Με τη σωστή τοποθέτηση των επίπλων της κουζίνας εξαρτάται από την ευκολία της λειτουργίας τουΜε τη σωστή τοποθέτηση των επίπλων της κουζίνας εξαρτάται από την ευκολία της ekspluatatsiiVy του θέλουν να ξεκινήσουν ένα νέο έργο και αποφάσισε να αναλάβει την ανακαίνιση της κουζίνας; Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να λάβει υπόψη κάθε λεπτομέρεια, από την αγορά των απαραίτητων υλικών και τελειώνει με τη σωστή διάταξη των επίπλων στο δωμάτιο. Επιπλέον, το δικαίωμα να τοποθετήσει αντικείμενα καθημερινής χρήσης - είναι μια τέχνη. Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε πώς να οργανώσει σωστά τα έπιπλα στην κουζίνα.

μικρή κουζίνα

Το μικρό έπιπλα κουζίνας πρέπει να τοποθετείται συμπαγής και εργονομικάΤο μικρό έπιπλα κουζίνας πρέπει να οργανωθούν συμπαγώς και ergonomichnoTak όπως η κουζίνα έχει ένα μικρό χώρο, θα πρέπει να καταφύγουν στα ακόλουθα μυστικά:

 • Χρησιμοποιήστε λειτουργικά έπιπλα. Πόρτες ταιριάζει πιο πάνω ή προς τα συρόμενα.
 • Μπορεί να εξοικονομήσει σημαντικά ανοιγόμενες πόρτες χώρου. Σε αυτήν την περίπτωση, κατάλληλα συρόμενη πόρτα ή τόξο.
 • Η μέγιστη χρήση του κάθε εκατοστό πιάτα. Εάν η επιφάνεια του τραπεζιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα περβάζι παραθύρου, θα πρέπει σίγουρα να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία.
 • Χρησιμοποιήστε το ύψος του τοίχου. Αν το σύστημα ανάρτησης μπορεί να παραταθεί, τότε επίσης θα πρέπει να χρησιμοποιείται. κουκούλες σωλήνα Απόκρυψη και αγωγοί δεν είναι κακό.
 • Long ντουλάπια τοίχου για μια μικρή κουζίνα θα είναι πολύ πιο λειτουργικό από τα ογκώδη ντουλάπια.
 • χώρο της κουζίνας δεν πρέπει οπτικά εμποδίζονται από έπιπλα. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να ελαχιστοποιηθεί το σχήμα του αντικείμενα καθημερινής χρήσης.

σετ κουζίνας

Στη μικρή κουζίνα είναι καλύτερα να δίνουν το προβάδισμα για να περιορίσετε τα ράφια και τα ντουλάπια με απαλά χρώματα. Οι ειδικοί συνιστούν επίσης εντελώς εγκαταλείψει τα έπιπλα από ξύλο σκούρα χρώματα, καθώς θα δώσει η κουζίνα είναι μόνο κατήφεια.

Το βάθος του ντουλαπιού πρέπει να είναι περίπου 40 εκατοστά, αντί του κανονικού 60. Αλλά είναι δυνατόν να αυξηθεί έως και 90 εκατοστά σε ύψος μεντεσέδες ράφια. Έτσι, το δωμάτιο θα επηρεάσει ένα επίμηκες χώρο.

Με λίγα λόγια χρονικά διαστήματα μπορεί να παρέχει υψηλής και στενό κασετίνες, είναι εξαιρετική για να ταιριάζουν.

Έπιπλα, περιβάλλει όλες τις καμπύλες της κουζίνας, η οποία έχει μια μη τυποποιημένη μορφή - αποτελεσματική λύση για μικρούς χώρουςΈπιπλα, περιβάλλει όλες τις καμπύλες της κουζίνας, η οποία έχει μια μη τυποποιημένη μορφή - αποτελεσματική λύση για μικρούς χώρους

Καρέκλες και τραπέζια

Για αυτά τα στοιχεία στην κουζίνα συνεχώς δεν παίρνουν μια θέση. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι, είναι ότι Υπάρχουν διάφοροι τύποι των πινάκων που εξοικονομεί χώρο:

 • αναδίπλωση - μπορεί να επεκταθεί, εάν είναι απαραίτητο?
 • συρόμενη - κρυμμένα κάτω από το κάλυμμα της κύρια μέρη του?
 • πτερύγιο - συνδέονται με τον τοίχο?
 • αναλήψιμο - μπορεί να κρυμμένο σε μια θέση σπεσιαλιτέ.

Διαφανής έπιπλα σε μια μικρή κουζίνα κάνουν το δωμάτιο λιγότερο σωριασμένοΔιαφανής έπιπλα σε μια μικρή κουζίνα κάνουν το δωμάτιο λιγότερο σωριασμένο

 Για μια μικρή κουζίνα προτιμότερο να βάλει μόνο ένα τραπέζι με στρογγυλεμένες φόρμες.

Καρέκλες, με τη σειρά του, μπορεί να είναι:

 • πτυσσόμενο?
 • αναδίπλωση?
 • πλαστικό.

μετρητής μπαρ

Αντ 'αυτού, ο πίνακας μπορεί να ρυθμιστεί μπαρ. Στη σύγχρονη κουζίνα θέση του θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη. Το μέσο ύψος των 120 εκατοστών ράφι. Μπορεί να τοποθετηθεί με διάφορους τρόπους, που εξαρτώνται μόνο από το εύρος της φαντασίας.

μπαρ τραπέζι - μια βολική λύση για μικρού μεγέθους κουζίναμπαρ τραπέζι - μια βολική λύση για μικρού μεγέθους κουζίνα

Ο μετρητής μπαρ είναι μερικές φορές λειτουργεί ως μια διαίρεση κουζίνα και σαλόνι. Τοποθεσία μπορεί να είναι μια χερσόνησο ή νησί.

Με αυτό το κομμάτι των επίπλων υπάρχει η δυνατότητα να αποθηκεύουν όλα τα είδη των μαγειρικών σκευών. Επιπλέον, από τη μία πλευρά του, εάν είναι απαραίτητο, μπορούν να τοποθετηθούν ράφια ή ντουλάπια.

Αν μια μικρή κουζίνα σχεδιαστεί για μια οικογένεια από ένα ή δύο άτομα, ένα μπαρ μπορεί να αντικαταστήσει το τραπέζιΑν μια μικρή κουζίνα σχεδιαστεί για μια οικογένεια από ένα ή δύο άτομα, ένα μπαρ μπορεί να αντικαταστήσει το τραπέζιΣε συνδυασμό με την κουζίνα σαλόνι αρμονικά χωρίζεται μπαρ, συμβάλλοντας στις εγκαταστάσεις ζωνώνΣε συνδυασμό με την κουζίνα σαλόνι αρμονικά χωρίζεται μπαρ, συμβάλλοντας στις εγκαταστάσεις ζωνών

για ποτήρια κρασιού ή του κατόχου γυαλιά μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από το ράφι. Επίσης, πρέπει σκαμπό, γιατί απλά δεν ταιριάζει στο γενικό εσωτερικό σχεδιασμό.

Η τοποθέτηση των επίπλων

Σε μια μικρή κουζίνα μπορεί να κινείται ελεύθερα και άνετα να φάει, αν εξετάσει δεόντως το έργο. Υπάρχουν διάφορες επιλογές για την ορθολογική χρήση του χώρου και η διάταξη των επίπλων:

 • Το γράμμα «P». Αυτό είναι το τέλειο σχέδιο για μια μικρή κουζίνα. Το έργο βρίσκεται στο γεγονός ότι δεν μπορεί να κινηθεί μακριά από το πλυντήριο αυτοκινήτων και εύκολο να φτάσει στο πιάτο ή για την εξαγωγή των προϊόντων.
 • κανόνας τρίγωνο. Με αυτό τον τρόπο για να πάρει εργονομική κουζίνα. Το όλο θέμα είναι να εξασφαλισθεί ότι το ψυγείο, φούρνο και νεροχύτη για να σχηματίσουν ένα είδος τριγώνου. Καθένα από τα μέρη καθορίζει τη διαδρομή της κίνησης σε όλο το δωμάτιο. Η μέση διάρκεια μιας τέτοιας διαδρομής - 2,5 μέτρα. Αρκεί να τοποθέτηση επίπλων ήταν με τη μορφή του γράμματος «L», και με αυτόν τον τρόπο να έρθει στη ζωή.

διαρρύθμιση Έπιπλα με το γράμμα «P» - ιδανικό για κουζίνες με περιορισμένο χώροδιαρρύθμιση Έπιπλα με το γράμμα «P» - ιδανικό για κουζίνες με περιορισμένο χώροκανόνας τρίγωνο στη διάταξη των επίπλων κουζίνας - μια από τις βολικές λύσειςκανόνας τρίγωνο στη διάταξη των επίπλων κουζίνας - μια από τις βολικές λύσεις

σαλόνι-κουζίνα

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι όταν συνδυάζει την κουζίνα με καθιστικό και έλυσε το πρόβλημα της τοποθέτησης των επίπλων. Ωστόσο, στην πράξη αποδεικνύεται αρκετά διαφορετικά. Για να γίνει αυτό το έργο πρέπει να προετοιμαστούν προσεκτικά. Σε αντίθετη περίπτωση, όμορφη κουζίνα μπορεί να μετατραπεί σε ένα ακατάστατο δωμάτιο.

Με το συνδυασμό μια μικρή κουζίνα με σαλόνι, μπορείτε να πάρετε ένα φωτεινό και ευρύχωρο δωμάτιοΜε το συνδυασμό μια μικρή κουζίνα με σαλόνι, μπορείτε να πάρετε ένα φωτεινό και ευρύχωρο δωμάτιο

ζωνών

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε σχετικά με αυτό το φαινόμενο στο σχεδιασμό, όπως ζώνες. Χρησιμοποιείται όχι μόνο για τα έπιπλα κουζίνας. Πρώτα απ 'όλα, τον καθορισμό ζωνών - ένα τμήμα του όλου χώρου σε διαφορετικές ζώνες ανάλογα με τις λειτουργίες. Ευθυγράμμιση των επίπλων κουζίνας σε μεγάλες μπορεί να λυθεί με τη χρήση ενός προ-made πρόγραμμα. Μπορείτε να το κάνετε σε ένα κομμάτι χαρτί ή σε ένα από τα εξειδικευμένα προγράμματα στον υπολογιστή.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να προσλάβει έναν έμπειρο σχεδιαστή που θα είναι σε θέση να επεκτείνουν τις ιδέες σας για την απίστευτη επιλογή των επίπλων και να υλοποιήσει κάθε έργο.

Ιδέες για το σχεδιασμό: χρήσιμες συμβουλές

Όχι απαραίτητα να είναι ειδικός σχεδιαστής, προκειμένου να σχεδιάσει σωστά την τοποθέτηση των επίπλων στην κουζίνα. Μερικές φορές δεν χρειάζεται καν να αλλάξει τα πάντα ριζικά, αρκεί αρμοδίως για την εισαγωγή μερικές ιδέες.

Συμμόρφωση με διαφορετικά χρώματα σε ενιαίο χώρο καθιστά πιο ασφαλή και βελτιώνει την οπτική αντίληψηΣυμμόρφωση με διαφορετικά χρώματα σε ενιαίο χώρο καθιστά πιο ασφαλή και βελτιώνει την οπτική αντίληψη

Υλικά για επένδυση δαπέδου θα πρέπει να είναι ανθεκτικό στο νερό. Καλύτερη επιλογή:

 • λινέλαιο?
 • κεραμίδια?
 • γρανίτη.

Στην τραπεζαρία ως επένδυση δαπέδου θα είναι επίσης κατάλληλη επικάλυψη ξύλου, ιδιαίτερα εάν η συνδυάζουν διάφορα υλικά.

Εξάτμιση αγωγός είναι συχνά τοποθετούνται σε συρτάρια. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με ψευδοροφές από γυψοσανίδα.

Αν έχετε κανένα απολύτως ιδέες για ένα έργο με έπιπλα, τότε παρακάμπτεται μια απλή αλλαγή της κατάστασης, αντικαθιστώντας τον πάγκο ή την τραπεζαρία.

Παραδείγματα την σωστή τοποθέτηση των επίπλων στην κουζίνα (video)

συμπέρασμα

Στην πραγματικότητα, δεν έχει σημασία τι κουζίνα σας - χωριστά ή σε συνδυασμό, μικρό ή μεγάλο. Η διάταξη των επίπλων θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε να δώσει τη ζεστασιά του δωματίου και άνεση. Εάν είστε σωστά σκέψης μέσα από όλες τις λεπτομέρειες, θα το πετύχουμε!

Παραδείγματα της σωστής τοποθέτησης των επίπλων στην κουζίνα (φωτογραφία)