γωνιακό δωμάτιο μπορεί να γίνει ένα άνετο καθιστικό, αν είναι σωστά μελετημένη σχεδίασηγωνιακό δωμάτιο μπορεί να γίνει ένα άνετο καθιστικό, αν είναι σωστά μελετημένο σχεδιασμό στην πραγματικότητα φοβούνται τη φράση «γωνιακό» Δεν αξίζει τον κόπο. Οι σχεδιαστές έχουν από καιρό καταλήξει σε μια διέξοδο από τέτοιες καταστάσεις. Υπό την καθοδήγηση των επαγγελματιών αρκετά άβολα στην πρώτη αίθουσα όψεως, μετατράπηκε σε ένα αγαπημένο μέρος για όλη την οικογένεια. Και αυτό το άρθρο είναι ακριβώς για τέτοιες αποφάσεις.

Κομψό δωμάτιο γωνιά καθιστικού: χρωματικές παραλλαγές

Στην πραγματικότητα, το γωνιακό δωμάτιο είναι διαφορετικό από μόνο τη συνήθη διάταξη. Με την κατάλληλη σχεδίαση του αουτσάιντερ, δεν μπορεί ακόμη και να παρατηρήσετε την ασυνήθιστη διάταξη. Ο κύριος ρόλος παίζεται από χρώματα για το σαλόνι.

Προς τιμήν βασικά χρώματα:

 • γκρι?
 • λευκό?
 • Μαύρο.

Τα πιο δημοφιλή χρώματα για τη διακόσμηση του γωνία του δωματίου είναι ένας συνδυασμός του λευκού, μαύρου και γκριΤα πιο δημοφιλή χρώματα για τη διακόσμηση του γωνία του δωματίου είναι ένας συνδυασμός του λευκού, μαύρου και γκρι

Δεν θα πρέπει να εξετάσει τους βαρετό - αυτά τα χρώματα ταιριάζουν απόλυτα με οποιοδήποτε άλλο. Με συνολικό φάσμα της ηρεμίας μπορεί να εντοπιστεί φωτεινά σημεία - κουρτίνες, μαξιλάρια, χαλιά. Το σαλόνι έχει σχεδιαστεί για αναψυχή, αλλά μην φοβάστε να πειραματιστείτε. Επίσης στη μόδα φυσικές αποχρώσεις που θέτουν την ήρεμη διάθεση. Κερδίζει δημοτικότητα είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες σχεδιαστικές λύσεις - αίθουσα ξύλο.

Χαλιά από διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου, ξύλινα έπιπλα, γαλάζιο ζωγραφισμένη οροφή και κάτω από το δάσος τοίχο.

Για την αίθουσα χρησιμοποιείται συχνά Αντίθετα υποδοχής, όταν το χρώμα έπιπλα διαφέρει από τα τείχη, προσελκύοντας την προσοχή στον εαυτό του. Εάν το δωμάτιο είναι πολύ παρόμοια σε κασετίνες σχήμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την οικεία τεχνική - ζωνών. Κάντε ένα διαμέρισμα ή να κρεμάσετε το ύφασμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάρετε ένα μικρό, στενό κομμάτι που μπορεί να μετατραπεί σε μια γωνιά για διάβασμα, για παράδειγμα.

Άνετο σχέδιο σε σχήμα L καθιστικό

Το πρόβλημα μιας τέτοιας ασυνήθιστη μορφή λύνει με επιτυχία την γωνιακή έπιπλα. Τις περισσότερες φορές, υπάρχουν καναπέδες γωνία, τοίχο, ράφια και τραπέζια. Τα πιο δημοφιλή θέματα - αυτό, βέβαια, ένα καναπέ. Πλέον δεν είναι μόνο του συγκάλυψης γωνία, αλλά και για την αύξηση του χώρου. Σε αυτό το κομμάτι των επίπλων μπορεί να χωρέσει περισσότερους ανθρώπους, είναι πιο βολικό να επικοινωνούν μεταξύ τους, δεν χρειάζονται επιπλέον καρέκλες και προαιρετικά καναπέ μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο κρεβάτι.

Για τους επισκέπτες ήταν ζεστή και άνετη διαμονή στο δωμάτιο, είναι απαραίτητο να επιλέξετε το κομψό και λειτουργικό καναπέΓια τους επισκέπτες ήταν ζεστή και άνετη διαμονή στο δωμάτιο, είναι απαραίτητο να επιλέξετε το κομψό και λειτουργικό καναπέ

Οφέλη τεράστια έπιπλα γωνία: εξοικονομεί χώρο, είναι σε θέση να παραμείνουν εκεί, όπου πριν ήταν αδύνατο να παραδώσει. Τέτοια σχεδιασμό επίπλων προϋποθέτει εντυπωσιακή συρτάρια για ρούχα, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε μικρά διαμερίσματα.

έγχρωμη λύση για έπιπλα θα πρέπει να επικαλύπτονται με το γενικό ύφος του σχεδιασμού. Το σημείο αναφοράς είναι, όταν όλα τα έπιπλα διατηρείται στο ίδιο σύστημα στυλ και το χρώμα, έτσι προτού να αγοράσετε θα πρέπει να καθορίσει το χρώμα των τοίχων. Σχήματος L έπιπλα από μόνη της μπορεί να είναι ένα μεγάλο στοιχείο για την οριοθέτηση δωμάτιο ή κανένας διαχωρισμός ενός χώρου, η οποία είναι σημαντική για διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου. Αλλά όλες αυτές τις συμβουλές και το σχεδιασμό ιδέες, αλλά τι γίνεται αν μια πλήρη επισκευή και αγορά νέων επίπλων δεν έχει χρήματα;

Μπορείτε να πάτε για ένα συμβιβασμό, να έχουν μια μικρή φρεσκάρετε το εσωτερικό:

 • Για να επιλέξετε όμορφη κουρτίνες κατάλληλη απόχρωση?
 • Δεν αλλάζουν απαραίτητα τα έπιπλα, επειδή μπορείτε να αλλάξετε τα υφάσματα: κουρτίνες, τραπεζομάντιλα, μαξιλάρια?
 • Για να επιλέξετε τις σωστές αποχρώσεις που το πιο επιτυχημένο τρόπο συνδυάζει με το υπάρχον σχεδιασμό της αίθουσας?
 • Μπορείτε να αλλάξετε το φωτισμό?
 • Αποδυτήρια και ενδιαφέροντα αξεσουάρ, όπως αγγεία, αγάλματα και πίνακες ζωγραφικής.

Ιδέες για μια γωνία διαβίωσης: συμβουλές

Για γωνιακά δωμάτια είναι οι ίδιες τεχνικές όπως και για τη συνήθη. Απλά πολύ σημαντικό να θυμόμαστε τα προσαρμοσμένα χαρακτηριστικά του σπιτιού και να επιλέξετε που θα μετατρέψει την έλλειψη αξιοπρέπειας.

Υπάρχουν μερικές συμβουλές:

 • Συντονιστής της τηλεόρασης ή το τζάκι - ένα κεντρικό αντικείμενο στην αίθουσα?
 • Έπιπλα πρέπει να διευκολύνει την άνετη επικοινωνία?
 • Φαίνεται ενδιαφέρον μείγμα από διαφορετικά στυλ σε μια ποικιλία χρωμάτων?
 • Στο μικρό σαλόνι δεν πρέπει να είναι μια τεράστια μαζική έπιπλα?
 • Όλα τα στοιχεία πρέπει να συνδέεται οπτικά με το άλλο?
 • Ένα ξεχωριστό περιοχή στο παράθυρο θα είναι η ηλιακή, έτσι είναι ιδανικό για την ανάγνωση?
 • έπιπλα Corner είναι ιδανικό για μη-standard δωμάτια και μπορεί ακόμη και να είναι τοίχο?
 • Χαλί συνδυάζει τέλεια και συνδέει μεταξύ τους όλα τα στοιχεία στο σαλόνι.

Ωστόσο, πριν ξεκινήσετε μια επισκευής, είναι απαραίτητο να απεικονίσει τις προτιμήσεις τους για το δωμάτιο, για παράδειγμα, να σχεδιάσετε σε χαρτί ή σε συνθήκες προσομοίωσης σε υπολογιστή.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο φωτισμό και, επειδή παίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία μιας πραγματικά ζεστή και αξέχαστη ατμόσφαιραΙδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο φωτισμό και, επειδή παίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία μιας πραγματικά ζεστή και αξέχαστη ατμόσφαιρα

Φωτισμός στην αίθουσα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο. Living δεν είναι μόνο ένα μέρος για να χαλαρώσετε, αλλά και μέρος του διαμερίσματος, όπου μπορείτε να συγκεντρωθούν με τους φίλους και το chat. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο φωτισμός θα πρέπει να είναι λειτουργική. Ανάλογα με την κατάσταση, το φως πρέπει να είναι φωτεινό ή ελαφρώς μύτη. χρησιμοποιούνται συχνά στην LED λωρίδα που αλλάζει χρώμα, δημιουργώντας έτσι την επίδραση μιας ντίσκο. Για φιλόξενοι οικοδεσπότες μια τέτοια λειτουργία είναι πολύ σχετικό.

Το διαμέρισμα δάπεδο να επιλέξετε κάτι άνετο, αλλά σταθερή, για παράδειγμα, χαλί ή κάτι σαν αυτό: μαλακό και ζεστό. Το ίδιο δροσερό λινέλαιο κρυώσει, ακόμη και αν έχει μια καλή επένδυση ότι ο χειμώνας θα οδηγήσει σε κρυολογήματα (εκτός, φυσικά, δεν είναι ένα σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης).

Πιο ανθεκτικό, και αισθητικά όμορφο παρκέ δάπεδο θεωρείται. Ειδικά φαίνεται συμφέρουσα αν άλλα ξύλινα στοιχεία, με τα ίδια χρώματα που χρησιμοποιούνται στο σχεδιασμό των καθισμάτων. Αλλά παραλλαγές των ανώτατων ορίων στα σαλόνια είναι διαφορετικά: ένταση, επιβιβάστηκαν, απλά βαμμένα καλό μελάνι. Πολύ ενδιαφέρουσα ματιά πορείας ή κιβώτια (αν το ύψος των τειχών), βαμμένα στο χρώμα του παρκέ ή άλλα ξύλινα στοιχεία του εσωτερικού.

ράφια γωνία για το σαλόνι: Έπιπλα αρμόδιες

Το πραγματικό κομμάτι των επίπλων στη γωνία σαλόνι - μια βιβλιοθήκη. Εξαιρετικά βολικό πράγμα - στην πραγματικότητα συνδέονται με ένα ράφι στο οποίο θα βάλεις τίποτα. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των ράφια γωνία είναι μόνο το σχεδιασμό του, το οποίο σας επιτρέπει να θέσει το θέμα σε μια γωνία. Αυτή η βιβλιοθήκη κατέχει με επιτυχία μια δυσάρεστη μέρος του δωματίου, αφήνοντας ελεύθερα στο εσωτερικό της για την αποθήκευση τίποτα.

Το πιο κομψό και διασκέδαση στο σαλόνι θα δούμε γωνιακή ξύλινη βιβλιοθήκηΤο πιο κομψό και διασκέδαση στο σαλόνι θα δούμε γωνιακή ξύλινη βιβλιοθήκη

Υλικά etazherok απόδοση ποικίλες:

 • Metal (σφυρηλάτηση)?
 • Ξύλο?
 • πλαστικό?
 • ύφανση?
 • Glass.

Η επιλογή του χρώματος στην ίδια εργασία δεν είναι, γιατί τα υλικά και τα χρώματα που επιλέχθηκαν έτσι ώστε η βιβλιοθήκη χωρίς προβλήματα, μπορείτε να προσαρμόσετε σε οποιοδήποτε στυλ και χρώμα. Φρέσκα λύση - μερικές μονάδες ραφιών σε διάφορες μορφές για να καλύψει τις γωνίες. Ορισμένοι σχεδιαστές αλλάξει ακόμη και κομοδίνα για μίνι-εκδόσεις του επίπλου. Είναι βολικό - μια ποικιλία από τα ράφια διαστάσεις επιτρέπουν όχι μόνο να βάλετε λίγο μακιγιάζ, αλλά και να θέσει ένα μεγάλο βιβλίο.

Corner τοίχο στο σαλόνι (βίντεο)

Προσαρμοσμένη διάταξη της αίθουσας διαμέρισμα σαλόνι και γωνιακό - δεν είναι μια πρόταση. μπορείτε να μετατρέψετε το σαλόνι σας σε ένα μοναδικό με την κατάλληλη επιθυμία. Δεν έχει σημασία ποιος θα ασχολούνται με την επισκευή: οι ιδιοκτήτες ή τους επαγγελματίες. Το σημαντικό πράγμα είναι το πόσο άνετα διαβίωσης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες τους.

Ο σχεδιασμός του σαλονιού σχήματος L (εσωτερικό φωτογραφία)

1min813230514-1enl27538-25536427509141351