Ογκομετρική εικόνα στον τοίχο σε συνδυασμό με το σωστό φωτισμό μετατρέπεται σε ένα κομμάτι της τέχνηςΟγκομετρική εικόνα στον τοίχο σε συνδυασμό με το σωστό φωτισμό στρέφεται προς το θέμα της iskusstvaNovoe - είναι καλά ξεχασμένο παλιό. ζωγραφική δημοφιλής σήμερα τα τείχη - δεν νεότευκτη εφεύρεση. Ακόμη και κατά τη σοβιετική εποχή, ελλείψει της ταπετσαρίας έγινε για να θέσει στους τοίχους stenciled εικόνα. Τώρα ενδιαφέρον για τις τοιχογραφίες έχει επιστρέψει, επειδή σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα πραγματικά μοναδικό εσωτερικούς χώρους που δεν είναι πλέον κανέναν. Κουζίνα - ένα καλό μέρος για να πειραματιστούν. Έτσι, πώς να διακοσμήσετε τους τοίχους με τα χέρια τους σε αυτό και να κάνουν την εικόνα του όγκου;

Τι υλικά χρειάζονται

Σχέδια χρησιμοποιώντας γύψο βλέμμα είναι αρκετά ασυνήθιστο και μπορεί να εκπλήξει οποιαδήποτεΣχέδια χρησιμοποιώντας γύψο βλέμμα είναι αρκετά ασυνήθιστο και μπορεί να εκπλήξει lyubogoDlya σχέδιο θα πρέπει:

 1. βούρτσες?
 2. μολύβι σκίτσο σχέδιο?
 3. σφουγγάρι?
 4. διαφανή μεμβράνη.

Επιπλέον, είναι απαραίτητο να επιλέξετε το σωστό χρώμα για την τοιχογραφία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

 • ακρυλικά?
 • αλκυδικές?
 • υδροχρώματα?
 • υγρή ταπετσαρία?
 • δομημένη χρώμα?
 • Automobile σπρέι βαφής.

Με βάση την απομακρυσμένη τοίχο από την περιοχή εργασίας στην κουζίνα, μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε μελάνια με βάση το νερό. Λίπη και βρωμιά δεν θα πάρει εδώ, έτσι δεν είναι απαραίτητο να βρέχουμε τον καθαρισμό των τοίχων. Εάν οι αριθμοί αναμένεται να ξεκινήσει στην κουζίνα δεν είναι σε έναν τοίχο, και στην περίμετρο, τότε είναι καλύτερα να δώσουν προσοχή στην υγρασία-απόδειξη χρωμάτων - ακρυλικά και αλκυδικές. Ακρυλικά χρώματα είναι οι καλύτερες δυνατές - έχουν καμία μυρωδιά, καλά αραιωμένο με νερό στο επιθυμητό πάχος, ανακατεύουμε καλά και εξυπηρετούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

σημαντικό: Για να δημιουργήσετε μια ογκομετρική 3D γραφικά στο στυλ που ταιριάζει καλύτερα δομημένη χρώμα και γύψο.

Προσδιορισμός της σύνθεσης

Πριν κάνετε το μοτίβο όγκο στον τοίχο της κουζίνας, είναι απαραίτητο να επιλέξετε μια θέση - που είναι οι πολύ τοίχο / τοίχους. Σχέδιο μπορούν να εκτελούν διάφορες λειτουργίες:

 • διακοσμούν τους τοίχους?
 • να κρύψει ατέλειες της

Συχνά εκτελεί δύο λειτουργίες ταυτόχρονα. Δεν πρέπει να λησμονείται ότι ο σχεδιασμός πάντα προσελκύει το μάτι και, συνεπώς, εστιάζει στον εαυτό του. Ως εκ τούτου, η σύνθεσή του θα πρέπει να εξεταστεί προσεκτικά.

Ογκομετρική σχέδια χρησιμοποιώντας γύψο στη συνέχεια μπορεί να διακοσμήσει, τότε το τρισδιάστατο εφέ εικόνας αποκάλυψε σε όλες τις ομορφιές τηςΟγκομετρική σχέδια χρησιμοποιώντας γύψο στη συνέχεια μπορεί να διακοσμήσει, τότε το τρισδιάστατο εφέ εικόνας αποκάλυψε σε όλες τις ομορφιές της

Θυμηθείτε: το μεγαλύτερο ανάγλυφο, η εικόνα θα φαίνεται πιοΘυμηθείτε: το μεγαλύτερο ανάγλυφο, η εικόνα θα φαίνεται πιο "βαθύς" και ρεαλιστικέςΥψηλής ποιότητας τρισδιάστατη εργασία - ακόμα και όταν είναι όταν εξετάζουμε ένα κοντινό πλάνο εικόνα παραμένει ρεαλιστικόΥψηλής ποιότητας τρισδιάστατη εργασία - ακόμα και όταν είναι όταν εξετάζουμε ένα κοντινό πλάνο εικόνα παραμένει ρεαλιστικό

Σχήμα με μεγάλα στοιχεία στον τοίχο της κουζίνας για να μειωθεί οπτικά το χώρο. Αυτά τα φανταχτερά και φωτεινά στοιχεία, μπορείτε να σχεδιάσετε μόνο στις κουζίνες του μεγάλου μεγέθους. Μικρά σχέδια πάνω στα τοιχώματα κάνει το χώρο οπτικά περισσότερο όγκο και περισσότερο, αλλά είναι πιο δύσκολο να βγάλουν τα δικά τους χέρια χωρίς την κατάλληλη εκπαίδευση τέχνης. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να στοιχηματίσει για τη σύνθεση των στοιχείων ενός μεσαίου μεγέθους, με σχετικά απλή, χωρίς πολύπλοκα εξαρτήματα.

σημαντικό: Σκέψη σύνθεση, ψάξτε για τους τοίχους γωνίες - είναι απαραίτητο ώστε να υπάρχει μια εικόνα που έμεινε αίσθημα άδειο γωνίες. Η κουζίνα θα φαίνονται καλά τα φρούτα και τα λαχανικά εικόνα, μαγειρική θέματα, κλαδιά δέντρων με λουλούδια και φρούτα. Αν η κουζίνα γίνεται στο λαϊκό στυλ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενεργά ένα συνδυασμό σχεδίασης και το εσωτερικό στοιχεία του σχεδιασμού - για να κάνουν έργα ζωγραφικής σε Gorodetsky και Khokhloma στυλ και συγκρατούν τα ράφια στις σωστές θέσεις με samovars και πήλινα και ξύλινα μαγειρικά σκεύη.

Πώς να μεταφέρετε την εικόνα στον τοίχο

Δημιουργήστε ένα στένσιλ - είναι το θεμέλιο για μια επιτυχημένη σχέδιο: να κάνει ένα λάθος - και στη συνέχεια να το δείτε στην εικόναΔημιουργήστε ένα στένσιλ - είναι το θεμέλιο για μια επιτυχημένη σχέδιο: να κάνει ένα λάθος - και στη συνέχεια να το δείτε στην risunkeIzobrazhenie στον τοίχο μπορεί να εφαρμοστεί με διάφορους τρόπους:

 • με το χέρι?
 • χρησιμοποιώντας μια μεμβράνη?
 • χρησιμοποιώντας διαφανείς ταινίες

Ελεύθερο σχέδια μπορούν να κάνουν πραγματικότητα δεν είναι ο μόνος που ξέρει πώς να ζωγραφίζει. Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να μεταφέρετε τις εικόνες σε μεγαλύτερο επίπεδο, χωρίς να απαιτούνται ικανότητες - τοίχο στην κουζίνα πρέπει να σπάσει σε τετράγωνα. Το επιλεγμένο μοτίβο είναι επίσης κατανεμημένες σε ακριβώς τον ίδιο αριθμό των τετραγώνων. Μένει τώρα μόνο σε κάθε τετράγωνο στον τοίχο να ζωγραφίζει ένα στοιχείο με ένα τετράγωνο επί του δείγματος - που λαμβάνεται με μια πολύ ακριβή μεγεθυμένη εικόνα.

Παρομοίως, μικρά αντικείμενα μπορούν να αντιγραφούν πάνω σε ένα διαφανές φιλμ, και στη συνέχεια, εφαρμόζοντας επανασχεδιάζεται σχέδια στον τοίχο και κίνηση.

σημαντικόΑν μια συσκευή προβολής, θα διευκολύνει τη μεταφορά. Είναι αρκετό για να στείλει την εικόνα σας άρεσε μέσω ενός προβολέα στον τοίχο. Μένει μόνο ένα μολύβι για να κύκλο προβλέπεται στα στοιχεία τοίχο. Τα αριθμητικά στοιχεία που λαμβάνονται στον τοίχο ως ακριβή και επαγγελματική, στη συνέχεια, ότι κανένας από την είσοδο της κουζίνας δεν θα πιστεύουν ότι έκαναν με τα χέρια τους και δεν είναι έργο ενός επαγγελματία καλλιτέχνη!

Μπορείτε απλά να κάνετε ή να βρείτε στο Διαδίκτυο και στένσιλ για να βάλει την εικόνα. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος.

Πώς να κάνει το μοτίβο όγκο στον τοίχο της κουζίνας με τα χέρια τους

Ογκομετρική στοιχεία - δεν είναι απαραίτητα μια ανακούφιση, μερικές φορές ένα παιχνίδι των σκιών μπορεί να επιτευχθεί καταπληκτικό ρεαλισμόΟγκομετρική στοιχεία - δεν είναι απαραίτητα μια ανακούφιση, μερικές φορές ένα παιχνίδι των σκιών μπορεί να επιτευχθεί καταπληκτικό ρεαλισμόΑφήστε αυτή την εικόνα και δεν είναι κατάλληλο για την κουζίνα, αλλά φαίνεται εκπληκτικά ρεαλιστικό! Αλλά γιατί δεν ταιριάζει; Στην κουζίνα Αφρικανική στυλ παρόμοιο σχήμα θα είναι αρκετά κατάλληλο.Αφήστε αυτή την εικόνα και δεν είναι κατάλληλο για την κουζίνα, αλλά φαίνεται εκπληκτικά ρεαλιστικό! Αλλά γιατί δεν ταιριάζει; Στην κουζίνα Αφρικανική στυλ παρόμοιο σχήμα θα είναι αρκετά κατάλληλο.

 1. να προετοιμάσει τον τοίχο: το τοίχωμα αφαιρεθεί όλα κάλυμμα στη βάση. Στη συνέχεια επίχρισμα τοίχου, εάν απαιτείται - ευθυγραμμισμένα?
 2. Wall γεμάτοι?
 3. ο τοίχος καλύπτεται με το κύριο υπόβαθρο - συνήθως από το χρώμα ταιριάζει με το χρώμα των υπόλοιπων τειχών. Αλλά μπορεί και αντίθεση, αν συλληφθεί του έργου?
 4. κάνει ένα σκίτσο σχέδιο - η σύνθεση εφαρμόζεται με οποιαδήποτε από τις μεθόδους που περιγράφονται παραπάνω?
 5. δίνουν μια εικόνα. Τα πρώτα σημαντικά τμήματα βαμμένα, τα τελευταία μικρά κομμάτια και απορρίπτονται πάνω από τα άλλα στοιχεία.

σημαντικόΧρώματα είναι καλύτερο να φυτευτούν όσο το δυνατόν λεπτότερη - παχύ χρώμα άσχημη πτώση στον τοίχο και θα δημιουργήσει μια ατημέλητη μοτίβο εμφάνιση.

Εάν η εικόνα εφαρμόζεται διαμέσου ενός στένσιλ, το διάτρητο ιχνάριο θα πρέπει να στερεώνεται στο χαρτοταινία τοίχο προηγουμένως. Στένσιλ πρέπει να απομακρύνονται αμέσως από τον τοίχο μετά από τη ζωγραφική - αλλιώς θα διασπάσει ή κάτω από το χρώμα podtechet.

σημαντικό: Ογκομετρική 3D εικόνα που λαμβάνεται με ενεργό χρήση του εφέ σκιάς, προοπτική και οπτική ψευδαίσθηση. Δείγματα από τα στοιχεία αυτά μπορούν να βρεθούν στο Διαδίκτυο και να τους τα χέρια τους, μόνο με την αντιγραφή.

Μαζική σχέδια στους τοίχους της κουζίνας από γύψο ή γύψο

Κατά την αφαίρεση του στένσιλ δεν θα πρέπει να βιαστούμε - λάθος κίνηση - και όλα μάταιαΚατά την αφαίρεση του στένσιλ δεν θα πρέπει να βιαστούμε - λάθος κίνηση - και όλα μάταια

Ασφαλίστε το stencil είναι απαραίτητη τόσο αξιόπιστη όσο το δυνατόν, έτσι ώστε κατά τη λειτουργία το λάθος να μετακινήσετεΑσφαλίστε το stencil είναι απαραίτητη τόσο αξιόπιστη όσο το δυνατόν, έτσι ώστε κατά τη λειτουργία το λάθος να μετακινήσετεΈτοιμο σχέδιο όγκο στον τοίχο μπορεί να βαφτεί, και μπορεί να μείνει στην αρχική του μορφή, σε κάθε περίπτωση - το αποτέλεσμα θα είναι ευχάριστο στο μάτιΈτοιμο σχέδιο όγκο στον τοίχο μπορεί να βαφτεί, και μπορεί να μείνει στην αρχική του μορφή, σε κάθε περίπτωση - το αποτέλεσμα θα είναι ευχάριστο στο μάτι

Ορισμένα στοιχεία μπορεί να είναι κατασκευασμένα από φυσικά στοιχεία: φύλλα, λουλούδια, μίσχους, κορμούς που καλύπτονται σε ξηρά μορφή γύψου. Περαιτέρω, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως προκατασκευασμένων στοιχείων.

Πώς γίνεται:

 1. Σχήμα εφαρμόζεται στο τοίχωμα, παράλληλη συγκομίζονται διπλούν - στένσιλ στοιχεία?
 2. Wall βάλτε ξεκινώντας πληρωτικό, πλέγματα οπλισμού, και στην κορυφή αυτών των στοιχείων χυτεύονται του γύψου ή συγκομίζονται στοιχεία στερεώνονται μέσω γύψο ή γύψο?
 3. Μπορείτε να βάλετε λίγο πάνω από το stencil πλήρωσης και να χαράξει πάνω του τα απαραίτητα στοιχεία?
 4. Χρωματισμός σύνθεση.

Ογκομετρική εικόνα στον τοίχο (βίντεο)

Θέλετε περισσότερες φωτογραφίες; Στη συνέχεια, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο, δεν ξεχνάμε να βάλει η ποιότητα είναι καλύτερη:

Έτσι, όπως καταλαβαίνετε, κάνουν την κουζίνα μοναδική και μπορείτε να έχετε τα χέρια. Για να γίνει αυτό, απλά δεν φοβάστε να πειραματιστείτε. Μάθετε τη σοφία της εφαρμογής του όγκου των σχεδίων μπορεί κάθε άνθρωπος, ούτε καν έχουν καλλιτεχνική ικανότητες.