Κάντε ένα όμορφο υπνοδωμάτιο εύκολα, το κύριο πράγμα - για να επιλέξετε το σωστό σχεδιασμόΚάντε ένα όμορφο υπνοδωμάτιο εύκολα, το κύριο πράγμα - για να βρείτε το σωστό σχέδιο για την επισκευή πολλές μικρές υπνοδωμάτιο σχεδιασμό φωτογραφία που βρέθηκε στο τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο ή σε ένα θεματικό περιοδικό συνδέεται με κάτι απίστευτο. Ενώ μερικοί άνθρωποι φοβούνται να ξεκινήσει την παροχή κινήτρων δική φόβο έλλειψη τεχνογνωσίας, άλλοι να θέσει στο επίκεντρο της έλλειψης του απαιτούμενου χρόνου. Οι περισσότεροι από αυτούς, και άλλοι απλά δεν γνωρίζουν ότι κάποια επισκευή ποιότητα δεν συνδέεται απαραίτητα με την καθολική πογκρόμ.

Μικρό υπνοδωμάτιο: ιδέες για την επισκευή

Ο πρώτος κανόνας για να θυμάστε - είναι αδύνατο να μειωθεί το επίπεδο του φυσικού φωτισμού. Το μικρότερο είναι, τόσο πιο ελαφρύ θα πρέπει να είναι τελική. Σε αντίθετη περίπτωση, θα μείνει άβολα. Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε ματ, λευκό και ακόμη και το χιόνι-λευκή απόχρωση. Δεν πρέπει να βιαστούμε στα άκρα, διαφορετικά ο σχεδιασμός υπνοδωμάτιο είναι πολύ σαν ένα θάλαμο νοσοκομείου.

ποιότητα φωτισμού θα βοηθήσει να κάνει ένα μικρό υπνοδωμάτιο ζεστόποιότητα φωτισμού θα βοηθήσει να κάνει ένα μικρό υπνοδωμάτιο ζεστό

Χρησιμοποιώντας μια αντίθεση πινελιές χρώματος απαραίτητο να διαφοροποιήσουν το εσωτερικό. Ως πρόσθετο μέσο συνιστάται δάπεδα τόνους του ξύλου, υφάσματα ή έπιπλα σωστά επιλεγμένο.

Επιπλέον, υπάρχουν μια σειρά από μερικές πρακτικές συμβουλές που επιτρέπουν ακόμη και μια περιορισμένη περιοχή για να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα:

 1. Λειτουργική έμφαση στην αίθουσα θα είναι επικεφαλής του κρεβατιού?
 2. Από πρακτική άποψη, το εσωτερικό μικρό υπνοδωμάτιο θα είναι πιο άνετα αν το κεφαλάρι ήχος είναι ελαφρώς πιο σκούρο από το χρώμα των τοίχων?
 3. Επιπλέον οπτική έμφαση θα αντικατοπτρίζει περικλείονται σε ένα ασυνήθιστο πλαίσιο?
 4. Προσεκτικά πρέπει να αντιμετωπίζονται με την καλλιτεχνική αναπαραγωγές. τόνος τους δεν πρέπει να είναι το ίδιο ή διαφορετικό από τα υπερβολικά κυρίαρχο χρώμα?
 5. Συνιστάται να βάλετε το κρεβάτι δεν είναι ενάντια στον τοίχο, και διαγώνια. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να προσεγγιστεί και από τις δύο πλευρές.

Λειτουργική σχεδίαση μικρό υπνοδωμάτιο

Χρησιμοποιώντας ένα στήθος μαζί μια ντουλάπα - μια κομψή σχεδιαστική λύση για μικρούς χώρους. Είναι σημαντικό να επιλέξετε σωστά με βάση τα κυρίαρχα χρώματα σε ένα δωμάτιο. Ως εναλλακτικές μέθοδοι αποθήκευσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί γωνιά του υπουργικού συμβουλίου καθρέφτη με συρόμενα ράφια. Κατ 'αρχάς, ο πίνακας καθρέφτης θα προσθέσει μερικά εκατοστά στην οπτική συνολικής έκτασης.

Το εσωτερικό του μικρό υπνοδωμάτιο ταιριάζει απόλυτα ντουλάπι, τα οποία αντικαθιστούν εύκολα τη μαζική ντουλάπαΤο εσωτερικό του μικρό υπνοδωμάτιο ταιριάζει απόλυτα ντουλάπι, τα οποία αντικαθιστούν εύκολα τη μαζική ντουλάπα

Δεύτερον, πολλές συρόμενες ράφια επιτρέπει πιο άνετα να αποθηκεύσει μεγάλο αριθμό πραγμάτων.

Μεταξύ άλλων συμβουλές, που επιτρέπουν την αποδοτική χρήση των περιορισμένων τετραγωνικών μέτρων, σχεδιαστές απελευθέρωση:

 1. Είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή στο χώρο ύπνου με ένα μικρό βάθρο. Απλώς αποθηκεύουν κρεβάτι ή παπούτσια. Αν μια οικογένεια έχει μικρά παιδιά, τα συρτάρια σας επιτρέπουν να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε μια ποικιλία από απαραίτητα πράγματα?
 2. Δημιουργικές ιδέες για μικρά υπνοδωμάτια περιλαμβάνουν τη χρήση των διακοσμητικών ράφια είναι κατασκευασμένα από μπαμπού ή ένα απλό στυλ χώρα. Τοποθετούνται στον τοίχο με τη μορφή μιας σκάλας, ώστε να μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε τα απαραίτητα πράγματα?
 3. Μιλώντας χώρο στο δωμάτιο, θα πρέπει να δώσουν προσοχή στο παράθυρο. Αν είναι βαθιά φυτευτεί σε ένα δωμάτιο στο περβάζι του παραθύρου, θα πρέπει να εγκαταστήσετε γλάστρες. Long κουρτίνες παράθυρο απαιτούν παρόμοια, αλλά όχι τις κουρτίνες. Παρελθόν πολύ προφανές «τρώνε» την οπτική χώρο. Τα μικρά παράθυρα διακοσμημένα με κουρτίνες.

Επισκευή μικρό υπνοδωμάτιο με τα χέρια του: Εικόνα και Βέλτιστων Πρακτικών

Οι αρχάριοι συνιστάται να εκτυπώσετε σε υψηλή ανάλυση έτοιμες εικόνες που απεικονίζουν εφαρμογές του σχεδίου. Καλύτερα να ξεκινήσει με τους τοίχους. Αν σκοπεύετε να διακοσμήσετε χύτευση τους, τα χρώματά του θα πρέπει να είναι περισσότερο ή λιγότερο παρόμοια με το ύφος της κύριας επιφάνειας. Μια άλλη επιλογή αφορά τη χρήση των ρουστίκ στυλ, συμπεριλαμβανομένων φυσικά υλικά.

Πριν ξεκινήσετε την επισκευή κρεβατοκάμαρα, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με ενδιαφέρουσες ιδέες διακόσμησης που μπορεί να βρεθεί στο ΔιαδίκτυοΠριν ξεκινήσετε την επισκευή κρεβατοκάμαρα, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με ενδιαφέρουσες ιδέες διακόσμησης που μπορεί να βρεθεί στο Διαδίκτυο

Για παράδειγμα, με τα χέρια τους για να κάνουν απλά ξύλινα ράφια, μικρές πίνακες ή πίνακες που θα κοσμούν το χώρο.

Επιπλέον, οι σχεδιαστές δίνουν προσοχή στα ακόλουθα σημεία:

 • Δημιουργήστε μια οπτική μετάβαση μεταξύ λειτουργικών περιοχών μπορεί να γίνει με μερική μείωση του τόνου, από την πόρτα?
 • Χρησιμοποιώντας τις κατοπτρικής και ματ επιφάνειες μπορούν να βελτιώσουν το βαθμό φωτισμού σε σπίτια με μικρή περιοχή?
 • Απαγορεύεται αυστηρά σε μια περιορισμένη περιοχή για να βάλει τυφλές γωνίες ή να κάνει αδιαφανή οθόνες.

Επισκευή σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο: μετατρέπει το παιδί

Οι ψυχολόγοι έχουν από καιρό δείξει ότι τα μωρά προτιμούν ένα μικρό χώρο. αντίληψη των παιδιών του κόσμου είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πιο βολικό να δημιουργήσει στο μυαλό του τον απίστευτο κόσμο σε μια περιορισμένη περιοχή. Για το σκοπό αυτό, σχεδόν τα πάντα ότι το παιδί βρίσκει γύρω του. Αυτό μπορεί να βοηθήσει σε μια πραγματική και όχι ένα πλάσμα που κοσμούν τους τοίχους.

υπνοδωμάτιο των παιδιών είναι καλύτερα να συντάσσει σε έντονα χρώματα, τα οποία είναι σαν ένα παιδίυπνοδωμάτιο των παιδιών είναι καλύτερα να συντάσσει σε έντονα χρώματα, τα οποία είναι σαν ένα παιδί

Visual οριοθέτηση πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας μια ποικιλία υφών και χρωμάτων. Αυτό μειώνει το φορτίο και έτσι λίγο χώρο.

Μεταξύ των άλλων σχεδιαστών συνιστάται να διαθέτουν:

 • Δεν αιχμηρές γωνίες?
 • Στοίχημα για φιλικά προς το περιβάλλον υλικά?
 • Σχηματισμός του αγωνιστικού χώρου και χώρο για να χαλαρώσετε?
 • Χρησιμοποιώντας πλένονται ταπετσαρία?
 • Αξιόπιστη μόνωση των ηλεκτρικών καλωδίων?
 • Ατομικές επιλογές περιλαμβάνουν τη χρήση σύντομων κουρτίνες που το παιδί δεν μπορεί να επαναφέρει.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός του ένα μικρό υπνοδωμάτιο (βίντεο)

Διεξαγωγή επισκευές σε ένα περιορισμένο χώρο μόνο με την πρώτη ματιά φαίνεται μια αδύνατη αποστολή. Η δημιουργία ενός έργου, την επιλογή των υλικών και υφές - όλα αυτά απλοποιεί σε μεγάλο βαθμό τη δράση παρακολούθησης. Το κύριο πράγμα - να σκεφτείτε εκ των προτέρων τι και πόσο πρέπει να χρησιμοποιήσει την αίθουσα μετά την επισκευή. Σε αυτήν την περίπτωση, τότε δεν χρειάζεται να επαναλάβετε τα πάντα, όταν τα λάθη γίνονται εμφανείς.

παραδείγματα Σχεδιασμός και επισκευή μικρό υπνοδωμάτιο (φωτογραφία εσωτερικούς χώρους)

1-μικρό υπνοδωμάτιο15123-324438111114958361183093513953103