοίχους

Όταν dressing διαρρύθμιση δωματίου, το βασικό κριτήριο είναι η αρχή της ευκολίας και την ευκαιρία να κρεμάσει έξω και χωριστά δίπλωση ενδυμάτων και υποδημάτων, στις οποίες η πρόσβαση είναι επιθυμητή από τη μία πλευρά. Ορθολογική κατανομή θα επιτρέψει να αποθηκεύσετε όχι μόνο τα ρούχα και τα παπούτσια, αλλά και μια τσάντα, μια ηλεκτρική σκούπα ή μια ραπτομηχανή. Για περιορισμένο χώρο είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ανοικτά ράφια. Σε μεγάλα δωμάτια - κλειστά ντουλάπια με καθρέφτες.

Σημαντικές προτάσεις για το σχεδιασμό ενός ντουλάπα:

 • Βρίσκεται στο κάτω μέρος του παπούτσια?
 • Μέση εγκατασταθεί ράφια των φορέματα?
 • Πλευρά αποθηκεύονται επανειλημμένα χρησιμοποιούνται στοιχεία?
 • Στην κορυφή των θαμμένων αντικειμένων εποχιακή χρήση?
 • Ξεχωριστά είναι τα γάντια, καπέλα, σκούφους, καπέλα, ομπρέλες.

Παραδοσιακά, η συνάρτηση μπορεί να εκτελέσει μια καμαρίνι εντοιχισμένη ντουλάπα με συρόμενες πόρτες μετρώντας από το δάπεδο μέχρι την οροφή και από τοίχο σε τοίχο. Αυτή η σταθερή συσκευή, η οποία δεν μπορεί να μετακινηθεί.

Κάνοντας το 3x4 αίθουσα

Το κλασικό ένα είναι η εφαρμογή μιας εισόδου, όπου ένα σαφές πλεονέκτημα από το γεγονός ότι κατά την έξοδο από το διαμέρισμα όλα τα δάχτυλα. Ένα άλλο συν, κρύβονται πίσω από την πόρτα, έτσι ώστε να μην είναι ένας στόχος για τα αδιάκριτα βλέμματα το όλο θέμα, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων μικρά πράγματα.

Η βέλτιστη λύση για το ντύσιμο μια περιοχή 3 kV. m είναι η θέση των επίπλων στην περίμετροΗ βέλτιστη λύση για το ντύσιμο μια περιοχή 3 kV. m είναι η θέση των επίπλων στην περίμετρο

Όπως:

 • Απομακρυσμένη σηματοδότηση?
 • ακουστικό?
 • Μόντεμ, και ούτω καθεξής.

Dressing ως μια εναλλακτική λύση για το τεράστιο ντουλάπι μπορεί να τοποθετηθεί στην κρεβατοκάμαρα, έντεχνα διεισδύουν στο εσωτερικό και του δίνει μια μοναδική γοητεία. Διάδρομος απαιτούν μόνο μια θέση για τα ρούχα για τη σεζόν, και όλα τα ακίνητα μεταφέρεται στο υπνοδωμάτιο.

Σύμφωνα με την σάλτσα Σκεύη δοχείο μπορεί να πάρει το δωμάτιο, αφήνοντας μόνο μια ελεύθερη ζώνη για την τοποθέτηση τοποθετώντας άλλα βολική γωνιά στο διαμέρισμα, το οποίο δεν θα είναι πρόβλημα.

Οι συρόμενες πόρτες επιτρέπουν να εξοικονομήσετε χώρο στη γύρω περιοχή: όταν ανοίγετε κινούνται αυστηρά σε ένα αεροπλάνο άκαμπτα σταθερό οδηγό. Αυτό το χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε εύκολα την πόρτα για τους μεγάλους καθρέφτες, την προστασία τους από βλάβες. Έργα με ενσωματωμένο σε έπιπλα, που συνδέονται με τους τοίχους του δωματίου είναι η πιο λογική, πρακτική και φθηνή. Αυτό το ύφος σας επιτρέπει να κρύψει αντιαισθητική ατέλειες ή προεξοχές των τοίχων.

Διάδρομος Σχεδιασμού διαμέρισμα 3 δωματίων

Παράδειγμα ενός καμαρίνι - το διάδρομο. Αυτό είναι εφικτό, εάν το βάθος δεν είναι μικρότερο από 1,5 μ. Το ύψος του επιδέσμου θα είναι ανάλογη με το ύψος του διαδρόμου, και το πλάτος των δυνατοτήτων τοιχώματος γειτονικά να καθυστερήσουν. Αρκετό για να έχουν το πλάτος της 2 m, για να ληφθεί ένα ντύσιμο παράδειγμα, μια έκταση περίπου 3 m2. Εσωτερικός εξοπλισμός θα πρέπει να καθορίζεται από το νοικοκυριό.

Απόκρυψη γκαρνταρόμπα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συρόμενη πόρτα ή κουρτίναΑπόκρυψη γκαρνταρόμπα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συρόμενη πόρτα ή κουρτίνα

Όπου ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί γκαρνταρόμπα, θα πρέπει να σκεφτείτε εκ των προτέρων εσωτερικό pozvolyayuschiykompaktno και παγκοσμίως χρησιμοποιεί το χώρο στο διαμέρισμα.

Ο μοναδικός σχεδιασμός της γκαρνταρόμπα προσφέρει πάντα μια επαγγελματική - από την εύκολη και απλή οικόπεδο στην πιο γενναίο το περιεχόμενο και το πνεύμα των τάσεων της μόδας της εποχής.

Αλλά μπορείτε ακόμα να έρθει και να αποκτήσει:

 1. Αν κάνουμε με ντουλάπες και κλείστε τα με ένα χώρισμα, μπορείτε να πάρετε ένα είδος καμαρίνι.
 2. Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε τα έπιπλα που στις δυνάμεις που παράγονται στο σπίτι. Είναι ράφια, συρταριέρες, ντουλάπια, ράφια.

Όλα τα υλικά δεν είναι δύσκολο να αποκτήσει την κατασκευαστική αγορά. Αυτο-παραγωγή ντουλάπα - εγγύηση για συνεχή συντήρηση του προϊόντος στην αρχική του κατάσταση, και ένα παράδειγμα της λιτότητας φειδωλοί υπηρεσίας.

διάδρομο Επισκευή διαμέρισμα 3 δωματίων

Κατάλληλα, κάνοντας γενικές επισκευές στο διαμέρισμα, το συνδυάσετε με την κατασκευή του επιδέσμου. Αυτό εξοικονομεί χρήματα. Dressing μπορεί να είναι ως ένα κλειστού τύπου και ανοικτού, τοποθετήθηκε σε ένα δωμάτιο. Το εσωτερικό του δωματίου, που είναι εξοπλισμένα με έντεχνα στο καμαρίνι ανοικτού τύπου της, μετατρέπει τον χώρο σε ένα.

Παράδειγμα εσωτερικό ντουλάπα ανοικτές μορφές πάντα απόλαυση σε:

 • κοιτώνα?
 • Δωμάτιο για τα παιδιά?
 • Εντυπωσιακό μέγεθος ή το διαμέρισμα στούντιο.

Θετική εγκεφαλικά επεισόδια αποδυτήρια χωρίς κουρτίνες, περσίδες ή πόρτες:

 • Handy να κάνει την τοποθέτηση ρούχα?
 • Δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ για τα πράγματα.

Μικρό αποδυτήρια πρέπει να είναι εφοδιασμένα με το τμήμα για τα ρούχα, συρτάρια και ράφιαΜικρό αποδυτήρια πρέπει να είναι εφοδιασμένα με το τμήμα για τα ρούχα, συρτάρια και ράφια

Το μόνο πρόβλημα - να κρατήσει το δωμάτιο σε μια υποδειγματική καθαρότητα για να αποφύγετε τη σκόνη από τη διαθέσιμη περιουσία.

ντουλάπα Σχεδιασμός στυλ έκλεισε μπορούν να εξυπηρετήσουν τα δικά της πλεονεκτήματα:

 • Μια οπτική εντύπωση της διευρυμένης χώρου με τη χρήση των εξωτερικών κατόπτρων?
 • οι επισκέπτες στέρηση μάτια?
 • Ένα μικροκλίμα (καθαρότητα και απουσία φωτός που πέφτει) παράταση την καταλληλότητα του περιεχομένου.

Ελαφρά μειονέκτημα - η ανάγκη για πρόσθετο εσωτερικό φωτισμό. Κατά το σχεδιασμό του συστήματος φωτισμού, είναι επιθυμητό να σταματήσει η επιλογή υπέρ των λαμπτήρων LED υψηλής ενεργειακής απόδοσης, η οποία δεν πρέπει να υπερθερμανθεί.

Για να παραχθεί η επιθυμητή διακόσμηση σάλτσα θετική, είναι αναγκαίο να:

 • Χρησιμοποιείται για να τελειώσει το ξύλο, laminate, καπλαμά, μοριοσανίδες, ταπετσαρία, πλαστικό, διάφορα είδη από γυαλί?
 • Για να παρέχει επαρκή αριθμό των κατόπτρων (ένα μεγάλο)?
 • Δημιουργήστε φωτεινό φωτισμό, κατά προτίμηση αυξάνεται λόγω έξυπνο φωτισμό του κύριου ανακλαστήρα?
 • Έξυπνα κατανεμημένη αποθήκευση των πραγμάτων?
 • Περίτεχνα εξαερισμού για την εξάλειψη οσμών λόγω της στασιμότητας ή υψηλή υγρασία.

Mirror - η μοναδική έκταση του γυαλιού. Είναι το πιο δημοφιλές στοιχείο της ντουλάπας της κάθε γυναίκας, το κύριο χαρακτηριστικό και το αποκορύφωμα του σχεδιασμού.

Ένα άλλο αποχαιρετιστήριο: στα συρτάρια και στα ράφια είναι πάντα μια θέση για μια ειδική αρωματικά σακουλάκια και εργαλείων από τους σκώρους.

Μοντέρνο σχεδιασμό καμαρίνι 3 τετραγωνικά. m (βίντεο)

Ποτέ δεν θα πρέπει να επιτρέψει την ιδέα που κρύβεται από τα αδιάκριτα βλέμματα καμαρίνι, το οποίο έχει γίνει μια ζωτική ανάγκη, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. Πολύ καλύτερα θαυμάζοντας την εξαιρετική σχεδίαση καλλωπισμένο καμαρίνι, είναι πάντα σε ένα εορταστικό κλίμα και να του δώσετε στον εαυτό σας και τους άλλους!

Σχεδιασμός καμαρίνι 3 τετραγωνικά. m (εσωτερικό φωτογραφία)

20150113200621111222-489-min906841083f0a5-30e5-c5ae-1107-5034c8191d8a9497-54081997d0c965788390original