Κούκλες των foamirana φαίνονται αρκετά ασυνήθιστο, αλλά πολύ εντυπωσιακόΚούκλες των foamirana φαίνονται αρκετά ασυνήθιστο, αλλά πολύ effektnoIz foamirana μπορεί να γίνει όχι μόνο τα λουλούδια, και είναι κατάλληλο για την παραγωγή διαφόρων παιχνίδια, όπως κούκλες. Κούκλες από αυτά τα πράγματα φαίνεται αστείο και ασυνήθιστο. Μπορούν να είναι ένα δώρο για ένα παιδί ή ένα μέρος της συλλογής σας. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα βιοτεχνίες έχουν έναν επαγγελματία μοδίστρα ή για να κάνουν τα χέρια τους με τη βοήθεια απλών και σαφών master-class. Ρούχα για τέτοια παιχνίδια μπορούν να είναι κατασκευασμένα από ύφασμα ή foamirana. Πώς να κάνει μια κούκλα με τα χέρια του - διαβάστε την.

Κάνοντας το κεφάλι του παιχνιδιού με τα χέρια τους foamirana

το κεφάλι της κούκλας είναι κατασκευασμένο από αφρώδη βάση και το χρώμα του δέρματος foamirana. Αυτή είναι μια αρκετά πολύπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία που απαιτεί μέγιστη συγκέντρωση και την προσοχή. Η παραμικρή ανακρίβεια θα οδηγήσει σε επιδείνωση το αντικείμενο εργασίας, και θα πρέπει να αρχίσει ξανά. Στη σημερινή master class, θα σας πω πώς να κάνει Μάσα από foamirana.

Master class κατασκευή κεφάλι της κούκλας:

 1. Πάρτε το πεδίο εφαρμογής του αφρού και να της τρώει ένα σημαντικό άξονα σύνδεσης. Περάστε μισή λαβή σε αυτόν τον άξονα. Από το κέντρο αυτής της γραμμής πίσω από 1 εκατοστό και να κάνει ένα ημικύκλιο με το τέλος και την αρχή των ακραίων σημείων της κεντρικής γραμμής. Κάντε το κάτω μισό κύκλο ελαφρώς μεγαλύτερο. Όλα αριθμός αυτός θα πρέπει να καταλαμβάνουν το ¼ της μπάλας.
 2. Στο κέντρο του κάτω μισού κύκλου, σχεδιάστε ένα τρίγωνο με κολοβωμένη άνω γωνία. Η βάση του θα πρέπει να είναι 0,5 cm και ύψος 0,7 - 1 cm.
 3. Κόψτε πλήρως άνω ημικύκλιο προς τον άξονα. Το βάθος της εσοχής πρέπει να είναι μέχρι το ήμισυ της σφαίρας. Το κατώτερο τμήμα της τομής σε μια πλάγια γωνία, αφήνοντας ένα περικομμένο τρίγωνο.
 4. Δώστε το σχήμα τριγώνου της μύτης και να κάνει το επάνω και το κάτω κομμένα αφρό μαλακότερο μετάβασης. Θα πρέπει σιγά-σιγά αρχίζουν να αναδύονται άτομο διάταξη. Εμείς άλεσμα και το άλεσμα τον αφρό μέχρι να απαλλαγούμε από όλες τις παρατυπίες και δεν είδε το τελικό πρόσωπο αντικείμενο εργασίας με τη μύτη.
 5. Μοτίβα για το κεφάλι είναι ένας κύκλος από παχύ χρώμα foamirana δέρματος. Ο μπροστινός τροχός πρέπει να είναι περίπου τέσσερις φορές το πρόσωπο, και η ινιακή πρέπει να ταιριάζει με το μέγεθος του λαιμού.
 6. Ζεσταίνουμε το foamiran στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού και ένα σφιχτό-τοποθέτηση τους αλείψει με διάταξη κόλλα, βεβαιωθείτε ότι το υλικό άνετα γύρω από τη μύτη, το μέτωπο και τα μάγουλα. Αυχένα γίνεται με τον ίδιο τρόπο, αλλά πολύ πιο γρήγορα. Όταν το ινιακό τμήμα συνδέεται με το μέτωπο, το επιπλέον μέρος foamirana πρέπει να κοπεί. Η ένωση μεταξύ του προτύπου λωρίδα θα πρέπει να κλείσει foamirana χρώμα του δέρματος.
 7. Μαλλιά θα πρέπει να κοπεί 4 λωρίδες foamirana κίτρινο. Οι τρεις πρώτες περικοπή στο περιθώριο της μιας πλευράς προς την άλλη, η τέταρτη ανάγκη να κόψει λωρίδες από τις άκρες προς το κέντρο. Για κτυπήματα θα πρέπει να κοπεί δύο ημικύκλια.
 8. Μια λωρίδα περιθώριο κολλημένο στο πίσω μέρος του κεφαλιού ακριβώς κούκλα. Τα άλλα δύο είναι τοποθετημένα στην ίδια περιοχή, σε μια γωνία, και σε κάθε πλευρά του κεντρικού λωρίδας. Η τέταρτη ταινία, κομμένα με έναν ιδιαίτερο τρόπο, τοποθετείται στην κορυφή, έτσι ώστε το κάτω μέρος μεταξύ του χωρισμού περιθώριο βρισκόταν στο έδαφος. Κολλημένο στο μέτωπο του σε ένα ημικύκλιο. Όλη αυτή η περιθωριακών, αφού η κόλλα έχει στεγνώσει, πλεγμένες σε κοτσίδα.
 9. Στο πρόσωπο από το κρεβάτι της κούκλας, σχεδιάστε ξηρά μάτια και το στόμα.

Κάνοντας το κεφάλι του foamirana παιχνίδι, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοίΚάνοντας το κεφάλι του foamirana παιχνίδι, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί

Όπως μπορείτε να δείτε, η παραγωγή τέτοιων παιχνιδιών μπορεί να είναι πολύ περίπλοκη για τους αρχάριους δασκάλους. Οι νεοφερμένοι καλύτερα να εξασκηθείτε στην απλούστερη προϊόντα.

κούκλες Πόδια foamirana: παιχνίδια για αρχάριους

Αν η οικονομική οντότητα παραγωγής έχει πολλές αποχρώσεις και τις δυσκολίες με την παραγωγή των ποδιών για την κούκλα Μάσα χειριστεί ακόμα και ο αρχάριος.

Σας συμβουλεύουμε, πριν παντόφλες κάθαρση, ζωγραφίσει διάφορα σχέδια σε ξεχωριστό φύλλο για να επιλέξετε το καλύτερο από αυτούς.

Για παντόφλες από foamirana θα χρειαστείτε δύο μπάλες του αφρού. Ότι πρέπει να μειωθεί κατά το ήμισυ. Βάλτε επίπεδη πλευρά τους προς τα κάτω και να αποκοπεί από κάθε μισό τρίμηνο μπάλα.

Τα πόδια foamirana κούκλες γίνονται εύκολα και απλάΤα πόδια foamirana κούκλες γίνονται εύκολα και απλά

Master class με βήμα προς βήμα περιγραφή της foamirana παντόφλες κατασκευή:

 1. Κολλήστε ο ένας τον άλλο στα δύο μισά της μπάλας. μισά Τόπος ραφή πρέπει να είναι ένα μέρος που έσπασε τρίμηνα.
 2. Προθερμάνετε το σίδερο ορθογώνιο κομμάτι foamirana σάρκα χρώματος, και της συρρίκνωσης είναι στην κορυφή του αφρού. Για να σχεδιάσει το επίπεδο τμήμα κόλλα foamiran λευκό χρώμα, ως ένα πρότυπο για το μοτίβο χρησιμοποιώντας λευκό αφρό προπλάσματος.
 3. Σύμφωνα με τις προ-διαμορφωμένη πρότυπα κόψτε δύο ροζ τρίγωνα και κολλήστε τα στα πόδια κάλτσα, έτσι ώστε να ληφθεί μια μπαλαρίνα. Στο μοναδικό κόλλα foamiran ροζ. Διακοσμήστε χάντρες μπαλαρίνα ή πούλιες. Στη θέση του τριγώνου διασταύρωση, με το πόδι και ο μοναδικός κολλήσει μια λωρίδα ροζ foamirana.

Κούκλα πόδια για κούκλες μας είναι έτοιμο! Αντί για παπούτσια μπαλέτου, μπορείτε να κάνετε τα ροζ παπούτσια foamirana ή αθλητικά παπούτσια.

Συλλέγουμε σε ένα σχεδιασμό του παιχνιδιού από την foamirana: Master Class

Οι πιο δύσκολες φάσεις της κατασκευής κούκλες πέρασε. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε το σώμα, και να κάνει τα μέρη μια κούκλα. Γι 'αυτό θα πρέπει να έχετε ένα κώνο του αφρού και παχιά, αλλά Σύνθετο καλώδιο.

Κάνουμε μια κούκλα «Μάσα»:

 1. Τα πόδια, στο συνημμένο σημείο ένθετο κνήμης σύρμα, 7-10 cm μήκος. Wraps του κώνου foamirana σύρματος, όπου ο κώνος θα πρέπει να προσαρμόζεται άνετα στην κούκλα πόδι. Κάνουμε τον ίδιο τρόπο το δεύτερο πόδι.
 2. Για να γύρω από τη βάση του κώνου κόλλα ένα κομμάτι κόκκινο ή ροζ foamirana (ανάλογα με το χρώμα του φορέματος, το οποίο θα είναι σε μια κούκλα). Foamiran εισάγεται εντός του σύρματος που βγαίνει από τα σκέλη κούκλας και το συγκολλητικό κατασκευής στερεώσεως.
 3. Με δεξαμενές κώνος εισάγετε το σύρμα και να το επισυνάψετε στο τέλος της κομμένες παλάμες foamirana.
 4. Φύτευση κεφάλι σε μια οδοντογλυφίδα και στερεώνεται στο άνω τμήμα του κώνου, αφού αποκοπεί λίγο σε ορθή γωνία μία κορυφή.

Όταν όλα τα μέρη είναι έτοιμα για το μέλλον κούκλες, μπορείτε να αρχίσετε να συμμετάσχουν σε συνέλευσηΌταν όλα τα μέρη είναι έτοιμα για το μέλλον κούκλες, μπορείτε να αρχίσετε να συμμετάσχουν σε συνέλευση

Μάσα το σώμα είναι έτοιμο. Είναι δεν φαίνεται πολύ ευπαρουσίαστο, αλλά αξίζει τον κόπο να φορέσει, και μπορείτε να πάρετε ένα πραγματικό έργο τέχνης.

Ρούχα πρότυπο για τα παιχνίδια από foamirana

Το κύριο μέρος του σχεδιασμού των παιχνιδιών αυτών foamirana είναι τα ρούχα τους. Τα ονόματα του προϊόντος το καθιστά φωτεινό και μοναδικό. Σε εξειδικευμένα βιβλία και περιοδικά, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από πρότυπα για τα σχέδια των ρούχων, αλλά ένα απλό sundress και ένα μαντήλι από foamirana μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας.

πρότυπα Ρούχα για παιχνίδια foamirana του σήμερα, υπάρχουν πολλοίπρότυπα Ρούχα για παιχνίδια foamirana του σήμερα, υπάρχουν πολλοί

Για να «Μάσα» κοίταξε ενδιαφέρον, μπορείτε να το βάλετε στο πράσινο ανάχωμα, διακοσμημένο με λουλούδια foamirana τους.

Φόρεμα Mashenki αποτελείται από ένα ημικύκλιο με ένα μικρό κυκλικό κόψιμο επίπεδη πλευρά. Τα οβάλ μανίκι περικοπεί από τη μία πλευρά. Foamiranovye στοιχεία θερμαίνονται σιδήρου, και τοποθετημένη σε ένα υπόστρωμα, σε αυτή την περίπτωση, στις σωστές θέσεις είναι ενδιαφέρον πτυχώσεις. Όταν η κούκλα είναι ντυμένη, και όλα τα στοιχεία στη θέση τους, μπορείτε να βάψετε τα μανίκια σας και τον ποδόγυρο sundress σλαβική στολίδια.

Παιχνίδια από foamirana - πραγματικά έργα τέχνης. Δεν θα βρείτε δύο πανομοιότυπα προϊόντα, ακόμη και αν είχαν δημιουργηθεί χρησιμοποίησαν ένα master class.

Παιχνίδια από foamirana: Master Class (VIDEO)

Προσπαθήστε να κάνετε μια κούκλα της foamirana χέρια τους, και μπορείτε να πάρετε μια αμυχή, η οποία θα είναι ένα ασυνήθιστο κομμάτι του εσωτερικού σας χώρου. Αν ανοίξετε την ικανότητα για αυτό το είδος του κεντήματος, την πάροδο του χρόνου μπορεί να γίνει μια πηγή πρόσθετων εσόδων.

Παραδείγματα παιχνιδιών foamirana (φωτογραφία)

11a00391213e8504b34b89fff7c3aec0508bd5e9b8f89a7735ede637053bb3cbe9be89d2cacaf39d83f7df474f445f1dc15d89ccbbc4ea49d8aa2747074f4d5aa686d4413df6c469ed2707a65fce497c42195pch123341691411587863ks0icmpm2s5c9gddbgejpu7eu4141007204906-1