Κάθε στοιχείο του εσωτερικού της κουζίνας πρέπει να σχεδιάζεται προσεκτικάΚάθε στοιχείο του εσωτερικού της κουζίνας θα πρέπει να είναι προσεκτικά splanirovanInterer κουζίνας πρέπει να σχεδιάζεται πολύ προσεκτικά. Κάθε σχέδιο του δωματίου θα πρέπει να δείξει τις γευστικές προτιμήσεις των ιδιοκτητών του. Όλα τα μικρότερα στοιχεία του εσωτερικού πρέπει να τοποθετηθεί με τη σωστή σειρά.

Ατομική κουζίνα εσωτερικό δημιουργήθηκε από μια ποικιλία στοιχείων.

Πώς να τοποθετήσετε τα έπιπλα

Οι ειδικοί συστήνουν την εφαρμογή τέτοιων έργα για κουζίνες:

 • Στην πόρτα του πλαισίου για να εγκαταστήσετε το αυτόματο κλείσιμο των κατασκευών.
 • Ο πίνακας για τα οποία γίνεται παρασκευή, το καλύτερο είναι να βάλετε κοντά στη σόμπα ή νεροχύτη.

Με τη σωστή τοποθέτηση των επίπλων της κουζίνας εξαρτάται από την ευκολία της περαιτέρω αξιοποίησης τηςΜε τη σωστή τοποθέτηση των επίπλων της κουζίνας εξαρτάται από την ευκολία της περαιτέρω αξιοποίησης της

 • Στην άλλη άκρη του δωματίου μπορεί να τοποθετηθεί καναπέδες κουζίνας για το τσάι. Αυτό είναι δυνατό μόνο εάν το επιτρέπει ο χώρος.
 • Πιθανότητα ενός έργου, όπως η διάταξη των επίπλων σε μια σειρά κατά μήκος του τοίχου.
 • Στην μεγάλη κουζίνα μπορείτε να βάλετε δύο πίνακες. Το ένα είναι για ένα γεύμα, και ένα άλλο - για τις διάφορες δράσεις.
 • Ο σχεδιασμός του στο τραπέζι της κουζίνας, ιδανική για μαγείρεμα, που βρίσκεται κοντά στο παράθυρο.
 • Πιθανές και μετά από έργο: στο νεροχύτη εγκατασταθεί αρκετά δοχεία για τα πιάτα φόρτωσης, καθώς και ένα ειδικό γερανό - ένα φίλτρο που καθαρίζει το νερό.

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα στην κουζίνα (video)

Σχεδιασμός επιλογές για την εσωτερική διακόσμηση

η κουζίνα μπορεί να διαιρεθεί σε:

 • κουζίνα,
 • κουζίνα-στούντιο,
 • κουζίνα-σαλόνι.

Η συσκευή είναι μια κουζίνα-στούντιο έχει καθυστερήσει για ένα διαμέρισμα με μια μικρή περιοχήΗ συσκευή είναι μια κουζίνα-στούντιο έχει καθυστερήσει για ένα διαμέρισμα με μια μικρή περιοχήσαλόνι-κουζίνα - μια αρκετά συνηθισμένη μέθοδος σχεδιασμούσαλόνι-κουζίνα - μια αρκετά συνηθισμένη μέθοδος σχεδιασμού

Από ό, τι εξαρτάται από το συνολικό σχεδιασμό εσωτερικό κουζίνα στυλ; Πρώτα απ 'όλα, σχετικά με τις προτιμήσεις των ιδιοκτητών του διαμερίσματος. Εδώ είναι μερικά μόνο από τις επιλογές θα παρουσιαστούν, τι μπορεί να εκφραστεί:

 • χόμπι?
 • επαγγέλματα?
 • εθνικά χαρακτηριστικά?
 • λαχτάρα για ένα συγκεκριμένο σημείο πάνω στη Γη.

Καρέκλες, γραφεία και τραπέζια θα πρέπει να δοθεί έμφαση αυτές τις προτιμήσεις. κουζίνα εσωτερικού σχεδιασμού σε Επιπλέον μπορεί να δημιουργηθεί με τη μορφή σχεδίων στους τοίχους, τις οροφές και τους τύπους των υλικών, από το οποίο γίνεται το δάπεδο.

Όλα χώρο της κουζίνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα οικογενειακό δείπνο, καθώς και για την παραλαβή τους επισκέπτες.

Ο μοναδικός σχεδιασμός της κουζίνας μπορεί να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας σχέδια στους τοίχουςΟ μοναδικός σχεδιασμός της κουζίνας μπορεί να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας σχέδια στους τοίχους

Σχεδιασμός επιλογές για το σχεδιασμό της κουζίνας

ρομαντικό εσωτερικό

Αυτό το εσωτερικό της κουζίνας πιο κατάλληλο για ζευγάρια. Το έργο αυτό συνεπάγεται μια μικρή κουζίνα, όπου τα έπιπλα είναι διακοσμημένο σε ροζ και κρεμ χρώματα. Πλακάκια στον τοίχο θα πρέπει να αποτελούνται από σχέδια, με βάση - το μονόγραμμα και όμορφα λουλούδια. Ταιριάζει απόλυτα στο συνολικό σχεδιασμό του οβάλ τραπέζι της κουζίνας για δύο. Πρέπει να είναι όμορφο βάζο για μια ρομαντική ατμόσφαιρα.

έργο κουζίνα bachelor

Αυτό το εσωτερικό της κουζίνας συνεπάγεται ένα μικρό, διακριτικό σχεδιασμό και ένα ελάχιστο ποσό των επίπλων. Εδώ είναι ιδανικό για μικρές τοίχο της κουζίνας και ένα μικρό καναπέ με ένα τραπέζι. Για τέτοια πιάτα θα ήταν προτιμότερο να χρησιμοποιηθεί ένα μπλε και σκούρο γκρι χρώμα.

Κουζίνα στο στυλ της ρομαντικής χαρακτηρίζεται από την παρουσία μικρές λεπτομέρειεςΚουζίνα στο στυλ της ρομαντικής χαρακτηρίζεται από την παρουσία μικρές λεπτομέρειεςΗ κουζίνα με στυλ bachelor πρέπει να περιλαμβάνει ένα ελάχιστο ποσό των επίπλων, ένα πολύ μικρό σχεδιασμό και την μέγιστη εργονομίαΗ κουζίνα με στυλ bachelor πρέπει να περιλαμβάνει ένα ελάχιστο ποσό των επίπλων, ένα πολύ μικρό σχεδιασμό και την μέγιστη εργονομία

έργα σχεδιασμού, με τη μορφή μιας κουζίνας - στούντιο

έργων σχεδιασμού κουζίνας - το στούντιο είναι πάντα δυνατό να σχεδιάσετε ένα πρωτότυπο και πολύπλευρο. Εδώ μπορείτε να βάλετε:

 • ένα μεγάλο τοίχο της κουζίνας?
 • ένα μακρύ τραπέζι?
 • μεγάλα ντουλάπια τοίχου με διαφανή τοιχώματα?
 • αρκετές πολυέλαιοι με πολυελαίους?
 • ένα τραπέζι για ένα ιδιωτικό πάρτι τσαγιού?
 • όμορφο τζάκι.

Το πρόγραμμα συνεπάγεται ένα, ένα τραπέζι που θα είναι μεγάλη. Ως εκ τούτου, θα είναι δυνατό να λάβει ένα μεγάλο αριθμό των επισκεπτών και την οικογένεια να συλλέγουν συμβουλές.

Σημαντικές στιγμές στο σχεδιασμό του εσωτερικού κουζίνα-στούντιο (βίντεο)

στο ύφος του έργου μινιμαλισμού

Τα έργα αυτά του σχεδιασμού είναι τα πλέον κατάλληλα για μικρούς χώρους. Για να πάρετε μια οπτική χώρο πιο Συνιστάται να κρεμάσει έναν καθρέφτη στον τοίχο. Τραπεζαρία τοποθετείται κοντά στον τοίχο. Επίσης, αύξηση η κουζίνα βοηθήσει οπτικά φωτεινά χρώματα.

Το έργο είναι η κουζίνα - τραπεζαρία

Τα έργα αυτά του σχεδιασμού είναι διαφορετικά σε ότι διαθέτουν τα τραπέζια σε λεπτό τα πόδια, και παρόμοια καρέκλες. Αυτό το σχέδιο του δωματίου φαίνεται πραγματικά σε ξενοδοχεία, ξενοδοχεία, κατοικίες, που καλωσορίζουν τους επισκέπτες και παραθεριστές.

Το έργο είναι η κουζίνα-τραπεζαρία είναι πιο σημαντική για τις περιοχές με μεγάλη κυκλοφορίαΤο έργο είναι η κουζίνα-τραπεζαρία είναι πιο σημαντική για τις περιοχές με μεγάλη κυκλοφορία

Εθνική έργων σχεδιασμού

Σχεδιασμός κουζίνας σε σκανδιναβικό στυλ

Η ιδιαιτερότητα αυτού του στυλ είναι η έλλειψη κουρτίνες και ένα ελάχιστο ποσό των επίπλων. Παρέχεται ένα υψηλό γύρο σκαμνί και μικρά υψηλής πίνακες. Κατάλληλα ταπετσαρία διακοσμημένα ξύλο και το πάτωμα του κλουβιού.

Σκανδιναβικό στυλ στο εσωτερικό της κουζίνας (video)

Γαλλικά στυλ

Ο άνθρωπος που πήγε στην κουζίνα, υπάρχει η αίσθηση που είχε έρθει στη Γαλλία. Το εσωτερικό της κουζίνας προβλέπει τα εξής:

 • μεγάλα παράθυρα?
 • κουρτίνες με μικρά στοιχεία?
 • nonmassive έπιπλα σε φωτεινά χρώματα.

Κυρίως κυριαρχείται από λευκό, χλωμό - κίτρινο ή φως - κόκκινο χρώμα. Paul συνιστάται να ζωγραφίζει σε άσπρο - μαύρο τόνους.

στιλ Προβηγκίας στο εσωτερικό της κουζίνας (video)

μεσογειακό στυλ

αυτά σχεδιασμό έργα περιλαμβάνουν:

 • φωτεινό τόνο και το χρώμα?
 • μεγάλα παράθυρα?
 • φοίνικες σε κάδους.

Πίνακας κορυφή από γυαλί στέκεται πάνω σε ένα μέταλλο επεξειργασμένο πόδια και πτυσσόμενες ξύλινες καρέκλες συμπληρώνουν την επίδραση της διαφάνειας. Φωτεινά χρώματα που θυμίζουν τη μεγάλη ζέστη.

Οι εσωτερικοί χώροι του ενδιαφέροντος

Εσωτερικό οικολογικό σπίτι

Αυτό εσωτερικό είναι κατασκευασμένο από ξύλο. Διακρίνεται από:

 • επένδυση στους τοίχους δεν καλύπτονται με βερνίκι?
 • Τα περβάζια παραθύρων, ντουλάπια και τραπέζια κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ξύλο.

Μετά από προσεκτική γυαλισμένες επιφάνειες, που είναι επικαλυμμένα με λάκα. Αμπαζούρ φωτιστικά και τα παράθυρα θα πρέπει επίσης να τηρούνται στο γενικό στυλ.

Οικολογικό στυλ χαρακτηρίζεται από τη χρήση των φυσικών υλικών στη διακόσμηση του δωματίουΟικολογικό στυλ χαρακτηρίζεται από τη χρήση των φυσικών υλικών στη διακόσμηση του δωματίου

Το εσωτερικό, το οποίο είναι ένα μουσικό συμφωνία

Το εσωτερικό είναι πολύ παρόμοια στο σχεδιασμό της προς συναυλία Μέγαρο Μουσικής:

 • Όμορφο φωτιστικό τοίχου με καμπύλα μονογράμματα?
 • στολίδια από φύλλο χρυσού?
 • Φως κουρτίνες?
 • συγκεκριμένες πόδια τραπέζι και καρέκλες

Όντας σε αυτή την κουζίνα, υπάρχει μια αίσθηση της γιορτής.

εσωτερικό ιδέες σχεδίου κουζινών (βίντεο)

συμπέρασμα

Έπιπλα και όλοι περιβάλλον της κουζίνας πρέπει να εντάσσονται στο γενικό εσωτερικό του σπιτιού. Η εσωτερική διακόσμηση αντανακλά την αίσθηση των ιδιοκτητών της ομορφιάς. Σωστά πάρει το εσωτερικό, και θα είστε πάντα στην ευχάριστη θέση να έρθει στη δική σας κουζίνα.

Τα παραδείγματα των διαφορετικών στυλ των εσωτερικών χώρων της κουζίνας (φωτογραφία)