Υφολογική σχεδιασμό του παραθύρου της κουζίνας μπορεί να συνδυαστεί με τα έπιπλα στο σπίτιΥφολογική σχεδιασμό του παραθύρου της κουζίνας μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε αντικείμενα intereraVybor κουρτίνες στην κουζίνα - δεν είναι πολύ απλή, αλλά ευχάριστη. Το είδος της κουρτίνες κουζίνας εξαρτάται μερικές φορές για τη μετατροπή του χώρου στο σύνολό του: είναι επεκτείνουν οπτικά το χώρο, μπορεί να κάνει το χώρο πιο φωτεινή, πιο πολύχρωμη πιο φωτεινή. Κουρτίνα σε μια μικρή κουζίνα λόγω της φωτεινότητα και κομψότητα μπορεί να λαμπρύνει επάνω ένα μικρό βίντεο και κουρτίνες στην ευρύχωρη κουζίνα τονίσει το μέγεθος του δωματίου.

οι κουρτίνες κουζίνας: Ιαπωνικά ή ρολό

Και οι δύο τύποι αυτών των κουρτινών στην κουζίνα είναι δημοφιλής σήμερα. Αυτές οι άτυπες σχεδιασμό, μοντέρνο, πρωτότυπο σχεδιασμό και το ειδικό μηχανισμό δράσης.

Κουρτίνες σε ιαπωνικό στυλ αρμονικά θα ενταχθούν μόνο έναν ορισμένο τύπο του εσωτερικούΚουρτίνες σε ιαπωνικό στυλ αρμονικά θα ενταχθούν μόνο έναν ορισμένο τύπο του εσωτερικού

Ειδικά Ιαπωνίας και ρολά στην κουζίνα:

 • Blinds στην κουζίνα. Είναι διαφορετικά, γιατί δεν κάμπτεται στα άκρα, είναι εμποτισμένα με ένα ειδικό διάλυμα, το οποίο δεν επιτρέπει τη συσσώρευση σκόνης στον καμβά. Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες κουρτίνες στην κουζίνα, μπορεί να είναι αυτάρκης αντικείμενο διακόσμηση. Σφιχτά, φωτεινό, μοντέρνο, που ζωντανεύουν σχεδόν κάθε εσωτερικό χώρο. Και Χρουστσόφ, και στο πιο ευρύχωρο διαμέρισμα, περσίδες θα εξετάσει τα κατάλληλα στην κουζίνα. Υπάρχουν δύο τύποι τυφλών: torispherical και ανοικτή.
 • Κουρτίνες για την κουζίνα στο ιαπωνικό στυλ. Αυτές οι κουρτίνες στην κουζίνα συναρμολογείται επί ενός γείσο αλουμινίου, πλάτος και το ύψος των πλακών ρυθμίζεται για συγκεκριμένες παράθυρα. Δεν είναι τυχαίο τέτοιες κουρτίνες κουζίνας θεωρείται ένα ανεξάρτητο στοιχείο του εσωτερικού, είναι κατασκευασμένα από χοντρό ύφασμα, εκτύπωσης πλούσια, κορεσμένα χρώματα, ζωντανός.

Blinds πρακτικών υλικά - μια από τις καλύτερες λύσεις για την κουζίνα με χώρο εργασίας από το παράθυροBlinds πρακτικών υλικά - μια από τις καλύτερες λύσεις για την κουζίνα με χώρο εργασίας από το παράθυρο

Ρωμαϊκή, η Γαλλική και η Αυστριακή περσίδες στην κουζίνα είναι επίσης σε ζήτηση, αλλά σταδιακά δώσουν τη θέση τους σε άλλες δομές. Μπορεί να είναι μια απλή κουρτίνα σε μια συμβατική κουζίνα, η οποία με τη σχεδίασή του να συνδυάζει αντικείμενα στο εσωτερικό της ίδιας της κουζίνας, ή εσωτερικά στοιχεία. Για παράδειγμα, τα χρώματα και τα στοιχεία της κουζίνας, η οποία είναι γεμάτη με καθιστικό. Στη συνέχεια, δεν είναι μόνο ο κουρτίνες κουζίνα και διακόσμηση συνδετικό υλικό.

οι κουρτίνες κουζίνας (συλλογή βίντεο)

Κουρτίνες Cafe Κουζίνα: Χώρα στυλ

κουρτίνες καφέ στην κουζίνα αλλιώς κουρτίνες ή κουρτίνες κουζίνας χώρας γιαγιάς. Αυτά τα παραθυρόφυλλα παραδοσιακά διακοσμημένα με Προβηγκία εσωτερικό, Χώρα και Shabby Chic.

Κουρτίνες Cafe - δύο (σπάνια ένα) Κουρτίνες για την κουζίνα, το οποίο είναι στερεωμένο στο μπαρ γύρω από τη μέση του παραθύρου, ή ακόμα και λίγο πιο κάτωΚουρτίνες Cafe - δύο (σπάνια ένα) Κουρτίνες για την κουζίνα, το οποίο είναι στερεωμένο στο μπαρ γύρω από τη μέση του παραθύρου, ή ακόμα και λίγο πιο κάτω

Αυτό που είναι ενδιαφέρον κουρτίνες καφέ στην κουζίνα:

 • Δεν είναι μεγάλη, απλό στο σχεδιασμό του, χαριτωμένο και άνετο. Κουζίνα στην Χρουστσόφ - μια μεγάλη επιλογή.
 • Το χρώμα και το σχέδιο μπορεί να είναι οποιοδήποτε ύφασμα, όπως κουρτίνες σε ένα κλουβί στην κουζίνα, και κλείστρου με floral print.
 • Κουρτίνες διακοσμήσετε το καφενείο μπορείτε να πλεξούδα, δαντέλες, κορδέλες, κουμπιά, εξαίσια κεντήματα, περιθωριακοί, κλπ Ένα σημαντικό σημείο - οι κουρτίνες διακόσμηση καφέ περιλαμβάνει τη χρήση των φυσικών υφασμάτων.
 • Δεδομένου ότι αυτές οι τυφλοί στην κουζίνα είναι απλή στο σχεδιασμό, τα ασύμμετρα μέρη που δεν χρησιμοποιούνται.

κουρτίνες Cafe μπορούν να έχουν μια ενιαία περικοπή, αλλά διαφορετική δομήκουρτίνες Cafe μπορούν να έχουν μια ενιαία περικοπή, αλλά διαφορετική δομή

κουρτίνες καφέ στην κουζίνα μπορεί να κάνει και πολύ, πολύ δημοφιλές τώρα να απολαύσουν τις κουρτίνες καφέ στην zavyazochkah.

Κουρτίνες για την κουζίνα χυλοπίτες

Αυτά τα πλέον δημοφιλή κουρτίνες σε κάθε κουζίνα ήρθε σε μας από την Ανατολή. Long, χαριτωμένη, ρέει κουρτίνες στολίζουν τα noodles κουζίνα όσους αναζητούν την απλότητα και την κομψότητα.

Κουρτίνες ζυμαρικά στην κουζίνα - είναι:

 • Υπέροχο κυκλοφορία του αέρα στο δωμάτιο?
 • Το αρχικό σχέδιο?
 • Η δυνατότητα καθορισμού με τυχόν μαρκίζα τύπου?
 • Ευκολία πλύσιμο και στέγνωμα όπως κουρτίνες στην κουζίνα?
 • Η διαδικασία, όπως τις κουρτίνες noodles μην μπερδευτείτε.

Μπορείτε να βρείτε και να ασύμμετρο μοντέλο, αλλά προτιμούν ακόμα κουρτίνες noodles στο πάτωμα, λείο, πυκνό. Η διακόσμηση των τυφλών στην κουζίνα δίνει τη θέση της φαντασίας - χάντρες, χάντρες, στρας και κουμπιά, καλτσοδέτες και διάφορα εσωτερικά καρφίτσες. Πολύ συχνά, οι κουρτίνες γίνονται ζυμαρικά στην κουζίνα με μπαλκόνι.

κουρτίνες το νήμα είναι βολικό, επειδή δεν περιορίζουν την πρόσβαση στο παράθυρο, σε αντίθεση με τα τυποποιημένα μοντέλακουρτίνες το νήμα είναι βολικό, επειδή δεν περιορίζουν την πρόσβαση στο παράθυρο, σε αντίθεση με τα τυποποιημένα μοντέλα

Είναι ενδιαφέρον, οι κουρτίνες noodles που χρησιμοποιούνται ως αντηχείο. Πραγματική ότι σε περιπτώσεις όπου το σαλόνι με ανοιχτή κουζίνα. Για στούντιο διαμερίσματα είναι επίσης μια μεγάλη επιλογή. Από το στούντιο, όπου όλα είναι ενωμένη, είναι απαραίτητο, όμως, να διαιρέσει με κάποιο τρόπο τη συμβατική κουζίνα στην αίθουσα. Είναι τυφλώνει noodles μπορεί να γίνει ένα τέτοιο διαχωριστικό.

Βρείτε ότι μεταξύ αίθουσα και την κουζίνα στο στούντιο υπάρχει ένας τοίχος του ρέουσες γραμμές και το χρώμα και το σχέδιο των κουρτίνες στην κουζίνα, θα κάνουν αυτό το διαχωριστικό αρμονικό σύνολο σχεδιαστική φιλοσοφία στούντιο.

Κουρτίνες για την κουζίνα: οι ιδέες του αρχικού διακόσμηση (βίντεο)

κουρτίνα κουζίνας: οι κανόνες επιλογής

Κάνοντας παραθυρόφυλλα στην κουζίνα έχει τους δικούς της κανόνες. Δεν είναι τόσο αυστηροί, αλλά είναι καλύτερο να τους ακούσουμε.

Πώς να επιλέξετε τις κουρτίνες για την κουζίνα:

 • Η hruschevke κουζίνα συνήθως μικρές, οπότε είναι καλύτερο φως κουρτίνες σε μια κουζίνα που δεν βρίσκουν, και αν δεν θέλετε να είναι τόσο απλές λύσεις, αφήστε τις κουρτίνες θα είναι ασύμμετρη.
 • Κουρτίνες σε ένα κλουβί η κουζίνα χρησιμοποιείται όταν δεν έχετε αρκετό ηχεία στο δωμάτιο. Φαίνονται να ζωντανέψει το χώρο. Μερικές φορές, οι κουρτίνες σε ένα κλουβί στην κουζίνα παίζει το ρόλο ενός συμπληρώματος στο ίδιο τραπεζομάντιλο. μοτίβο τραπεζομάντιλο επαναλαμβάνει μοτίβο κουρτίνες στην κουζίνα του εστιατορίου. Ensemble τραπεζομάντιλα και κουρτίνες φαίνεται πάντα ζεστό.
 • Όταν πρόκειται για στούντιο, το σαλόνι και η κουζίνα θα πρέπει να έχουν κάποιο είδος εσωτερικού λύσεις που συνδυάζουν χώρο σε ένα χώρο ανάμεσα στην κουζίνα και υπήρξε μια τεράστια διαφορά. Έτσι, στο στούντιο, επίσης, χρησιμοποιείται επανάληψη στις κουρτίνες σχεδιασμό τραπεζομάντιλα στην κουζίνα συμβολική. Σαλόνι, όπου υπάρχει ένα τραπέζι, μια θέση για το πρώτο μέρος του συνόλου και παρόμοια με κουρτίνες πανί «έστειλε» στην κουζίνα.
 • Μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή: τυφλή-πλέγμα στην κουζίνα. Αν ο διάδικος δεν είναι ηλιόλουστη, το δίκτυο θα είναι η καλύτερη λύση. Όπως και κουρτίνες για nonsolar κουζίνα και να διακοσμήσετε άλλα δωμάτια, χρησιμοποιούνται συχνά στη χώρα. Το πλέγμα εκτελείται σε διαφορετικά χρώματα, μπορούν να βρεθούν κάτω από το χρώμα πλέγματος της ταπετσαρίας ή του παρακείμενου χρώμα. Κουρτίνα ματιών στην κουζίνα - και αυτό είναι μια επιλογή για την κουζίνα για να Χρουστσόφ, όπου δεν τίθεται περίσσεια αέρα. Στη δομή του, το δίκτυο είναι φως, έτσι, επίσης, μπορεί να είναι αντηχεία στο ίδιο στούντιο ανάμεσα στο χωλ και την κουζίνα.
 • Αυτο-κουρτίνες μια απλή κουζίνα πάντα φαίνονται καλά. Αυτό είναι το ίδιο ρουστίκ στυλ ή το στυλ της Προβηγκίας, μέσω του οποίου όχι μόνο το σαλόνι μπορεί να φανεί προσκαλώντας και απαλή. Κουρτίνα με τα χέρια του στην κουζίνα - ένα ιδιαίτερο στοιχείο της φωτιάς.
 • Για στούντιο Επίσης, καλό περσίδες για την κουζίνα at Urbana συμβολικό ύφος. Η αυστηρή, πιο hi-tech ή μινιμαλιστική, δίνοντας έμφαση στην ασυνήθιστη θέση.
 • Οι κουρτίνες στο μικρό κουζίνα (Στο ίδιο Χρουστσόφ) μπορούν να παίξουν σε βάρος των χρωμάτων - λεπτή μπλε καλαμποκάλευρο, φούξια, σμαράγδι νωθρό. Χρώμα κουρτίνες αντισταθμίζει το μικρό μέγεθος των εγκαταστάσεων της κουζίνας.
 • Κουρτίνες έθιμο κουζίνα Θα πρέπει να είναι απλό να φωτίζει μέχρι την πιο γνωστή μορφή.
 • Κουρτίνα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο Δεν πρέπει να είναι μόνο το φως, και το φως από το ίδιο δίκτυο. Τέτοιες κουρτίνες σε ένα σκοτεινό κουζίνα δεν επιτρέπεται να σκουραίνει ακόμα περισσότερο.

Η επιλογή του κλείστρου στην κουζίνα, αξιολογεί τη λύση του σχεδιασμού του χώρου στο σύνολό του, να αισθάνεται την αρμονία του εσωτερικού.

Επιλέγοντας κουρτίνες για την κουζίνα (βίντεο)

Να θυμάστε ότι σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή στο χέρι Maida. Επιλογή των υφασμάτων και διακοσμητικών στοιχείων τόσο ευρύ ώστε να οικοδομήσουμε μια όμορφη κουρτίνα μπορεί επίδοξους ερωμένη. Εστίαση με το ύφος του δωματίου, οι νόμοι αυτού του στυλ, καθώς και η θέση της κουζίνας και αυτές οι συγκεκριμένες περιοχές, οι οποίες εξαρτώνται μόνο από την τοποθεσία.

Κουρτίνα Σχεδιασμός για την κουζίνα (φωτογραφία)