Κουρτίνες για την κουζίνα με την μπαλκονόπορτα μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τουςΚουρτίνες για την κουζίνα με την μπαλκονόπορτα μπορεί να συνδυαστεί με μπαλκόνι μεταξύ soboyKuhnya πρέπει κουρτίνες που θα καταστήσει πιο ρομαντική και ενδιαφέρουσα. Κουρτίνες δώσει στο δωμάτιο ένα άνετο σπίτι εμφάνιση και απόκρυψη έξω θέα από το δρόμο.

Πολλές νοικοκυρές ονειρεύονται μια κουζίνα εξοπλισμένη με μπαλκόνι. Αυτή είναι μια ευκαιρία όχι μόνο να κάνει τη χαλάρωση, αλλά και επιπλέον χώρο για την αποθήκευση τροφίμων. Μπαλκόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα ξεχωριστό δωμάτιο στο οποίο να περνούν το χρόνο τους σε ολόκληρη την οικογένεια, ανάλογα με την περιοχή.

Η διακόσμηση της κουζίνας με μπαλκόνι θα είναι κουρτίνες, σηκώστε τόσο εύκολο, αν ξέρεις τις αποχρώσεις.

κανόνες επιλογής: Διαδικασία

Θα ήταν καλύτερα αν οι κουρτίνες στην πόρτα μπαλκόνι και τα παράθυρα θα είναι το ίδιο με το σχεδιασμό και το χρώμαΘα ήταν καλύτερα αν οι κουρτίνες στην πόρτα μπαλκόνι και τα παράθυρα θα είναι το ίδιο με το σχεδιασμό και το χρώμα

Για να επιλέξετε τις κουρτίνες για την κουζίνα με την μπαλκονόπορτα, πρέπει να αντιμετωπιστούν:

 1. Πώς θα χρησιμοποιήσετε το μπαλκόνι. Αν είναι χώρος χαλάρωσης, δεν χρειάζεται να βγαίνουν συχνά. Αν το μπαλκόνι χρησιμοποιείται ως ψυγείο και τόπο αποθηκεύσεως, μέρος της έξοδοι είναι αναπόφευκτες. Έτσι, θα πρέπει να σκεφτούμε την επιλογή ενός πιο λειτουργική και κουρτίνες.
 2. Μπαλκόνι σχέδιο τι είδους που δώσατε. Με πλαστική δομή συνδυάζει οποιοδήποτε ύφασμα, με ξύλινη δομή λεπτό ελαφρύ ύφασμα περισσότερο κατάλληλο, δεν ζυγίζουν κάτω από το παράθυρο.
 3. Τι στυλ που προτιμάτε. Μπορείτε να πάρετε τις κουρτίνες για να ταιριάζει με το γούστο σας και το πιο ικανοποιητική περιβάλλον. Επιλέξτε μερικά αγαπημένους προορισμούς μαζί με τους συνδυασμούς χρωμάτων. Στη συνέχεια, ο κύκλος κουρτίνες στενεύει και θα είναι πολύ πιο εύκολο να κάνει μια επιλογή.
 4. Τι αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε. Αν επεκτείνετε το χώρο, το καλύτερο είναι να επιλέξετε ένα ύφασμα με ένα οριζόντιο πρότυπο, αν η αύξηση - η κατακόρυφη.
 5. Ποια είναι η λειτουργία της κουζίνας είναι σημαντικό για εσάς το πιο: την άνεση, την πρακτικότητα και την ελευθερία της δράσης. Υπάρχουν επιλογές πολυλειτουργικό κουρτίνες στην μπαλκονόπορτα της κουζίνας.
 6. ενότητα του ύφους. Εάν η κουζίνα έχει ένα σχέδιο, δεν πρόκειται να αλλάξει, το παράθυρο στο σχεδιασμό δεν πρέπει να ξεχωρίζουν από το γενικό ύφος. Ως εκ τούτου, υψηλής τεχνολογίας δεν ανέχεται ξύλινα γείσα και ελαφριά υφάσματα και Provence χάσει την απλότητα, αν οι κουρτίνες για το θέμα μπαλκονόπορτα της κουζίνας στο κομψό στιλ Art Nouveau.
 7. Κουζίνα - είναι, πάνω απ 'όλα, πρακτική. Ως εκ τούτου, επιλέξτε ένα ύφασμα που δεν θα φτάσετε γρήγορα βρώμικο, οι οποίες δεν έχουν κανένα πρόβλημα στο πλύσιμο, ξεθώριασμα και την ίδια στιγμή δεν είναι μεγάλη. Έτσι θα σώσει τον εαυτό σας και την οικογένειά σας από τη δυνατότητα της φωτιάς και να εξασφαλιστεί η ελεύθερη πρόσβαση στο μπαλκόνι, νομίζοντας σύγχυση το πρόβλημα του χώρου.
 8. Σύγχρονες μέθοδοι της σύνδεσης των κουρτινών όχι μόνο ελεύθερο χώρο, αλλά και να παρέχει την πιο προσιτός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε.
 9. Μην ξεχάστε για την πρόσβαση του φωτός. Θα παρέχει επαρκή ποσότητα των βέλτιστων συνθηκών για τη γεωργία και την αναψυχή. Έτσι, δώστε προσοχή στη διαφάνεια και μακριές κουρτίνες. Το βέλτιστο μήκος - μέχρι το περβάζι παραθύρου ή λίγο υψηλότερα. Έτσι περβάζι μπορεί να χρησιμοποιείται στην μέθοδο της ανάγκες του νοικοκυριού.
 10. Ζεστά χρώματα δημιουργούν μια αίσθηση αρμονίας και ζεστό το χειμώνα, αλλά οι ψυχρές αποχρώσεις των υφασμάτων σοφότερο να συνδυάσετε το χρώμα των επίπλων. Μπορείτε να πάρετε τις κουρτίνες αντίθεση χρωμάτων στην μπαλκονόπορτα της κουζίνας. Αυτές οι συνθέσεις δεν είναι μόνο διακοσμήσετε το δωμάτιο, αλλά και να τονίσει το πλαίσιο, η οποία θα παίξει έναν εντελώς νέο τρόπο.

κουρτίνες ποικιλίες

Οι Κουρτίνες για την κουζίνα με την μπαλκονόπορτα που παρουσιάζονται σε μια ποικιλία από επιλογές, έτσι ώστε το παράθυρό σας μπορεί να αλλάξει τις εικόνες σε καθημερινή βάση.

Ρωμαϊκή περσίδες

Οι Ρωμαϊκή περσίδες συνήθως από πυκνό ιστό, σχεδόν αδιαπέραστο το φως του ήλιουΟι Ρωμαϊκή περσίδες συνήθως από πυκνό ιστό, σχεδόν αδιαπέραστο το φως του ήλιου

Χαρακτηρίζεται από συντομίας τους και τη μέγιστη λειτουργικότητα. Διαφορετική εικόνα θα νιώσετε στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη ή τη Βραζιλία διαμέρισμα. Μετά τη συναρμολόγηση, αυτές οι κουρτίνες σχηματίζουν μια κυματοειδή φορές και με επιτυχία σε συνδυασμό με τούλι ή οργάντζα.

περσίδες

Η χρήση των blinds κουζίνα για να κάνουν τα παράθυρα και μπαλκονόπορτα τακτοποιημένο και διακριτική σχεδίαση που είναι πολύ κατάλληλα σε ένα μοντέρνο στυλ ή σε ποικιλίες τηςΗ χρήση των blinds κουζίνα για να κάνουν τα παράθυρα και μπαλκονόπορτα τακτοποιημένο και διακριτική σχεδίαση που είναι πολύ κατάλληλα σε ένα μοντέρνο στυλ ή σε ποικιλίες της

Blinds δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο, επειδή είναι πολύ λεπτή και το πλάτος δεν υπερβαίνει το άνοιγμα παραθύρουBlinds δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο, επειδή είναι πολύ λεπτή και το πλάτος δεν υπερβαίνει το άνοιγμα παραθύρου

Μια εξαιρετική επιλογή για την πρακτική νοικοκυρές, Brooking καμία ανοησία στην κουζίνα. Blind δεν έχει καθοριστεί στις μαρκίζες και στο παράθυρο του φύλλου, και μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος του και έτσι το εύρος ζώνης του φωτός. Το πυκνότερο ο ιστός, η λιγότερο φως μπαίνει στο δωμάτιο.

Ιαπωνικά κουρτίνες

Ιαπωνικά κουρτίνες χαρακτηριστικό έγκειται στο γεγονός ότι είναι υπό τη μορφή κάθετες γραμμέςΙαπωνικά κουρτίνες χαρακτηριστικό έγκειται στο γεγονός ότι είναι υπό τη μορφή κάθετες γραμμές

Εντελώς κρύβουν το παράθυρο και είναι σαν κάθετες περσίδες. Δεν αποτελούν καμία πτυχώσεις, έχουν μια ευθεία τομή και ένα σαφές σχέδιο. Φως περνάει, αλλά καθυστέρησε τις ακτίνες του οφείλεται σε βαριά υφάσματα - λινό, βαμβάκι, μπαμπού, μετάξι.

Παραδείγματα Ιαπωνικά κουρτίνες στην κουζίνα (φωτογραφίες)

κλασικά

Κουρτίνες κλασικό στυλ θα ταιριάζει σε κάθε διακόσμηση που διακρίνει το είδος αυτό από άλλεςΚουρτίνες κλασικό στυλ θα ταιριάζει σε κάθε διακόσμηση που διακρίνει το είδος αυτό από άλλες

Τούλι σε συνδυασμό με ένα σφιχτό συρόμενες κουρτίνες, αλλά αυτή η επιλογή επιτρέπεται μόνο σε εκείνες τις περιοχές όπου η σόμπα είναι αρκετά μακριά από το παράθυρο. Διαφορετικά, κουρτίνες φαίνονται αδέξια, αν και είναι κλασικά.

Ένα παράδειγμα από τις κλασικές κουρτίνες (φωτογραφία)

Αυστριακή και η Γαλλική κουρτίνες

Αυστριακή κουρτίνες είναι διαφορετικές παρτίδες πτυχώσεις και απαλές αποχρώσειςΑυστριακή κουρτίνες είναι διαφορετικές παρτίδες πτυχώσεις και απαλές αποχρώσεις

Μια καλή επιλογή για τα μεγάλα παράθυρα, τα οποία μπορεί με πλεονέκτημα να δείξει την ομορφιά των βαρέων πτυχώσεις, ήπιων μορφών. η κουζίνα σας θα γίνει σκιά του επισημότητα και μεγαλοπρέπεια.

Παραδείγματα γαλλική και η αυστριακή περσίδες (φωτογραφία)

Κουρτίνες για την ροδέλα

Αν θέλετε να κάνετε ένα πιο πρωτότυπο σχεδιασμό της κουζίνας - περσίδες χρήση στις οπέςΑν θέλετε να κάνετε ένα πιο πρωτότυπο σχεδιασμό της κουζίνας - περσίδες χρήση στις οπές

Πρακτική λύση για νοικοκυρές, να δώσουν προσοχή στο στυλ. Οι κουρτίνες χώρισαν, έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο περβάζι του παραθύρου, μπαλκόνι. Μπορείτε να επιλέξετε τον συνδυασμό των υφασμάτων για να κάνει την κουζίνα περισσότερο από το αρχικό.

κουρτίνες

Σωστά επιλεγμένα κουρτίνες μπορούν να διακοσμήσουν οποιοδήποτε παράθυρο, και σε ορισμένες περιπτώσεις και να κρύψει τις ελλείψεις τουΣωστά επιλεγμένα κουρτίνες μπορούν να διακοσμήσουν οποιοδήποτε παράθυρο, και σε ορισμένες περιπτώσεις και να κρύψει τις ελλείψεις του

Αν η κουζίνα αντιμετωπίζει βόρεια, χρησιμοποιήστε τις παχιές κουρτίνες, αν το μικρό παράθυρο, το καλύτερο - ελαφρά υφάσματα. Μπορείτε να πειραματιστείτε με το μήκος και το σχεδιασμό της κουρτίνες, για παράδειγμα, να διακοσμήσουν γραβάτα ταινία τους, κ.λπ.

Συμβουλές από KitchenRemont.ru

 1. Πιο ανθεκτικά κουρτίνες - από βισκόζη, πολυεστέρα και λινό.
 2. Σύντομη χρήση κουρτίνας για τα παράθυρα και καιρό, για να σηματοδοτήσει την μπαλκονόπορτα.
 3. Για μια ποικιλία περιπτώσεων χρήσης από το ίδιο ύφασμα με τις κουρτίνες.
 4. Μην επιλέξετε φωτεινά χρώματα. Η ίδια η κουζίνα είναι ζεστή από μόνη της. Είναι καλύτερα να επιλέξει ουδέτερα χρώματα - μπεζ, της άμμου, μπλε, κ.λπ.

Μπαλκόνι - διακόσμηση κουζίνας

Παρά τα εμφανή μειονεκτήματα στο σχεδιασμό, μπαλκόνι επισυνάπτεται στην κουζίνα αρχική εμφάνιση και επιτυχημένη σχεδιαστική λύση θα αποκαλύψει όλα τα πλεονεκτήματά της.

Κουρτίνες στην πόρτα της κουζίνας στο μπαλκόνι (φωτογραφία)