Συναρμολογηθεί σωστά και να εγκατασταθεί νέα προϊόντα υψηλής ποιότητας κουζίνα δεν μπορεί να ικανοποιήσει τον ιδιοκτήτηΣυναρμολογηθεί σωστά και να εγκατασταθεί νέα προϊόντα υψηλής ποιότητας κουζίνα δεν μπορεί να ικανοποιήσει hozyaykuPokupka επίπλων κουζίνας - είναι υπεύθυνη και χαρούμενη. Ειδικά πρόγευση αισθάνθηκε μετά την εισαγωγή του σπιτιού του - κάθε οικοδέσποινα προσωπικά είναι το πώς γίνεται μια διακόσμηση κουζίνας και πώς θα είναι βολικό εργάζονται τώρα εδώ. Εξακολουθεί να ισχύει για τις μικρές - σετ ακουστικών. Υπάρχουν δύο επιλογές - αναφέρονται σε ειδικούς ή να συγκεντρωθούν οι ίδιοι. Γιατί να εγκαταστήσετε το δικό τους κερδοφόρες και πώς να το κάνουμε σωστά.

Πλεονεκτήματα ανεξάρτητη εργασία

Φυσικά, αν το σπίτι δεν είναι ένας άνθρωπος ή ένα εργαλείο δουλειάς - όχι ισχυρή πλευρά του, η κουζίνα θα πρέπει να αναθέσει την εγκατάσταση των ειδικά εκπαιδευμένων επίπλων εργάτες, οι υπηρεσίες είναι στη διάθεσή σας για κάθε κατάστημα που πουλάει έπιπλα. Αλλά αν τα χέρια αυξηθεί από το σωστό μέρος, η εγκατάσταση δεν θα πάρει πολύ από μια ταλαιπωρία και μπορεί να γίνει ανεξάρτητα.

Συναρμολόγηση και usanovki νέες μονάδες κουζίνα απαιτεί τη συμμόρφωση με όλους τους κανόνες και τους κανονισμούςΣυναρμολόγηση και usanovki νέες μονάδες κουζίνα απαιτεί τη συμμόρφωση με όλους τους κανόνες και τους κανονισμούςΔεξιότητες με ένα εργαλείο εργασίας θα είναι πολύ χρήσιμο κατά την εγκατάσταση μιας νέας κουζίναςΔεξιότητες με ένα εργαλείο εργασίας θα είναι πολύ χρήσιμο κατά την εγκατάσταση μιας νέας κουζίνας

κουζίνα αυτο-συναρμολόγηση συνεπάγεται πολλά πλεονεκτήματα:

 • δεν υπάρχει ανάγκη να περιμένετε για ένα ειδικό - μπορείτε να συγκεντρώσετε την κουζίνα, ανά πάσα στιγμή?
 • μπορείτε να αποθηκεύσετε σημαντικά χρήματα, αν πληρώνεται το συγκρότημα?
 • οικοδόμοι δεν εγκαταστήσετε τα έπιπλα σε μέρη αμέσως τη συναρμολόγηση και τη σύνδεση της επικοινωνίας, γι 'αυτό είναι απαραίτητο για την εκτέλεση του έργου με τα χέρια του?
 • αυτο-συναρμολόγηση διασφαλίζει την ποιότητα της εργασίας, η οποία δεν είναι η συνέλευση των ξένων, ειδικά όταν πρόκειται για την απελευθέρωση συναρμολόγηση.

σημαντικό: Εγκατάσταση κουζίνας και συναρμολόγηση εξοπλισμού ιδανικά που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο. Στη συνέχεια, μπορείτε να διαχειριστείτε την εγκατάσταση όλα σε μια μέρα.

Θα χρειαστεί ποια εργαλεία

Αν συλλέγουμε οι ίδιοι κουζίνα, χρειάζεστε ένα εξελιγμένο εργαλείο. Κατά κανόνα, στο σπίτι του πλοιάρχου είναι απαραίτητο. Για να είμαστε σίγουροι, παραθέτουμε απαραίτητη προκειμένου να συλλέξουν τα δικά τους γραφεία σε ενότητες:

 • κατσαβίδι?
 • τρυπάνι?
 • γροθιά?
 • παζλ?
 • σιδηροπρίονο?
 • διάφορες τρυπάνι?
 • Κλειδί Allen?
 • επίπεδο?
 • πένσα?
 • Ρουλέτα.

Παρουσία στο χέρι το απαραίτητο εργαλείο εργασίας - εγγύηση για την ποιότητα της εργασίας σε σύντομο χρονικό διάστημαΠαρουσία στο χέρι το απαραίτητο εργαλείο εργασίας - εγγύηση για την ποιότητα της εργασίας σε σύντομο χρονικό διάστημα

Προφυλάξεις

Πριν την κοπή τμήματα και στερεώστε τα στη θέση τους, θα πρέπει να σκεφτείτε καθαρά πάνω. Όλα τα στοιχεία πρέπει να αποσυναρμολογήσετε το ακουστικό σε ενότητες και να επεκταθεί σε ξεχωριστά τμήματα. Κάθε καμπίνα πάρει τα εξαρτήματά τους. Όλα τα εξαρτήματα της μονάδας πρέπει να ξαπλώσει μαζί - τότε η εγκατάσταση και συναρμολόγηση των ακουστικών δεν θα παραδώσει κανένα πρόβλημα και δεν πρέπει να χάνουμε χρόνο ψάχνοντας για τις σωστά μέρη και συνδετήρες.

σημαντικό: Είναι απαραίτητο να γίνουν όλες τις ενδείξεις και να εργάζονται ανεξάρτητα σε αυτά με ακρίβεια, χωρίς βιασύνη, πριν το βίδωμα μέρη. Αν το υπουργικό συμβούλιο να συγκεντρώσει σωστά, θα πρέπει να καταργήσετε και να εγκαταστήσετε ξανά τις βίδες. Αυτό οδηγεί στο γεγονός ότι οι ενώσεις του χώρου και γραφεία ανεβαίνει δύναμη επιδεινώνεται.

πρώτα βήματα

Τοποθέτηση των γραφείων ξεκινά με τη συναρμολόγηση τους. Εδώ υπάρχουν λεπτές αποχρώσεις:

 • Το καλύτερο είναι να τοποθετήσετε για να στερεώσει την πόρτα στην πρώτη θέση, αλλά το υπουργικό συμβούλιο δεν έχει συναρμολογηθεί. Στη συνέχεια, θα είναι πιο εύκολο στη συνέχεια να κρεμάσει μια πόρτα?
 • Ράγες ολίσθησης για συρόμενες και τοποθετείται πριν από το κύριο συγκρότημα και την εγκατάσταση - αυτό κάνει ευκολότερη την περαιτέρω δουλεύουν μόνοι τους?
 • Είναι απαραίτητο να εισαχθεί εντός του μη διαμπερή οπή βαρετή μηχανή - ξύλινες λεπτομέρειες πείρους. Στόχος τους είναι να αυξήσουν την αντοχή του πλαισίου, επιπλέον, με τη χρήση εύκολο αυτο-συναρμολόγηση ντουλάπια ο πείρος ακριβώς.

Στη συνέχεια αρχίζει η συναρμολόγηση και την εγκατάσταση των γραφείων. Κατ 'αρχάς πρόκειται να πλαισιώσει τα έπιπλα. Μετά από αυτό καρφωμένα φτέρνα. Στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για ένα φύλλο ινοσανίδων. Το πίσω μέρος της κάθε ενότητας είναι καλύτερο να καρφί μικρά καρφιά. Μέσα τα ερμάρια εισάγονται εντός των συνδετήρων οπές κάτω από το ράφι.

Κατά την συναρμολόγηση του σκελετού σημαντική νέα δύναμη φωτιστικά κουζίνας λόγω της σταθερότητας της όλης δομής θα εξαρτηθείΚατά την συναρμολόγηση του σκελετού σημαντική νέα δύναμη φωτιστικά κουζίνας λόγω της σταθερότητας της όλης δομής θα εξαρτηθείκανάλια Εγκατάσταση σύμφωνα με την οριζόντιο και κάθετο επίπεδο - εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής Ακουστικάκανάλια Εγκατάσταση σύμφωνα με την οριζόντιο και κάθετο επίπεδο - εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής Ακουστικά

Το επόμενο στάδιο - γαζών πόδια. Τα πόδια μπορεί να είναι διαφορετική. Πολυτελείς σουίτες έχουν πόδια που μπορεί να ρυθμιστεί σε ύψος. Φτηνές μοντέλα πόδια συνήθως δεν έχουν αυτή την επιλογή. Ο ρόλος του ρυθμιστή ύψους στην περίπτωση αυτή παίζουν ένα στροφέα ρουλεμάν - την επένδυση του πλαστικού. Τουλάχιστον διενεργούν μεντεσέ της πόρτας. Με την ευκαιρία, η αναποδιά μπορεί να αναβληθεί για το χρονικό διάστημα μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης της μονάδας στη θέση και την εγκατάσταση των πάγκων - θα είναι πιο εύκολο. Σε γενικές γραμμές κουζίνα συναρμολόγηση με τα χέρια του, δεν προκαλεί προβλήματα, αν γίνει από έναν αλγόριθμο.

Η αυστηρή τήρηση των οδηγιών για τη συναρμολόγηση και την εγκατάσταση των μονάδων της κουζίνας για να δώσει ένα καλό αποτέλεσμαΗ αυστηρή τήρηση των οδηγιών για τη συναρμολόγηση και την εγκατάσταση των μονάδων της κουζίνας για να δώσει ένα καλό αποτέλεσμα

Σημαντικό: Εάν υπάρχουν οδηγίες για τη συναρμολόγηση, είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε αυστηρά. Στη συνέχεια, η εγκατάσταση των μονάδων δεν θα προκαλέσει πρόβλημα.

συναρμολόγηση κουτιά

Συναρμολόγηση των πλαισίων δεν θα πρέπει επίσης να προκαλέσει προβλήματα. Πρόκειται, καθώς και τις μονάδες τους και προσδιορίζει σκελετού τους περιορίζεται σε βίδες δύναμη.

Τα τελευταία σειρά του επισυνάπτεται μέτωπα συρτάρι. Εδώ είναι καλύτερα να εφαρμόσει το κονίαμα εκκεντρικός.

Οι οδηγοί Roller τοποθετούνται στις κάτω γωνίες, εξασφαλίζοντας ότι η ταινία κατέληξε να είναι το πίσω μέρος του οδηγού. Οι υπό γωνία οδηγοί εισάγεται μέσα στο άλλο.

Η σωστή τοποθέτηση των κυλίνδρων στο σχεδιασμό των συρταριών - εξασφαλίζεται η ασφαλής λειτουργία του ακουστικούΗ σωστή τοποθέτηση των κυλίνδρων στο σχεδιασμό των συρταριών - εξασφαλίζεται η ασφαλής λειτουργία του ακουστικού

εγκατάσταση κουζίνας

Μετά τη συναρμολόγηση του ακουστικού έχει ολοκληρωθεί, ξεκινάει η εγκατάσταση. 

Εγκατάσταση του ακουστικού είναι επίσης καλύτερο να γίνεται από ένα συγκεκριμένο αλγόριθμο:

 1. Πρώτα πρέπει να τεθεί ένα πλάι ή ένα υπουργικό συμβούλιο γωνία. Τις περισσότερες φορές, αυτή η μονάδα έχει τοποθετηθεί ένα νεροχύτη.
 2. Πριν από την εγκατάσταση, είναι απαραίτητο να κοπεί τρύπες για την επικοινωνία - σωλήνες.
 3. Στη συνέχεια, ρυθμίστε τις υπόλοιπες περιπτώσεις, σχηματίζοντας μια γραμμή εργασίας. Η εγκατάσταση λειτουργεί παράλληλα με ρύθμιση ύψους. Στην περίπτωση που έχουν να κάνουν περικοπές, προκειμένου να ενότητες στάθηκε καθαρά και ομαλά και να μην επηρεάζονται.
 4. Μόλις οι μονάδες εγκατεστημένες σε μια γραμμή, είναι απαραίτητο να γίνει μια γραβάτα μαζί για να ενισχυθεί η αντοχή της κατασκευής. Για το σκοπό αυτό, εφαρμόζεται Διαίρεση σύνδεσμος. Αλλά μπορείτε να κάνετε απλές βίδες 3 εκατοστά σύσφιξη υπολογίζεται ως εξής: - Απαραίτητο για εξωτερικές καμπίνες 4 κονιάματος, και στον τοίχο - 2..

πλύσιμο

Η μονάδα επιτραπέζια κάτω από την τρύπα νεροχύτη είναι κάτω από μαίανδρο της. Στη συνέχεια, στην τρύπα είναι ροδέλα και σετ αρθρώσεις επικαλυμμένα με σφραγιστικό για σφράγιση. Μόνο τότε η εγκατάσταση countertops στη μονάδα.

σημαντικό: Πιο βολικό να εργαστούν από κοινού. Το ίδιο καθεστώς πραγματοποιείται εγκατάσταση των εντοιχιζόμενες συσκευές.

Εγκατάσταση countertops

Σηματοδοτούν μια επιτραπέζια, ξεκινώντας από τις διαστάσεις μήκους γραμμή συν δάπεδο του ντουλαπιού corbelling από τις δύο πλευρές. Σύμφωνα με το περίγραμμα επιθυμητό πάγκων μέγεθος μαίανδρο πριονίζουν, ακολουθούμενη από την εγκατάστασή του.

Ένθετο εστία και βυθίζονται σε ένα στερεό επιτραπέζια κατασκευασμένο μέσω παζλΈνθετο εστία και βυθίζονται σε ένα στερεό επιτραπέζια κατασκευασμένο μέσω παζλΗ ακραία όψη που συνορεύουν με την πλάκα, την κάλυψη της μεταλλικής λωρίδας προκειμένου να αποφευχθεί η παραμόρφωση της επιφάνειας τραπεζιού.Η ακραία όψη που συνορεύουν με την πλάκα, την κάλυψη της μεταλλικής λωρίδας προκειμένου να αποφευχθεί η παραμόρφωση της επιφάνειας τραπεζιού.

Το ιδανικό πάγκο θα πρέπει να καλύπτει όλες τις περιπτώσεις και να πάει στον τοίχο. Αν δεν είναι, και κάθε μονάδα έχει το δικό του τραπέζι-top του, οι αρθρώσεις μεταξύ τους κρύβεται μια μεταλλική μπάρα. Αυτό όχι μόνο κάνει τη δομή αισθητικά ευχάριστη εμφάνιση, αλλά και παίζει μια πρακτική λειτουργία - έτσι το νερό και τα τρόφιμα έχουν απομείνει δεν μπει σε αρθρώσεις και δεν υπάρχει παραμόρφωση του υλικού πάγκο.

Όλες οι πλευρές θα πρέπει να είναι μια ειδική άκρα έπιπλα κόλλα. Στην περίπτωση αυτή, χρησιμοποιείται για έπιπλα ή ένα απλό πιστολάκι για τα μαλλιά και σίδερο.

ντουλάπια τοίχου

Από το επίπεδο των πάγκων θα πρέπει να είναι μέχρι τη μέτρηση 60 εκατοστά. Αυτή θα είναι η κατώτατη γραμμή είναι η εξεύρεση ντουλάπια. Στη συνέχεια, πάνω από το σχέδιο να αναβάλει τα γραφεία ύψος του τοίχου. Μήκος αυτής της γραμμής για κάθε ερμάριο σημειώνονται τα σημεία προσάρτησης κάνοντας τρύπες για συνδετήρες.

Τα ντουλάπια τοίχου κρεμασμένα από τη γωνία. Όταν όλα τα ντουλάπια ανασταλεί, αλλά είναι και σύσφιξη των δεσμών για την αντοχή και το σχεδιασμό αξιοπιστία.

Μετά από όλα αυτά τα βήματα, έχουμε σχεδόν τελειώσει κουζίνα, στέκεται στο σημείο όπου είχε προγραμματιστεί πληρότητα του έργου. Τώρα μπορείτε απλά να κολλήσει την πόρτα και όλο το έργο μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωθεί.

Κατά τη συναρμολόγηση των ενοτήτων και η άνω ακουστικό εμπόδιο διαδραματίζει πολύ σημαντικό συνδετήρες αντοχή ρόλο. Από αυτό εξαρτάται η ασφάλεια στη χρήση ντουλάπες dalneshemΚατά τη συναρμολόγηση των ενοτήτων και η άνω ακουστικό εμπόδιο διαδραματίζει πολύ σημαντικό συνδετήρες αντοχή ρόλο. Από αυτό εξαρτάται η ασφάλεια στη χρήση ντουλάπες dalneshem

Τοποθέτηση θυρών

 • Μεντεσέδες στερεώνονται με βίδες σε ειδικές κοιλότητες κάτω από αυτά στις πόρτες.
 • Πόρτα τραβήξτε ήδη προσαρτημένο ένα σχήμα σταυρού πλάκα για αυτούς. Καθορισμός πρέπει να είναι καλά σφιγμένα.
 • Μετά από αυτό, η πόρτα είναι κλειστή, και να δούμε πώς ακριβώς θα κολλήσει.

Εγκατάσταση του ακουστικού μπορεί να θεωρηθεί πλήρως ολοκληρωθεί. Η εγκατάστασή του δεν θα είναι δύσκολο, αν γίνει προσεκτικά και ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες.

κουζίνα με διάταξη χέρια του (βίντεο)

συμπέρασμα

Συλλέξτε το ακουστικό σας μπορεί να είναι χωρίς προβλήματα αν ακολουθήσετε τις οδηγίες. Επιπλέον, ανεξάρτητη εργασία θα σώσει πολλά χρήματα και να κάνει την υψηλή ποιότητα.