Από το πόσο καλά θα rasstanovlena έπιπλα, εξαρτάται άμεσα από την ευκολία και την άνεση τηςΑπό το πόσο καλά θα rasstanovlena έπιπλα, εξαρτάται άμεσα από την ευκολία του και uyutKazhdaya οικοδέσποινα πολύ προσωπικό χρόνο που δαπανάται στην κουζίνα, όπου είναι σημαντικό να αισθάνεστε άνετα και ζεστά. Και είναι η απόφαση για το πώς να οργανώσει τα έπιπλα σε μια μικρή κουζίνα θα εξαρτηθεί από το πόσο υψηλό είναι το επίπεδο άνεσης. Το θέμα αυτό εξακολουθεί να ισχύει πολλούς κατοίκους των διαμερισμάτων στα οποία πιάτα δεν διαφέρουν μεγάλες περιοχές.

Οι βασικοί κανόνες της τοποθέτησης των επίπλων στην κουζίνα του μικρού μεγέθους

Η τοποθέτηση των επίπλων στο μικρό κουζίνα είναι ένα ερώτημα που μπορεί να «σπάσει» το μυαλό των πολλών. Δυστυχώς, δεν είναι όλα τα διαμερίσματα μπορεί να καυχηθεί για την παρουσία ενός μεγάλου και άνετη κουζίνα, γι 'αυτό είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στη σωστή τοποθέτηση των επίπλων, τα πιο κερδίζοντας χρήσιμα εκατοστά.

Το πρόβλημα της τοποθέτησης των επίπλων μπορεί να αγγίξει ακόμη και με μέση έκταση της κουζίναςΤο πρόβλημα της τοποθέτησης των επίπλων μπορεί να αγγίξει ακόμη και με μέση έκταση της κουζίνας

Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες σχετικά με το πώς να θέσει είδη επίπλων σε μια μικρή κουζίνα:

 • η απόσταση από την πλάκα αερίου σε ένα παράθυρο ή μπαλκόνι πόρτα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 50 εκατοστά?
 • Η εγκατάσταση ενός φούρνο αερίου, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι σε απόσταση μικρότερη των 50 εκατοστών από το παράθυρο ή το μπαλκόνι πόρτα υπάρχει ο κίνδυνος ένα φύσημα του ανέμου, η οποία σβήσουν τις φλόγες
 • τοποθέτηση νεροχύτες στη γωνία μπορεί να οδηγήσει σε αυτό που είναι στον τοίχο με ένα πλευρικό τμήμα θα πάρετε μια σταγόνα νερό ή λάδι, αφήνοντας πίσω τους ίχνη. Ως εκ τούτου, σε μια τέτοια θέση είναι να ρυθμίσετε την ορθολογική μολυβοθήκη?
 • στην κουζίνα ήταν βολικό για να μετακινηθείτε, να δώσουν προσοχή στο κενό ανάμεσα στο τραπέζι για φαγητό και χώρο εργασίας όχι μικρότερη από 90-120 εκατοστά?
 • με κουζίνα έχει αυξηθεί οπτικά, στέκεται στο πάτωμα για να τοποθετήσετε τα πλακάκια του μικρού μεγέθους?
 • στοιχεία που μπορούν να είναι χρήσιμα στην διαδικασία του μαγειρέματος όλα ορθολογικής να τοποθετήσει πλησιέστερα στην σόμπα αερίου?

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αν έχετε ένα μικρό παιδί στο σπίτι δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε τα συρτάρια δίπλα στη σόμπα. Διαφορετικά, το παιδί μπορεί να σκαρφαλώσει πάνω τους για να σόμπα αερίου και να καούν.

 • κουκούλα, έτσι ώστε να μην έρχεται σε αντίθεση με την ελεύθερη κυκλοφορία στην κουζίνα, είναι απαραίτητο να τοποθετηθεί σε ύψος 65 εκ. πάνω από το φούρνο. Αλλά αν ο εξαγωγέας έχει μια ισχυρή δύναμη, η απόσταση μπορεί να αυξηθεί?
 • σε μικρού μεγέθους επίπλων για την κουζίνα δεν φαίνεται δυσκίνητη, θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά τι το φωτισμό. Σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερο να εγκαταλείψει τις δυσκίνητη πολυέλαιοι?
 • Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο και το ύψος των πάγκων. Τυπικά αυτή η τιμή είναι ίση με 85 εκατοστά, αλλά μπορεί να διαφέρουν μέχρι 100 εκατοστά, ανάλογα με την ανάπτυξη του ανθρώπινου?
 • πλυντήριο πιάτων καλύτερο μέρος κοντά στο νεροχύτη, οπότε θα είναι πιο εύκολο να συνδεθείτε, αλλά προφανώς θα δούμε αρκετά αρμονικά?

λειτουργικότητα κυρίως

Εν μέρει να λύσει το πρόβλημα της διάταξης σε μια μικρή κουζίνα μπορεί να βοηθήσει σε σχήμα U σύνολο, το οποίο θα σώσει πολλά πολύτιμο χώροΕν μέρει να λύσει το πρόβλημα της διάταξης σε μια μικρή κουζίνα μπορεί να βοηθήσει σε σχήμα U σύνολο, το οποίο θα σώσει πολλά πολύτιμο χώρο

Σωστά τακτοποιήσετε τα έπιπλα στην κουζίνα ενός μικρού μεγέθους, μπορεί να διευκολύνει σημαντικά τη διαδικασία του μαγειρέματος, καθώς και για την επίτευξη συνθηκών της ελεύθερης κυκλοφορίας σε αυτό. Η σύγχρονη σχεδιαστές προσφέρουν πολλές επιλογές για το πώς να οργανώσει αποτελεσματικά τα στοιχεία των επίπλων κουζίνας στο μικρό μέγεθος της κουζίνας:

 1. Η επιλογή «κανόνα τρίγωνο» Βοηθά να δημιουργήσει την πιο εργονομική κουζίνα. Η ουσία της επιλογής είναι ότι οι νεροχύτη, ψυγείο και φούρνο κορυφές σχηματίζουν ένα τρίγωνο, και τις πλευρές του τριγώνου - την ερωμένη του δρομολογίων μεταφοράς στην κουζίνα. Η διάρκεια αυτών των διαδρομών δεν πρέπει να υπερβαίνει 2,7 μέτρα. Εφαρμογή του κανόνα της διάταξης των επίπλων μπορεί να είναι, αν βάλεις όλα τα κομμάτια των επίπλων, με τη μορφή ενός γραμμάτων «G»?
 2. Επιλογή «το γράμμα P» Είναι η καλύτερη επιλογή για τις μικρές κουζίνες. Η ουσία της υλοποίησης έγκειται στο γεγονός ότι χωρίς να απομακρυνθούμε από το πλύσιμο γίνεται δυνατό να εξαχθεί προϊόντα από το ψυγείο ή να φτάσει την πλάκα, ενώ δεν εκτελεί περιττές κινήσεις?

Η επιρροή των επίπλων σχέδιο ευθυγράμμισης της κουζίνας σε αυτό

Στο μικρό τραπέζι της κουζίνας είναι καλύτερο να θέσει στη γωνία - έτσι ώστε να εξοικονομεί χώρο και τη θέση του θα είναι το πιο βολικόΣτο μικρό τραπέζι της κουζίνας είναι καλύτερο να θέσει στη γωνία - έτσι ώστε να εξοικονομεί χώρο και τη θέση του θα είναι το πιο udobnymV κυρίως με το πρόβλημα της έλλειψης χώρου στην κουζίνα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των λεγόμενων «Χρουστσόφ». Σε τέτοιες κουζίνες νοικοκυρές απεγνωσμένα αγωνίζονται για κάθε χιλιοστό της ωφέλιμης επιφάνειας, προσπαθώντας όσο το δυνατόν περισσότερο λογικό να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε αυτό. Και τα έπιπλα, το οποίο πωλείται στα καταστήματα, γίνεται σε τυποποιημένα μεγέθη, δεν είναι καθόλου κατάλληλο για τις μικρές κουζίνες μέγεθος. Ως εκ τούτου, η καλύτερη επιλογή γίνεται επίπλων, από μεμονωμένες μετρήσεις και τις ατομικές ανάγκες. Αυτά τα έπιπλα ταιριάζει απόλυτα στο τέλος στην αίθουσα του τις διαστάσεις τους, και καλά μελετημένο σχέδιο θα χρησιμεύσει ως πιστός βοηθός για να αποφασιστεί εάν θέλετε να αποθηκεύσετε το ζωτικό χώρο.

Αν μιλάμε για την τυπική διάταξη των μικρών κουζίνες, χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο τη μέθοδο καθορισμού των γωνιακή έπιπλα και οικιακές συσκευές. Στην περίπτωση αυτή, ο ενεργοποιημένος δύο παρακείμενα τοιχώματα, κατά μήκος της οποίας τα στοιχεία μπορούν να τοποθετηθούν και να ρυθμίσετε επίπλων και οικιακές συσκευές. Χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο διάταξη των επίπλων, αφήνουν αρκετό χώρο για μια τραπεζαρία, μια ντουλάπα, που βρίσκεται σε μια γωνιά θα παρέχει επιπλέον χώρο αποθήκευσης για σκεύη κουζίνας.

Εάν η κουζίνα είναι το γεγονός ότι διάταξη της είναι στενό και μακρύ, σε τέτοιες περιπτώσεις, χρησιμοποιούν τη μέθοδο της τοποθέτησης των επίπλων σε μία γραμμή, τοποθετώντας στοιχεία κατά μήκος ενός τοίχου.

Τα οφέλη της σωστής διάταξης των επίπλων σε μια μικρή κουζίνα

Με τη διάταξη των επίπλων θα πρέπει να εξεταστεί με ιδιαίτερη προσοχή, διότι σε μια μικρή κουζίνα στην πρώτη θέση, το πιο σημαντικό λειτουργικόΜε τη διάταξη των επίπλων θα πρέπει να εξεταστεί με ιδιαίτερη προσοχή, διότι σε μια μικρή κουζίνα στην πρώτη θέση, το πιο σημαντικό λειτουργικό

Λογικά επιλεγεί και να τοποθετηθεί σωστά στοιχεία, ανεξάρτητα από τη διάταξη της κουζίνας, έχουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 1. να βοηθήσει να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της ένα ευρύχωρο δωμάτιο?
 2. μέγιστο ωφέλιμο χώρο χρησιμοποιείται αποτελεσματικά με τη χρήση της μακράς θυρίδες ή πρόσθετες κουτιά?
 3. μεγιστοποιεί τη λειτουργικότητα και χρηστικότητα?

Είναι σημαντικό να δοθεί μεγάλη προσοχή στην περιεκτικότητα και αυστηρότητα του σχεδιασμού, τη δημιουργία ομαλή προσόψεις, χρησιμοποιήστε ένα χαμηλών τόνων αξεσουάρ, αποφεύγοντας τις υπερβολές στις μορφές.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του συμπαγούς κουζίνα

Ένα μικρό μπαρ τραπέζι - δεν είναι μόνο μια λύση στο πρόβλημα, αλλά και ένα θαυμάσιο στοιχείο του σχεδιασμούΈνα μικρό μπαρ τραπέζι - δεν είναι μόνο μια λύση στο πρόβλημα, αλλά και ένα θαυμάσιο στοιχείο του σχεδιασμού

Κάθε κουζίνα έχει στοιχεία, την ορθολογική διάταξη που μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις εγκαταστάσεις του συμπαγούς, ειδικά όταν πρόκειται για μικρές κουζίνες. Μπορούν να αναφερθούν τα κύρια στοιχεία αυτών των:

 • επιφάνεια Εργασία, ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο των επίπλων κουζίνας. Ορθολογικά σχεδιασμένα επιφάνεια εργασίας μπορεί να εξοικονομήσει πολύτιμο χώρο 2-3 εκατοστά, στριμώχνουν καθόλου απαιτείται, όπως το πλύσιμο, πλυντήριο πιάτων, ένα φούρνο αερίου, και ούτω καθεξής?
 • πλευρικό τοίχωμα, η οποία αποτελεί σημαντικό στοιχείο για στενό κουζίνες σχεδιαγράμματα. Κατά μήκος αυτού του τοίχου, το οποίο είναι συνήθως συνορεύει με ένα μπάνιο, μπορείτε να εγκαταστήσετε το δάπεδο μια στενή ντουλάπα. Παρά το γεγονός ότι το πλάτος του υπουργικού συμβουλίου μπορεί να είναι μόλις 30 εκατοστά, είναι αρκετά ευρύχωρο?
 • ντουλάπια τοίχου, η οποία για ένα συμπαγές κουζίνα είναι αρκετά όχι περισσότερα από τρία κομμάτια. Εκτελέστε αυτές τις περιπτώσεις καλύτερα σε φωτεινά χρώματα, ώστε να μπορούν να μεγαλώσετε οπτικά ένα μικρό χώρο της κουζίνας?

Όταν επιλέγετε ένα τραπέζι και καρέκλες πρέπει να εξετάσει εκ των προτέρων πώς θα τοποθετηθεί όταν δεν χρησιμοποιείταιΌταν επιλέγετε ένα τραπέζι και καρέκλες πρέπει να εξετάσει εκ των προτέρων πώς θα τοποθετηθεί όταν δεν χρησιμοποιείταιΗ σωστή τοποθέτηση των επίπλων και άπλετο φως - και στην μικρή κουζίνα θα έχει περισσότερο χώρο, αν και οπτικήΗ σωστή τοποθέτηση των επίπλων και άπλετο φως - και στην μικρή κουζίνα θα έχει περισσότερο χώρο, αν και οπτική

Αποθήκευση κάθε εκατοστό στην κουζίνα, είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στο πέρασμα, αρνείται να στάνταρ πόρτες, και στη θέση τους την ανέγερση αψίδας ή την εγκατάσταση συρόμενη μηχανισμών.

 • περβάζι η οποία μπορεί να μετατραπεί στο πάγκο. Αυτή η μέθοδος εξοικονομεί πολύ χώρο στην κουζίνα, αλλά αναφέρεται στις παγκόσμιες μεθόδους της αλλοίωσης των τροφίμων. Ως αποτέλεσμα αυτών των αλλαγών μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά και το χώρο κάτω από το παράθυρο, την εγκατάσταση ράφια εκεί?

Κατά την εγκατάσταση του περβάζι-πίνακα, είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στο ύψος του. Κανονικά το περβάζι ύψος είναι 90 cm και το ύψος ενός συμβατικού γραφείου - 80 εκατοστά, θα πρέπει να εξετάσει κατά την παραγγελία ένα ενσωματωμένο σε έπιπλα κουζίνας.

 • τραπεζαρία Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο όχι μόνο στην κουζίνα, αλλά και καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Ως εκ τούτου, τοποθετώντας τα στοιχεία για το μικρού μεγέθους έπιπλα κουζίνας, δώστε προσοχή στην κορυφή πτυσσόμενο τραπέζι, πτυσσόμενα τραπέζια, και ούτω καθεξής?

Φυσικά, η παραπάνω διάταξη της κουζίνας μικρού μεγέθους είναι απαραίτητο να εργαστούμε σοβαρά, αλλά άνετο και λειτουργικό χώρο, που αποκτήθηκε ως αποτέλεσμα, θα είναι η ανταμοιβή για κάθε οικοδέσποινα.