Όμορφη γαρύφαλλο από foamirana θα είναι μια μεγάλη διακόσμηση για κάθε διακοπέςΌμορφη γαρύφαλλο από foamirana θα είναι μια μεγάλη διακόσμηση για κάθε prazdnikuBlagodarya υψηλή αντοχή στην υγρασία και τη δυνατότητα να κρατήσει καλή κατάσταση μετά τη θέρμανση, foamiran ιδανικό για τη δημιουργία ρυθμίσεις λουλουδιών. Αυτά τα λουλούδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσετε το διαμέρισμα, δημιουργώντας κοσμήματα, αξεσουάρ για τα μαλλιά. Πώς να κάνει ένα foamirana απαλή, εξαιρετικά ελκυστική stud - δείτε παρακάτω.

Προετοιμασία υλικών για την δημιουργία σκελίδα foamirana

Γαρίφαλα - μια λεπτή λουλούδια που μαγεύουν με λεπτή πέταλα τους και μια ποικιλία αποχρώσεων. Ιδιαίτερα ελκυστική εμφάνιση των σκελίδες σε ένα διακοσμητικό καλάθι λυγαριά: ένα floral συνάθροιση είναι μεγάλη για διακόσμηση διαμερίσματος, ή για γενέθλια, επέτειο ή οποιαδήποτε άλλη γιορτή.

Πριν ξεκινήσετε τη δημιουργία σκελίδες παρακαλούνται να προετοιμάσουν τα υλικά και τα εργαλεία για την εργασίαΠριν ξεκινήσετε τη δημιουργία σκελίδες παρακαλούνται να προετοιμάσουν τα υλικά και τα εργαλεία για την εργασία

Για να ξεκινήσετε, χρειαζόμαστε: foamiran τρία διαφορετικά χρώματα παστέλ, λάδι παστέλ σε πιο σκούρο τόνο επιλεγμένα κομμάτια foamirana, ψαλίδια συμβατικά και «ζιγκ-ζαγκ», το χαρτί, μαχαίρι πίνακα, Bulka, σφουγγάρι αφρώδες λάστιχο, πιστόλι κόλλας, σύρμα, οδοντογλυφίδες, σιδήρου, ένα μικρό καλάθι και ένα κομμάτι του αφρού με το μέγεθός του.

Κάνοντας σκελίδες foamirana σε καλάθι με λουλούδια

Για να γίνει η floral συνάθροιση στο καλάθι, θα πρέπει πρώτα να προετοιμάσει γαρίφαλο. Καλάθι μπορεί να πάρει ένα διακοσμητικό λυγαριά ή να κάνουν τα χέρια των χρωματιστό χαρτόνι.

Ενδιαφέρουσα και ασυνήθιστη θα δούμε σκελίδες fomiriana σε ένα όμορφο καλάθιΕνδιαφέρουσα και ασυνήθιστη θα δούμε σκελίδες fomiriana σε ένα όμορφο καλάθι

Ξεκίνησε η παραγωγή των γαρίφαλων:

 1. Πάρτε το χαρτί και σχεδιάστε ένα κύκλο πάνω του δύο διαφορετικές διαμέτρους (π.χ., ένας κύκλος με διάμετρο 7 cm, η δεύτερη - 6), τα κομμένα τεμάχια με ψαλίδια.
 2. Βάζουμε τα προκύπτοντα σχέδια για να foamiranu και να περικυκλώσει τα με μια οδοντογλυφίδα.
 3. Κατά μήκος του περιγράμματος κόβεται από τρεις κύκλους διαφορετικών διαμέτρων.
 4. Προκειμένου να χρωματίσει τα άκρα στράφηκε περισσότερο ανόμοιο και φαινόταν πιο φυσικό, παίρνουμε συνηθισμένο ψαλίδια και ελεγχθεί σύμφωνα με τη διάμετρο του κατεργαζόμενου τεμαχίου, αφήνοντας ένα μικρό (περίπου ενός χιλιοστού) τομές.
 5. Διπλώστε τέσσερις φορές κάθε κύκλο και το μεσαίο προπλάσματος τομή, αφήνοντας στο κέντρο κύκλου είναι περίπου ένα εκατοστό δεν έχουν κοπεί Thomas.
 6. Αποκαλύπτουν κενό και διαιρούν κάθε τομέα σε δύο ίσα μέρη.
 7. Ομιλητές άκρη γύρω από την περίμετρο των κύκλων καλύψει το παστέλ, το χρώμα σκίασης στο κέντρο της στεγνό πινέλο, πανί ή τα δάχτυλά σας.
 8. Κομμένα από μελλοντικές Thomas χρώμα λουλούδια λωρίδες (15 τεμάχια), περίπου 7 cm μήκος και 1 cm πλάτος.
 9. Διπλώστε τις λωρίδες στη μέση και να καθορίσει το σύρμα.
 10. Ζεστάνετε το σίδερο (όχι σφιχτά) και λίγο εφαρμόζονται σ 'γύρο billet.
 11. Επιβάλει αντικειμένου εργασίας σε ένα σφουγγάρι και κορυφή, κέντρο, τρέχει Bulka.
 12. Δεν είναι η απότομη πλευρά του πίνακα μαχαίρι αντλήσει από τα κομμάτια των φλεβών (κρατήστε τη γραμμή στη μέση λοβού).
 13. Όλα τα πρίσματα, δεδομένου ότι λιγότερο αρμαθιές σε ένα καλώδιο με ρίγες και να διορθώσετε σφιχτά μεταξύ τους με κόλλα.
 14. Κόψτε την περίσσεια μήκους της ταινίας, έτσι ώστε το ύψος τους δεν διέφερε από το ύψος του λουλουδιού και τα δάχτυλά τους συνθλίβει ελαφρώς, δίνοντας μορφή.

Έτσι, οι πλοίαρχοι πολλά λουλούδια, όπως θέλετε να γεμίσετε το καλάθι. Οι προκύπτουσες πολύχρωμα λουλούδια κολλήσει στον αφρό και να παρτέρι μας σε διακοσμητικά σιρίτια. Απόκρυψη peeking έξω από κάτω από τον αφρό λουλούδι μπορεί να χρησιμοποιούν σιζάλ ελιάς.

Θερμαίνεται foamiran δυνατόν όπως λαβίδες σιδήρου και μπούκλες, πιστολάκι για τα μαλλιά για ανάγλυφο.

Σκελίδες foamirana: Κάνοντας λουλούδι

Παίρνει λίγο περισσότερο χρόνο με την κατασκευή των λουλουδιών διακοσμημένα κλαδιά και κύπελλα, αλλά ένα τέτοιο προϊόν θα δούμε πιο καλαίσθητο και πλήρη. Για το έργο, χρειαζόμαστε ένα σχέδιο με γραφικές εικόνες των κύκλων με λουλούδια, φύλλα για το στέλεχος-αστέρια epicalyx και κύπελλα. Για να καταστούν οι σκελίδες θα χρειαστεί να απόθεμα επάνω foamiranom επιθυμητό χρώμα (για τα λουλούδια και πράσινο μίσχοι), συμβατικά και ψαλίδια «Zigzag», οδοντογλυφίδα, θερμού τήγματος, «δεύτερο» ή «στιγμές», σύρμα ανθοπώλης, εάν είναι επιθυμητό, ​​ελαιόχρωμα για τα λουλούδια ακμές (για παράδειγμα, για λευκά γαρίφαλα - κόκκινο χρώμα), σίδηρο, ταινία πράσινο μπάλες του αφρού στο ποσό των μελλοντικών λουλούδια.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την τεχνολογία κατασκευής του αρχικού καρφιά foamirana μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα master classΜπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την τεχνολογία κατασκευής του αρχικού καρφιά foamirana μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα master class

Δάσκαλος Χρώματα:

 1. Προετοιμασία ένα κενό για τα γαρίφαλα (πώς να το κάνουμε, λέει το πρώτο master class) και κόψτε τα πρότυπα για όλα τα μέρη του στελέχους.
 2. Αρμαθιές σε ένα κατεργαζόμενο τεμάχιο σύρματος μικρότερο λουλούδι-κύκλο, το τέλος του στροφές σύρματος και το αναγκάζει να ρίξει το θερμοτηκόμενη κόλλα, κόλλα εργοτεμάχιο σφιχτά, έτσι ώστε το καλώδιο δεν είναι ορατό.
 3. Το υπόλοιπο γήπεδο «βάλει στο» σύρμα από το μικρότερο στο μεγαλύτερο, με τον καθορισμό τμημάτων κόλλα.

Το λουλούδι είναι έτοιμο!

Βάζουμε τα στοιχεία των κενών σε ένα λουλούδι

Από αυτά τα φωτεινά μπουμπούκια και τα πρότυπα προετοιμαστεί εκ των προτέρων (μπορείτε να το παραγγείλετε από το Internet) πρόκειται να λουλούδι.

Διακοσμητικά καρφιά του foamirana μπορεί κομψά διακοσμήσει τα είδη ένδυσηςΔιακοσμητικά καρφιά του foamirana μπορεί κομψά διακοσμήσει τα είδη ένδυσης

Για να το κάνετε αυτό:

 1. Πρότυπα κομμένα κύπελλα και epicalyx τον αριθμό των προκυπτόντων λουλούδια.
 2. Πάρτε epicalyx φλιτζάνια προπλάσματος και αυτούς και το δάχτυλο σίδηρο, μολύβι ή Bulka θερμαίνει σχηματίζοντας στη μέση.
 3. Αρμαθιές σε ένα καλώδιο μπάλες αφρού και κολλήστε τα με τα λουλούδια «δευτερόλεπτα.»
 4. Σε μπάλες θέσει σε ένα φλιτζάνι, κόλλα.
 5. Ακολουθούμενη από ένα φλιτζάνι κολλήσει epicalyx.
 6. Κενά για τα φύλλα γκρι σιδήρου, διπλώστε στη μέση και τραβήξτε λίγο. Θα πρέπει να πάρετε μια τοξοειδή φύλλο.
 7. Σύρμα τυλιγμένο με ταινία και κολλήστε τα φύλλα στελέχους.

Γαρύφαλλο είναι έτοιμο! Από αυτά τα χρώματα μπορεί να κάνει ένα διακοσμητικό μπουκέτο για ένα μικρό διαφανή βάζα ή να χρησιμοποιήσετε τις σκελίδες για να διακοσμήσετε barrettes ή τυλίξτε τα μαλλιά.

Σχηματίζουν μπουκετάκια Bulka δυνατή χωρίς τη μετακίνηση του τεμαχίου εργασίας μεταξύ των δακτύλων, ενώ πιέζοντας όχι έντονα το υλικό.

Όμορφη γαρύφαλλο από foamirana: Master Class (VIDEO)

Γαρίφαλα από foamirana - αυτό είναι ένα εξαιρετικό χειροποίητο δώρο, το οποίο θα δώσει έμφαση ειδική σχέση σας με τον παραλήπτη? εξαιρετικό στοιχείο διαμέρισμα διακόσμηση και εξαιρετική διακόσμηση, η οποία θα δοθεί έμφαση στη δημιουργική αρχή και την ταυτότητά σας. Εμπνευστείτε έγχρωμες φωτογραφίες του Θωμά, και να δημιουργήσει την ομορφιά!