Το σαλόνι είναι το κύριο δωμάτιο του σπιτιού, έτσι ώστε ο σχεδιασμός του θα πρέπει να προσεγγιστεί με έξυπνο τρόπο και με προσοχήΤο σαλόνι είναι το κύριο δωμάτιο του σπιτιού, έτσι ώστε ο σχεδιασμός του θα πρέπει να προσεγγιστεί με έξυπνο τρόπο και tschatelnoMnogie σύγχρονος τρόπος ζωής σήμερα δεν είναι μόνο ένα μέρος για ξεκούραση και χαλάρωση. Παρά το γεγονός ότι το σαλόνι είχε σχεδιαστεί αρχικά για την υποδοχή και ένα ωραίο χρόνο, σήμερα είναι, επίσης, ένα γραφείο και ένα μέρος για να κοιμηθεί. Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα στο δωμάτιο, αν εκτελεί περισσότερες από μία λειτουργίες, πείτε τους επαγγελματίες σχεδιαστές.

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα στο δωμάτιο: προς βήμα

Ξεκινήστε την τοποθέτηση των επίπλων που χρειάζεστε κάνοντας ένα σχέδιο του δωματίου. Στην πραγματικότητα, η μετακίνηση επίπλων είναι πολύ πιο περίπλοκη από ό, τι πρώτα να προσπαθήσετε να εντοπίσετε οπτικά στο σαλόνι. Στο σχέδιο αυτό είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στη λεπτομέρεια.

Κάνοντας πρόγραμμα ρύθμισης, θα πρέπει να σημειωθεί στο σχήμα τη θέση των παραθύρων, πόρτες, φωτιστικά, δοκάρια στην οροφή. Λαμβάνεται υπόψη αν επικοινωνεί δωμάτιο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου.

Πριν αγοράσετε μια σειρά από έπιπλα για το δωμάτιο, θα πρέπει να σκεφτείτε εκ των προτέρων, όπου τα έπιπλα θα τοποθετηθείΠριν αγοράσετε μια σειρά από έπιπλα για το δωμάτιο, θα πρέπει να σκεφτείτε εκ των προτέρων, όπου τα έπιπλα θα τοποθετηθεί

είναι πολύ σημαντικό να καθοριστεί το κύριο θέμα στην τοποθέτηση των επίπλων. Είναι στο χέρι του να απωθήσει και τοποθετημένα τα έπιπλα γύρω. Τα πιο συνηθισμένα είδη συνήθως ένα καναπέ.

Στοιχειώδες βήματα στη διάταξη των επίπλων:

 • Σχεδιάστε ένα σχέδιο.
 • Καθορίστε την τοποθέτηση του κέντρου.
 • συμπληρώστε σωστά το χώρο.
 • Εφαρμογή για την ευθυγράμμιση των νόμων της σύνθεσης.

χώρος πλήρωσης Pi είναι σημαντικό ότι τα κομμάτια των επίπλων βρίσκονται σε επαρκή απόσταση μεταξύ τους. Δεν θα πρέπει να παρεμβαίνει με την ελεύθερη κυκλοφορία γύρω από το δωμάτιο. Είναι σημαντικό ότι τα έπιπλα ήταν ανάλογη με το μέγεθος του δωματίου.

Παραλλαγές διάταξη των επίπλων στο σαλόνι

Σήμερα, οι σχεδιαστές καλούνται να χρησιμοποιήσουν το ελάχιστο ποσό των επίπλων στο χώρο της αίθουσας. Είναι καλύτερα να δοθεί προτεραιότητα στο ελεύθερο χώρο, η οποία είναι τόσο απαραίτητη για τον καθένα. Φυσικά, οι επιλογές για την τοποθέτηση επίπλων θα εξαρτηθεί από την περιοχή του δωματίου και τις προσωπικές προτιμήσεις των ιδιοκτητών χώρων.

Σήμερα, πολλοί ιδιοκτήτες που ζουν δεν μπορεί να επαίρεται για μια μεγάλη περιοχή του δωματίου. Ωστόσο, ακόμη και σε μικρά διαμερίσματα μπορεί να οργανώσει τα έπιπλα, έτσι ώστε το δωμάτιο ήταν ευρύχωρο.

Για το καθιστικό είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα μικρό συμπαγές μέγεθος, αλλά λειτουργικά έπιπλαΓια το καθιστικό είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα μικρό συμπαγές μέγεθος, αλλά λειτουργικά έπιπλα

Για τη διακόσμηση μικρά σαλόνια είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε σπονδυλωτή έπιπλα. Οι ενότητες μπορούν να τοποθετηθούν κατά μήκος του τοίχου, με ταπετσαρία έπιπλα βάλει κατά μήκος ενός άλλου τοιχώματος. Με αυτή τη ρύθμιση η μέση του δωματίου είναι δωρεάν.

Παραλλαγές διάταξη των επίπλων:

 • Για τα μικρά δωμάτια είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα ελάχιστο σύνολο των επίπλων. Εάν το δωμάτιο είναι επιπλέον χρησιμεύει ως ένα υπνοδωμάτιο, ένα καναπέ-κρεβάτι πρέπει να τοποθετηθεί, δεδομένου εκτυλίχθηκε κατάσταση.
 • Μεγάλο σαλόνι είναι καλύτερο να χωρίζεται σε λειτουργικές περιοχές. Μια καλή επιλογή για τη διακόσμηση του σαλονιού θα είναι η ευθυγράμμιση των δύο καναπέδες γωνία που δημιουργούν ένα άνετο και φιλόξενο μέρος για να χαλαρώσετε.

Η σύγχρονη τεχνολογία καθιστά δυνατή την εκτέλεση η ευθυγράμμιση είναι πολύ μικρό και όμορφο. Για παράδειγμα, ένας τηλεόραση πλάσμα μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο, η οποία εξοικονομεί σε μεγάλο βαθμό χώρο. Πολύ δημοφιλής απολαμβάνει τώρα την εγκατάσταση των τζακιών.

Ιδέες για τη διάταξη των επίπλων στο ορθογώνιο σαλόνι

Όταν η διάταξη των επίπλων είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στο σχήμα του δωματίου. γεωμετρία του έχει τεράστιο αντίκτυπο στην διάταξη επίπλων και την οριοθέτηση του χώρου. Οι σχεδιαστές είναι πολύ διαφορετικές τεχνικές για την τοποθέτηση των επίπλων σε ένα τετράγωνο ή ορθογώνιο δωμάτια.

Αυτοκίνητα, ή ορθογώνιο δωμάτιο στο Χρουστσόφ θα πρέπει να γίνεται με διαφορετικό τρόπο από ό, τι το δωμάτιο με ένα τετράγωνο γεωμετρία.

Στη διάταξη ορθογώνιο σαλόνι πρέπει να αναδείξει το όμορφο και πρωτότυπο κέντρο του δωματίουΣτη διάταξη ορθογώνιο σαλόνι πρέπει να αναδείξει το όμορφο και πρωτότυπο κέντρο του δωματίου

Στη διάθεση των εσωτερικών στοιχείων σημαντικό να διασφαλιστεί ότι ο χώρος παραμένει αναλογικά. Είναι σημαντικό να αποφευχθούν τα κοινά λάθη που έγιναν από τους ιδιοκτήτες του ορθογώνιου ζωής. Για να το κάνετε αυτό, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε ένα τεχνικές χώρο χωρισμού.

Όροι τοποθέτηση των επίπλων:

 • Επιλέξτε τη σύνθεση κέντρο του δωματίου. Ξεκινώντας από αυτό, για να δημιουργήσετε ένα χώρο εργασίας.
 • Μην ντρέπεστε από τα όρια του δωματίου. Δεν είναι απαραίτητο να οργανώσει τα έπιπλα αποκλειστικά στην περίμετρο. Επικαλυμμένα έπιπλα μπορεί να τοποθετηθεί στο κέντρο και στην επιφάνεια εργασίας για να θέσει τον τοίχο.
 • Χρησιμοποιήστε την αρχή της ασυμμετρίας. Καρέκλες μπορεί να κανονιστεί διαγωνίως, και ένα τραπέζι του καφέ που τοποθετείται μεταξύ δύο καρέκλες.

Όταν εξοπλισμό ένα ορθογώνιο δωμάτιο είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή στη διακόσμηση χρώμα. Η καλή οπτική τεχνική είναι οριζόντια διαχωριστικά τοιχώματα. Ο χώρος ήταν αρμονική, είναι καλύτερο να κάνει από τα έπιπλα του στο ζεστό και σκούρες αποχρώσεις.

Το στενό σαλόνι: πώς να οργανώσει τα έπιπλα

Πολύ συχνά το σχήμα του δωματίου μπορεί να περιπλέξει το σχεδιασμό του. Σε μεγάλο βαθμό αυτό ισχύει και για την τοποθέτηση επίπλων. Χάρη στη σωστή ευθυγράμμιση του σαλονιού μπορεί να είναι οπτικά μεγαλύτερο.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το σχήμα ενός στενού σαλόνι τονίζει τα έπιπλα, τοποθετημένα κατά μήκος των τοίχων. Αυτό είναι ένα κοινό λάθος ότι οι άνθρωποι νέοι στο σχεδιασμό του χώρου.

Κάντε περιορίσετε το δωμάτιο πιο πρακτικό και σύγχρονο μπορεί να είναι με την κατάλληλη οριοθέτησηΚάντε περιορίσετε το δωμάτιο πιο πρακτικό και σύγχρονο μπορεί να είναι με την κατάλληλη οριοθέτηση

Στενό δωμάτιο θα πρέπει να χωριστεί σε λειτουργικές περιοχές. Για να κάνει το χώρο μεγαλύτερο, θα πρέπει να περάσει κατά μήκος ενός τοίχου. Όλα τα έπιπλα μπορούν να τακτοποιηθούν κατά μήκος του απέναντι τοίχο.

Χαρακτηριστικά τοποθέτηση επίπλων:

 • Σωστά εκτελέσει ζωνών.
 • Αποφύγετε την τοποθέτηση επίπλων κατά μήκος όλων των τοίχων.
 • Μην χρησιμοποιείτε ένα τεράστιο έπιπλα.

Όταν κάνετε ένα στενό δωμάτιο κάθε περιοχή σημαντικό να χωριστεί σε ζώνες σωστά εγκαταστάσεις. Αφιερωμένο περιοχές πρέπει να διατηρούνται τα έπιπλα. Καλύτερα να οργανώσει δωμάτιο με φωτεινά χρώματα.

Συμβουλές Σχεδιαστής: Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα στο δωμάτιο (βίντεο)

Επαγγελματίες σχεδιαστές θα μιλήσει για τις κατάλληλες τεχνικές και πρακτικές εγκαταστάσεις ζωνών. Η τοποθέτηση των επίπλων εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: ο χώρος του δωματίου, το σχήμα του, το ποσό των επίπλων και των αντικειμένων που πρόκειται να αποθηκευτούν σε ένα δωμάτιο. Είναι σημαντικό να μην ακαταστασία το σαλόνι περιττές και δυσκίνητες εσωτερικό.

Παραδείγματα: πώς να οργανώσει τα έπιπλα στο δωμάτιο (φωτογραφία στο εσωτερικό)

0d1fd34f22c9730e91eb5170fbddc114XL3rkOkd8B2R1-dizain-gostinoy59min119T5UY3CA8726β13693371-53df4a6fa32253641