Επισκευή βλάβης πλυντήρια ρούχων Candy μπορεί να γίνει με τα χέρια σαςΕπισκευή πλυντηρίων ρούχων σφάλματα Candy μπορούν να περάσουν rukamiEsli τους εκεί Οικιακά δεξιότητες εξοπλισμό, μπορείτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε το πρόβλημα μόνοι σας. Πλυντήρια ρούχων από την ιταλική μάρκα Candy βρει μια θέση στην εγχώρια αγορά. Αυτά τα stiralki διαφέρουν συμπαγές μέγεθος, τη λειτουργικότητα και την προσιτή τιμή. Αλλά η ποιότητά τους είναι τέτοια ώστε η επισκευή των οικιακών συσκευών Candy πραγματοποιείται από τους πλοιάρχους πολλές φορές πιο συχνά από ό, τι η Bosch και η Samsung. Ποιες είναι οι κύριες προκλήσεις που ο καταναλωτής μπορεί να συναντήσει, και πώς να κάνουν τη δική τους εξάλειψη - αυτό θα συζητηθεί σε αυτό το άρθρο.

Συχνό πλύσιμο κωδικοί σφάλματος μηχάνημα Kandy

Κάθε μηχάνημα μπορεί να υποστεί ζημιά. Ο λόγος για την αποτυχία μπορεί να είναι διαφορετικά, ή απέναντι από το κοινότυπο, αρκετά σοβαρή, με αποτέλεσμα δαπανηρή συντήρηση του εξοπλισμού. Για να καταλάβουμε τι ακριβώς συνέβη για να βοηθήσει μια επαγγελματική διάγνωση. Συχνά, όμως, μια τέτοια διάγνωση μπορεί να γίνει στο σπίτι, το κύριο πράγμα που πρέπει να ακούσει προσεκτικά, να λάβει μια πιο προσεκτική ματιά, και να έχετε στη διάθεσή σας όλα όσα χρειάζεστε για την αντιμετώπιση προβλημάτων. Αυτό αναλύεται σε stiralka Μεγάλο Candy Evo πιο συχνά;

Προκαλεί βλάβη στο πλυντήριο μπορεί να είναι διαφορετική KandyΠροκαλεί βλάβη στο πλυντήριο μπορεί να είναι διαφορετική Kandy

Οδηγός εντόπισε ορισμένα σφάλματα:

 1. Φραγμένο σύστημα αποστράγγισης ή τεχνική βλάβη. Όταν συμβεί απόφραξη, η μηχανή δεν θα στραγγίξει, και αυξάνεται μετά από ένα κύκλο πλύσης, δεν συμβαίνει γύρισμα. Αν δεν υπάρχει σωλήνες διαρροής συνδέσεις, σωλήνας ή αποστράγγισης της αντλίας, μπορεί να συμβεί να ρέει σε στραγγιστό. Επιπλέον, τα προβλήματα με το σύστημα αποστράγγισης υποδεικνύει το είδος του θορύβου κατά τη διάρκεια της αποστράγγισης του νερού, αυτό είναι συνήθως οφείλεται σε απόφραξη της αντλίας.
 2. Η φθορά των κινούμενων μερών stiralki Kandy. Λεπτομέρειες ότι όλη την ώρα είναι υπό σοβαρή πίεση, όταν υπάρχει ένα μηχάνημα εργασίας, φθείρονται πιο γρήγορα. Αυτά τα μέρη περιλαμβάνουν σφραγίδες, έδρανα, αμορτισέρ, ηλεκτρικό κινητήρα. Η αποτυχία αυτών των στοιχείων εμφανίζεται ως εξής: το μηχάνημα δονείται όταν τρέχει κατά τη διάρκεια της στραγγιστό. Μπορείτε επίσης να παρατηρήσετε το χαρακτηριστικό κτύπημα ή το τύμπανο λείανσης.
 3. Θραύσματα θερμαντικό στοιχείο (στοιχείο θέρμανσης). Αυτό το σφάλμα εμφανίζεται συνήθως σε ορισμένα μοντέλα της Kandy, το παλιό μοντέλο. Το νερό στην πλύση δεν θερμαίνεται ή μηχανή (CMA) δεν θέλει να διαγράψει.

Λανθασμένη ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών, είναι μια άλλη κοινή αιτία της αποτυχίας stiralki Kandy. Ηλεκτρικά καλώδια και τους τόπους στους οποίους συνδέονται με τους αισθητήρες, μπορεί να προκαλέσει την αποτυχία των μηχανημάτων. Αυτό συμβαίνει συνήθως οφείλεται στο γεγονός ότι οι οξειδωμένες τερματικά από την υγρασία. Ωστόσο, υπάρχει και τέτοια ώστε τα ηλεκτρικά καλώδια καίγονται λόγω της υψηλής τάσης.

κωδικών σφαλμάτων Κοινή Kandy

Κωδικοί σφάλματος Candy Μεγάλο Evo ή άλλο μοντέλο της ιταλικής μάρκας είναι συχνές.

Κωδικοί σφάλματος στο πλυντήριο μιλήσει για τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούνΚωδικοί σφάλματος στο πλυντήριο μιλήσει για τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν

συγκεκριμένα:

 1. E01. Το πρόβλημα με του LBM (συσκευή της καταπακτής των πλυντηρίων κλειδώματος). Λουκάς δεν κλείνει. Και η οθόνη του πληκτρολογίου δεν συμβαίνει. Ίσως το ελαττωματικό πόρτα blocker. Είναι απαραίτητο να επιθεωρήσει και να δούμε αν η καλωδίωση είναι ανέπαφη. Θα πρέπει επίσης να εξετάσουμε για να elektrokontroller κανονικά εργαστεί.
 2. E02. Προβλήματα με τη στοιχειοθεσία του νερού. Το νερό δεν μπορεί να χυθεί ή όχι φτάσει στο απαιτούμενο επίπεδο. Δηλαδή, είναι λιγότερο από ό, τι είναι απαραίτητο για τη λειτουργία ή, αντιθέτως, πάρα πολύ. Επίσης αυτός ο κώδικας μπορεί να υποδεικνύει ότι υπάρχει απόφραξη του νερού πλήρωσης βαλβίδα. βαλβίδα Αστάρωμα είναι εκτός λειτουργίας. E02 μπορούμε να πούμε ότι αισθητήρα ελαττωματικό επίπεδο (φλοτέρ) ή συνδέσεις, ή σπασμένα elektrokontroller.
 3. σφάλματος E03. Το νερό γενικά δεν αφήνει το πλυντήριο ρούχων ή εξέρχονται από την δεξαμενή με πολύ αργούς ρυθμούς. Αυτό σημαίνει ότι η σπασμένη ηλεκτρική αντλία αποστράγγισης ή δεν είναι πλήρως λειτουργικό. Μπορεί επίσης να σπάσει αισθητήρα stiralki επίπεδο. Για παράδειγμα, μπορεί να δώσει λάθος μηνύματα. σφάλμα E03 μπορούμε να πούμε ότι, φραγμένο αποχετευτικό σύστημα. Μπορεί επίσης να υποστεί απόφραξη ακροφυσίων, εύκαμπτο σωλήνα ή το φίλτρο της αντλίας αποστράγγισης.
 4. σφάλματος E04 σήματα για τα προβλήματα με βαλβίδα πλήρωσης. Υπέρβαση αναγκαία για τη σωστή λειτουργία της ποσότητας του νερού στη δεξαμενή stiralki. Ο διακόπτης στάθμης δηλώνει ότι το νερό στη δεξαμενή υπερπροσφορά. Μετά από 3,5 λεπτά σε ένα μήνυμα σφάλματος εμφανίζεται στην οθόνη. Ρίχνει βαλβίδα έχει κολλήσει σε μια ακάλυπτη θέση και έχει ληφθεί το νερό, παρά το γεγονός ότι η ομάδα έχει οριστεί να σταματήσει. E04 επίσης να πούμε ότι ο ρυθμιστής έσπασε τον ελεγκτή βαλβίδας εισόδου.
 5. σφάλματος E05. Δεν θέρμανση νερού σε μία προκαθορισμένη θερμοκρασία. Αυτό το σφάλμα στην οθόνη σημαίνει ότι το σπασμένο στοιχείο θέρμανσης (στοιχείο θέρμανσης) ή καλωδίωση και οι επαφές της. κωδικός E05 μπορεί επίσης να αναφέρει την αποτυχία του ελεγκτή ή ότι ο αισθητήρας θερμοκρασίας είναι σπασμένο. Έλεγχος tester (πολύμετρο), είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί ότι η αντίσταση είναι περίπου 20 ohms εις την μέση θερμοκρασία. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο επιλογέας προγράμματος κινητήρα που λειτουργεί σωστά. Η τάση που απαιτείται για να λειτουργήσει - 220 V. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να βεβαιωθείτε ότι η ένδειξη και η μονάδα ελέγχου λειτουργούν κανονικά.
 6. E07. της βλάβης του κινητήρα. Συμβαίνει 3 προσπάθειες για να ξεκινήσει η μηχανή μοτέρ, μετά την οποία ο πίνακας ελέγχου εμφανίζει ένα σφάλμα E07. Αυτό είναι ένα σήμα που είναι έξω από tacho τάξης. Συχνά, αυτό το είδος της βλάβης φαίνεται ο πυρήνας tehogeneratora σφάλμα όταν κατέρρευσε.
 7. σφάλμα Ε08 αναφερθεί προβλήματα με tehnogeneratorom, είναι βραχυκυκλωμένο. E08 μπορεί επίσης να αναφέρει ότι ο κινητήρας έχει διακοπεί.
 8. E09. Το πρόβλημα με την stiralki κινητήρα. Ο άξονας του κινητήρα δεν περιστρέφεται. Το σφάλμα υποδεικνύει ότι η μονάδα ελέγχου είναι σπασμένο ή σπάσει triac.
 9. E14. Ελαττωματική μονάδα ελέγχου ή οι ενώσεις του.

Όποια και αν είναι λάθος κωδικοί δεν δίνουν οικιακές συσκευές, είναι απαραίτητο να λυθεί το πρόβλημα. Το μηχάνημα μπορεί να κάνει με τα χέρια τους, και αν δεν εφαρμόζουν σωστά στον πλοίαρχο.

Τι και αν υπήρχε ένα σφάλμα E03 στο πλυντήριο Kandy

Ο κωδικός σφάλματος E03 ανέφεραν προβλήματα με αποστράγγιση του νερού, το νερό διαρκεί περισσότερο από 3 λεπτά. Επίσης, εμφανίζεται αυτό το σφάλμα, αν το νερό δεν πάει μακριά. Είναι απαραίτητο να δούμε το σωλήνα και να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει μπλοκάρισμα, βεβαιωθείτε ότι ο σωλήνας δεν είναι λυγισμένη, το σιφόνι και το φίλτρο για να δούμε αν είναι καθαρά από την κλίμακα.

Ίσως το πρόβλημα προκαλείται από μια δυσλειτουργία ή πίεση της αντλίας αποστράγγισης.

εμπειρογνώμονες ενημέρωσε, επίσης, να είναι πιο προσεκτικοί, επειδή ο αριθμός των σφαλμάτων που εμφανίζονται στην οθόνη, λόγω υπαιτιότητας των ιδιοκτητών τέχνη.

σφάλμα E03 μπορεί να προκληθεί από ένα διακόπτη πίεσης αντλίας δυσλειτουργία ή αποστράγγισηςσφάλμα E03 μπορεί να προκληθεί από ένα διακόπτη πίεσης αντλίας δυσλειτουργία ή αποστράγγισης

συγκεκριμένα:

 1. Εάν το πλυντήριο ρούχων δεν περιλαμβάνεται, είναι απαραίτητο να ελέγξετε, μπορεί απλά να κόψει το ηλεκτρικό ρεύμα ή τον ιδιοκτήτη του εξοπλισμού ξέχασε να εισάγετε το βύσμα στην υποδοχή.
 2. Το μηχάνημα δεν είναι γεμάτη με νερό, και να θέσει κατά λάθος το πρόγραμμα καθυστερημένη έναρξη. Απλά πρέπει να επαναφέρετε το πρόγραμμα.
 3. Κατά τη διάρκεια των push-ups, το μηχάνημα δονείται. Δόνηση μπορεί να προκληθεί από μια διαταραγμένη ισορροπία τέχνης σχετικά με την επιφάνεια του δαπέδου ή του πλυντηρίου κατά τη διάρκεια του ξεπλύματος στεγάζεται άνισα.
 4. Υπερπροσφορά αφρού μπορεί να προκληθεί από το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της σκόνης που χρησιμοποιείται για το πλύσιμο των χεριών.
 5. Στο τέλος του έργου δεν υπάρχει διαρροή νερού, και δεν υπάρχει πιεστική - «χωρίς push-ups» ίσως κατά λάθος επιλεγμένο πρόγραμμα «χωρίς αποστράγγιση του νερού»,
 6. Ανάβει όλα τα φώτα - μπορεί να συμβεί λόγω της αποτυχίας του δημοτικού. Απλά πρέπει να επανεκκινήσετε το μηχάνημα, απενεργοποιήστε για 2-3 λεπτά, και στη συνέχεια, εκτελέστε ξανά.

Σε κάθε τεχνολογία μπορεί να προκύψουν προβλήματα, είτε από μια γραφομηχανή ή με το πλύσιμο, σημαντικό χρόνο για να διαγνώσει το πρόβλημα και να το διορθώσουμε.

Σφάλμα E02 εκτροπή του νερού από το Candy πλυντήρια

E02 - σήματα κώδικα για τα προβλήματα με την πρόσληψη νερού. Αυτός ο κωδικός αναφέρει ότι ο κάδος δεν γεμίζει με νερό. Ή το επίπεδο της μετά το κόλπο είναι μικρότερη ή μεγαλύτερη από ένα προκαθορισμένο σημείο. Για την εξάλειψη των μηχανικών προβλημάτων, θα πρέπει να ελέγξετε το έργο.

E02 σήματα σφάλματος σχετικά με προβλήματα με πρόσληψη νερούE02 σήματα σφάλματος σχετικά με προβλήματα με πρόσληψη νερού

συγκεκριμένα:

 • Εάν το νερό είναι συνδεδεμένο?
 • Οποιαδήποτε βλάβη στο σωλήνα?
 • Δεν υπάρχει στον σωλήνα ξένων αντικειμένων?
 • Κανονικά, εάν η πίεση στο νερό.

Εάν το πρόβλημα δεν ταυτοποιηθεί, μπορεί να είναι μια ελαττωματική βαλβίδα ρίχνει νερό, το οποίο είναι υπεύθυνο για την πρόσληψη υγρών στη σωστή ποσότητα.

Δημοφιλή σφάλματος E16

Πώς μπορεί να αποκρυπτογραφήσει τον κωδικό Ε16 για stiralka Kandy; Κυριολεκτικά σφάλμα Ε16 μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί ως η αποτυχία οφείλεται σε ένα βραχυκύκλωμα στο κύκλωμα θερμαντικό στοιχείο (ΡΕΤΝ). Αυτό σημαίνει ότι ο θερμαντήρας έχει καεί αυτοκίνητα λόγω των ρύπων που έχουν συσσωρευτεί σε αυτό ή λόγω του βραχυκυκλώματος καίγονται καλωδίωση ή οξειδώνεται, λόγω της οποίας ο θερμαντήρας δεν είναι κατάλληλο τροφοδοτικό, σπασμένα πίνακα ελέγχου triac, η οποία είναι υπεύθυνη για το θερμαντικό στοιχείο.

Σφάλμα E16 μιλά για αποτυχία οφείλεται σε ένα βραχυκύκλωμα στο κύκλωμα του θερμαντικού στοιχείουΣφάλμα E16 μιλά για αποτυχία οφείλεται σε ένα βραχυκύκλωμα στο κύκλωμα του θερμαντικού στοιχείου

Σε δυναμική ενέργεια μπορεί να σπάσει stiralka αισθητήρες και τη μονάδα ελέγχου. Έχει μια διαφορετική επίδραση στη λειτουργία της. Προβλήματα στην Στοιχειοθεσία και αποστράγγιση νερού υπό πίεση δυσλειτουργία σήματος του διακόπτη, αλλά με πρόβλημα στραγγιστό μιλάμε για ζημιές tachosensor.

Αυτόματο πλυντήριο ρούχων Candy: Σφάλμα επισκευάσει τα χέρια τους (βίντεο)

Όλα τα λάθη απαιτούν επέμβαση ή επισκευή. Επισκευή μπορεί να είναι από μόνα τους, αλλά σε περίπτωση αμφιβολίας, το καλύτερο είναι να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης ή μια εξειδικευμένη εταιρεία.