Προσαρμόστε κανάλια στην τηλεόραση είναι πολύ απλήΠροσαρμόστε κανάλια στην τηλεόραση και όχι prostoSegodnya όλες τις σύγχρονες τηλεοράσεις υποστηρίζουν ψηφιακά κανάλια, και η διαμόρφωση και η διαχείριση πραγματοποιείται με τη χρήση του τηλεχειριστηρίου. Χύτευση διεξάγεται μέσω ενός αγωγού, δορυφορικό πιάτο, ή το Internet.

Κανόνες: πώς να ρυθμίσετε τα ψηφιακά κανάλια

Τηλεόραση δημιουργοί προσπάθησαν να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη. Σήμερα, καλωδιακή και αναλογική τηλεόραση ψηφιακή εκτοπισμένους, και τώρα οι άνθρωποι μπορούν να προγραμματίσετε μια προσαρμοσμένη δέσμη καναλιών. Ο χρήστης μπορεί να βάλει στη σωστή σειρά και να επεξεργαστείτε κανάλια - Πρώτον, Παρασκευή, 2x2, τη Ρωσία, το Fusion, Muz τηλεόραση και άλλα. Επεξεργαστείτε τη διαδικασία είναι πολύ απλή. Ζούμε στην εποχή της υψηλότερης τεχνολογίας, και είναι όλα με στόχο την αλλαγή της ζωής προς το καλύτερο.

Θα σας επιτρέψει να κάνετε μια ζωή:

 • ευχάριστο?
 • άνετα?
 • Δωρεάν.

Έτσι, αυτό που έχει την αξιοπρέπεια της ψηφιακής τηλεόρασης και μπορώ να προσαρμόσετε τον εαυτό μου; Πρώτον, αυτό είναι ένα τεράστιο αριθμό των τηλεοπτικών καναλιών, πολλές φορές μεγαλύτερος από τον αριθμό των αναλογικών πλήκτρων. Δεύτερον, μια τέτοια ψηφιακή τηλεόραση - είναι πάντα superkachestvo εικόνα, η οποία δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες και τα χαρακτηριστικά του τόπου κατοικίας και των BCS. Τρίτον, η λίστα καναλιών, ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει κατά βούληση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί ενδιαφέρονται για το πώς να ρυθμίσετε και να αναζητήσετε το δεξί κανάλι στην ψηφιακή τηλεόραση, πώς να πιάσει ένα κύμα και να το κάνουμε, όπως προτείνεται από τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη plasma Elekta (Ιαπωνία), Grundig, Haier, Bravis, Ruby, LDZHI 32LF2510, Rainford, Daewoo, Supra ή ένα άλλο.

Ενημέρωση της λίστας των καναλιών στην τηλεόραση είναι εντελώς δωρεάνΕνημέρωση της λίστας των καναλιών στην τηλεόραση είναι εντελώς δωρεάν

HD, μεταφράστηκε στα αγγλικά ως "υψηλής ευκρίνειας". HD TV - TV είναι η ανάλυση υψηλότερη ευκρίνεια των 1920x1080 pixels. Αναλογική τηλεόραση έχει ένα ψήφισμα, η σαφήνεια είναι 720x576 pixels.

Αν ο χρήστης χρησιμοποιεί μια οθόνη πλάσματος ή LCD, η διαφορά στην ποιότητα της εικόνας είναι περισσότερο από προφανές, αυτό είναι ένα θαύμα στον κόσμο της τηλεόρασης για την καλύτερη συχνότητα. Ίσως το μόνο μειονέκτημα της ψηφιακής τηλεόρασης είναι ότι δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Φυσικά, τα χρήματα δαπάνες για DTV μικρές, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν εκτιμούν ακριβώς ροή. Ωστόσο, το πρόσθετο κόστος μπορεί να αποφευχθεί με το να μην αγνοεί την τρομερή ευχαρίστηση βλέποντας DTV. Ενημερωθεί ο κατάλογος καναλιών μπορεί να είναι δωρεάν. Για δωρεάν ψηφιακή τηλεόραση, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε πώς να δημιουργήσουν νέα προγράμματα και ψηφιακά κανάλια και εξάλειψη των περιττών. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πώς να το κάνουμε ρύθμιση τηλεόραση, ένα πρότυπο τηλεοπτικές μεταδόσεις υποστηρίζεται και αν υπάρχει μια ψηφιακή τηλεοπτική μετάδοση. Τα πρότυπα μπορούν να είναι 2 - DVB-T ή DBV-C.

Οδηγίες: πώς να δημιουργήσουν κανάλια στην τηλεόραση LG

Πριν από τη ρύθμιση της τηλεόρασης, είναι απαραίτητο να συνδέσετε το καλώδιο ή εκπομπής της κεραίας. Στη συνέχεια, παρέχουμε μια σύνδεση δικτύου. Στον πίνακα υπάρχει ένα κουμπί «Μενού» ή «Ρυθμίσεις», τα μοντέλα Smart, κάντε κλικ στο κουμπί «Home». Στη συνέχεια, μεταβείτε στις «Ρυθμίσεις». Ορισμένες τηλεοράσεις απαιτούν έναν κωδικό pin. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να πληκτρολογήσετε 0000, 1111 ή 1234. Ένας από αυτούς τους κωδικούς είναι υποχρεωτική προσέγγιση, και να προχωρήσει με τις ρυθμίσεις εγκατάστασης.

αυτόματο αλγόριθμο συντονισμός των δράσεων:

 1. Επιλέξτε «Επιλογές», επιλέξτε μια χώρα, τη γλώσσα.
 2. Καθορίστε την πηγή - καλωδιακή τηλεόραση ή κεραία.
 3. Επιλέξτε τον τύπο αναζήτησης και εισαγάγετε τις απαιτούμενες παραμέτρους, οι οποίες παρέχονται τηλεπικοινωνιακών παρόχων. Αν ενεργοποιήσετε το «ψηφιακή μόνο» κανάλια θα πρέπει να διευθετηθεί μόνο με αυτές τις παραμέτρους. Αν αγνοήσετε τη λειτουργία, την πρώτη αναζήτηση γίνεται σε ψηφιακό, και μόνο τότε για τα αναλογικά κανάλια.
 4. Πρέσες επιλέξτε «Run».

Παρατηρούμε την αυτόματη αναζήτηση καναλιών. Μετά την εγκατάσταση, μπορείτε να ταξινομήσετε τα κανάλια πατώντας το «Λίστα» κουμπί στον πίνακα ελέγχου. Για να συνδεθείτε με ένα δορυφορικό πιάτο στο μενού, «Auto», επιλέξτε την κεραία ή δορυφόρο. Στη συνέχεια, ορίστε τις αιτούμενες παραμέτρους. Περαιτέρω δράση είναι παρόμοια με την αρχή.

Προσαρμόστε κανάλια στην τηλεόραση της LG, ακολουθώντας τις απλές οδηγίεςΠροσαρμόστε κανάλια στην τηλεόραση της LG, ακολουθώντας τις απλές οδηγίες

Αν το μοντέλο LDZHI με έξυπνη λειτουργία, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν πρόσθετες λειτουργίες, τη σύνδεση στο Internet.

Το πρώτο βήμα είναι να παρέχει μια σύνδεση στο Internet, ή WiFi προσαρμογέα, στη συνέχεια, να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση. Στον πίνακα κάντε κλικ στο κουμπί «Home», εισαγάγετε στην οθόνη, κάντε κλικ στο κουμπί «Εγκατάσταση», επιλέξτε «Δίκτυο» και «Ρύθμιση δικτύου». Περαιτέρω δείχνει τον τύπο του Internet (ενσύρματα ή ασύρματα) και χρησιμοποιήστε την αυτόματη ρύθμιση. Μπορείτε να εισαγάγετε τις ρυθμίσεις με μη αυτόματο τρόπο. Smart TV και να ελέγξετε τα δεδομένα εισέρχεται στο δίκτυο. Η οθόνη θα εμφανίσει πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση. Επιλέξτε το στοιχείο «Κλείσιμο». Στη συνέχεια περνάμε από την εγγραφή και ρυθμίστε την επιθυμητή εφαρμογή για να δείτε τηλεοπτικά προγράμματα. Στη συνέχεια καναλιών παρομοίως με την πρώτη μέθοδο.

Συμβουλές: πώς να δημιουργήσουν κανάλια στην τηλεόραση Samsung

συντονισμός καναλιών μπορεί να γίνει από τον εαυτό σας ή πηγαίνετε στο κύριο κέντρο εξυπηρέτησης. Προσαρμόστε τα μοντέλα της Samsung μπορεί να είναι αυτόματα ή χειροκίνητα. Η διαδικασία εξαρτάται από τη γενιά της τηλεόρασης. Κατ 'αρχάς, θα πρέπει να συμπεριλάβετε το καλώδιο και το δίκτυο.

Τα βήματα εγκατάστασης:

 • Μετά την ενεργοποίηση, πατήστε το κουμπί «Μενού»?
 • Στο αναδυόμενο παράθυρο, μεταβείτε στην καρτέλα Ρυθμίσεις Δικτύου, δίπλα στο «κεραία»?
 • Επιλέξτε το «καλώδιο» - να αλλάξετε τη χώρα στη ρωσική ή άλλο?
 • Στη συνέχεια φτάνουμε στο σημείο να «Αυτόματος Συντονισμός», επιλέξτε τις παραμέτρους του «Digital» του καναλιού και κάντε κλικ στο Επόμενο.

Tab θα στραφούν σε αναζήτηση επιλογή λειτουργίας, κάνουμε κλικ «Γρήγορη». Ρυθμίστε τις απαραίτητες παραμέτρους: συχνότητα των 290.000 kHz, το ρυθμό μετάδοσης 6875 KS / s, διαμόρφωση 256 QAM. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Αναζήτηση». Αυτό ξεκινά την αυτόματη ρύθμιση του καναλιού. χρόνος αναζήτησης διαρκεί λίγα λεπτά, στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε την περιήγηση στο διαθέσιμο μεταφοράς στην περιοχή.

Προσαρμόστε κανάλια στην τηλεόραση Samsung μπορεί να είναι αυτόματα ή χειροκίνηταΠροσαρμόστε κανάλια στην τηλεόραση Samsung μπορεί να είναι αυτόματα ή χειροκίνητα

Προσαρμόστε κανάλια στην τηλεόραση Samsung μπορεί να είναι ένα παλιό χέρι.

Πηγαίνετε στο μενού στον πίνακα ελέγχου στην οθόνη, κάντε κλικ στην καρτέλα «Antenna», επιλέξτε «Χειροκίνητη Ρύθμιση» - «Ρύθμιση ψηφιακού καναλιού». Ένα παράθυρο ανοίγει, κάντε κλικ στο «Δημιουργία» και εισάγετε τις παραμέτρους: συχνότητα των 170.000 kHz, η μονάδα 128 QAM, μετάδοση - 6900 KS / s και κάντε κλικ στην Αναζήτηση. Τηλεόραση θα επιλέξει ορισμένα κανάλια, σημειώστε το «OK». Για άλλη μια φορά θα εμφανιστεί το προηγούμενο παράθυρο. Πιέστε για να δημιουργήσετε, να ρυθμίσετε τη συχνότητα 178.000 kHz, άλλες παράμετροι δεν αγγίζουν, κάντε κλικ στην αναζήτηση. Ομοίως, μπορείτε να προσθέσετε τις παρακάτω κανάλια, αλλάζοντας τη συχνότητα σε βήματα των 8000 kHz για να σταματήσει η συχνότητα 226.000 kHz. Όλα τα κανάλια ρυθμιστεί, μπορείτε να απολαύσετε βλέποντας.

Συντονιστείτε η τηλεόραση

Μετά τη ρύθμιση των καναλιών, μπορείτε να τα επεξεργαστείτε μόνοι σας. Για να ταξινομήσετε αρίθμηση των καναλιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την καρτέλα στοιχείο «Μενού» και πληκτρολογήστε το «Εκπομπή», εδώ θα πρέπει να επιλέξετε «Επεξεργασία αριθμού καναλιού». Στη συνέχεια, επιλέξτε το στοιχείο, τότε θα πρέπει να το μετακινήσετε, για παράδειγμα, «το αγαπημένο της Disney για τα παιδιά.» Βάλτε ένα τσιμπούρι και πατήστε το πλήκτρο «Enter».

Αναλογικά κανάλια θα είναι χωρίς ετικέτες, ψηφιακή - με το όνομα.

Στη συνέχεια, επιλέξτε «Αριθμός Αλλαγή» και κάντε κλικ στο κουμπί «Enter». Χρησιμοποιήστε το βέλος στο τηλεχειριστήριο, μπορείτε να μετακινήσετε το κανάλι στη θέση που θέλετε ή απλά εισάγετε τον αριθμό, όπως το 002. Για την αποθήκευση, πατήστε το πλήκτρο «Enter». Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ανταλλάξετε την επιθυμητή εκπομπή και να αναδιατάξετε τα κανάλια. Φίλτρο τηλεοπτική μετάδοση μπορεί επίσης η μέθοδος αυτή.

Μετά τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης, τα αναλογικά κανάλια θα είναι χωρίς ετικέτες, ψηφιακή - με το όνομαΜετά τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης, τα αναλογικά κανάλια θα είναι χωρίς ετικέτες, ψηφιακή - με το όνομα

Αν για κάποιο λόγο θέλετε να διαγράψετε ένα κανάλι, τότε:

 • Στον πίνακα ελέγχου μεταβείτε στο «Μενού»?
 • Επιλέγοντας ένα πρόγραμμα επεξεργασίας καναλιού?
 • Επιβεβαιώνουμε «OK»?
 • Αυτό έρχεται επιλέξτε «τηλεοπτικά κανάλια» - Πιέστε «OK»?
 • Ψάχνουμε για το επιθυμητό κανάλι, κάντε κλικ στο κουμπί «Επεξεργασία».

Τα κανάλια που εμφανίζονται στην οθόνη, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε έναν κωδικό πρόσβασης, που ήταν στην είσοδο στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης. Υπάρχει ένα επιπλέον κουμπί στην οθόνη, «Μετακίνηση», «Διαγραφή». Δρομέας επιλέξτε «Διαγραφή» και κάντε κλικ στο «OK». Τα ανεπιθύμητα κανάλια αφαιρούνται. Αν χαθούν οι ρυθμίσεις, μπορείτε πάντα να αναμορφώσουν τα κανάλια και Hall. Αυτή η διαδικασία δεν παίρνει πολύ χρόνο.

Μέθοδοι για τις ρυθμίσεις τηλεοπτικό κανάλι

Αυτόματη ρύθμιση γίνεται τηλεχειριστήριο. Ο χρήστης πρέπει να βρει το κουμπί «Μενού», και το χρησιμοποιεί για να φέρει το μενού περιβάλλοντος στην τηλεόραση οθόνη της τηλεόρασης. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε «Settings» - «Ρύθμιση αυτόματου» Όταν η διαδικασία αυτόματης ρύθμισης είναι πλήρης, μπορείτε να πάρετε μια λίστα των ψηφιακών καναλιών. Τηλεόραση κρατά αυτόματα ρωσικά και ξένα κανάλια. Αναζητώντας μια τηλεόραση χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη κεραία. Ταξινόμηση αποδεικνύεται ότι ο πάροχος προσφέρει. Τηλεόραση βρίσκει τον εαυτό κανάλια.

πίνακα ρύθμιση Αυτόματη τηλεοπτικό κανάλιπίνακα ρύθμιση Αυτόματη τηλεοπτικό κανάλι

Set μπορεί να είναι χειροκίνητα. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να γνωρίζουν εκ των προτέρων τα αρχικά δεδομένα του καναλιού. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο, επιλέξτε «Μενού» κλειδί, και να εμφανίσετε το μενού της τηλεόρασης οθόνη της τηλεόρασης. Στη συνέχεια, είναι απαραίτητο για να επιλέξετε «Settings» - «Ρύθμιση του εγχειριδίου» Επιλέγοντας «Χειροκίνητη Ρύθμιση», πρέπει να πληκτρολογήσετε τις τιμές του καναλιού. Στη συνέχεια θα πρέπει να επιλέξετε «Αποθήκευση», οπότε θα ξεκινήσει η διαδικασία για την εξεύρεση και διατήρηση της απαιτούμενης κανάλι στη μνήμη της τηλεόρασης. Αυτές οι χειρισμοί είναι απαραίτητο για την εκτέλεση κάθε τηλεοπτικό πρόγραμμα της ψηφιακής μετάδοσης.

Πώς να ρυθμίσετε τα δωμάτια για την τηλεόραση (video)

Εάν η ψηφιακή τηλεόραση δεν μπορείτε να βρείτε τα ελεύθερα δορυφορικά ψηφιακά τηλεοπτικά κανάλια, που δεν έχουν ρυθμιστεί, το πρόβλημα μπορεί να είναι ότι τα πρότυπα της τηλεοπτικής μετάδοσης και τα δεδομένα της τηλεόρασης υποστήριξης δεν ταιριάζει με τη συσκευή. Επίσης, τα τηλεοπτικά κανάλια δεν μπορεί να είναι το δίκτυο. Τηλεοπτικά κανάλια μπορεί να είναι κάτω από τον κωδικό. Στην περίπτωση της τηλεόρασης κωδικοποίηση, θα πρέπει να αγοράσετε από το sim παροχέα κάρτας. Η απάντηση στο ερώτημα γιατί να κατεβείτε ρύθμιση θα δώσει τον πάροχο. Για να αναζητήσετε κανάλια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το EPG.