Οι γυψοσανίδες είναι ιδανική για να ενσαρκώσει όλες τις απίστευτες ιδέεςΟι γυψοσανίδες είναι ιδανικό για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε απίστευτη ideyPolki κατάλληλο παντού - στα ευρύχωρα διαμερίσματα και το διαμέρισμα, του οποίου η περιοχή είναι εξαιρετικά μικρή. Και είναι ιδιαίτερα σημαντικό ακριβώς σε μικρούς χώρους, επειδή επιτρέπει τη χρήση του χώρου τοίχου για μέγιστο χώρο αποθήκευσης. Ράφια στον τοίχο του γυψοσανίδας - ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να δημιουργήσετε αισθητική και ένα νέο άνετο χώρο.

υπέρ ράφια

Διάρκεια από γυψοσανίδες στην πρώτη θέση, είναι ένα λειτουργικό στοιχείο, αλλά καθιστώντας το φωτισμό, μπορείτε να το μετατρέψει σε ένα έργο τέχνηςΔιάρκεια από γυψοσανίδες στην πρώτη θέση, είναι ένα λειτουργικό στοιχείο, αλλά καθιστώντας το φωτισμό, μπορείτε να το μετατρέψει σε ένα έργο τέχνης

Ράφια γυψοσανίδας κατάλληλα σε κάθε δωμάτιο. Μπορούν να γίνουν:

 • στην κρεβατοκάμαρα?
 • στο σαλόνι?
 • στο νηπιαγωγείο?
 • στην κουζίνα.

 ράφια τοποθέτησης κάνετε:

 • στον τοίχο?
 • στην κόγχη.

Οι πιο σημαντικές συν ράφια από γυψοσανίδες, έκανε με τα χέρια του - μπορεί να έχουν πολύ διαφορετικά σχήματα. Τα πάντα σε αυτή την περίπτωση εξαρτάται αποκλειστικά από τη γενική έννοια του χώρου και τα ράφια δημιουργός της φαντασίας.

Αν τα ράφια σχεδιάζει να βάλει κάτι βαρύ, είναι καλύτερα να αρνηθεί από την γυψοσανίδας προς την πλευρά της ξυλείαςΑν τα ράφια σχεδιάζει να βάλει κάτι βαρύ, είναι καλύτερα να αρνηθεί από την γυψοσανίδας προς την πλευρά της ξυλείαςΡάφια από γυψοσανίδα στην κουζίνα μπορεί να είναι μια εξαιρετική αντικατάσταση των άνω ντουλάπια κρεμαστάΡάφια από γυψοσανίδα στην κουζίνα μπορεί να είναι μια εξαιρετική αντικατάσταση των άνω ντουλάπια κρεμαστά

Οι γυψοσανίδες είναι πολύτιμη ακριβώς λόγω του ραφιού είναι δυνατόν να κάνει οποιαδήποτε περίπλοκο σχήμα, συμπεριλαμβανομένων ημικυκλική ακτινική σχεδίαση και πολύπλοκο γεωμετρικά σχήματα. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας χέρια ασυνήθιστο αποκλειστική εσωτερικούς χώρους.

χαρακτηριστικά γυψοσανίδας

Γιατί είναι απαραίτητο να κάνουμε τα ράφια με τα χέρια τους, λόγω της γυψοσανίδας; Το θέμα είναι ότι το υλικό αυτό έχει πολλά πλεονεκτήματα, διότι είναι ένα από τα λίγα υλικά, τα οποία σύμφωνα με τις ιδιότητες της υγιεινής είναι απολύτως ασφαλές και είναι ιδανικό για το φινίρισμα στο εσωτερικό με τα χέρια τους.

Γυψοσανίδες χαρακτηρίζεται από την πυκνή του, οπότε επικοινωνήστε με τον πωλητή αν το επιλεγμένο φύλλο είναι κατάλληλο για να αγοράσουν για τους σκοπούς σαςΓυψοσανίδες χαρακτηρίζεται από την πυκνή του, οπότε επικοινωνήστε με τον πωλητή αν το επιλεγμένο φύλλο είναι κατάλληλο για να αγοράσουν για τους σκοπούς σαςΓυψοσανίδα σαφές πλεονέκτημα - το ενδεχόμενο πραγματοποίησης του σχεδόν κάθε ιδέαΓυψοσανίδα σαφές πλεονέκτημα - το ενδεχόμενο πραγματοποίησης του σχεδόν κάθε ιδέα

πλεονεκτήματα

Πλεονεκτήματα γυψοσανίδας:

 • Δεν περιέχει τοξικές ουσίες επιβλαβείς για την υγεία, υποαλλεργικό?
 • διαφορετικές ποιότητες ηχομόνωση?
 • ανθεκτικά στη φωτιά?
 • μη εύφλεκτο και μη εύφλεκτο?
 • είναι σε θέση να αναπνεύσει - για να απορροφήσει την υγρασία ή αφήστε το, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε χώρο άνετο κλιματολογικές συνθήκες?
 • εύκολο να επεξεργαστεί - εύκολο να κοπεί?
 • εύκολο στην εγκατάσταση.

ελλείψεις

Μειονεκτήματα γυψοσανίδας:

 • υλικό δεν μπορεί να αντέξει σε παρατεταμένη έκθεση στην υγρασία και παραμορφωμένο?
 • Απαιτεί ακρίβεια στην εγκατάσταση, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για περίπλοκες γεωμετρικές δομές - επικλινές απόδοση μπορεί να οδηγήσει σε παραμόρφωση της δομής?
 • υλικό δεν αρέσει σε κραδασμούς και πέφτει βαρέων αντικειμένων και μπορεί να καταστραφεί.

σημαντικό: Ράφια γυψοσανίδα απαιτούν τη χρήση ειδικών συνδετήρων, προκειμένου να αυξηθεί η χωρητικότητα φορτίου τους και τη σταθερότητα. Στο εσωτερικό της δομής, ειδικά αν τα ράφια για τις οικιακές συσκευές και την τηλεόραση, θα πρέπει να θέσει την υποθήκη, με τη μορφή του καπλαμά.

Η κατασκευή των γυψοσανίδων μετά τη συναρμολόγηση απαιτούν διακόσμηση. Δεν μπορείτε να αφήσετε το γυψοσανίδας με τη μορφή με την οποία υπάρχει. Ράφια και άλλα προϊόντα που κατασκευάζονται από αυτό πρέπει να είναι βαμμένα. Οι ραφές μεταξύ των φύλλων της γυψοσανίδας μάσκα προσεκτικά. Γι 'αυτό το κορδέλα και κολλημένα ραφές επικαλυμμένο πληρωτικό, επιτυγχάνοντας την ψευδαίσθηση της ένα ενιαίο σύνολο. Εάν η εργασία spackling θα γίνει απρόσεκτα, οι αρθρώσεις θα είναι ορατό και το προϊόν χάνει την αισθητική του εμφάνιση.

είδος

Ράφια από γυψοσανίδες μπορούν να γίνουν στις κουζίνες τοίχο. Σε αυτή την περίπτωση, θα υπάρξουν πολλές χρήσιμες χώρο, η οποία αντισταθμίζει σε μεγάλο βαθμό το πάχος του τοιχώματος των γυψοσανίδωνΡάφια από γυψοσανίδες μπορούν να γίνουν στις κουζίνες τοίχο. Σε αυτή την περίπτωση, θα υπάρξουν πολλές χρήσιμες χώρο, η οποία αντισταθμίζει σε μεγάλο βαθμό το πάχος του τοιχώματος των γυψοσανίδωνΗ γυψοσανίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με ξύλινα ράφια. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τα ράφια χωρίς αλλοίωσηΗ γυψοσανίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με ξύλινα ράφια. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τα ράφια χωρίς αλλοίωση

Γυψοσανίδας μπορεί να είναι:

 • ανθεκτικό στο νερό?
 • ανθεκτικά στη φωτιά.

Αδιάβροχο γυψοσανίδες περιέχει ουσίες που εμποδίζουν την ανάπτυξη επ 'αυτής της μούχλας και μυκήτων. Από αυτό το γυψοσανίδας μπορούν να κάνουν τα χέρια σας ράφι στο μπάνιο και το χαγιάτι. Και πάλι, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη ότι, και ανθεκτικό στην υγρασία γυψοσανίδας με την παρατεταμένη επαφή με το νερό αυτό θα βραχεί και παραμορφωμένα. Ως εκ τούτου, τα ράφια πρέπει να είναι πέρα ​​από την προσιτότητα του νερού. Και θα πρέπει να καλύπτονται με αδιάβροχο χρώμα ή κεραμικά πλακίδια. Τελευταία - προστατεύει από να πάρει υγρή γυψοσανίδας.

Υπάρχει πολύ ισχυρή γυψοσανίδες - διαμέρισμα γύψου. Έχει ακόμη σεισμική αντίσταση, ως εκ τούτου, μπορεί να κάνει τα ράφια η ειδική δύναμη του βαρύ εξοπλισμό. Ωστόσο, υπάρχει ένα τέτοιο γυψοσανίδα είναι ακριβά και δεν είναι πάντα προς πώληση.

εκπαίδευση

Για να κάνετε ένα ράφι στον τοίχο, θα χρειαστείτε τα εργαλεία και τις πιο βασικές δεξιότητες που εργάζονται μαζί τους.

Εργαλεία και υλικά για:

 • παζλ?
 • κατσαβίδι ή τρυπάνι?
 • επίπεδο?
 • βουλγαρική?
 • σιδηροπρίονο?
 • ρουλέτα?
 • σφυρί.

Για ράφια στερέωσης με τη χρήση γυψοσανίδας ειδικές άγκυρες πεταλούδα, η οποία οφείλεται σε μια μεγαλύτερη περιοχή επιτρέπει να κρατάτε το εξάρτημα χωρίς να καταστραφεί το γυψοσανίδαςΓια ράφια στερέωσης με τη χρήση γυψοσανίδας ειδικές άγκυρες πεταλούδα, η οποία οφείλεται σε μια μεγαλύτερη περιοχή επιτρέπει να κρατάτε το εξάρτημα χωρίς να καταστραφεί το γυψοσανίδαςΚρατήστε γυψοσανίδας που χρειάζεστε, έτσι ώστε τα φύλλα θέσει ο ένας στον άλλο και να μην νοθεύονταιΚρατήστε γυψοσανίδας που χρειάζεστε, έτσι ώστε τα φύλλα θέσει ο ένας στον άλλο και να μην νοθεύονται

Από τα υλικά που απαιτούνται:

 • βίδες?
 • μεταλλικό προφίλ?
 • η ράγα οδηγό?
 • ενισχυτικό πλέγμα?
 • στόκος.

Πριν ξεκινήσετε να κάνετε ένα ράφι, θα πρέπει να αποφασίσει σχετικά με μικρογραφία του και να αναπτύξει την έννοια της τοποθέτησης του στην αίθουσα.

Μετά το σκίτσο είναι ένα λεπτομερές σχέδιο, το οποίο δείχνει όλες τις διαστάσεις της πραγματικής αξίας. Σύμφωνα με το σχέδιο που έγινε από vymeryat θέση κάτω από τα ράφια πρέπει να γίνει με το χέρι. Καθώς και τα απαραίτητα κομμάτια κομμένα.

σημαντικόΠριν γυψοσανίδας εργασία πρέπει να αποθηκεύονται σωστά. Φύλλα του υλικού πρέπει να διατηρούνται επίπεδα στο άλλο. Αυτό θα αποτρέψει την παραμόρφωση τους. Των παραμορφωμένων σύνταγμα φύλλο έλαβε με ελαττώματα. Επιπλέον, δεν θα είναι δύσκολο.

Να κάνει τα χέρια τους (χειροκίνητη)

Η ίδια η αρχή του έργου περιλαμβάνει την κατασκευή του πλαισίου του προφίλ μετάλλουΗ ίδια η αρχή του έργου περιλαμβάνει την κατασκευή του πλαισίου του προφίλ μετάλλουΕπόμενο πλαίσιο περικαλύπτω γυψοσανίδες, είναι συνδεδεμένο με βίδεςΕπόμενο πλαίσιο περικαλύπτω γυψοσανίδες, είναι συνδεδεμένο με βίδες

Η τελική επεξεργασία μπορεί να είναι διαφορετική - τοποθέτησης χαρτιού ταπετσαρίας, ζωγραφική, άσπρισμα, και πολλά άλλαΗ τελική επεξεργασία μπορεί να είναι διαφορετική - τοποθέτησης χαρτιού ταπετσαρίας, ζωγραφική, άσπρισμα, και πολλά άλλα

Η βάση του κάθε ράφια από γυψοσανίδες - πλαισίου. Σε αντίθετη περίπτωση, το σύνταγμα δεν θα είναι φέροντος οργανισμού. Μόνο το μεταλλικό πλαίσιο καθιστά το ράφι ένα ισχυρό και σταθερό. Πρόκειται για ένα πλαίσιο μεταλλικά φύλλα με τα χέρια στις βίδες. Metalloprofil κοπεί μύλος ενός ορισμένου μήκους, ανάλογα με το μέγεθος των μελλοντικών ράφια.

Στον τοίχο σημειώστε τις θέσεις της μονάδας ραφιού. Μετά από αυτό, το συναρμολογημένο πλαίσιο, το οποίο είναι ένα αντίγραφο του ραφιού σχεδιασμού ίδια προσαρτημένο στον τοίχο με βίδες.

σημαντικόΕάν χρειάζεστε ένα στιβαρό ράφι, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μια παχιά γυψοσανίδα 18 χιλιοστά πάχος και περισσότερο. Στην περίπτωση αυτή, αντί των λαμαρινόβιδες χρησιμοποιούνται πεταλούδα. Οι δοκοί και τα πλαίσια ενισχύουν τη δομή πάρα πολύ.

Για να δημιουργήσετε έναν τόμο τα ράφια σταθερές ράγες. Αυτό το ράφι στο διαμήκη και εγκάρσια κατεύθυνση. Αν υποτεθεί ότι το σύνταγμα πρέπει να αντέχουν το βάρος των 15 κιλών, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα επιπλέον πάτωμα ή το ταβάνι αντηρίδες καλώδια.

Τι τύπους προφίλ και τι κάθεΤι τύπους προφίλ και τι κάθε

Μετά από αυτό, είναι αναγκαίο να πλαισιώσει περικαλύπτω γυψοσανίδες. Δέρμα αρχίζει με τα κάθετα τμήματα. Οι βίδες σταθερό στην προσπάθεια να ταιριάζει ακριβώς το μέρος. κοινή χώρος είναι τότε επικαλυμμένο ταινία και προσεκτικά shpaklyuyut. Πρέπει να δούμε σε αυτό που ήταν εντελώς αόρατο και η επιφάνεια φαίνεται να είναι απόλυτα επίπεδη μετά την εφαρμογή και την ισοπέδωση στόκος οι αρθρώσεις. Εάν οι αρθρώσεις είναι ορατά, είναι απαραίτητο να επαναλάβετε τη διαδικασία και τη διαδικασία γυαλόχαρτο θέση.

σημαντικόΌσο ισχυρότερη είναι η αναμενόμενη φορτίο στο ράφι, τόσο πιο συχνά είναι απαραίτητο να καθοριστεί ένα φύλλο γυψοσανίδας στο προφίλ. Αρθρώσεις στη μέση ενός φύλλου και του καλύμματος προφίλ ενισχυμένο πλέγμα.

Αν ο οργανισμός υποτίθεται για να επισημάνετε τα ράφια, έκανε με τα χέρια του, οι τρύπες για τα φωτιστικά που πρέπει να γίνουν πριν από την τοποθέτηση της γυψοσανίδας.

Μετά τη συναρμολόγηση τα ράφια, μπορείτε να τα βάψετε οποιοδήποτε επιλεγμένο χρώμα, την κατάλληλη έννοια του χώρου.

Πώς να κάνει ένα ράφι-θέση γυψοσανίδες με τα χέρια τους (βίντεο)

ζωγραφική

Πώς να επιλέξετε ένα χρώμα

Κατάλληλο για βαφή:

 • χρώμα λατέξ?
 • ακρυλικό χρώμα?
 • αλκυδικών σμάλτο.

Η βαφή μπορεί να συνδυαστεί με την ταπετσαρία. Για παράδειγμα, όπως στη φωτογραφία: το εσωτερικό των ραφιών γυψοσανίδων wallpapered, και τα εξωτερικά άκρα των ραφιών βαμμένο σε γκριΗ βαφή μπορεί να συνδυαστεί με την ταπετσαρία. Για παράδειγμα, όπως στη φωτογραφία: το εσωτερικό των ραφιών γυψοσανίδων wallpapered, και τα εξωτερικά άκρα των ραφιών βαμμένο σε γκρι

Latex χρώμα δεν είναι ανθεκτικό στο νερό. Είναι δυνατόν να ζωγραφίσει τις λεπτομέρειες σε ξηρό μέρος, όπως ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι, χωλ, κουζίνα. Αλκυδικές και ακρυλικό χρώμα αδιάβροχο και ανθεκτικό, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τα προϊόντα βαφής, τα οποία υποτίθεται ότι ένα μεγάλο φορτίο σε σύνθετα περιβάλλοντα.

προετοιμασία της επιφάνειας

Γυψοσανίδα πριν τη βαφή στοκάρονται. Μετά από αυτό, τα ράφια θα πρέπει να καλυφθεί με αστάρι. Για την καλύτερη αντοχή της δομής για να επιλέξετε ένα ακρυλικό αστάρι. Μετά τις αστάρι στεγνώσει, μπορείτε να αρχίσετε να ζωγραφίσει προϊόντα.

ορόσημα

Αρχικά, είναι απαραίτητο να ζωγραφίσει προσεκτικά πάνω από όλες τις γωνίες και τις αρθρώσεις των φύλλων υλικού. Για να γίνει αυτό, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια λεπτή μικρό πινέλο. Η επιφάνεια του ραφιού είναι καλύτερα να ζωγραφίσει με ένα ευρύ πινέλο. Αν τα ράφια έχουν μεγάλη επιφάνεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί ρολό - τότε ο πίνακας θα φαίνονται πιο ομαλά και πιο αισθητική. Το χρώμα εφαρμόζεται σε δύο στρώσεις, κάθε στρώση μετά την τελική ξήρανση του προηγούμενου.

σημαντικό: Πολύ ωραίο και μοντέρνο αναζητούν δωμάτιο όπου τα ράφια από γυψοσανίδες βαμμένο στο ίδιο χρώμα με το κύριο τοίχωμα. Αυτό δίνει στο σχεδιασμό ένα είδος ακεραιότητας.

συμπέρασμα

Τα ράφια από γυψοσανίδες, χειροποίητα, με προσεκτικό σχεδιασμό θα διακοσμήσει κάθε δωμάτιο και να του δώσετε μια προσαρμοσμένη εμφάνιση. Γι 'αυτό μην φοβάστε να πειραματιστείτε. Καλή τύχη!